Συνελήφθη απο τις ειδικες δυναμεις του στρατου των ΗΠΑ το πλήρωμα του P-8 Poseidon που ειχε σχέση με την έκρηξη του Nord Stream

 

Οι πιλότοι και το πλήρωμα

ενός ανθυποβρυχιακού αεροσκάφους P-8 Poseidon του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που δημιουργησαν κατεστραμμένα τμήματα του αγωγού Nord Stream συνελήφθησαν από ειδικες δυναμεις του στρατού των ΗΠΑ το βράδυ της Πέμπτης.


Το Nord Stream είναι ένα ζευγάρι αγωγών φυσικού αερίου που εκτείνονται κάτω από τη Βαλτική Θάλασσα μεταξύ Ρωσίας και Ευρώπης. Τα έργα του Nord Stream έχουν αντιταχθεί από ορισμένες χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, καθώς και από τις Ηνωμένες Πολιτείες, λόγω ανησυχιών ότι οι αγωγοί θα αυξήσουν την επιρροή της Ρωσίας στην Ευρώπη. Στις 26 Σεπτεμβρίου 2022, οι αγωγοί NS1 και NS2 παρουσίασαν πολλαπλές μεγάλες πτώσεις πίεσης σχεδόν στο μηδέν, που αποδίδονται σε υποβρύχιες εκρήξεις σε διεθνή ύδατα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να λειτουργήσουν.

Τα ίχνη ραντάρ και το δημοσίως διαθέσιμο λογισμικό παρακολούθησης πτήσεων εντόπισαν την παρουσία ενός μόνο P-8 —και κανενός άλλου αεροσκάφους— πάνω από το σημείο που έγιναν οι εκρήξεις, τη στιγμή που έγιναν.
 

Αυτή την εβδομάδα ξ ιστοσελιδα τύπωσε δύο άρθρα για τον συνταγματάρχη της USAF Blaine L. Baker, τον οποίο οι ερευνητές της JAG συνέλαβαν την Τετάρτη με άσχετες κατηγορίες. Αλλά μια ολοκληρωμένη έρευνα για το παρελθόν του Μπέικερ αποκάλυψε, συμπτωματικά, ότι ο ίδιος, αν και αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, είχε επικοινωνήσει σε πολλές περιπτώσεις ηλεκτρονικά με τον Υπουργό Ναυτικού Κάρλος Ντελ Τόρο, γνωστό εμπόρευμα του Deep State και προδότη του Συντάγματος των ΗΠΑ.

Οι συνομιλιες μεταξύ Baker και Del Toro ήταν ως συνηθως γεματες χαμογελα. Ωστόσο, συζήτησαν συγκεκριμένα το μίσος τους για τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον «ασφυκτικό κλοιο» του στη Δυτική Ευρώπη. Σε ένα email, ο Baker έγραψε: «…Η διακοπή του Nord Stream θα απελευθέρωσε την Ευρώπη από την παγωμένη λαβή του Πούτιν» και ρώτησε τον Del Toro εάν πίστευε ότι η κυβέρνηση θα εγκρίνει τη χρήση στρατιωτικού υλικού για την επίτευξη αυτού του στόχου. Ο Ντελ Τόρο απάντησε με μια λίστα με στοιχεία της Πολεμικής Αεροπορίας και του Ναυτικού που θα εκτελουσαν το σχεδιο για   το "μεγαλο κόλπο". Στην απάντηση του Del Toro αναφέρθηκαν θαλάσσια αεροσκάφη και υποβρύχια.

Το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα Δικαστών του Ναυτικού των ΗΠΑ λέει ότι η αλληλογραφία είναι πιθανή αιτία να πιστεύεται ότι ο Μπέικερ είχε ρόλο στην καταστροφή του Nord Stream. Αυτή η κατηγορία, αναμενόμενα, έρχεται σε άμεση αντίθεση με αυτό που το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν και το MSM έχουν μεταδώσει στο κοινό - ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε την καταστροφή του Nord Stream. Αλλά αυτό δεν έχει νόημα, γιατί αν αληθεύει, ο Πούτιν ακρωτηρίασε τη ροή εσόδων του, πυροβολώντας ουσιαστικά τον εαυτό του στα πόδια. Αν ο Πούτιν ήθελε να αρνηθεί το φυσικό αέριο στην Ευρώπη, θα μπορούσε απλώς να κλείσει τις κανουλες.

Το βράδυ της Τετάρτης, οι ερευνητές της JAG στο Γκουαντάναμο πίεσαν τον Μπέικερ για απαντήσεις, αλλά αρνήθηκε να μιλήσει, λέγοντας ότι όποιες ενέργειες «μπορεί ή δεν μπορεί» να είχε κάνει έγιναν στο όνομα της διαφύλαξης της δημοκρατίας.

«Η σιωπή ενός ατόμου από μόνη της δεν πρέπει ποτέ να παρερμηνεύεται ως ενοχή, αλλά η σιωπή και η διφορούμενη σύντομη δήλωση του Μπέικερ, σε συνδυασμό με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μας έδωσαν περισσότερο από επαρκή λόγο για να τον διώξουμε. Χρειαζόμασταν το πλήρωμα του P-8 για να ταιριάξουμε τα κομμάτια μαζί», είπε η πηγή μας.

Μια μέρα αργότερα, τα Λευκα Καπελα σε όλους τους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των μελών της κοινότητας των Ειδικών Επιχειρήσεων, ξεκίνησαν μια μυστική επιχείρηση για τη σύλληψη των 9 ανδρών που πέταξαν τη μοιραία αποστολή. Περιλάμβαναν τον πιλότο και τον συγκυβερνήτη, τους πιλότους εκτακτης αναγκης και τα πέντε μέλη του πληρώματος που παρακολουθούσαν και συμμετειχαν στην επιχειρηση του P-8.

Οι πηγές μας δεν είπαν πώς τέθηκαν υπό κράτηση, αλλά είπε ότι η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα και ότι και οι εννέα είναι υπό κράτηση και είτε ανακρίνονται είτε περιμένουν ανάκριση σε «ασφαλείς τοποθεσίες».

Όταν ρωτήθηκε για την εμπλοκή ενός υποβρυχίου , η πηγή μας απάντησε διστακτικά: «Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε για αυτό αυτή τη στιγμή. Ενας γρίφος λύνεται κάθε φορά».

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις