Ο Φρόντο Μπάγκινς συνελήφθη απο τον στρατο για σεξουαλικά εγκλήματα παιδιών

 

Ο Φρόντο Μπάγκινς

ξέφυγε από τους κινδύνους της Μόρντορ, αλλά δεν μπορούσε να ξεφύγει από το μάτι του στρατιωτικού συστήματος ποινικής δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Το διάβασες σωστά.

Ο πρωταγωνιστής του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, ο Elijah Wood, όπως αποδεικνύεται, είχε φετίχ πολύ πιο σκοτεινα και σατανικά από το να ποθεί απλώς το One Ring. Στις ταινίες τιμούσε το δαχτυλίδι, το πολύτιμό του. Στην πραγματικότητα, ο ηθοποιός των Two Towers είχε ένα διαφορετικό ποθουμενο: ανήλικα αγόρια τα οποία είχε πληρώσει ή αποπλανήσει για να κάνουν σεξ μαζί του, σύμφωνα με πηγές από το Σώμα των Γενικών Εισαγγελέων του Ναυτικού των ΗΠΑ.

Αυτή η άθλια ιστορία ξεκίνησε πριν από πολύ καιρό, χρόνια πριν αφότου ο Wood ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του Return of the King, της τελευταίας ταινίας της τριλογίας. Ο μικρόσωμος ηθοποιός "εκαψε το μυαλο του" μέσα από τα χρήματα που είχε κερδίσει - τα ξόδεψε σε ναρκωτικά και άντρες πόρνες - στη συνέχεια έμαθε από τον συνάδελφό του ηθοποιό Ian McKellen, γνωστό ως "Gandalf the Gay" στη Velvet Mafia, ότι τα νεαρά αγόρια με φιλοδοξίες τα καταφέρνουν στο Χόλιγουντ και μπορούσαν να τα παρασυρουν με μετρητά ή υποσχέσεις για υποκριτικούς ρόλους.

Η Velvet Mafia, εν ολίγοις, είναι μια ομάδα ομοφυλόφιλων ανδρών ηθοποιών, πολλοί από τους οποίους κρύβουν με πανουργία τις ομοερωτικές τους τάσεις κάτω από τον μανδυα ενός ετεροφυλόφιλου γάμου, που εκμεταλευονται παιδιά που θέλουν να εισέλθουν στη βιομηχανία του κινηματογραφου.

Η καριέρα του Γουντ εκτονώθηκε μετά την τριλογία. Ο ρολος ως Χόμπιτ, τον βρήκε αδύνατο να εξασφαλίσει σημαντικούς ρόλους ως πρωταγωνιστής, ακόμη και έχοντας περάσει από οντισιόν για 120 παραγωγές μεγάλου προϋπολογισμού μεταξύ 2003-2018. Ο πιο σημαντικός ρόλος του τα τελευταία χρόνια ήταν να υποδυθεί έναν σαδιστικό κατά συρροή δολοφόνο στο Madman, ένα ριμέικ του 2013 μιας ταινίας splasher του 1981 όπου ένας ψυχωτικός δολοφόνος με τσεκούρι κόβει τα θύματά του σε μικροσκοπικά κομμάτια. «Αυτός ο ρόλος με έκανε πραγματικά να νιώσω πραγματική, απόλυτη δύναμη», είπε ο Wood στο Entertainment Weekly σε μια συνέντευξη το 2014. «Είμαι ο Τρελός».

Ας απομακρυνθούμε: Τον Αύγουστο η ιστοσελιδα ανέφερε ότι η JAG είχε ιδρύσει ένα «τμήμα εγκλημάτων....σεξουαλικών εγκλημάτων παιδιών» που επικεντρώθηκε στην προσαγωγή στη δικαιοσύνη τόσο πολιτικών όσο και διασημοτήτων, τους οποίους τα δικαστήρια αρνήθηκαν να διώξουν παρά το γεγονός ότι είχαν άφθονα αδιάσειστα στοιχεία.

Τον Μάρτιο του 2022, ένας άλλοτε φίλος του Wood, ονόματι Craig Meiselman, δάνεισε στον Wood 225.000 $ αφού ο Wood του είπε ότι δεν είχε την τύχη με το μερος του και χρειαζόταν κάποια μετρητά για να παραμείνει στη ζωή. Ο Wood φέρεται να υποσχέθηκε να αποπληρώσει το δάνειο σε 90 ημέρες, λέγοντας ότι είχε εξασφαλίσει έναν ρόλο με μια τεράστια πληρωμή σε μετρητά. Αυτή η δήλωση ήταν ψέμα. Ο Wood δεν είχε περάσει από οντισιόν για ρόλο για περισσότερο από ένα χρόνο.

Όταν ο Meiselman προσπάθησε να εισπράξει, ένας μαχητικός και μεθυσμένος Wood είπε ότι ποτέ δεν σκόπευε να εξοφλήσει το χρέος και παραδέχτηκε ότι είχε σπαταλήσει τα χρήματα σε ναρκωτικά, αλκοόλ και σεξ με ανήλικα αγόρια. Ο Wood δεν ήξερε ότι ο Meiselman, ο οποίος είχε κάνει αρκετές προηγούμενες και ανεπιτυχείς προσπάθειες να εισπράξει το χρέος, κατέγραψε την ομολογία του Wood. Ένας ασυγκράτητος και μεθυσμένος Γουντ μίλησε για το πώς είχε παρασύρει «δεκάδες» νεαρά αγόρια στην κρεβατοκάμαρά του και είχε βρει «τον δρόμο μαζί τους» και είπε ότι τόσο εκείνος όσο και εκείνοι «το αγαπούσαν», παρόλο που πολλά θύματα φώναζαν από τον πόνο. Ο Wood μίλησε για σοδομισμό όχι μόνο με το πέος του αλλά και με αντικείμενα όπως κορινες μπόουλινγκ και λαχανικά.

Ένα μήνα αργότερα, ο Meiselman πήγε τις ηχογραφήσεις του στο γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας του Λος Άντζελες και τις έπαιξε στον D.A. George Gascón, ο οποίος χαρακτήρισε τις κασέτες ψευδείς, ασαφείς και σχεδόν σίγουρα κατασκευασμένες. Απέρριψε τις κατηγορίες ως ψευδείς φήμες.

Ο Meiselman δεν έφερε ποτέ τις κασέτες του στο τμήμα σεξουαλικών εγκλημάτων παιδιών της JAG, γιατί δεν είχε τρόπο να γνωρίζει ότι ο στρατός είχε αρχίσει να διώκει και να φυλακίζει διασημότητες. Αλλά οι ομόλογοί του JAG στη Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ, Φορτ Γκόρντον, παρακολουθούσαν κρυφά τα σεξουαλικά εγκλήματα διασημοτήτων και τον Ιούλιο άνοιξαν έρευνα για τις υποτιθέμενες ατασθαλίες του Γουντ.

Ο JAG επικοινώνησε με τον Meiselman και απέκτησε τις κασέτες και ο Meiselman αποκάλυψε στους ερευνητές ότι ο Wood είχε ομολογήσει ότι παρενοχλούσε δεκάδες ανήλικα αγόρια σε όλη τη χώρα, με τα ναρκωτικά, και τα κατονόμασε.

Οι ερευνητές του Σώματος Γενικού Εισαγγελέα των Δικαστών του Ναυτικού των ΗΠΑ ξεκίνησαν μια μακρά έρευνα για τους ισχυρισμούς και μπόρεσαν να βρουν έξι μάρτυρες πρόθυμους να καταγραφουν, δήλωσε πηγή της JAG.

Οι ένορκες βεβαιώσεις τους και οι κασέτες έδωσαν στον JAG επαρκή λόγο για να εξασφαλίσει στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης στο όνομα του Γουντ.

Τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, οι ερευνητές της JAG συνέλαβαν τον Wood σε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες που νοίκιαζε από τις αρχές του 2022. Σύμφωνα με πληροφορίες είπε στους ερευνητές ότι δεν είχε υπηρετήσει ποτέ στον στρατό και δεν καταλάβαινε γιατί του κατηγορούσαν. Όταν έδειξε το ένταλμα σύλληψης και του είπαν ότι κατηγορείται για σεξουαλικά εγκλήματα παιδιών, ο Γουντ είπε: «Ποτέ δεν έκανα κάτι που να μην ήταν 100% συναινετικό».

Ο Wood, ένας παιδόφιλος, θα απαντήσει για τα εγκλήματά του, είπε μια πηγή της JAG. 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις