Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δημοσίευσε την 31η έκθεση σχετικά με τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα εμβόλια Covid-19

 

Η βρετανική κυβέρνηση δημοσίευσε την τριακοστή πρώτη έκθεσή της που επισημαίνει τις δυσμενείς αντιδράσεις στις

ενέσεις Covid-19 που έχουν συμβεί από την έναρξη της κυκλοφορίας στις 8 Δεκεμβρίου 2020 και αποδεικνύει ότι οι νεότεροι ενήλικες και τα παιδιά υποφέρουν από σοβαρές δυσμενείς αντιδράσεις στον Covid- 19 ενέσεις.

Η έκθεση της Κυβερνήσεως του Ηνωμένου Βασιλείου (την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ ) έχει συγκεντρώσει δεδομένα που έχουν εισαχθεί έως τις 25 Αυγούστου μέσω του Σχεδίου Κίτρινης Κάρτας MHRA. Η πρώτη ανάλυση  των δεδομένων που σας μεταφέραμε στις αρχές Φεβρουαρίου έδειξε ότι υπήρχαν 49.472 ανεπιθύμητες αντιδράσεις στο εμβόλιο Pfizer και 21.032 ανεπιθύμητες ενέργειες στο εμβόλιο της Οξφόρδης μέχρι τις 24 Ιανουαρίου 2021, με ποσοστό 1 σε κάθε 333 άτομα που δέχονται το τρύπημα πάσχουν από μια σοβαρή αρνητική αντίδραση.

Έκτοτε, ο αριθμός των ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν στο εμβόλιο Pfizer αυξήθηκε σε 309.612 από τις 25 Αυγούστου. Το τρύπημα AstraZeneca έχει πάει πολύ χειρότερα όμως, με τον συνολικό αριθμό των ανεπιθύμητων ενεργειών να ανέρχεται τώρα σε 819.007. Υπήρξαν επίσης 46.244 ανεπιθύμητες αντιδράσεις στο εμβόλιο της Moderna του οποίου έχουν χορηγηθεί 2,2 εκατομμύρια δόσεις και 3.226 ανεπιθύμητες ενέργειες έχουν αναφερθεί στις οποίες η μάρκα του εμβολίου δεν έχει προσδιοριστεί.

Σύμφωνα με το MHRA, το τρέχον ποσοστό ατόμων που πάσχουν από σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες μετά από ένα από τα πειραματικά με τα εμβόλια για τον Covid ανέρχεται σε 1 στα 142 άτομα, με 1.178.089 ανεπιθύμητες ενέργειες να έχουν αναφερθεί τώρα στο πρόγραμμα κίτρινης κάρτας MHRA.

Ωστόσο, από τις 25 Αυγούστου 47,8 εκατομμύρια άνθρωποι φέρονται να είχαν λάβει τουλάχιστον μία δόση ένεσης για τον Covid-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο, επομένως έχει υποστεί ανεπιθύμητη αντίδραση 1 για κάθε 40 άτομα που έχουν εμβολιαστεί.

Αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι αυτό το ποσοστό αντιπροσωπεύει μόνο τις ανεπιθύμητες ενέργειες που έχουν πραγματικά αναφερθεί, οι οποίες εκτιμάται ότι είναι περίπου μόνο 10% από το ίδιο το MHRA, πράγμα που σημαίνει ότι το πραγματικό ποσοστό των ανεπιθύμητων ενεργειών που εκδηλώνονται είναι τρομακτικά υψηλότερο.

Ρίξαμε μια ματιά στις ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν και βρήκαμε αυτό…

(Χρησιμοποιήσαμε τα δεδομένα που εμφανίζονται από την Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σε μία Ανάλυση Εκτύπωσης του εμβολίου Pfizer {τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ } + Ανάλυση Εκτύπωσης του εμβολίου της Οξφόρδης { που μπορείτε να βρείτε εδώ } + Ανάλυση εκτύπωσης του εμβολίου Moderna {τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ }.)

Ο συνολικός αριθμός των διαταραχών του αίματος που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητες ενέργειες στα εμβόλια Pfizer, AstraZeneca και Moderna ανέρχεται πλέον σε 18,856 από τις 25 Αυγούστου 2021. Αυτό περιλαμβάνει ασθένειες όπως η θρομβοπενία, όπου το σώμα σας έχει χαμηλά επίπεδα αιμοπεταλίων στο αίμα. Οι σοβαρές μορφές αυτής της ασθένειας μπορεί να οδηγήσουν σε αυθόρμητη αιμορραγία από τα μάτια, τα ούλα ή την ουροδόχο κύστη και μπορεί να οδηγήσουν σε θάνατο.

Αυτό ακριβώς συνέβη στην περίπτωση του εμβολίου Pfizer, με 170 περιπτώσεις θρομβοπενίας που έχουν καταλήξει σε 1 θάνατο μέχρι στιγμής, μαζί με 70 περιπτώσεις ανοσοποιητικής θρομβοπενίας. μια αυτοάνοση διαταραχή αιμορραγίας.

Ωστόσο, η ένεση AstraZeneca έχει προκαλέσει 6 θανάτους λόγω θρομβοπενίας, με 856 περιπτώσεις να έχουν αναφερθεί στο Πρόγραμμα Κίτρινης Κάρτας MHRA, μαζί με 223 περιπτώσεις ανοσοποιητικής θρομβοπενίας με αποτέλεσμα 1 θάνατο.

Ωστόσο, αυτό που έχει ενδιαφέρον να σημειωθεί εδώ είναι ότι έχουν αναφερθεί 7.394 διαταραχές του αίματος εξ αιτίας της ένεσης AstraZeneca και 10.557 διαταραχές αίματος εξ αιτίας της ένεσης Pfizer. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι 10 εκατομμύρια περισσότερες δόσεις του τρυπήματος AstraZeneca είχαν χορηγηθεί σε αυτό το σημείο.

Αυτό που είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειωθεί είναι ότι το τρύπημα AstraZeneca δεν χορηγήθηκε σε άτομα κάτω των 40 ετών λόγω φόβου θρόμβων αίματος. Το γεγονός ότι έχουν αναφερθεί περισσότερες διαταραχές αίματος ενάντια στο τρύπημα Pfizer, παρά τη χορήγηση λιγότερων δόσεων, αποδεικνύει ότι το τρύπημα Pfizer θα έπρεπε επίσης να έχει αφαιρεθεί από τα άτομα ηλικίας κάτω των 40 ετών και ότι οι νεαροί ενήλικες και πιθανώς τα παιδιά τώρα υποφέρουν από διαταραχές του αίματος εξαιτίας του.

Η ένεση Moderna, η οποία χορηγείται κυρίως σε νεότερους ενήλικες και παιδιά, επειδή δεν χορηγήθηκε για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι τον Ιούνιο του 2021, έχει μέχρι στιγμής 17 αναφορές υποβληθείσες για θρομβοπενία, μαζί με 4 αναφορές για ανοσοποιητική θρομβοπενία.

Ο συνολικός αριθμός των καρδιακών διαταραχών που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα εμβόλια Pfizer, AstraZeneca και Moderna ανέρχεται πλέον σε 14.727 με συνολικά 259 άτομα να έχουν δυστυχώς πεθάνει μετά από καρδιακή διαταραχή ανεπιθύμητη αντίδραση σε ένα από τα τρία τρυπήματα. Αυτό περιλαμβάνει σοβαρά γεγονότα όπως καρδιακή ανακοπή των οποίων το τρύπημα Pfizer έχει προκαλέσει 85 φορές μέχρι στιγμής, με 31 από αυτές τις περιπτώσεις να έχουν ως αποτέλεσμα τον θάνατο.

Το τρύπημα της AstraZeneca έχει προκαλέσει καρδιακή ανακοπή σε 165 άτομα μέχρι στιγμής, 35 από αυτά δυστυχώς έχουν ως αποτέλεσμα τον θάνατο.

Ενώ το τρύπημα Moderna έχει προκαλέσει 3 περιπτώσεις καρδιακής ανακοπής μέχρι στιγμής.

Στη συνέχεια, φτάνουμε στις οφθαλμικές διαταραχές, λόγω και των τριών εμβολίων Covid, όπου έχουν αναφερθεί 19.513 οφθαλμικές διαταραχές στο MHRA ως ανεπιθύμητες ενέργειες. Αυτό περιλαμβάνει άτομα που χάνουν την ικανότητα όρασης καθολικά, με τον αριθμό των ατόμων που τώρα είναι τυφλοί ως αποτέλεσμα του εμβολίου Pfizer mRNA να είναι τώρα 101.

Αλλά το τρύπημα AstraZeneca είναι πολύ χειρότερο με 283 άτομα να είναι πλέον τυφλά ως αποτέλεσμα του τρυπήματος της Οξφόρδης, καθώς και 733 άτομα που έχουν μείνει με μειωμένη όραση.

Το τρύπημα Moderna έχει προκαλέσει τύφλωση σε τουλάχιστον 14 άτομα μέχρι στιγμής, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο με βάση τον αριθμό των αναφορών το εμβόλιο της Moderna προκαλεί τύφλωση σε ποσοστό 1 σε κάθε 100.000 άτομα που γίνεται η ένεση, ωστόσο είναι πιθανότατα πολύ υψηλότερα λόγω του μόλις 10% ανεπιθύμητων ενεργειών που εκτιμάται ότι έχουν αναφερθεί. Αυτό αποδεικνύει επίσης ότι οι νέοι ενήλικες και πιθανώς τα ευάλωτα παιδιά και οι έφηβοι παραμένουν τυφλοί μετά το τρύπημα, επειδή χορηγούνται κυρίως σε αυτές τις ηλικιακές ομάδες.

Στη συνέχεια έχουμε αναφυλακτικές αντιδράσεις. Μια αναφυλακτική αντίδραση είναι μια σοβαρή και δυνητικά απειλητική για τη ζωή αντίδραση σε έναν εμβολιασμό. Το έναυσμα εδώ είναι είτε οι ενέσεις Pfizer, AstraZeneca ή Moderna. Τα συμπτώματα της αναφυλαξίας περιλαμβάνουν αίσθημα λιποθυμίας, δυσκολία στην αναπνοή, γρήγορο καρδιακό παλμό και αίσθημα άγχους και η κατάσταση πρέπει να αντιμετωπιστεί στο νοσοκομείο το συντομότερο δυνατό. Το εμβόλιο Pfizer έχει μέχρι στιγμής 406 αναφυλακτικές αντιδράσεις.

Αλλά το τρύπημα της Οξφόρδης αντιπροσωπεύει 668 περιπτώσεις αναφυλακτικής αντίδρασης, με αποτέλεσμα 2 θανάτους από τις 25 Αυγούστου 2021, σύμφωνα με την έκθεση του MHRA Yellow Card Scheme.

Η ένεση Moderna έχει λάβει 28 αναφορές αναφυλακτικής αντίδρασης εναντίον της, πράγμα που σημαίνει ότι τουλάχιστον 1 στους 50.000 ανθρώπους που έχουν υποστεί το τρύπημα Moderna υπέστη αναφυλακτική αντίδραση.

Ας επιστρέψουμε πίσω στη δέκατη πέμπτη έκθεση που δημοσίευσε η Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία κάλυπτε τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις για τα εμβόλια Covid που αναφέρθηκαν στο Πρόγραμμα Κίτρινης Κάρτας MHRA έως τις 5 Μαΐου 2021. Μέσα σε αυτήν την έκθεση διαπιστώσαμε ότι υπήρξε αύξηση του αριθμού των αιμορραγιών του κεντρικού νευρικού συστήματος και εγκεφαλοαγγειακά προβλήματα. Όλοι οι διαφορετικοί τύποι εγκεφαλικού επεισοδίου – που συμβαίνουν λόγω ρήξης μιας αρτηρίας ή λόγω θρόμβων αίματος.

Μέσα σε αυτήν την έκθεση διαπιστώσαμε ότι η ένεση AstraZeneca είχε προκαλέσει 110 περιπτώσεις εγκεφαλικής αιμορραγίας με 29 θανάτους, 61 περιπτώσεις υποαραχνοειδούς αιμορραγίας με 4 θανάτους και 650 περιπτώσεις εγκεφαλοαγγειακών ατυχημάτων με 31 θανάτους, καθώς και πολυάριθμους άλλους τύπους εγκεφαλικού. 

Δεκαέξι εβδομάδες αργότερα, τα 110 περιστατικά εγκεφαλικής αιμορραγίας αυξήθηκαν σε 166 περιπτώσεις εγκεφαλικής αιμορραγίας με αποτέλεσμα 45 θανάτους,

Τα 61 περιστατικά υπαραχνοειδούς αιμορραγίας αυξήθηκαν σε 108 περιπτώσεις υπαραχνοειδούς αιμορραγίας με αποτέλεσμα 7 θανάτους.

Αλλά η πιο εκπληκτική αύξηση έχει παρατηρηθεί στον αριθμό των εγκεφαλικών αγγειακών διαταραχών. Αυξήθηκε από 650 σε 1.168 και είχε ως αποτέλεσμα 46 θανάτους.

Υπήρξαν επίσης πολλά άλλα εγκεφαλικά επεισόδια που προκλήθηκαν από την ένεση Pfizer, συμπεριλαμβανομένων 41 περιπτώσεων εγκεφαλικής αιμορραγίας που οδήγησαν σε 8 θανάτους, 33 περιπτώσεων ισχαιμικού εγκεφαλικού επεισοδίου με 1 θάνατο και 322 περιστατικών εγκεφαλικών αγγείων με 13 θανάτους.

Αρκετές αναφορές για εγκεφαλικό επεισόδιο έχουν επίσης αρχίσει να έρχονται στο MHRA ως ανεπιθύμητες αντιδράσεις στο εμβόλιο Moderna και πρέπει να υποθέσουμε ότι αυτά τα εγκεφαλικά επεισόδια μπορεί να συμβαίνουν σε νεότερους ενήλικες λόγω του γεγονότος ότι ήταν αυτοί που έλαβαν είτε τρύπημα Pfizer είτε Moderna πρόσφατα.

Συνολικά έχουν αναφερθεί 236.355 διαταραχές του νευρικού συστήματος στο MHRA ως ανεπιθύμητες αντιδράσεις και στις τρεις εγκεκριμένες ενέσεις έκτακτης ανάγκης, με 54.154 που αναφέρθηκαν κατά του τρυπήματος Pfizer, 174.416 αναφέρθηκαν ενάντια στο τρύπημα AstraZeneca, 7.173 αναφέρθηκαν κατά του εμβολίου της Moderna και 612 να αναφέρεται χωρίς να έχει προσδιοριστεί η μάρκα του εμβολίου. Αυτές περιλαμβάνουν αντιδράσεις όπως τα εγκεφαλικά που αναφέρονται παραπάνω, εγκεφαλική βλάβη, επιληπτική κρίση και παράλυση.

Από τις 25 Αυγούστου έχουν αναφερθεί 309.612 ανεπιθύμητες ενέργειες και 509 θάνατοι που αναφέρθηκαν στο MHRA κατά της ένεσης mRNA του Pfizer.

Όπως και 819.007 ανεπιθύμητες ενέργειες και 1.060 θάνατοι που αναφέρθηκαν στο MHRA κατά της ένεσης του φορέα ιού AstraZeneca.

Η ένεση Moderna mRNA έχει προκαλέσει τουλάχιστον 46.244 ανεπιθύμητες αντιδράσεις και 15 θανάτους από τις 25 Αυγούστου 2021. Αυτό το εμβόλιο έχει επίσης χορηγηθεί κυρίως σε νεότερους ενήλικες που κινδυνεύουν λιγότερο να υποστούν εξασθενητική ασθένεια εάν μολυνθούν από τον Covid-19.

Περίπου 1,4 εκατομμύρια άνθρωποι έλαβαν το τρύπημα Moderna, που σημαίνει ότι τουλάχιστον 1 στους 30 ανθρώπους έχει υποστεί και έχει αρνητικές αντιδράσεις και τουλάχιστον 1 στους 93.000 ανθρώπους έχει πεθάνει δυστυχώς.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων που οφείλονται και στα τρία τρυπήματα ανέρχεται πλέον σε 1.612 όταν συμπεριλαμβάνονται οι 28 θάνατοι που έχουν αναφερθεί όπου δεν προσδιορίστηκε η μάρκα του εμβολίου. Κανένα από τα «εμβόλια» δεν αποδεικνύεται ασφαλές και τα δεδομένα δείχνουν σαφώς ότι έχουν σοβαρές συνέπειες για τους νεότερους ενήλικες και παιδιά που τα λαμβάνουν και ότι η διάθεση αυτών των πειραματικών ενέσεων ( που δεν λειτουργούν και κάνουν τον λήπτη χειρότερο σύμφωνα με τα δεδομένα της Δημόσιας Υγείας ) πρέπει να διακοπεί αμέσως.


Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

πηγή: theexpose.uk

Το παρόν άρθρο μας εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 
















ΠΗΓΗ

 

Σχόλια

  1. MAN OF GOD
    ΙΔΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΙΞΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ
    Διακήρυξη του Λαού των Ηνωμένων Πολιτειών για την Παγκόσμια
    Ειρήνη και ευημερία
    ΟΤΑΝ στην πορεία των πρόσφατων ανθρώπινων γεγονότων, είναι απαραίτητο για ένα λαό να
    να διαλύσει τις Πολιτικές Ομάδες που τις έχουν συνδέσει με μια άλλη και να υποθέσει
    μεταξύ των Δυνάμεων κάθε Πολιτείας στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο ξεχωριστός και ισότιμος Σταθμός προς
    που τους δικαιώνουν οι Νόμοι της Φύσης και του Θεού της Φύσης! Ένας αξιοπρεπής σεβασμός στο
    Οι απόψεις της ανθρωπότητας απαιτούν να δηλώνουν τις αιτίες που τους ωθούν στο
    Χωρισμός από τις αρχές που επέβαλαν εκείνοι οι ολιγοπώλες που ελέγχουν τα πάντα μέσω της διαφθοράς
    και επιρροή.
    Θεωρούμε αυτές τις Αλήθειες ως αυτονόητες, ότι όλοι οι Άντρες δημιουργούνται ίσοι, ότι είναι
    προικισμένα από τον Δημιουργό τους με ορισμένα αναφαίρετα δικαιώματα, που μεταξύ αυτών είναι η Ζωή,
    Η ελευθερία και η επιδίωξη της ευτυχίας —- Αυτό είναι για να διασφαλίσουν αυτά τα δικαιώματα, οι κυβερνήσεις είναι
    θεσπίστηκε μεταξύ των Ανδρών, αντλώντας τις δίκαιες εξουσίες τους από τη Συναίνεση των Κυβερνηθέντων, ότι
    κάθε φορά που οποιαδήποτε Μορφή Διακυβέρνησης γίνεται καταστρεπτική για τους σκοπούς αυτούς, είναι το δικαίωμα του
    Άνθρωποι για να την αλλάξουν ή να την καταργήσουν, και να ιδρύσουν νέα κυβέρνηση, θέτοντας το θεμέλιό της
    Αυτές οι Αρχές, και η οργάνωση των εξουσιών του σε τέτοια μορφή, ως προς αυτές, φαίνεται πιθανότερο
    για να επηρεάσουν την Ασφάλεια και την Ευτυχία τους. Η σύνεση, πράγματι, θα υπαγορεύσει στις Κυβερνήσεις για πολύ
    δεν πρέπει να αλλάζει για ελαφριές και παροδικές Αιτίες. και αναλόγως όλα
    Η εμπειρία έδειξε ότι η ανθρωπότητα είναι πιο διατεθειμένη να υποφέρει, ενώ τα κακά
    υποφέρουν, παρά να δικαιωθούν καταργώντας τις Μορφές στις οποίες έχουν συνηθίσει.
    Αλλά όταν ένα μακρύ τρένο καταχρήσεων και σφετερισμών, που επιδιώκει πάντα το ίδιο αντικείμενο,
    δημιουργεί ένα Σχέδιο για τη μείωση τους κάτω από τον απόλυτο δεσποτισμό, είναι δικαίωμά τους, είναι καθήκον τους,
    να απορρίψει μια τέτοια κυβέρνηση και να παράσχει νέους Φρουρούς για τη μελλοντική τους Ασφάλεια. Τέτοιος
    υπήρξε η υπομονετική υπομονή αυτών των Πολιτειών στις Ηνωμένες Πολιτείες. και τέτοιο είναι τώρα το
    Αναγκαιότητα που τους αναγκάζει να αλλάξουν τα προηγούμενα Συστήματα Διακυβέρνησής τους. Η ιστορία
    της σημερινής επιρροής των ολιγοπωλών που υποστηρίζουν τις μυστικές κοινωνίες όπως οι ιλουμινάτι
    Το cabalist είναι μια ιστορία επαναλαμβανόμενων τραυματισμών και σφετερισμών, με άμεσο αντικείμενο όλα
    Καθιέρωση μιας απόλυτης τυραννίας όχι μόνο στους μεγάλους ανθρώπους των Ηνωμένων Πολιτειών
    αλλά όλοι οι άνθρωποι όλων των εθνών στον πλανήτη. Για να το αποδείξετε αυτό, αφήστε τα γεγονότα να υποβληθούν σε έναν ειλικρινή
    Κόσμος.
    Αρνήθηκαν τη Σύμφωνη γνώμη για τη διαφθορά της αλήθειας της οποίας αποδεικνύεται από το
    Απάτη και παραπλανητικές εκλογές στις ΗΠΑ στις εκλογές του 2020 σε κάθε επίπεδο, εμείς οι άνθρωποι ήμασταν
    σφετερίστηκε το νόμιμο δικαίωμά μας να ασκούμε και να διασφαλίζουμε το βασικό μας εκλογικό δικαίωμα, το περισσότερο
    υγιεινό και απαραίτητο για τη δημόσια καλή και σωστή εκπροσώπηση.
    Απαγόρευσαν στους εκλεγμένους αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένων των διοικητών, να ψηφίζουν νόμους άμεσης χρήσης
    και πιέζοντας τη σημασία επιβολής κανόνων που βασίζονται σε ψευδείς αναφορές και φόβο του κοινού που δημιουργήθηκε από
    ψευδείς αφηγήσεις και παραπληροφόρηση όπως τα στελέχη μόλυνσης από τον CO VI D και τα αληθινά
    θεραπείες που μπορούν να απομακρύνουν τις λοιμώξεις. Έχουν επιβάλει ψεύτικες λύσεις όπως ο CO VI D
    Διακήρυξη του Λαού των Ηνωμένων Πολιτειών για την Παγκόσμια
    Ειρήνη και ευημερία
    ενέσεις δηλητηριωδών στοιχείων, κάτι που είναι πιο επικίνδυνο να αλλάξει το ανθρώπινο DNA με RNA
    και εξαλείφοντας έτσι το ανθρώπινο σώμα από τη φυσική του ανοσολογική λειτουργία της μάχης
    ασθένεια. Αυτό και μόνο μπορεί να προκαλέσει απώλειες ζωής στο μέλλον έως και 70% όλων εκείνων των ατόμων που

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχουν πάρει τα πλαστά εμβόλια που προωθούνται με όλα τα μέσα ενημέρωσης υπό τον έλεγχο του ίδιου
    cabal illuminati oligopolists.
    Αρνήθηκαν να ψηφίσουν ή να επιβάλουν Νόμους για τη στέγαση των ανθρώπων, εκτός εάν
    αυτοί οι άνθρωποι θα παραιτηθούν από το δικαίωμα εκπροσώπησης με συμμόρφωση κατά τη λήψη του
    Πλαστά εμ βόλ ια CO VI D και υπογραφή παραίτησης ευθύνης.
    Αυτοί, στο Νομοθετικό Σώμα της Πολιτείας, δεν είναι εκπρόσωποι του λαού αλλά Τύραννοι
    μόνο η ψήφιση παράνομων νόμων που υποτάσσουν τον λαό σε ψευδείς αφηγήσεις και δίνουν εντολή προώθησης
    ένα παγκόσμιο σχέδιο μείωσης του πληθυσμού με τακτικές που περιλαμβάνουν πολέμους, ελλείψεις τροφίμων, τροφή
    τροποποίηση που προκαλεί μακροχρόνια ασθένεια, απενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπινου σώματος.
    Κάλεσαν μαζί νομοθετικά όργανα της Πολιτείας σε μέρη ασυνήθιστα και μακριά από το
    Κατάθεση των δημόσιων αρχείων τους, με μοναδικό σκοπό τον προγραμματισμό συμμόρφωσης με
    Μέτρα για τη διασφάλιση της ερήμωσης της ανθρωπότητας και τη διατήρηση πόρων για την ατζέντα τους.
    Έχουν διαλύσει τα Σπίτια Αντιπροσώπων του True State επανειλημμένα με ψήφο
    χειραγώγηση, τοποθέτηση υποψηφίων που εκπροσωπούν μόνο τον Τύραννο Ολιγοπόλο και τους
    πολιτικών, για την αντίθετη εισβολή στα δικαιώματα των ανθρώπων.
    Αρνήθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, μετά από τέτοιες Διαλύσεις νομικών αγωγών από
    εκπροσώπους του λαού, για να κάνουν τους άλλους να εκλέγονται παράνομα χρησιμοποιώντας συμβιβασμένους
    Συστήματα και τεχνολογία ψηφοφορίας κυριαρχίας. σύμφωνα με τις οποίες οι νομοθετικές εξουσίες του κράτους είναι ανίκανες
    της σωστής και πραγματικής αναπαράστασης του λαού, δεν έχουν απαντήσει στην αλήθεια, έτσι τώρα αυτό
    η εξουσία και η εξουσία πρέπει να επιστρέφονται στο λαό γενικά για την άσκησή τους και
    διόρθωση; το κράτος που παραμένει εν τω μεταξύ εκτεθειμένο σε όλους τους κινδύνους εισβολής από
    εντός συμβιβασμένης εκπροσώπησης και Σπασμοί εντός χωρίς τρέχοντα ψηφίσματα.
    Προσπάθησαν να εμποδίσουν τον πληθυσμό όλων των κρατών να ψηφίσει
    εκπροσώπους σε όλα τα επίπεδα των καθηκόντων για την επιβολή μυστικών ατζέντων που στοχεύουν συγκεκριμένα στη βλάβη
    εμάς τους ανθρώπους σε όλα τα κράτη και όλα τα έθνη παγκοσμίως.
    Εμπόδισαν κατάφωρα την απονομή δικαιοσύνης, αρνούμενοι τη σύμφωνη γνώμη του
    Νόμοι για τη θέσπιση δικαστικής εξουσίας και εξουσίας στην αληθινή Δικαιοσύνη. Εμείς οι άνθρωποι σε όλα
    εγχώριες και διεθνείς στρατιωτικές δεσμεύσεις
    όλα περιορίστηκαν και κατευθύνθηκαν από εκείνες τις συμβιβασμένες αρχές πάνω από αυτές να ακολουθήσουν το
    ψευδείς αφηγήσεις για την τυραννία της επιρροής και των κατευθύνσεων του cabal φωτίζουν τον καβαλιστή
    ολιγοπώλες.
    Διακήρυξη του Λαού των Ηνωμένων Πολιτειών για την Παγκόσμια
    Ειρήνη και ευημερία
    Έχουν εξαρτήσει εσωτερικούς, περιφερειακούς και ανώτερους δικαστές από τη θέλησή τους
    μόνο, για τη θητεία των γραφείων τους, και το ποσό και την καταβολή των μισθών τους.
    Έχουν δημιουργήσει ένα πλήθος νέων γραφείων και έχουν στείλει εδώ Σμήνη Αξιωματικών
    παρενοχλούν τον λαό μας και τρώνε την ουσία τους με νέα ερεθίσματα και αναπηρία
    κανονικές επιχειρήσεις να ευδοκιμήσουν και να λειτουργήσουν με πλαστά προγράμματα πανδημίας και φόβο. Αυτό έχει
    μετατράπηκε από μια προσωρινή λύση στο να γίνει κράτος της ναζιστικής Γκεστάπο δηλώνοντας «Δείξε μου
    τα χαρτιά σας »
    Κράτησαν ανάμεσά μας, σε καιρούς ειρήνης, μόνιμους ΟΗΕ και άλλους στρατούς του ΝΑΤΟ,
    χωρίς τη συγκατάθεση των στρατιωτικών μας ηγετών που δεν έχουν συμβιβαστεί.
    Έχουν επηρεαστεί για να καταστήσουν το Στρατιωτικό ανεξάρτητο και ανώτερο από το
    Πολιτική Δύναμη. Προσβάλλουν τον αμερικανικό λαό με μια ψεύτικη διοίκηση που προκαλεί απερίσκεπτη
    πολιτική εις βάρος της Εθνικής Ασφάλειας.
    Έχουν συνδυαστεί με άλλους για να μας υποβάλουν σε μια δικαιοδοσία ξένη προς τη δική μας
    Σύνταγμα, και παραγνωρίζεται από τους νόμους μας. δίνοντας τη συγκατάθεσή του στις Πράξεις τους των προσποιημένων
    Νομοθεσία:
    Για τη συγκέντρωση μεγάλων σωμάτων ξένων ενόπλων στρατευμάτων κοντά μας:
    Για την προστασία τους, από μια ψεύτικη δίκη, από την τιμωρία για τυχόν δολοφονίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα πρέπει να δεσμευτεί για τους Κάτοικους αυτών των Ηνωμένων Πολιτειών με τη χρήση πλαστών εμβολίων που
    έχουν σκοτώσει δεκάδες χιλιάδες Αμερικανούς και Εκατομμύρια άλλους σε όλο τον κόσμο:
    Για την προστασία τους, από μια ψεύτικη δίκη, από την τιμωρία για τυχόν δολοφονίες
    θα πρέπει να δεσμευτεί για τους Κάτοικους αυτών των Ηνωμένων Πολιτειών με τη χρήση πλαστών εμβολίων που
    έχουν σκοτώσει δεκάδες χιλιάδες Αμερικανούς και Εκατομμύρια άλλους σε όλο τον κόσμο:
    Για τη διακοπή των συναλλαγών μας με όλα τα μέρη του κόσμου, κλείνοντας τις επιχειρήσεις μας με φόβο
    και νέα πολιτική γύρω από έναν πλαστό CO VI D και άλλα μέτρα πανδημίας:
    Για την επιβολή φόρων σε εμάς χωρίς τη συγκατάθεσή μας:
    Για την στέρηση μας, σε πολλές περιπτώσεις, από τα οφέλη της δίκης από ενόρκους με δολοφονίες
    των μαρτύρων της αλήθειας σχετικά με τους εξουσιαστές που προκαλούν τέτοια κατάχρηση:
    Για τη μεταφορά και την εμπορία ανθρώπων με σκοπό τις σατανικές ανθρωποθυσίες
    και η πρακτική της χρήσης αδρενοχρώματος με βασανιστήρια και δολοφονίες μικρών παιδιών:
    Για την κατάργηση του δωρεάν Συστήματος Συνταγματικού Δικαίου, που λειτουργεί στη Ναυτιλία ή
    Νόμος για το Ναυαρχείο που θεσπίζει εκεί μια αυθαίρετη εταιρική κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών
    έχει ήδη χρεοκοπήσει και διευρύνει τα όριά του, ώστε να καταστεί ταυτόχρονα Παράδειγμα και
    Διακήρυξη του Λαού των Ηνωμένων Πολιτειών για την Παγκόσμια
    Ειρήνη και ευημερία
    fit Instrument για την εισαγωγή του ίδιου απόλυτου Κανόνα των ανθρώπων όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες
    Πολιτείες αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο:
    Για την αφαίρεση των Καταστατικών μας, την κατάργηση των πιο πολύτιμων Νόμων μας και την τροποποίηση
    βασικά οι αληθινές Μορφές των Κυβερνήσεών μας για τη θέληση του λαού της:
    Για την αναστολή των δικών μας νόμιμα εκλεγμένων Νομοθετικών Αρχών αντικαθιστώντας τους με ψεύτικες ψήφους
    υποψήφιοι, και δηλώνοντας ότι επενδύουν στην Power για να νομοθετούν για εμάς σε όλες τις περιπτώσεις
    οτιδήποτε.
    Παραιτήθηκαν από την πραγματική κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, δηλώνοντάς μας έξω και
    χωρίς δικαιώματα και διεξάγοντας πόλεμο εναντίον μας, σκοτώνοντάς μας απαλά με εμ βό λια που αλλοιώνουν το DNA μας
    με RNA, HIV και άλλα δηλητηριώδη στοιχεία.
    Έχουν καταστρέψει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων των Ηνωμένων Πολιτειών και
    συνεχίζουν να σκοτώνουν εκατομμύρια παγκοσμίως απερίσκεπτα με προσεκτική ακρίβεια.
    Αυτή τη στιγμή, μετέφεραν μεγάλους στρατούς ξένων Ηνωμένων Εθνών και Κινέζων Στρατιωτικών σε
    ολοκληρώστε τα Έργα του Θανάτου, της Ερήμωσης και της Τυραννίας, που έχουν ήδη ξεκινήσει με περιστάσεις
    της σκληρότητας και της αλητείας, ελάχιστα παρόμοια στους πιο βάρβαρους αιώνες, και εντελώς ανάξια
    επικεφαλής πολιτισμένων εθνών. Τα εργαλεία επιλογής τους περιλαμβάνουν την ηγεσία της Federal
    Κυβερνητικές υπηρεσίες όπως το CDC, το FDA, ο ΟΗΕ, ο κεντρικός αντισυμβαλλόμενος και οι οργανισμοί CIA, FBI, MI6, με
    Κυβερνητικές αρχές στις Κεντρικές Τράπεζες που ληστεύουν όλη την κυριαρχία των εθνών και του λαού της
    Έχουν περιορίσει τους συνανθρώπους μας, πολίτες πολλών εθνών, που έχουν υποστεί
    Όπλα εναντίον της χώρας τους, για να γίνουν οι Εκτελεστές των Φίλων και των Αδελφών τους, ή για να
    πέφτουν από τα χέρια τους. Ο στρατός μας και η επιβολή του νόμου υποτάσσονται
    ακολουθούν παράνομες διαταγές και την εισβολή των σωμάτων τους με τον εξαναγκασμένο ψεύτικο C OVI
    D-1 9
    εμβολιασμούς.
    Έχουν ενθουσιάσει τις εγχώριες εξεγέρσεις μεταξύ μας με το Black Lives Matter και
    Κινήσεις βίας Antifa και προσπάθησαν να φέρουν τους κατοίκους μας
    κοινότητες, πόλεις και κυβέρνηση, ο ανελέητος Κανόνας του Πολέμου, είναι αδιάκριτος
    Καταστροφή, όλων των ηλικιών, φύλων και συνθηκών.
    Σε κάθε στάδιο αυτών των καταπιέσεων έχουμε κάνει την Αίτηση Αποζημίωσης περισσότερο
    ταπεινοί όροι: Οι επαναλαμβανόμενες αναφορές μας έχουν απαντηθεί μόνο με επαναλαμβανόμενο τραυματισμό. ΕΝΑ
    Prince, του οποίου ο χαρακτήρας χαρακτηρίζεται από κάθε πράξη που μπορεί να ορίσει μια τυραννική ομάδα
    των ολιγοπωλών που ήταν ακατάλληλοι για να επηρεαστούν από την Κυριαρχία του ελεύθερου λαού της
    Ηνωμένες Πολιτείες και όλα τα άλλα έθνη στο εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διακήρυξη του Λαού των Ηνωμένων Πολιτειών για την Παγκόσμια
    Ειρήνη και ευημερία
    Θέλαμε την προσοχή των Αδελφών μας εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες και
    στο εξωτερικό και τους έχουμε προειδοποιήσει από καιρό σε καιρό απόπειρες από το ψεύτικο νομοθετικό σώμα τους
    να επεκτείνει μια αδικαιολόγητη Δικαιοδοσία πάνω μας. Τους υπενθυμίσαμε το
    Οι περιστάσεις της ζωής μας εδώ. Έχουμε προσφύγει στη μητρική τους Δικαιοσύνη και
    Μεγαλοπρέπεια, και τους έχουμε συνειδητοποιήσει από τους δεσμούς των κοινών μας συγγενών να αρνηθούν
    αυτούς τους Σφετερισμούς, οι οποίοι αναπόφευκτα θα διέκοπταν τις Συνδέσεις και την Αλληλογραφία μας.
    Έχουν επίσης κωφεύσει στη Φωνή της Δικαιοσύνης και της Συγγένειας. Πρέπει, λοιπόν,
    συγκατάθεση στην Αναγκαιότητα, η οποία καταγγέλλει τον Χωρισμό μας, και κρατήστε τους, όπως εμείς
    την υπόλοιπη Ανθρωπότητα, Εχθροί στον Πόλεμο, Ειρήνη, Φίλοι
    Εμείς, λοιπόν, οι Εκπρόσωποι των ΗΝΩΜΕΝΩΝ «ΚΡΑΤΩΝ» ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, στην
    Όνομα, και κατ 'εξουσία των καλών ανθρώπων αυτού του μεγάλου έθνους, Δημοσιεύστε πανηγυρικά και
    Δηλώστε ότι αυτές οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι και πρέπει να είναι Δωρεάν και Ανεξάρτητες
    Κράτη · ότι απαλλάσσονται από κάθε πίστη στους ολιγοπόλους, μυστικό cabal illuminati
    κοινωνίες, και ότι όλη η πολιτική σύνδεση μεταξύ τους στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Εξωτερικό, είναι
    και θα έπρεπε να διαλυθεί τελείως. και ότι ως Ελεύθερες και Ανεξάρτητες Ηνωμένες Πολιτείες, αυτοί
    έχουν πλήρη εξουσία να επιβάλλουν πόλεμο, να συνάψουν ειρήνη, να συνάψουν συμμαχίες, να ιδρύσουν εμπόριο και
    να κάνει όλες τις άλλες πράξεις και πράγματα που μπορούν να κάνουν ανεξάρτητα χώρες. Και για το
    υποστήριξη αυτής της Διακήρυξης, με επιβεβαιωμένη Εμπιστοσύνη στην Προστασία της θείας Πρόνοιας, εμείς
    αμοιβαία δεσμεύουμε ο ένας τον άλλον τις Ζωές μας, τις Περιουσίες μας και την ιερή μας Τιμή και ξεκινήστε
    επικοινωνώντας άμεσα με τους νομοθέτες της πολιτείας μας για να κάνουμε τις αλλαγές για την προστασία μας
    ατομικά δικαιώματα και ελευθερίες, ξεκινώντας από τη φύλαξη του βασικότερου δικαιώματός μας που είναι η προστασία
    τις ψήφους μας και τις διαδικασίες και τις συσκευές για να έχουμε αληθινές και τίμιες εκλογές.
    Εμείς οι άνθρωποι έχουμε την εξουσία να επιβάλλουμε τα δικαιώματά μας σε επίπεδο Πολιτείας που μπορούν να διορθωθούν
    όλα έχουν πάει στραβά και ελέγχουν την έκβαση του μέλλοντός μας και της ελευθερίας μας να ζούμε κάτω από το
    σύνταγμα χωρίς το κακό που έχει γίνει μέρος της καθημερινής ζωής του καθενός.
    Η δράση που πρέπει να γίνει σήμερα είναι ότι κάθε άτομο σε κάθε πολιτεία γράφει ένα γράμμα που απευθύνεται σε κάθε πολιτεία
    εκπρόσωπος, νομοθέτης και γερουσιαστής που απαιτούν να αλλάξουν οι μεταρρυθμίσεις και οι διορθώσεις μέσω
    νέα νομοθετική νομοθεσία που απαιτούνται για την εξάλειψη της συγκεκριμένης διαφθοράς στην κρατική κυβέρνηση
    προστατεύει την κρατική του κατοικία.
    Η δράση που πρέπει να γίνει σήμερα είναι ότι κάθε άτομο σε κάθε πολιτεία γράφει ένα γράμμα που απευθύνεται σε κάθε πολιτεία
    εκπρόσωπος, νομοθέτης και γερουσιαστής που απαιτούν να αλλάξουν οι μεταρρυθμίσεις και οι διορθώσεις μέσω
    νέα νομοθετική νομοθεσία που απαιτούνται για την εξάλειψη της συγκεκριμένης διαφθοράς στην κρατική κυβέρνηση
    προστατεύει την κρατική του κατοικία.
    Συγκεκριμένα αντιμετωπίζει τα ακόλουθα θέματα:
    1.) Πραγματική τεχνολογία ψηφοφορίας που δεν μπορεί να παραβιαστεί. Όπως η παράδοση QFS
    λογισμικό και υλικό αντί για συστήματα βασισμένα στην κυριαρχία.
    2.) Προστασία των ατομικών ελευθεριών μας, όπως το δικαίωμα να επιλέξουμε τι ιατρική
    οι θεραπείες είναι αποδεκτές και μη αποδεκτές όπως τα θέματα των ανεπιθύμητων
    Εμβ όλ ια για τον co vi d1 9. Αυτή η λήψη περιέχει πολλά στοιχεία που θα θέσουν σε κίνδυνο το
    ανθρώπινο DNA με mRNA και HIV καθώς και άλλα αρνητικά στοιχεία.
    Διακήρυξη του Λαού των Ηνωμένων Πολιτειών για την Παγκόσμια
    Ειρήνη και ευημερία
    3.) Αποζημίωση και ευθύνη για ζημία σε βάρος εκείνων που έχουν εξαναγκαστεί
    λήψη του εμβολιασμού για τον COVID 19 μέσω της επιρροής των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της ομοσπονδιακής κυβέρνησης
    Επιρροή καθώς και εντολές με παράνομο πέρασμα της χρήσης του Εμβολίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγκρίσεις από τον FDA και άλλους ομοσπονδιακούς οργανισμούς που επηρεάζονται όλοι από αυτήν την ατζέντα του
    οι παγκοσμιοποιημένες ολιγοπωλιακές οργανώσεις όπως η Federal Reserve Board
    (FRB), Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ), Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), Κεντρική
    Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA), Federal Bureau of Investigations (FBI), Department of
    Justice (DOJ), Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών
    (BIS), Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων (IRS) και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία ή ομάδα που έχουν
    επιρροή στις υποθέσεις των λαών των Ηνωμένων Πολιτειών που έχουν επιτεθεί στις δικές μας
    τη δική του ατομική ελευθερία και ελευθερίες στην αναζήτηση της ευτυχίας.
    4.) Κατάργηση όλων των περιορισμών και διακοπή της προώθησης του φόβου σχετικά με τον CO VI D-1 9 και οποιονδήποτε
    άλλα ιατρικά ζητήματα για τον έλεγχο και την καταστροφή των ατομικών μας ελευθεριών στην εργασία, στο κέρδος και
    δαπάνες που αποτελούν τη βάση μιας υγιούς οικονομίας
    Αναπαυόμαστε με ειρήνη και αγάπη για την ανθρωπότητα. Επιθυμούμε τη ζωή όχι τον θάνατο ή την προγραμματισμένη γενοκτονία
    και θα επιβάλει όλα τα μέτρα για να διορθωθεί αυτό για να σώσει το έθνος μας από τον θάνατο και
    καταστροφή.
    Άνθρωπος του Θεού
    Πνευματικά δικαιώματα 30 Αυγούστου 2021

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://simonparkes.org/post/6th-september-update-2021/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ.

    Εμβολιασμοί παιδιών και από ιδιώτες παιδιάτρους

    https://www.capital.gr/politiki/3580095/emboliasmoi-paidion-kai-apo-idiotes-paidiatrous



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τρεμει τωρα το Ντιπ Στειτ, ειμαι σιγουρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕσεIς που μπoλιαστnκατε, ή σκεφτεστε να μπoλιαστnτε, για διαβαστε εδω να δεiτε, τι επαθαν οι μπoλιασμεvoι στο Ισpαnλ….

    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2021/09/i-on-on-i-ovo-pn.html



    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις