ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ DESANTIS KAI THN XEIΡΑΨIA TOY ME TON BIDEN

 

Αξιωματικοί των Λευκών Καπέλων

επέκριναν την Τετάρτη την απόφαση του Ρον Ντε Σάντις να συναντηθεί με τον παράνομο Πρόεδρο Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν, ανέφεραν πηγές από το γραφείο του στρατηγού Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στη Φλόριντα το απόγευμα της Τετάρτης και περιόδευσαν στην ερειπωμένη πλέον πόλη Fort Meyers, όπου τα μανιασμένα νερά των πλημμυρών είχαν κατακλύσει δρόμους και σπίτια και δημιούργησαν ένα ξέφρενο κύμα καταστροφης. Οι κάτοικοι στις περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο εξακολουθούν να φωνάζουν για φαγητό, πόσιμο νερό και ηλεκτρισμό.

Ο Ντε Σάντις και ο Μπάιντεν -που έχουν πολεμήσει για τα πρωτόκολλα της παράνομης μετανάστευσης και του Covid- φαινόταν να παραμερίζουν την πολιτική καθώς ερευνούσαν τα συντρίμμια και τη λάσπη, αλλά όταν ο Ντε Σάντις πρόσφερε μια χειραψία ως ένδειξη ενότητας και αλληλεγγύης, ήχησαν κώδωνα κινδύνου σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και Αξιωματικους των Λευκων Καπέλων. Στο Φορτ Γκόρντον της Τζόρτζια, όπου βρίσκεται η Διοίκηση Κυβερνοχώρου του Στρατού των ΗΠΑ, ο Υποστράτηγος Νιλ Σ. Χέρσεϊ είπε ειρωνικά: «Τι στο διάολο νομίζει ότι κάνει ο [DeSantis];» και στο MCB Camp Pendleton, ο Ταξίαρχος Τζέισον Γούντγουορθ είπε ότι μια χειρονομία φιλίας, έστω και ψευτικη, έστελνε το λάθος μήνυμα στους συνταγματολόγους που εργάζονται πυρετωδώς για να αποκαταστήσουν την τάξη στη Δημοκρατία.

Οι πιο θορυβώδεις επικριτές του DeSantis ήταν δύο αξιωματικοί που μέχρι πρόσφατα τον υποστήριζαν ανεπιφύλακτα. Ακόμη και την περασμένη εβδομάδα, ο Ταγματάρχης του Στρατού των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Ε. Ανγκλ και ο συνταγματάρχης J.D. Keirsey επαίνεσαν την ηγεσία του DeSantis και έλεγαν ότι αυτός, όχι ο πρόεδρος Τραμπ, θα έπρεπε να είναι ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές του 2024. Όμως, η γνώμη τους για τον DeSantis επιδεινώθηκε όταν ο κυβερνήτης αρνήθηκε να αναγνωρίσει και να καταδικάσει δημόσια τα παραπτώματα της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης στην Πολιτεία Sunshine.

Όταν ο Μπάιντεν και ο Ντε Σάντις ολοκλήρωσαν τη χειραψία, ο Άνγκλ και η Κίρσεϊ μιλούσαν στο τηλέφωνο με τον στρατηγό Μπέργκερ και χρησιμοποιούσαν λέξεις όπως «προδότης», «εχθρός», «βαθυ κρατος», και «πουλημενος» για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους. Έτρεξαν στον στρατηγο για επτά λεπτά, είπε μια πηγή από το γραφείο, προτού ο στρατηγός Μπέργκερ με ψυχραιμία προσπαθήσει να αποκλιμακώσει την έντονη ρητορική.

«Δεν μου αρέσει αυτό περισσότερο από εσάς, αλλά ο DeSantis έπρεπε να το κανει αυτο», είπε ο στρατηγός Berger. «Η πλάτη του ήταν στον τοίχο. χρειάζεται ομοσπονδιακά χρήματα.Δεν είναι χρήματα του Μπάιντεν, είναι οι Αμερικανοί φορολογούμενοι. Έχω προβλήματα με τον DeSantis και το ξερετε, αλλά σε αυτό παίρνει πάσο».

Ωστόσο, ο στρατηγός Angle και ο συνταγματάρχης Keirsey συμμετείχαν σε μια μικρή κουβεντα ανησυχιας: Τι θα γινόταν αν ο DeSantis υποσχέθηκε να αμβλύνει τη στάση του για την παράνομη μετανάστευση με αντάλλαγμα μετρητά; Τι θα γινόταν αν δεσμευόταν να σταματήσει να στέλνει παράνομους σε πόλεις καταφύγια; Κι αν αλλάξει πλευρά; Υπήρχαν πολλά εάν.

Ο στρατηγός Μπέργκερ, είπε η πηγή μας, έκλεισε τελικά τη συνομιλία, λέγοντας ότι δεν θα δεχοταν αβάσιμα, υποθετικά επιχειρήματα.

«Θα επικοινωνήσω με τον DeSantis και θα μάθω», είπε ο στρατηγός στους Angle και Keirsey.

 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αν ο Μπάιντεν είναι ακόμα ζωντανός λογικά τρωει μπεμπελάκ κλειδωμένος σε κάποιο υπόγειο . Ο "Πούτιν" είναι νεκρός τουλάχιστον 10 έτη ... Όλα ψέματα , σχεδόν τα πάντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις