Ο Μητσοτάκης, άνοιξε την πόρτα για να γίνει αύριο Υπουργός ο… Αμπντούλ από το Πακιστάν

Blog | The Flag Report 

Η Υπουργοποίηση ενός μη Έλληνα υποκόου, όπως ο Χρήστος Στυλιανίδης, δίδοντάς του τιμητική υπηκοότητα με διαδικασίες εξπρές, ανοίγει

τη θεσμική πόρτα στους διεθνιστές του Σόρος να αποδίδουν τιμητικά υπηκοότητα στον Αμπντούλ από το Πακιστάν και μάλιστα, σε κυβερνητικό ρόλο.

Το μεγαλύτερο φερέφωνο του Σόρος στην Ελλάδα, το Μέρα25, είχε ζητήσει δια χειλέων Κρίτωνα Αρσένη να κάνουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας μία μετανάστρια! Το εξωνημένο πολιτικό μας σύστημα, διά του πολιτικού πράκτορος της Καγκελαρίας και του Μπάιντεν, Κυριάκου Μητσοτάκη, άνοιξε τη φάμπρικα της θεσμικής στελέχωσης της Πολιτείας, με όποιον μη-Έλληνα υπήκοο γουστάρει, με τη διαδικασία της τιμητικής πολιτογράφησης.

Αύριο, το ίδιο άθλιο πολιτικό μας σύστημα, θα αποδώσει τιμητική υπηκοότητα σε έναν Αφγανό μετανάστη, που θα έχει προσφέρει «φιλανθρωπικό» έργο, όπως ο «διασώστης» Ιάσονας Αποστολόπουλος και θα επανδρώσει τον κρατικό μηχανισμό. Ό,τι μας είχε πει ότι θα κάνει ο δοσίλογος της Καγκελαρίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, τον Οκτώβριο του 2019, λέγοντάς μας ότι θα μας μπολιάσει με μετανάστες.

Αυτοί οι εξωνημένοι τύποι μέσα στο Κοινοβούλιο, αυτό το πολιτικό σκουπιδαριό, έχει πάρει φόρα και εντολές να διαλύσει όλο το Έθνος, από το Πολιτειακό επίπεδο μέχρι το επίπεδο του συνοικιακού συμβουλίου. Η Ελλάδα, πωλείται κομμάτι – κομμάτι σε εργολάβους του Μητσοτάκη, καίγεται από άκρη σε άκρη για αιολικά πάρκα, ανεμογεννήτριες και καμπ λαθρομεταναστών και σήμερα, υποκείπτει σε θεσμικό επίπεδο στο «μπόλιασμα» από μη Έλληνες υπηκόους.

Ξυπνήστε επιτέλους ορισμένοι σοβαροί άνθρωποι και πατριώτες, αφήστε μικροεγωισμούς και ελάτε να κάνουμε κάτι συλλογικό, διότι αυτή η πολιτική τσογλαναρία, δε θα αφήσει τίποτα όρθιο! Θα ξυπνήσουμε μία μέρα και είναι κοντά αυτή η μέρα, που την εκτελεστική και νομοθετική εξουσία θα την ασκούν μετανάστες.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Η Ν.Τ.Π.ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ Η ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΟΥΜΠΑΛΑ Η ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μονο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. τιποτε αλλο. δεν εχω καμια εμπιστοσυνη σε καποιους που δηθεν θα με σωσουν. εγω ειμαι ξυπνιος χρονια τωρα. ΕΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις