Ο στρατός ανατρέπει το φυλάκιο της FEMA στη Φλόριντα

 

Οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ

το Σάββατο ανέτρεψαν ένα «κινητό κέντρο διοίκησης» της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης στη Νοτιοδυτική Φλόριντα, συνέλαβαν έξι πράκτορες της FEMA και ανέσυραν 350 πυροβόλα όπλα που είχε λεηλατήσει η FEMA από τα σπίτια που είχαν εκκενωθεί, είπαν πηγές των Λευκων Καπελων.


Περίπου στις 3:00 μ.μ., ένα απόσπασμα των Ειδικών Δυνάμεων που περιπολούσε την πόλη που χτυπήθηκε από την καταιγίδα....συνέβη σε ένα καταυλισμό της FEMA....!!!

Σκηνές καταστροφών πάνω από ξύλινες παλέτες—στην ανατολική Νάπολη, κοντά στο Wyndemere Country Club έξω από τον αυτοκινητόδρομο 75.Οι στρατιώτες παρέμειναν σε απόσταση ασφαλείας ενώ χρησιμοποιούσαν κιάλια για να παρακολουθήσουν τη σκηνή. μισή ντουζίνα πράκτορες, εμφανώς άοπλοι, περιπλανήθηκαν μέσα και έξω από τις σκηνές σε άσκοπη περιπλανηση, σαν να βαριόταν πολύ. Έξω από μια σκηνή κάθονταν πολλά καρότσια γεμάτα όπλα.

Οι στρατιώτες ξεπετάχτηκαν σε ομάδες δύο ατόμων, περικύκλωσαν το στρατόπεδο και έκλεισαν την απόσταση στο λατομείο τους. Ένας πράκτορας άναβε ένα τσιγάρο όταν οι Ειδικές Δυνάμεις του έστησαν ενέδρα από πίσω. Εβαλαν μια χοντρή λωρίδα κολλητικής ταινίας στο στόμα του, έδεσαν τους καρπούς του με πλαστικη χειροπεδα. Ο πράκτορας είχε μια θήκη με Glock 17 κάτω από το αντιανεμικό του και ένα πιστόλι, ένα 0,32 με κομμένη κανη, δεμένο στον αστράγαλο του.

Ο φρουρός αντεδρασε, οι Ειδικές Δυνάμεις υπέταξαν και αφόπλισαν ολους τους εναπομείναντες πράκτορες, απαιτώντας απάντηση γιατί πέντε καρότσια γεμάτα με όπλα και κουτιά με πυρομαχικά κάθονταν δίπλα στη σκηνή.

«Είναι δικα μας», φέρεται να είπε ο επικεφαλής πράκτορας της FEMA.

Αλλά οι Ειδικές Δυνάμεις αμφισβήτησαν την ειλικρίνειά του, καθώς πολλά όπλα στα καροτσάκια έμοιαζαν περισσότερο με παράνομα κατασχεμένα, όπλα που αγοράστηκαν από πολίτες παρά με εξοπλισμό που είχε εκδοθεί από την κυβέρνηση - οι Ειδικές Δυνάμεις έψαξαν μέσα από ένα καρότσι και ανέσυραν ένα τουφέκι Marlin Model 60 .22 και ένα αντίκα πιστόλι που έδειξε σημάδια ζημιάς από νερό. Στη συνέχεια βρήκε ένα Crossman 1377 American Classic, ένα πιστόλι pellet.

«Πότε άρχισε να παραλαμβανει τετοια οπλα η FEMA;» ρώτησε ο επικεφαλής των Ειδικών Δυνάμεων.

«Απαντάμε μόνο στη Διευθύντρια Ντενίζ Κρίσγουελ ή στον Διευθυντή Εσωτερικής Ασφάλειας Αλεχάντρο Μαγιόρκας», απάντησε αυτάρεσκα ένας πράκτορας της FEMA. «Αν έχετε ερωτήσεις, συζητήστε το μαζί τους. Κάνουμε τη δουλειά μας».

Οι πράκτορες της FEMA προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τις ενέργειές τους και κατηγόρησαν τις Ειδικές Δυνάμεις για «συμμετοχή σε παράνομο πραξικόπημα για την ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών», είπε μια πηγή στο γραφείο του στρατηγού Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ.

Η πηγή, η οποία εξέτασε το απολογισμό, είπε ότι οι Ειδικές Δυνάμεις συνέλαβαν και τους έξι πράκτορες με εύλογη υποψία ότι είχαν παραβιάσει τον όρκο τους και τον όρκο στο Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Οι ειδικές δυνάμεις κατέστρεψαν το στρατόπεδο της FEMA και οικειοποιήθηκαν τα πυροβόλα όπλα, πρόσθεσε.

«Αυτό ήταν κατάφωρη κατάχρηση εξουσίας», είπε η πηγή μας, «και θα φροντίσουμε να τιμωρηθούν για τα εγκλήματά τους. Από τα πράγματα που ανακτήθηκαν, υπήρχαν πολλά όπλα pellet και BB, κυνηγετικά κυνηγετικά όπλα, κουτιά με birdshot - ξέρετε, όχι υλικά με τα οποία εξοπλίζει η κυβέρνηση τους πράκτορες. Έκλεψαν αυτά τα όπλα. Διάολε, υπήρχε ακόμη και ένα τουφέκι Airsoft».

Αλίμονο, τα Λευκα Καπελα πιστεύουν ότι η FEMA εξακολουθεί να περιπλανιέται, να παρενοχλεί, να χλευάζει και να ληστεύει θεοσεβούμενους Αμερικανούς πατριώτες, στη Νοτιοδυτική Φλόριντα. Η πηγή μας είπε ότι οι Ειδικές Δυνάμεις θα παραμείνουν στη Φλόριντα έως ότου κάθε διεφθαρμένος πράκτορας της FEMA είτε συλληφθεί είτε εκδιωχθεί από την περιοχή. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΟΤΙ (ΕΝ ΤΑΧΕΙ) ΚΙΑΝ ΕΊΝΑΙ ΕΤΣΙ?


    ΜΑΚΆΡΙ.

    ΠΆΝΤΩΣ ΜΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΥΤΑ 7 ΧΡΌΝΙΑ ΈΜΕΙΝΑΝ ΜΈΧΡΙΣ ΤΟ 2030 ΚΟΥΡΆΓΙΟ ΝΙΚΆΜΕ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΎΜΕ.

    ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΎΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΡΕΜΕΣ...

    ΖΉΣΤΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΑΙ ΦΎΣΗ ΖΩΗ ΑΓΆΠΗ ΠΡΟΣΕΥΧΉ...



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις