Σφαγή στη Μόσχα για την κατασταση στο LIMAN...Μεταφέρονται δεκάδες πυρηνικοί Iskander...!!!

Έκτακτη συνεδρίαση της Δούμα: Ο Β.Πούτιν καρατόμησε τον Αναπληρωτή πρωθυπουργό λόγω HIMARS – Ανοίγει ο δρόμος για προμήθεια drones από Ιράν 

Aναλυτές, στρατηγοί εν ενεργεία

και απόστρατοι έχουν εξαπολύσει ομαδικά πυρά εναντίον του υπουργείου Άμυνας καθώς πλέον γίνεται αντιληπτό σε όλους ότι ο ρωσικός Στρατός δεν διέθετε τις απαιτούμενες δυνάμεις για να συγκρατήσει το τεράστιο μέτωπο.

Ο αρχηγός της Τσετσενίας, Ρ.Καντίροφ, ζήτησε δημοσίως τα κεφάλια των Α/ΓΕΕΘΑ Β.Γκερασίμοφ, και του Διοικητή της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας, Στρατηγού Alexander Lapin, στον οποίο είχε προηγουμένως απονεμηθεί το αστέρι του Ήρωα της Ρωσίας για την απελευθέρωση του Lisichansk, και ήταν υπεύθυνος για την άμυνα του τομέα Krasnolimansky. Ο Lapin μετατέθηκε στη διοίκηση των στρατευμάτων της Δυτικής Περιφέρειας.

Οι ίδιες απόψεις εκφράζονται από πολλούς άλλους. Εκφράσεις οργής υπάρχουν σε όλα σχεδόν τα ρωσικά ΜΜΕ όπως “τι στο καλό κάνει η Διοίκηση”, “καταλαβαίνουν τι συμβαίνει;”, “έχουμε Στρατηγούς με σύγχρονα μυαλά και δόγμα, αφήστε τους να δουλέψουν”.

“Χάσαμε το Krasny Liman, χάνουμε την πύλη προς το Σλαβιάνσκ” και πολλά άλλα.

Οι δηλώσεις Καντίροφ δεν είναι τυχαίες. Θεωρούνται πως εκφράζει το Κρεμλίνο και πρέπει να αναμένονται εξελίξεις καθώς ζήτησε στρατιωτικό νόμο και χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων στην Ουκρανία. Υπενθυμίζουμε ότι προηγήθηκαν χτες οι δηλώσεις Πούτιν για το “δεδικασμένο των ΗΠΑ με Χιροσίμα-Ναγκασάκι”

Προφανώς η κατάσταση δεν είναι καλή και η ψυχραιμία έχει αρχίσει να χάνεται. Αμέσως μετά τις δηλώσεις Καντίροφ εντοπίστηκε για πρώτη φορά μαζική μεταφορά προς την Χερσώνα βαλλιστικών πυραύλων Iskander-M που μπορεί να φέρουν και πυρηνική κεφαλή.

Η χρήση πυρηνικών πλέον είναι πολύ κοντά.

Το μέτωπο έχει καταρρεύσει για τους Ρώσους και πολύ δύσκολα θα συγκρατήσουν στην παρούσα φάση τους Ουκρανούς. Ρωσικές στρατιωτικές πηγές ανέφεραν πως ο ρωσικός Στρατός δεν διαθέτει ισχυρή αμυντική γραμμή ούτε στην Kreminna.

Συνεπώς ο ουκρανικός Στρατός μπορεί να πιέσει και κατευθυνθεί προς Svatove, Kreminna ή Lysychansk, δηλαδή να μπει και στο Λουγκάνσκ.

Δείτε το βίντεο με την μεταφορά των Iskander στη Χερσώνα

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ξεφτίλα και αισχος. Ο πράκτορας των νεοταξιτων έχει ντροπιάσει ολόκληρο το Ρωσικό έθνος. Παίζει καλά κι αυτός τον ρόλο του, της φτωχοποιησης των ευρωπαϊκών λαών και της στοχοποίησης από όλους του ενδόξου Ρωσικού έθνους.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις