ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Το 2014 η τ. Πρωθυπουργός της Ουκρανίας η Τιμοσένκο είχε προτείνει την εξολόθρευση 8.000.000 Ρωσόφωνων του Ντονμπάς με πυρηνικά όπλα!!!

 

Για τα πυρηνικά κάνουν

τώρα τις μωρές παρθένες οι Ουκρανοί αλλά το 2014 η Julia Tymoshenko, τ. Πρωθυπουργός της Ουκρανίας (2005 και 2007-2010), είχε ζητήσει τα 8.000.000 εθνοφυλετικά Ρώσοι του Ντονμπάς να εξολοθρευθούν με πυρηνικά όπλα. Αυτά ειπώθηκαν σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε η Δυτικόδουλη Ιουλία η παραβάτης με τον βουλευτή Nestor Shufrych.

Nestor Shufrych: Τι μπορούμε εμείς τώρα να κάνουμε με τους 8.000.000 Ρώσους που παρέμειναν στην Ουκρανία; Aυτοί είναι παρίες.

Τιμοσένκο: Αυτοί πρέπει να σκοτωθούν με πυρηνικά όπλα.

Nestor Shufrych: Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου σε αυτό γιατί αυτό που θα συνέβαινε είναι απολύτως απαράδεκτο. Αλλά υπάρχει μια άλλη επιλογή…….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Ως εβραια η τιμοσενκο οπως και ολοι οι αλλοι προεδροι της ουκρανιας δεν τους νοιαζει και πολυ αν σκοτωσουν μερικα εκατομυρια.ας θυμηθουμε τον εβραιο σταλιν τον εβραιο χιτκερ η τον εβραιο λενιν τροτσκι κτλ κτλ.
    Για το κερδος σκοτωνουν και την μανα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://anazitiseis.gr/o-oukranos-igetis-volontomir-zelenski-apokalyptei-oi-ipa-mou-dinoun-15-dis-miniaios/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...εινσι αυτός ο Ζελενσκι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ..κατι φιμες για νεκρο ειχαν ακουστη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΞΗ ΠΥΡΙΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΓΩ ΣΑΝ ΖΥΓΟΣ ΘΑ ΕΡΙΧΝΑ ΤΟΣΑ ΟΣΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις