Δωθηκε εντολη "Shoot to kill" για τ αφεντικα της Χαζαρικης Μαφιας

 

Έχουν εκδοθεί παγκόσμιες εντολές

 θανατου για να σκοτώσουν όλα τα μέλη της Χαζαρικής Μαφίας έως ότου παραδοθούν άνευ όρων, σύμφωνα με μια συμφωνία που έγινε μεταξύ της MI6, της CIA, της Μοσάντ, της ρωσικής FSB και άλλων στρατιωτικών / υπηρεσιών πληροφοριών παγκοσμίως. Αυτό είναι νόμιμο γιατί οι ΚΜ προσπαθούν ενεργά να σκοτώσουν το 90% της ανθρωπότητας. Αν παραδοθούν, θα αντιμετωπίσουν δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου τύπου Νυρεμβέργης. Αν δεν το κάνουν, αντιμετωπίζουν τον θάνατο.

Είναι βάσιμος ο λόγος που ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι η δικτατορία των δυτικών ελίτ στοχεύει όλες τις κοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων των πολιτών των δυτικών χωρών [είναι] καθαρός σατανισμός….Ο Ιησούς Χριστός είπε στην Επί του Όρους Ομιλία: «Από τους καρπούς τους , θα τους γνωρίσετε». Αυτά τα δηλητηριώδη φρούτα είναι ήδη εμφανή στους ανθρώπους, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένων πολλών ανθρώπων στην ίδια τη Δύση.

Για όσους ακόμα δεν καταλαβαίνουν με τι έχουμε να κάνουμε, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο με μια παιδική θυσία. 


Είναι απόδειξη ότι πραγματικά έχουμε να κάνουμε με φανατικούς που λατρεύουν τα Μολωχ και θυσιάζουν παιδιά. Μας βλέπουν ως «Amalak» και πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να μας σκοτώσουν ή να μας υποδουλώσουν σαν τα βοοειδή. Αυτοί είναι οι αρχαίοι εχθροί των Εβραίων, των Ρωμαίων, των Χριστιανών και του μεγαλύτερου μέρους της ανθρωπότητας. Είναι αυτοί που βασάνισαν τον Ιησού Χριστό μέχρι θανάτου και έβαλαν το σώμα του για δημόσια προβολή.

Το βίντεο είναι από την παγκόσμια έκθεση του Σικάγο του 1933 αλλά μέχρι σήμερα κάνουν μαζικές θυσίες. Οι πηγές της MI6 λένε ότι έχουν ένα βίντεο με «όμορφα παιδιά που θυσιάζονται», σε ένα ολοκαύτωμα σε τελετή εγκαινίων του νέου κτιρίου του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου. Το ολοκαύτωμα είναι ένα ολοκαύτωμα στον Μολώχ, γνωστό και ως Ba'al, Set ή Satan. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που δολοφόνησαν δεκάδες εκατομμύρια Κινέζους, Ρώσους, Γερμανούς, Ιάπωνες, Εβραίους κ.λπ. κατά τη διάρκεια και μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ως μέρος του σχεδίου τους να μετατρέψουν τον πλανήτη Γη σε μια γιγάντια φάρμα ζώων.

Η εκδήλωση που φαίνεται παραπάνω οργανώθηκε από τη Σιωνιστική Οργάνωση της Αμερικής, με χορηγία της Εβραϊκής Υπηρεσίας για την Παλαιστίνη και την παραγωγή του Meyer Weisgal, με τη βοήθεια του ραβίνου Solomon Goldman καθώς και του Maurice Samuel, του συγγραφέα του «You Gentiles». Ένας από τους μεγάλους ομιλητές στην εκδήλωση δεν ήταν άλλος από τον Chaim Weismann, πρώτο πρόεδρο του Ισραήλ και τον τύπο που μαζί με τον Lionel Walter Rothschild συνέταξαν τη Διακήρυξη Balfour.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που υποδούλωσαν τους Αμερικανούς και τους μετέτρεψαν στις δολοφονικές τους μηχανές και σε εκτελεστές σε όλο τον κόσμο.

Η διαταγή shoot-to-kill περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε: τους απογόνους του John Rockefeller I, τα μέλη της οικογένειας Rothschild, τους Αψβούργους καθώς και τις ολλανδικές, ιταλικές και βελγικές βασιλικές οικογένειες.

Άτομα που στοχοποιούνται για άμεση εκτέλεση περιλαμβάνουν τους ηθοποιούς που προσποιούνται τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και τον Πάπα Φραγκίσκο, Τζεφ Μπέζος, Τζάρεντ Κούσνερ, Τζάστιν Κάστρο (Τρουντό), Κριστία Φρίλαντ, Εμανουέλ Μακρόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, Άνγκελα Μέρκελ, Άντονι Φάουτσι, Άλμπερτ Μπούρλα, Ο Bill Gates, ο Αρχιραβίνος της Νέας Υόρκης Ephraim Mirvis κ.λπ. Θα ζητήσουμε από τους αναγνώστες μας να βοηθήσουν στη σύνταξη μιας πιο ολοκληρωμένης λίστας, αλλά αυτό είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης.

Εάν είστε μέλος της μονάδας προστασίας οποιουδήποτε από αυτά τα άτομα, πρέπει είτε να υπακούσετε στην εντολή είτε να αντιμετωπίσετε ποινές ισόβιας κάθειρξης ή θανάτου για εγκλήματα πολέμου. Αν νομίζετε ότι αυτό είναι ακραίο, θυμηθείτε, αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν ενεργά να σκοτώσουν εσάς και την ευρύτερη οικογένειά σας, επομένως αυτό είναι νόμιμη αυτοάμυνα. Είμαστε σε κατάσταση πολέμου και είναι είτε σκοτώστε είτε σκοτωθείτε.

Εντάξει, τώρα ας δούμε μερικές από τις πρόσφατες εξελίξεις στη μάχη για την απελευθέρωση του πλανήτη Γη.

Η τελευταία προσπάθεια της KM να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο παρατηρήθηκε την περασμένη εβδομάδα όταν «ανατίναξαν» τους αγωγούς φυσικού αερίου Nordstream I και II που παρέχουν ρωσικό αέριο στη Γερμανία. Ακολούθησε αμέσως η ανακοίνωση ενός εναλλακτικού αγωγού που προμηθεύει φυσικό αέριο από τη Νορβηγία στην Πολωνία. Το πρόβλημα είναι ότι το όλο θέμα ήταν ένα ψέμα προπαγάνδας που σχεδιάστηκε για να κερδίσει χρήματα χειραγωγώντας τις χρηματοπιστωτικές αγορές, λένε ρωσικές πηγές της FSB.

Είναι ένα αρκετά σίγουρο στοίχημα ότι, αν ερευνήσετε, θα ανακαλύψετε ότι οι εμπορικές εταιρείες που ανήκουν στην Rothschild με έδρα την Ελβετία έκαναν μια συμφωνια από συναλλαγές εμπιστευτικών πληροφοριών με βάση το ψεύτικο περιστατικό του αγωγού.

Επίσης, η Γερμανία θα πρέπει τώρα να πληρώσει «τέλη διέλευσης» στην Ουκρανία και την Πολωνία για φυσικό αέριο από έναν αγωγό που πιθανώς δεν υπάρχει


Ωστόσο, αυτό δεν θα είναι αρκετό για να σώσει το KM από την οικονομική κατάρρευση. Η πραγματικότητα είναι ότι η Δυτική Ευρώπη πρέπει είτε να ανατρέψει τη σατανική ηγεσία της είτε να αντιμετωπίσει ένα βιομηχανικό κλείσιμο και παγωμένο χειμώνα.

Οι Αμερικανοί πρέπει επίσης να κάνουν κάτι για το πλαστό καθεστώς Μπάιντεν του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες. Σε ένδειξη ότι η εταιρεία ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ που ανήκει στην KM απέτυχε να πραγματοποιήσει την προθεσμία πληρωμών της 30ης Σεπτεμβρίου, η FRB κάλεσε σε μυστική έκτακτη συνεδρίαση το πρωί της 3ης Οκτωβρίου.

https://www.federalreserve.gov/aboutthefed/boardmeetings/20221003closed.htm







 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΝΤΑ ΝΤΑ ΤΟΝ ΊΔΙΟ ΤΟΝ ΘΕΌ ΟΙ ΑΝΆΞΙΟΙ! ΟΙ ΗΛΊΘΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΊΠΟΤΑ! ΜΟΝΟ ΝΑ ΨΕΥΤΟΦΟΒΕΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΗΛΙΘΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕΣ...

    Ε ΑΜΑ ΤΟ ΛΈΕΙ...

    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΆ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΙΙΙ...? ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ...

    ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΈΠΑΘΛΟ.


    Ι'Μ ΠΩΣ!



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις