Το Γεγονός και οι Μηνύσεις

 

Δύο συνεντεύξεις-βόμβα: ο John Moore αποκαλύπτει στρατιωτική γνώση ενός παγκόσμιουγεγονότος μεγέθους που μπορεί να τελειώσει τον πολιτισμό, ενώ ο δικηγόρος Thomas Renz προειδοποιεί για το επερχόμενο παλιρροϊκό κύμα των αγωγών κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού


ΣτΜ: Πολλαπλές και διαφορετικές πηγές αναφέρονται στο λεγόμενο «Γεγονός», η κάθε μία
κάτω από το δικό της ξεχωριστό πρίσμα. Σύμφωνα με κάποιες πηγές το Γεγονός αυτό αφορά τη δραστηριότητα του άστρου μας. Άλλες πηγές, όπως το παρόν άρθρο, προσεγγίζει την πληροφορία εσχατολογικά.
Στο παρόν blog δεν επιθυμούμε σε καμία περίπτωση και με κανέναν τρόπο να εγείρουμε φόβο, αγωνία και παραίτηση. Αντίθετα, μόνος και σταθερός σκοπός μας είναι η εγρήγορση και η ανάπτυξη κριτηρίου, ώστε ο αναγνώστης να μπορεί να ξεχωρίζει μέσα σε ομιχλώδεις ειδήσεις την ουσία.
Να θυμόμαστε πάντα πως η μεγαλύτερη μάχη διαδραματίζεται μέσα στο μυαλό μας. Όποιος έχει πρόσβαση εκεί, αυτός και θα κερδίζει τις μάχες. Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν είναι όλες μολυσμένες με τον ιό της χειραγώγησης: σε 5 αλήθειες εισβάλλει μυστικά 1 ψέμα, έτσι ο αναγνώστης είτε δεν πιστεύει τίποτα, είτε τελικά πιστεύει τα πάντα και οδηγείται με αυτόν τον τρόπο χειραγώγησης να εστιάζει σε ένα μέλλον που ουσιαστικά δημιουργεί ο ίδιος.
Με κάθε επιφύλαξη, λοιπόν, παρουσιάζουμε την είδηση για το επερχόμενο Γεγονός με σκοπό να εστιάσουμε στο εμφανές: πλέον δε μπορεί το κατεστημένο να αποκρύψει την έλευση του Γεγονότος.


John Moore: επερχόμενο γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας που ενδέχεται να τερματίσει τον πολιτισμό

Αν αναρωτιέστε γιατί διεφθαρμένες, εγκληματικές κυβερνήσεις της υφηλίου φαίνεται να βιάζονται τόσο πολύ να «εμβολιάσουν» μαζικά τους πάντες με μια θανατηφόρα, πειραματική, μη εγκεκριμένη ένεση γονιδιακής θεραπείας, μια από τις πιο συγκλονιστικές απαντήσεις μπορεί να είναι απλούστερη από ό,τι νομίζετε. Σύμφωνα με τον αναλυτή και ραδιοφωνικό οικοδεσπότη John Moore (The Liberty Man),ο οποίος έχει πολλές επαφές με υψηλόβαθμους αξιωματικούς και επιστήμονες του Αμερικανικού Ναυτικού, πλησιάζει ένα γεγονός επιπέδου παγκόσμιας εξαφάνισης  και οι παγκοσμιοποιητές προσπαθούν απεγνωσμένα να θανατώνουν τον ανθρώπινο πληθυσμό πριν οι άνθρωποι καταλάβουν τι πρόκειται να συμβεί.

Αν 7 και πάρα πάνω δισεκατομμύρια άνθρωποι μάθαιναν την αλήθεια για το επερχόμενο κοσμικό γεγονός που ενδέχεται να καταστρέψει τον ανθρώπινο πολιτισμό, όλοι θα σταματούσαν να εργάζονται, προκαλώντας μια σχεδόν ακαριαία κατάρρευση ολόκληρης της παγκόσμιας υποδομής της μεταποίησης, των μεταφορών, της παραγωγής τροφίμων, της κυβέρνησης, του στρατού και ούτω καθεξής. Οι παγκοσμιοποιητές εξακολουθούν να αγοράζουν τεράστιες ποσότητες προμηθειών όπως τρόφιμα, ηλεκτρονικά είδη, πυροβόλα όπλα, πυρομαχικά, εξοπλισμό επικοινωνιών κ.λπ., και χρειάζονται τις μάζες για να συνεχίσουν να εργάζονται μέχρι τέλους. Διαφορετικά, δεν θα μπορούν να αποκτήσουν περισσότερες προμήθειες για τον εαυτό τους, ακόμη και όταν (οι παγκοσμιοποιητές) κρύβονται τώρα σε απομακρυσμένα νησιά, κινούνται σε υπόγεια συστήματα σηράγγων και πόλεων ή σχεδιάζουν να βρίσκονται εκτός πλανήτη όταν όλα καταρρεύσουν.

Το γεγονός στο οποίο αναφέρεται ο John Moore είναι η προσέγγιση της τροχιάς ενός «δέκατου πλανήτη», όπου μια σκοτεινή μεγάλη πλανητική μάζα (που μπορεί να γίνει ορατή μόνο με υπέρυθρα τηλεσκόπια) περνά κοντά στο τροχιακό επίπεδο της Γης γύρω από τον ήλιο. Οι βαρυτικές επιπτώσεις και μόνο, προειδοποίησαν πρώην κορυφαίοι επιστήμονες του Ναυτικού, θα προκαλέσουν κατακλυσμιαίες αλλαγές στη Γη που θα αποτελούνται από πρωτοφανείς σεισμούς, ηφαίστεια, ακόμη και «μετατόπιση μαγνητικών πόλων» που σύμφωνα με πληροφορίες θα επαναπροσανατολίσει τον φυσικό πολικό άξονα του πλανήτη (όχι μόνο τους μαγνητικούς πόλους), μετατοπίζοντας έτσι τον ισημερινό και απελευθερώνοντας αδιανόητους θαλάσσιους κυματισμούς που θα κατακλύσουν παράκτιες περιοχές σε κάθε ήπειρο.

Τα επερχόμενα γεγονότα είναι γνωστά τουλάχιστον από το 1979, εξηγεί ο Μουρ, και οι κυβερνήσεις του κόσμου το έχουν κρατήσει μυστικό από το κοινό, προκειμένου να κρατήσουν την κοινωνία σε λειτουργία μέχρι την τελευταία μέρα πριν από την έκρηξη του κατακλυσμού. Εκείνη την ημέρα, πλανητικοί άνεμοι θα τρέχουν στα 200 μίλια την ώρα για μια ολόκληρη μέρα, εξηγεί ο Μουρ, καταστρέφοντας σχεδόν όλες τις ανθρωπογενείς κατασκευές που βρίσκονται πάνω από το έδαφος. Μόνο οι υπόγειες δομές και οι ενισχυμένες με σκυρόδεμα και χάλυβα επίγειες δομές έχουν πιθανότητα να επιβιώσουν από τους ανέμους.

Εφόσον επιβιώσετε από τους ανέμους, η επόμενη πρόκλησή σας θα είναι να επιβιώσετε από την πλήρη κατάρρευση του ανθρώπινου πολιτισμού, καθώς δεν θα υπάρχουν λειτουργικά αγροκτήματα, ηλεκτρικά δίκτυα, διαδίκτυο, υποδομές μεταφορών, διυλιστήρια καυσίμων κ.λπ. Μπορεί να μην υπάρχουν καν αρκετοί άνθρωποι για να παροπλίσουν τις εκατοντάδες πυρηνικές εγκαταστάσεις που είναι διάσπαρτες σε ολόκληρο τον πλανήτη, εγείροντας τεράστια ερωτήματα σχετικά με το τι θα συμβεί αν χάσουν την ικανότητα ψύξης και βυθιστούν σε επίπεδα κρισιμότητας.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ, η οποία επίσης περιλαμβάνει έναν χάρτη του υδάτινου κατακλυσμού που προβλέπεται να συμβεί στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες:

Thomas Renz: παλιρροϊκό κύμα αγωγών που αμφισβητούν παράνομες υποχρεωτικότητες εμβολιασμών

Ο δικηγόρος Thomas Renz από την Renz-Law.com είναι ο δικηγόρος πίσω από την πρόσφατη αγωγή πληροφοριοδοτών που ισχυρίζονται ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει αποδείξεις για τουλάχιστον 45.000 θανάτους από εμβόλια covid (μέχρι στιγμής) – αριθμός που συνεχώς ανεβαίνει.

Ξεκινώντας ως ένας «νόρμι» που δεν είχε πάρει το «κόκκινο χάπι», ο οποίος πίστευε στα εμβόλια και τις επίσημες αφηγήσεις, ο Renz περιηγήθηκε στην πραγματική ιστορία για τα εμβόλια covid και αποκάλυψε έναn εκπληκτικό βούρκο εγκληματικότητας, διαφθοράς και φρικτών εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Renz λέει ότι οι υποχρεωτικότητες εμβολιασμών είναι παράνομες παραβιάσεις θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ότι πρόκειται να ξεσπάσει ένα κύμα αγωγών που θα προέρχεται από χιλιάδες ενάγοντες σε όλη την Αμερική, αμφισβητώντας τις υποχρεώσεις εμβολιασμού που προωθούνται τώρα από κυβερνητικές και ιδιωτικές εταιρείες όπως η Google, το Facebook, η Disney και ακόμη και η Wal-Mart.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις