Μολυσμένο αίμα...!!!

 
 
Ιταλοί ερευνητές εξετάζουν το αίμα πάνω από 1000 ατόμων μετά από εμβόλια mRNA της Pfizer ή της Moderna και βρίσκουν 94% μολυσμένο!!!
 
Μικροσκοπική ανάλυση σκοτεινού πεδίου στο αίμα 1.006 συμπτωματικών ατόμων μετά από ενέσεις Anti-COVID mRNA από την Pfizer/BioNtech ή τη Moderna
 
Από τους Riccardo Benzi Cipelli, MD, DDS, Franco Giovannini, MD, και Gianpaolo Pisano, MD, OHNS
 
Διεθνές περιοδικό θεωρίας, πρακτικής και έρευνας για τα εμβόλια.
 
Περίληψη
 
Η χρήση της μικροσκοπικής ανάλυσης σε σκοτεινό πεδίο του νωπού περιφερικού αίματος σε αντικειμενοφόρο πλάκα ήταν κάποτε ευρέως διαδεδομένη στην ιατρική, επιτρέποντας μια πρώτη και άμεση εκτίμηση της κατάστασης της υγείας των σωματοσωματικών συστατικών του αίματος.
Στην παρούσα μελέτη αναλύσαμε με οπτικό μικροσκόπιο σκοτεινού πεδίου τη σταγόνα περιφερικού αίματος από 1.006 συμπτωματικά άτομα μετά από εμβολιασμό με ένεση mRNA (Pfizer/BioNTech ή Moderna), αρχής γενομένης από τον Μάρτιο του 2021.
 
Υπήρχαν 948 άτομα (94% του συνολικού δείγματος) των οποίων το αίμα παρουσίασε συσσωμάτωση των ερυθροκυττάρων και παρουσία σωματιδίων διαφόρων σχημάτων και μεγεθών ασαφούς προέλευσης ένα μήνα μετά τον εμβολιασμό με mRNA.
 
Σε 12 άτομα, το αίμα εξετάστηκε με την ίδια μέθοδο πριν από τον εμβολιασμό, δείχνοντας απολύτως φυσιολογική αιματολογική κατανομή. Οι μεταβολές που διαπιστώθηκαν μετά τον εμβολιασμό των ενέσεων mRNA ενισχύουν περαιτέρω την υποψία ότι οι μεταβολές οφείλονται στα ίδια τα λεγόμενα "εμβόλια".
 
Αναφέρουμε 4 κλινικές περιπτώσεις, που επιλέχθηκαν ως αντιπροσωπευτικές ολόκληρης της σειράς περιπτώσεων. Χρειάζονται περαιτέρω μελέτες για να καθοριστεί η ακριβής φύση των σωματιδίων που βρίσκονται στο αίμα και να εντοπιστούν πιθανές λύσεις στα προβλήματα που προφανώς προκαλούν.
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις