ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ.....!!!

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Δέκα γεγονότα σχετικά με την ρύπανση της  ατμόσφαιρας - Έμβολος 

 Δειτε τι εγινε στον πλανητη

το τελευταιο διημερο....

1)Τα κατεχομενα μεσω Τουρκιας διαμηνυουν οτι θα αφήσουν τους Ελληνοκύπριους να ανακτήσουν την ιδιοκτησία τους στην πόλη Βαρώσιου εάν δεχθούν την κυριαρχία τουρκοκυπριακού κράτος.
 
2) Έκρηξη και πυρκαγιά σημειώθηκε στο βραζιλιάνικο δεξαμενόπλοιο υγραερίου Forte De Sao Marcos.
 
3)Ο βασιλιάς του Μαρόκου Mohammed διόρισε χθές τον Aziz Akhannouch του φιλελεύθερου κόμματος RNI πρωθυπουργό και του ζήτησε να σχηματίσει κυβέρνηση.
 
4)Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskiy δήλωσε ότι υπάρχει πιθανότητα ενός αποκλειστικόυ πόλεμου με την Ρωσία, Και η απάντηση της Μόσχας στον πρόεδρο της Ουκρανίας ήταν ότι " Έχει πάρει διαζύγιο με την πραγματικότητα".
 
5)Ο βουλευτής του κόμματος Forza Italia, Luigi Cesaro από την Νάπολη έχει τεθεί υπό κράτηση σε κατοίκον περιορισμό από των δικαστή στα πλαίσια των ερευνών όπου κατηγορείται για εξωτερικό ανταγωνισμό και πολιτικές μαφίες.
 
6) Βγήκαν στην αγορά τα έξυπνα γυαλιά Facebook/Ray-Ban που ο χρήστης μπορεί να τραβήξει βίντεο, φωτογραφίες, να ακούσει μουσική και να λάβει κλήσεις.
 
7)Η Ομοσπονδιακή Ένωση Επιβολής του Νόμου που εκπροσωπεί πάνω από 30.000 αξιωματικούς και πράκτορες αντιτίθεται στην εντολή υποχρεωτικότητας του Μπάιντεν. Η Psaki είπε ότι και οι 2,1 εκατομμύρια ομοσπονδιακοί υπάλληλοι έχουν 75 μέρες για να κουνουπιαστούν ή να απολυθούν.
 
8)Ο Elon Musk χλευάζει την προσπάθεια του Bezos να αναπτύξει την τεχνολογία της αθανασίας. Η Altos Labs με τα εκατομμύρια που ρίχνει ο Bezos κάνει μια μυστηριώδη ερευνητική επιχείρηση κατά της γήρανσης των κυττάρων στο Silicon valley.
 
9)Ο επικεφαλής του υπουργείου επείγουσας κατάστασης της Ρωσίας Evgeny Zinichev πέθανε κατά τη διάρκεια ασκήσεων στο Norilsk την ώρα του καθήκοντος προσπαθώντας να βοηθήσει άλλον.
 
10)Η σχεδιάστρια των χαρούμενων κουτιών των McDonald's Yolanda Fernández de Cofiño πέθανε.
 
11)Ο ηθοποιός Michael K. Williams βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην Νέα Υόρκη και οι φήμες αναφέρουν για πιθανή υπερβολική δόση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις