ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΕΚΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ" ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ

 

Ο Στρατηγός του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ,

Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ, τη Δευτέρα εβγαλε εκτος, μέλος του Συμβουλίου της Πολεμικής Αεροπορίας των Λευκων Καπελων, τον συνταγματάρχη Blaine L. Baker, όταν έμαθε ότι είχε συντάξει, στις 15 Σεπτεμβρίου, ένα υπόμνημα που ενθαρρύνει όλους τους αεροπόρους στο Altus AFB να εμβολιαστουν το συντομότερο δυνατό . Η βάση, έγραψε ο Baker, είχε λάβει πρόσφατα ένα «φρέσκο ​​φορτίο» εμβολίων Covid-19 και οι αεροπόροι είχαν αστικό και πατριωτικό καθήκον να διασφαλίσουν ότι τόσο αυτοί όσο και τα εξαρτώμενα μέλη τους ήταν ενημερωμένοι σχετικά με τους εμβολιασμούς - ώστε να μπορούν να υπερασπιστούν σωστά το έθνος.

Ο συνταγματάρχης Blaine L. Baker, ένας παράσημοφορημενος αξιωματικός, είναι Διοικητής, 97th Air Mobility Wing, Altus Air Force Base, Οκλαχόμα. Ως διοικητής, είναι υπεύθυνος για την επίσημη εκπαίδευση όλων των πληρωμάτων αεροσκαφών KC-46 Pegasus, C-17 Globemaster III και KC-135 Stratotanker για ενεργό καθήκον, Air National Guard και Reserve της Πολεμικής Αεροπορίας, καθώς και πολλαπλών αεροπορικών δυνάμεων συνεργατών από σε όλο τον κόσμο. Ο Col. Baker μετατεθηκε το 2000 από το The Citadel’s Reserve Officer Training Corps στο Charleston, S.C.

Τον Απρίλιο του 2021, ο στρατηγός Μπέργκερ διόρισε τον Μπέικερ στο συμβούλιο του, όταν ο τελευταίος παραδέχτηκε ότι ο Μπάιντεν είχε κλέψει τις προεδρικές εκλογές του 2020. Ο Baker φέρεται να είπε στον στρατηγό ότι ήθελε να βοηθήσει στην αποκάλυψη του Deep State και των κακών μηχανορραφιών του στον κόσμο. Δεν είναι σαφές πώς τα Λευκα Καπελα εξέτασαν τον Baker ή ποιον ρόλο έπαιξε στις συνεχιζόμενες επιχειρήσεις , αλλά ο στρατηγός Berger πιστεύει τώρα ότι είναι ένας δούρειος ίππος και "φυτευτος", ειπε μια πηγή από το γραφείο του Berger.
 

 «Μία από τις επιλογες μας είναι να μην εγκρίνουμε το εμβόλιο, γεγονός που σίγουρα γνώριζε ο Baker. Το Άλτους είναι μια μικρή βάση, ελάχιστη στο χάρτη, με περίπου 2.000 αεροπόρους. Έπρεπε να ξέρει ότι θα το μάθαιναμε και τι θα σήμαινε αυτή η ανακάλυψη για αυτόν».

Τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, ο στρατηγός Μπέργκερ απαλλάχθηκε από τον Μπέικερ σε ένα τηλεφώνημα πέντε δευτερολέπτων. Ο στρατηγός δεν ζήτησε εξήγηση. είπε απλώς στον Μπέικερ: «Είσαι έξω» και έκλεισε το τηλέφωνο.

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι τα πρόσφατα εμβολιασμενα μέλη του στρατού έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν νέες, αδημοσίευτες παρενέργειες: ανεμοβλογιά ή, χειρότερα, έρπητα ζωστήρα, και οι δύο μη θανατηφόρες αλλά εξουθενωτικές ασθένειες. Δεκατέσσερα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων σε πέντε βάσεις σε αντίθετες πλευρές της χώρας εμφάνισαν ανεμοβλογιά μέσα σε μια εβδομάδα από τη λήψη ενισχυτικών βολών και από τα 14, τα 12 είχαν ανεμοβλογιά ως έφηβοι. Εν τω μεταξύ, έξι εθνοφρουροί στην αεροπορική βάση της Εθνικής Φρουράς του Φρέσνο αρρωστησαν με σοβαρά κρούσματα του έρπητα ζωστήρα λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμο.

«Οι γιατροί μας πιστεύουν ότι τα εμβόλια ακρωτηριάζουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Φυσικά, κάποιοι άνθρωποι είναι πιο ευάλωτοι από άλλους», είπε η πηγή μας. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΆ
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΣ ΛΙΓΑ
    ΑΠΟΔΕΧΤΟ...!


    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι βρε αδερφε κανεις τετοια παιχνιδια κι παιζεις με τις ελπιδες μας;;
    :) :)

    Ελπιζω να εχει απηχηση σε πραμγατικα γεγονοτα, καπου εκει μακρια στην Αμερικη. Ειμαι βεβαιος πως υπαρχουν συνειδητοποιημενοι πατριωτες παντου στας Αμερικας.

    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις