Οκτώ Δόσεις εξάρτησης και ελέγχου – μείωσης προσδόκιμου ζωής.

Απειλή παγκόσμιας μείωσης του προσδόκιμου ζωής λόγω covid-19 

Σε πολλές Χώρες αρχισαν να λένε στους πολίτες οτι δεν θα μείνουν στις πρώτες δυο δόσεις των δηθεν εμβολίων(Βιολογικά οπλα) αλλα

θα κάνουν και αλλες αλλιώς θα θεωρηθούν ανεμβολίαστοι και θα θα ισχύουν τα πιστοποιητικά -Πράσινα Διαβατήρια για την μετακίνηση τους…

Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ θα είναι συνεχής απο τη στιγμή που πολίτες ανοιξαν πόρτα και δέχθηκαν Ιατρικές πράξεις στο σώμα τους..

Θα σας καλούν να σας ΤΡΥΠΑΝΕ οποτε γουστάρουν…Το εμβολιαστικό τους πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 συνολικά δόσεις!!

Είναι μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ  οπως για χρήστες ένεσης επικίνδυνων τοξικών ουσιών..Ειναι η εμβολο-μάνια!!!. Είναι παραδοχή ήττας και  δήλωση –  ομολογία αδιεξόδου που θα μπαίνει καθε πολίτης..Ο έλεγχος του σώματος σας μεταφέρθηκε στις Μαριονέτες της καθε κυβέρνησης που εκτελεί το πρόγραμμα εξολόθρευσης και σκλαβοποίησης των πολιτών.

Αυτή θα είναι η ζωή σας από εδώ και πέρα  ..Οσοι τους δώσατε πρόσβαση στο σώμα σας θα ειστε ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ και βέβαια με κίνδυνο για την ζωή σας..

Ενέσεις Δόσεις χρήσεις για  να τρυπιέσαι για εξάρτηση με  παρενέργειες και θανάτους!! Ελεγχος με  εμβολιακή κάρτα εργασίας που θα την ανανεώνεις με συνεχή νέα επικίνδυνα κι αμφιλεγόμενα εμβόλια-Βιολογικά Οπλα ..

Δυστυχώς κάποιοι δεν κατάλαβαν ακόμα οτι ζούμε Παγκόσμιο Πόλεμο νεου τυπου…Στόχος τα ΠΑΙΔΙΑ μας γι αυτη την χρονιά….Αυτα θέλουν να τρυπήσουν τωρα για να ελέγξουν και τις επόμενες γενιές!!

Οσο θα κοιμούνται οι πολίτες θα αποτελειώσουν το ανθρώπινο είδος..Μας τα είπαν πριν τα εκτελέσουν και μετατρέψουν τους πολίτες σε πειραματοζωα…Οποιος τα ερευνήσει θα δει τι κρύβεται πισω απο την εμβολο-μανία τους…Θα βρει την αλήθεια που θα τον οδηγήσει στην Ελευθερία στην ζωή..Νικήστε τον Φόβο πολεμήστε για την Ελευθερία σας..

Αρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη..


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις