ΑΓΡΟΓΡΑΦΗΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ

 
 
Κάθε χρόνο την άνοιξη σε πολλά μέρη όπως Μ. Βρετανία, Γαλλία Γερμανία ΗΠΑ και αλλού γίνονται αγρογραφήματα. Αυτά φτιάχνονται από μία σφαίρα που εκπέμπει ραδιενεργή ακτινοβολία και πετάει σε χαμηλό ύψος από τον καλλιεργημένο αγρό. Το σχήμα φτιάχνεται μέσω της ακτινοβολίας, όπου λυγίζει καίγοντας τα σπαρτά. Το αγρογράφημα έχει διάμετρο 500 μέτρα. 
 
Γίνεται κατανοητό από κάποιο ύψος. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε σαιτ που φιλοξενούσε κατά μήνα ένα προς ένα τα αγρογραφήματα και είχε και επεξηγήσεις, Ακόμη υπήρχε άνθρωπος, όπου αναφέρονταν σε αυτά . Πιστεύω ότι γίνονταν ένα 
 τεστάρισμα του ποιος αντιλαμβάνεται μία μη σαφή εικόνα τι μήνυμα έδινε.Το 2021 έκαναν μόνο δυο σχέδια, ενώ τα σάιτ δεν υπάρχουν. Τα αγρογραφήματα τα ανέλυα με σχετική ευκολία αλλά και με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας. 
 
Στις 23 Ιουλίου του 2019 έκαναν ένα αγρογράφημα στο Pepperbox Hill, Windwhistle Lane, nr West Grimstead, Wiltshire της Μεγάλης Βρετανίας. To σχέδιο ήταν απλό. Ένας κύκλο που είχε 6 πόδια με βεντούζα στο άκρο.Αυτό ήταν πολύ εύκολο, το ανέλυσα δια πρώτη φορά στις 10-8-19, και το ονόμασα -Μικρόβια σαρκοφάγα-, όπου έγραφα     

<...βεντουζάρει απορροφάει την σάρκα. Θα βρίσκεται στον αέρα. Στις 15-9-19 συνέχισα να το αναλύω γράφοντας<....Αυτό είναι σε αντοχή επτάψυχο.> επειδή είχα αναλύσει πολλά σχέδια με μικρόβια προσπάθησα να δώσω μία λύση στην θεραπεία του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι γιατρός. Έγραψα τι πρέπει να κάνει το φάρμακο, λοιπόν <πρέπει να αποκολλούνται οι βεντούζες του ή να μπερδεύονται τα 6 πόδια του. Δηλαδή κτυπάμε το κέντρο του κύκλου και αλλοιώνουμε το νευρικό σύστημά του. Αυτό επιτυγχάνεται με τα φύλλα χλωρού χαμομηλιού.ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΆΣΕΤΕ!. 

Ο άνθρωπος πρέπει να χρησιμοποιεί ξηρό απολυμαντικό με το οποίο θα πλένει συχνά τα χέρια του. Αν το μικρόβιο αυτό σφίγγει τα πόδια του και καμπουριάζει στο κέντρο τότε ο ασθενής θα είναι πολύ άρρωστος. Αυτό είχα γράψει εν ολίγοις μερικούς μήνες πριν μας επισκεφτεί ο ιός με το ελληνικό όνομα. Η αιτία του ελληνικού ονόματος είναι να προκληθούν  οι αντίστοιχες δονήσεις!

Ας μην ξεχνάμε ότι μας επισκέφτηκε περίοδο γενεθλίων του Βασίλη την Πρωτοχρονιά. Και το επίθετο Gate=είσοδος σε μία άλλη κατάσταση.

 

 

 

 

Email Αναγνωστριας

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις