Πρώην αξιωματικός των Λευκων Καπέλων γίνεται κρατούμενος του GITMO....!!!

 

Ο πρώην αξιωματικός

των Λευκων Καπέλων που ενθάρρυνε τους αεροπόρους και τους κατωτερους του να εμβολιαστουν κατα του Covid-19 κρατείται τώρα σε ένα στενό κελί στο στρατόπεδο Δέλτα του Κόλπου του Γκουαντάναμο, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές.

Όπως αναφέρθηκε την Τρίτη, ο στρατηγός του USMC Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ απομάκρυνε τον συνταγματάρχη της Πολεμικής Αεροπορίας Blaine L. Baker από το συμβούλιο των Λευκων Καπέλων αφού επιβεβαίωσε ότι ο τελευταίος είχε συντάξει μια επιστολή που παρακαλούσε τους αεροπόρους στο Altus AFB να εμβολιαστούν και να ενισχυθούν σύμφωνα με τον Υπουργό Άμυνας Lloyd Austin. να δώσει εντολή για τις κατευθυντήριες γραμμές Covid-19 της Διευθύντριας του CDC Rochelle Walensky. Αυτό το έγγραφο, απείλησε τους αεροπόρους με τιμωρητικές ενέργειες, συμπεριλαμβανομένου της πιθανης απολυσης από την Πολεμική Αεροπορία, εκτός και αν τηρούσαν αυστηρά το πρωτόκολλο εμβολίων.

Μετά την εξέταση του εγγράφου με την υπογραφη του Μπέικερ, ο στρατηγός Μπέργκερ ζήτησε από τους συνεργάτες του στη Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ να διεισδύσουν στο Εθνικό Κέντρο Αρχείων Προσωπικού, στα Μητρώα Στρατιωτικού Προσωπικού (NPRC-MPR) και να τραβήξουν το αρχείο του Μπέικερ. Το NPRC-MPR είναι ένα αποθετήριο που περιέχει τα αρχεία υγείας εκατομμυρίων εν ενεργεία, συνταξιούχων και θανόντων στρατιωτικών και των εξαρτώμενων από αυτούς. Επίσημα, αυτή η βάση δεδομένων δεν αποθηκεύει εγγραφές ενεργού λειτουργίας. ανεπίσημα, κατέχει τα πάντα — εν ενεργεία, συνταξιούχους, απολυμένους, καθαιρεμενους, αποθανοντες κ.λπ.

Αυτό που ανακάλυψε η Cyber ​​Command, είπε η πηγή μας, ήταν συγκλονιστικό. Ο Μπέικερ δεν είχε κάνει ποτέ εμβόλιο για τον Covid-19. Τον Μάρτιο του 2021, όταν τα εμβόλια θρόμβων έγιναν ευρέως διαθέσιμα, ο Baker υπέβαλε ένα έντυπο «θρησκευτικής εξαίρεσης» στο Υπουργείο Άμυνας και ο Lloyd Austin ενέκρινε προσωπικά το αίτημα.

Έτσι, ο Μπέικερ, από τη μία πλευρά, απειλεί τους μη εμβολιασμένους αεροπόρους με πειθαρχικά μέτρα. από την άλλη πλευρά, ο υποκριτής έχει αρνηθεί το εμβόλιο.

«Όταν το είδε ο στρατηγός Μπέργκερ, του ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι», είπε η πηγή μας. «Και όλα όσα είδε έριξαν περισσότερο λάδι στη φωτιά».

Ο Μπέικερ, όπως αποδεικνύεται, ήταν ευθυγραμμισμένος με τον εχθρό όλο αυτό το διάστημα και το εύρος των εγκλημάτων του ξεπερνούσε κατά πολύ την επικύρωση των εμβολιασμών.

Ο στρατηγός Μπέργκερ αποκάλυψε έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο Μπέικερ είχε συνωμοτήσει με τον Υπουργό Ναυτικού των ΗΠΑ Κάρλος Ντελ Τόρο, υποστηρικτή του Μπάιντεν που δεν είναι καν Αμερικανός στην καταγωγή, για να διακόψουν δύο αγωγούς φυσικού αερίου στη Βαλτική Θάλασσα που συνέδεαν τη Ρωσία και τη Γερμανία μέχρι που και οι δύο προκάλεσαν μεγάλες διαρροές την περασμένη εβδομάδα. . Η γραφειοκρατία, αν και ασαφής, ανέφερε τη χρήση ενός ανθυποβρυχιακού αεροσκάφους P8 Poseidon για την «αναστολή» της ροής καυσίμου μεταξύ Ευρώπης και Ρωσίας.

Αν και το Boeing P8 δεν είναι αεροπλάνο επίθεσης ξηράς, μπορεί να εξοπλιστεί εκ των υστέρων με τορπίλες και όπλα επίθεσης εδάφους. Επιπλέον, ένα P8 ήταν το μόνο στρατιωτικό αεροσκάφος που εντοπίστηκε πάνω από το σημείο όπου πραγματοποιήθηκαν εκρήξεις του Nord Stream.

«Ο στρατηγός Μπέργκερ πιστεύει τώρα ότι ο Μπέικερ είχε ρόλο σε αυτό και πρόθεσή του ήταν να κατηγορήσει τη Ρωσία. Τυπική ψεύτικη σημαία(false flag). Η Ρωσία δικαίως αρνήθηκε ανάμειξη, αλλά το MSM και το καθεστώς Μπάιντεν έπεισαν την Αμερική ότι είναι ρωσικό σαμποτάζ», είπε η πηγή μας. «Με βάση τα ευρήματά του, ο στρατηγός Μπέργκερ συντονίστηκε με την JAG για να συλληφθεί ο Μπέικερ με την κατηγορία της προδοσίας».

Την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, μια ομάδα Scout-Sniper του USMC διείσδυσε στο Altus AFB και συνέλαβε επίσημα τον Baker, κατηγορώντας τον για εξέγερση, προδοσία και συνωμοσία με τον εχθρό. Του πέρασαν χειροπέδες, τέθηκε υπό κράτηση και μεταφέρθηκε στο GITMO, είπε η πηγή μας.

«Αυτό είναι το τέλος για τον Μπέικερ. Τώρα θα αντιμετωπίσει το στρατοδικείο», είπε η πηγή μας. «Και σύντομα θα έχουμε και τον Ντελ Τόρο».





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΩΩΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΌ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΌ!!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΎΜΕ! ΝΑ ΒΟΥΗΞΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ!
    ΠΡΈΠΕΙ ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΆΛΛΟ.

    ΚΟΥΡΆΓΙΟ

    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οκ θα πώ τα αυτονόητα και φυσικά θα τα ακούσω από αυτούς που ελαφρένουν την συνείδησή τους με τερατολογίες για να μην κάνουν τίποτα. Δεν υπάρχουν λευκά κάπέλα , ποτέ δεν υπήρχαν . Δεν υπάρχουν Q ούτε υπήρχαν . Ο τραμπ δεν είναι το καλό παιδί , που με τον πούτιν το άλλο καλό παιδί θα σώσουν τον κόσμο , μαριονέτες είναι και οι δυο τους . Όσοι αντιδρούν (από τον καναπέ) το σύστημα τους στέλνει στην παραρολογία των Q . To κβαντικό τραπαζικό σύστημα των Q . Eίναι ακριβώς η αχρήματη κοινωνία του μεγάλου δικτάτορα που έρχεται , η άλλιως η πατέντα του μπίλλη που χρησιμοποιεί το dna σαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι , και το χάραγμα του εμβολίου σαν ιδιωτικό κλειδί. Το απαγοητευτικό είναι ότι την έχουν πατήσει με αυτή την ιστορία ακόμα και οι έξυπνοι , και παρασέρνουν και άλλους . Λογικά τα χάλια στα οποία είμαστε είναι αυτά που μας ταιριάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oλο αυτο το στορυ που αναφερεις απο που κι ως που ειναι αυτονοητο?

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις