Νέα μελέτη: Το mRNA εμβολιο βρέθηκε στο μητρικό γάλα του 45% των εμβολιασμένων μητέρων

 

Οι μητέρες αναφέρουν επίσης αποχρωματισμένο γάλα, επιληπτικές κρίσεις των μωρών και άλλες φρικαλεότητες στο VAERS!!!
 
Αφού εκατομμύρια έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες προτρέπονταν αδιάκοπα να κάνουν τα αμφιλεγόμενα εμβόλια mRNA, μας λένε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από μια δημοσίευση του JAMA ότι τα εμβόλια περνούν μέσω του μητρικού γάλακτος στο μωρό. Πολλές έγκυες, θηλάζουσες & μελλοντικές μητέρες εξαναγκάστηκαν & εξαναγκάστηκαν να κάνουν αυτές τις ενέσεις και να υποβάλουν τα σημερινά και μελλοντικά μωρά τους σε πιθανές επιβλαβείς επιπτώσεις. 

Μωρά που πέθαναν μετά το θηλασμό από μητέρες που έκαναν εμβολιο.

Σύμφωνα με το σύστημα VAERS του HHS των ΗΠΑ, τουλάχιστον 6 μωρά έχουν αναφερθεί ότι πέθαναν αφού ήπιαν το μητρικό γάλα των εμβολιασμένων μητέρων τους.
 
Φρικτά προβλήματα μετά το θηλασμό των μωρών αναφέρθηκαν ξανά και ξανά. Αυτή η μητέρα ανέφερε στο CDC & FDA ότι ο γιος της αποκοιμήθηκε για ένα σχετικό χρονικό διάστημα και προσφέρθηκε μάλιστα να τους στείλει ένα δείγμα από το μητρικό της γάλα που είχε φυλάξει από την ημέρα του εμβολιασμού και του περιστατικού με τον γιο της:
Ο πρώην επικεφαλής Ε&Α του Προγράμματος Ανθρώπινου Γονιδιώματος στο MIT/WIBR, Kevin McKernan, απάντησε με μια εκπληκτική ανάλυση ότι τα επίπεδα που υποδεικνύονται από τη μελέτη θα μπορούσαν να μεταφράζονται σε πάνω από 7,3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ μόρια mRNA που προσλαμβάνονται από το νεογέννητο μωρό:
 
Η ιστορία των ZERO Assurances
 
Ας παρακολουθήσουμε την ιστορία αυτής της τεράστιας καταστροφής της δημόσιας υγείας. Στην πραγματικότητα παραδέχτηκαν ότι δεν εξέτασαν ποτέ αυτό το θέμα και παρόλα αυτά ΑΚΟΜΑ έδωσαν τη συμβουλή στις μητέρες των βρεφών που θηλάζουν να κάνουν το εμβόλιο.
 
Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσουμε θα ήταν ο Δεκέμβριος του 2020 με τη μελέτη που φέρεται να εξέτασε την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων της Pfizer/BioNTech:
Και από τα κριτήρια αποκλεισμού της υποκείμενης μελέτης : "Γυναίκες που κυοφορούν ή θηλάζουν" αναφέρονται ρητά ως κριτήριο αποκλεισμού.
 
Ακολουθεί ένα πολύ σχετικό απόσπασμα από τις πληροφορίες του βρετανικού NHS που εκδόθηκαν τον Δεκέμβριο του 2020 προς τους παρόχους για τις λήψεις της Pfizer-BioNTech:
Ήταν λοιπόν "άγνωστο" και δεν μπόρεσαν να μπουν στον κόπο να εξετάσουν κάποιο μητρικό γάλα για το mRNA του εμβολίου μέχρι τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ του 2022;!
 
Στην τρέχουσα έκδοση της Δημόσιας Έκθεσης Αξιολόγησης του Ηνωμένου Βασιλείου για το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer/BioNTech, κάτω από την ενότητα της τοξικότητας αναφέρεται: "Οι γυναίκες που θηλάζουν δεν πρέπει επίσης να εμβολιάζονται. Αυτές οι κρίσεις αντικατοπτρίζουν την απουσία δεδομένων προς το παρόν και δεν αντανακλούν κάποιο συγκεκριμένο εύρημα ανησυχίας"
2022 Μελέτη JAMA βρίσκει εμβόλιο mRNA στο μητρικό γάλα.
 
Μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε σήμερα στο JAMA παρουσιάζει ένα πολύ ανησυχητικό εύρημα: αυτό το παραγνωρισμένο και μη μελετημένο θέμα της μετάδοσης εμβολίου στο μωρό μέσω του μητρικού γάλακτος αποδεικνύεται μια πολύ σκληρή πραγματικότητα.
 
Τα αποτελέσματα της μελέτης είναι ότι τα εμβόλια mRNA βρέθηκαν στο μητρικό γάλα του 45% των εξεταζόμενων μητέρων. Η ποσότητα του mRNA που περνάει στο νεογέννητο μωρό φαίνεται να μειώνεται μετά από 2 ημέρες.
 
"Από τα 11 άτομα που συμμετείχαν στη μελέτη, ανιχνεύθηκαν ίχνη των εμβολίων mRNA BNT162b2 και mRNA-1273 COVID-19 mRNA σε 7 δείγματα από 5 διαφορετικές συμμετέχουσες σε διάφορες χρονικές στιγμές έως και 45 ώρες μετά τον εμβολιασμό" -JAMA Publication
 
"Απαιτείται προσοχή"
 
Το tweet ενισχύει μια βασική γραμμή από το τμήμα συζήτησης της μελέτης: "Η προσοχή είναι δικαιολογημένη".
"Ωστόσο, δικαιολογείται προσοχή σχετικά με το θηλασμό παιδιών ηλικίας κάτω των 6 μηνών κατά τις πρώτες 48 ώρες μετά τον εμβολιασμό της μητέρας μέχρι να διεξαχθούν περισσότερες μελέτες ασφάλειας". -Δημοσίευση JAMA
 
Φυσικά και δικαιολογείται προσοχή. Και όμως η προσοχή εγκαταλείφθηκε εντελώς για να προωθηθούν αναποτελεσματικά εμβόλια στις μητέρες και τα μωρά τους.
 
Το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων της HHS έχει αναλάβει τη δημοσίευση όλων των αναφορών καταναλωτών και ιατρών για ανεπιθύμητα συμβάντα μετά από εμβόλια. Από το πράσινο και το μπλε γάλα μέχρι τις επιληπτικές κρίσεις των μωρών, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ενδιαφέροντος στο σύστημα VAERS που σχετίζονται με το μητρικό γάλα και τις βίαιες αντιδράσεις του οργανισμού των μωρών
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις