ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 11/10/22

 


Ο ΟΠΕΚ+ αποφάσισε την μείωση της παραγωγής πετρελαίου από τον Νοέμβριο κατά 2 εκατ. βαρέλια, κάτι που ήρθε σαν τεράστιο χαστούκι στο βαθύ κράτος των ΗΠΑ! Μάλιστα αξιωματούχοι του Μπάιντεν έδωσαν το «χαρτάκι με τις σημειώσεις» στα ΜΜΕ[ξαπάτησης] χαρακτηρίζοντας την πράξη αυτή ως «ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΗΠΑ»!!! Η εκπρόσωπος του Μπάιντεν δήλωσε Ζαν πως ο Τζο είναι πολύ απογοητευμένος με αυτή την κίνηση και διαπιστώνει πως ο ΟΠΕΚ+ συντάσσεται με την Ρωσία … ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΝΕΣΕ… ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΝΟΣ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from RT News OPEC OPEC+ Countries Agree Το Slash Oil Production By Two Million Barrels Per Day Reuters Subscribe to RT 105 QuantumLig.... 4:13PM QuantumLight1111 ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ EBAZAN ΠΛΑΦΟΝ ΟΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΤΗΣ EE... ΤΩΡΑ;;; ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΝΟΣ 2 125 QuantumLig. 4:15PM"
 
>Τελικά όπως γράψαμε, η πρόταση της Ρωσίας για μείωση 1 εκατ. βαρελιών, έγινε αποδεκτή με διπλή δόση, καθώς ο Μπιν Σαλμάν δε χάλασε το χατίρι στον Πούτιν, αλλά το ενίσχυσε παραπάνω!!! Την ίδια στάση κράτησαν και τα Αραβικά Εμιράτα, στοιχείο που δείχνει την αρνητική στάση απέναντι στην διοίκηση Μπάιντεν.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο
 
>Μάλιστα το Bloomberg αναφέρει πως η Saudi Aramco αύξησε τις τιμές του πετρελαίου για τον Νοέμβριο για τις ΗΠΑ και μείωσε για την Ευρώπη! 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 White House launches last ditch effort to dissuade OPEC from cutting oil production to avoid a 'total disaster' Ax.MacovanE atashia_Rerng LMamogly. CNN Lipdated7: 932 Othcial impact.ion adiministration aunched full-scale Stme effortto Biden nidterm από προσχέδια συζήτησης που κυκλοφόρησε Λευκός Οίκος στο Υπουργείο Οικονομικών και τα οποία έλαβε CNN χαρακτήρισαν την προοπτική μείωσης της παραγωγής ως <<ολική καταστροφή»> και προειδοποίησαν ότι μπορούσε εκληφθεί ως <<εχθρική πράξη>>. <<Είναι σημαντικό όλοι γνωρίζουν πόσο υψηλά είναι τα διακυβεύματα>>, είπε ένας αμερικανός ευρεία προσπάθεια Τετάρτη. διοίκησης που του oneK+ QuantumLight1111 QuantumLight1111 ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ XATHPI ΜΠΙΝ ΣΑΛΜΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ;;; ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!"
 
> Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν πως θα απελευθερώσουν επιπλέον 10 εκατομμύρια βαρέλια από (ΛΙΓΟΣΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΚΑΝΑ 20-ΜΕΡΟ) στρατηγικά αποθέματα πετρελαίου στην αγορά τον Νοέμβριο… ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ! 
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 2 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper JUST IN: Biden says disappointed' with OPEC's 'shortsighted' decision to cut oil production by million barrels oer day More: https://cutt.ly/JBeJ2WQ https://cutt. Follow @insiderpaper 148 QuantumLig.. QuantumLight1111 TZO ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.. Quantum Quantumig...,7:06PM" από το Twitter
 
>Η κίνηση αυτή ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ καθώς πέραν της σοβαρής αναταραχής που δημιουργεί στη δύση στο θέμα του πληθωρισμού και της πίεσης στο οικονομικό σύστημα δείχνει πως ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥ, ΚΑΘΩΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ:
 
*ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ
 
*ΠΕΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ[ΒΚ]. 
 
Μπορείτε να φέρετε στο νου σας τι πιέσεις που δέχτηκε η Σ.Αραβία και τα Εμιράτα από τις ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΦΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;
 
>Επίσης, καθώς ο Μπάιντεν θεωρεί «εχθρική ενέργεια» αυτή την πράξη, μπορείτε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να μπεί η Σ.Α. στα BRICS ή να αλλάζει καταργήσει το πετροδολάριο με άλλο νόμισμα;
>>Με αυτές τις εξελίξεις, Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενέκρινε το όγδοο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένου του ανώτατου ορίου στην τιμή του πετρελαίου, αναφέρει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή..
 
Η Goldman Sachs έχει προειδοποιήσει πως αυτή η τακτική θα οδηγήσει το πετρέλαιο στα 125$ το βαρέλι, αλλά… η ΕΕ ζει στον παραλογισμό.. Μάλιστα, μέσα στην «ένωση» έχει ξεσπάσει πόλεμος με την απόφαση της Γερμανία να σώσει το εαυτό της (τις επιχειρήσεις της) μοιράζοντας 200 δις€, ενώ άλλες χώρες (και η Ελλάδα μέσα) φωνάζουν (η Ελλάδα δεν φωνάζει φυσικά με Κούλη) πως αυτό είναι αδιανόητο, καθώς οι κυρώσεις (που επέβαλε η Ούρσουλα) πλήττουν όλες τις χώρες!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΟΡΟΙΔΑ!! Το αναπόφευκτο δεν μπορεί να αποτραπεί! Τώρα ξεκινά η διάλυση της «Ενωμένης Ευρώπης». Η ΕΕ μπαίνει σε φάση επιβίωσης, η οποία είναι διαφορετική για κάθε χώρα. Έτσι και η Γερμανία κοιτάζει ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ. Το ίδιο θα κάνουν και άλλες χώρες. Ξεκινά η φάση «Ο σώζων εαυτόν σωθήτω». 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
 
>>Ο Πούτιν διατάσσει με διάταγμα τη μεταβίβαση του πυρηνικού εργοστασίου της Ουκρανίας στη Ζαπορίζια στη ρωσική ομοσπονδιακή ιδιοκτησία. Η κίνηση έρχεται ως μέρος της νομικής ενσωμάτωσης τεσσάρων νέων περιοχών στη Ρωσική Ομοσπονδία. 
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Disclose.tv JUST IN- Putin orders per decree the transfer of Ukraine's Zaporizhzhia nuclear plant into Russian federal ownership. @disclosetv 107 QuantumLig.... 5:43 PM" από το Twitter
 
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 20% ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ. ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΩΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΛ. ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΛΟΓΩ ΑΝΑΓΚΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Η Σουηδική Υπηρεσία Ασφαλείας αναφέρει ότι η έρευνα στο σημείο της διαρροής του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream έχει ολοκληρωθεί, η έρευνα ενισχύει τις υποψίες ότι οι αγωγοί υπέστησαν δολιοφθορά. ΡΕ ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ! ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΣΑΜΠΟΤΑΖ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ. ΕΡΩΤΗΜΑ: ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ; 10000% ΝΑΙ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ;;;;;
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Republic BREAKING NEWS Swedish Security Service says investigation at site of Nord Stream gas pipeline eaks has been completed, investigation reinforces suspicions that pipelines were sabotaged. Subscribe @IntelRepublic 47 QuantumLig. QuantumLight1111 PE ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ! T ΘΑ ΠΕΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΣΑΜΠΟΤΑΖ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ. ΕΡΩΤΗΜΑ: ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΘΑ TO ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ; 10000% ΝΑΙ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ οΙ ΥΠΟΨΙΕΣ;;;;; 5 Quant.... edited" από το Twitter
 
>>Διαρροή σε υποθαλάσσιο αγωγό φυσικού αερίου στη Μαλαισία: Η Ιαπωνία μπορεί να παραμείνει χωρίς LNG. Η Μαλαισιανή Petronas κήρυξε ανωτέρα βία στις εξαγωγές LNG!! ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΣ;;;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα λυκόφως, ουρανός και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from AZgeopolitics LEAK on an underwater gas pipeline in Malaysia: Japan may remains without LNG Malaysian Petronas has declared force majeure on LNG exports. t/ challenge- Bloomberg.com Japan Faces New LNG Supply Challenge as Malaysia Curbs Shipments Malaysia will curb liquefied natura gas shipments to apan this winter after a pipeline leak disrupted exports, another hi... QuantumLig QuantumLight1111 ΚΟΙΤΑ TI ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!! Διαρροή σε υποθαλάσσιο αγωγό φυσικού αερίου στη Μαλαισία: Η Ιαπωνία μπορεί να παραμείνει χωρίς LNG. Η Μαλαισιανή Petronas κήρυξε ανωτέρα βία στις εξαγωγές LNG!! Quant.."
 
>> Ο Josep Borrel, σε ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δήλωσε: «Ο πόλεμος έχει μπει σε μια νέα φάση, αναμφίβολα μια επικίνδυνη φάση, γιατί τώρα βρισκόμαστε σε ένα τρομερό σενάριο».
Η απάντηση ήρθε από το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών που προειδοποιεί: «Η ΕΕ θα επιβεβαιώσει το καθεστώς της συμμετέχοντας στη σύγκρουση της Ουκρανίας, εάν δημιουργήσει αποστολή για την παροχή στρατιωτικής βοήθειας στο Κίεβο». ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΟΒΑΡΕΥΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΕΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ; 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from AZgeopolitics 01:17 60 mиHyT Josep Borrel, in an address to the EU Parliament,said that the war with Russia has entered a new phase: "The war has entered a new phase, undoubtedly a dangerous phase,because we are now in a terrible scenario" They don't have a microintention of de-escalation... 128 QuantumLig...,.3:51PM QuantumLig"
 
>>Η Λουιζιάνα ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ τις επενδύσεις της BlackRock και πρόκειται να ρευστοποιήσει όλες τις επενδύσεις της μέχρι το τέλος του 2022! Σε επιστολή προς τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της BlackRock, ο Υπ. Οικονομικών της Λουιζιάνα, Ρεπ. Τζον Σρόντερ, σημείωσε ότι 560 εκατομμύρια δολάρια έχουν ήδη εκχωρηθεί και τελικά 794 εκατομμύρια δολάρια θα έχουν αφαιρεθεί από το BlackRock δηλώνοντας: "Οι πολιτικές σας ΚΑΤΑ των ορυκτών καυσίμων θα καταστρέψουν την οικονομία της Λουιζιάνα. Μέχρι σήμερα έχουμε εκχωρήσει 560 εκατομμύρια δολάρια. Μόλις ολοκληρωθεί, αυτή η εκποίηση θα αντανακλά 794 εκατομμύρια δολάρια που δεν είναι πλέον εμπλεκόμενα σε κεφάλαια BlackRock, αμοιβαία κεφάλαια ή διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (ETF)". ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΛΟΥΙΖΙΑΝΑ! 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Αφού η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ 2 βαλλιστικούς πυραύλους και προειδοποίησε την επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, δώδεκα βορειοκορεατικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν άσκηση βολής σε σχηματισμό το απόγευμα της Πέμπτης, και ορισμένα από τα πολεμικά αεροσκάφη, παραβίασαν την «ειδική γραμμή αναγνώρισης» της Νότιας Κορέας.
>>Από την πλευρά της, η Ρωσία θεωρεί τις στρατιωτικές ασκήσεις των ΗΠΑ και της Ιαπωνίας κοντά στην κορεατική χερσόνησο ως απειλή για την ασφάλειά της, η ιαπωνική πλευρά πρέπει να προσεγγίσει τις ασκήσεις με υπευθυνότητα και η ΕΕ πρέπει να αποφασίσει εάν πρόκειται για διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία ή για ένα πεδίο μάχης σύμφωνα με τον Borrell - ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Insider Paper IP Insider Paper @ThelnsiderPa... 2s BREAKING North Korea fires an unspecified ballistic missile toward East Sea: South Korean military- Yonhap IP Insider Paper @Thelnsid... 4m JUST IN North Korea condemns redeployment of U.S. aircraft carrier to East Sea- Yonhap Follow @insiderpaper Û missile-toward-sea-yonhap/ 73 QuantumLi.. 12:04PM" από το Twitter
 
>>Ο Έλον Μασκ συνέχισε να ρίχνει «βόμβες» στο τουίτερ για την κατάσταση στην Ουκρανία με μια μικρή ιστορική αναδρομή στις εκλογές του 2012, όπου φαίνονται οι περιοχές στις οποίες επικράτησαν τα φιλορωσικά κόμματα, οι οποίες είναι όλες οι περιοχές που προσάρτησε η Ρωσία, εκτός της Οδησσού που βρίσκεται υπό Ουκρανική διοίκηση… με τον τρόπο αυτό, έμμεσα, ο Έλον ουσιαστικά δίνει δίκιο στις Ρωσικές θέσεις και επομένως μια άλλη οπτική στον δυτικό κόσμο, όπου το μεγαλύτερο ποσοστό δεν έχει ακούσει τίποτα από όλα αυτά, παρά μόνο τον «μονόλογο» των δυτικών ΜΜΕ[ξαπάτησης]. Η απάντηση του Έλον δόθηκε σε σχόλιο του ρεπουμπλικάνο πολεμοχαρή και εχθρό του Τραμπ Γκράχαμ, ο οποίος έβαλε το χεράκι στη φωτιά του πολέμου του με τις επισκέψεις του στην Ουκρανία για να συντονίσει τις εξελίξεις. Ο Μασκ τον «προσγείωσε» με τη δημοσίευση του εκλογικού χάρτη, κάτι που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στα τουιτ του, καθώς με τον τρόπο αυτό τα έβαλε με το λόμπι των πολεμοχαρών ψυχοπαθών της Ουάσιγκτον. Μάλιστα τον ξεμπρόστιασε τον Γκράχαμ ξεκινώντας την απαντησή του ως εξής: στο τουιτ του: «Υποθέτοντας ότι πιστεύεις ότι η βούληση του λαού έχει σημασία…». ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο
 
>>Όπως όλα δείχνουν, ο Έλον Μασκ θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης του Τουίτερ, καθώς το συμβούλιο δέχτηκε την αρχική προσφορά του Έλον. Ο πρόεδρος Τραμπ σχολίασε «Καλή δουλειά μικρέ…Τώρα επανάφερε τον Μεγαλύτερο Όλων Των Εποχών (GOAT)». Ο πρόεδρος Τραμπ έχει αναφέρει πολλές φορές πως έχει την πλατφόρμα του και δεν σκοπεύει να γίνει χρήστης του Τουίτερ. Όμως η επαναφορά του θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, όπως ακριβώς και ο αποκλεισμός του. ΑΠΟΚΤΑ ΥΨΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ. Μήπως με την επαναφορά και την δικαίωση έρθει και το μήνυμα/τουιτ του προέδρου Τραμπ, που όλοι μας περιμέναμε/περιμένουμε μετά από τις εκλογές του 2020, όπως ανέφερε το Qντροπ#55;
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
«ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ: Ακριβώς αυτό: ‘Συμπατριώτες μου Αμερικάνοι, η Καταιγίδα είναι επάνω μας…’. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ.»
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "¡DonaldoTrumpo il Donaldo Trumpo GOOD JOB, KID... NOW REINSTATE THE GOAT!!! 143.6K Presidento, 9:09 PM"
 
>>Κλείνω με ένα σημερινό τουιτ του Έλον Μασκ στο οποίο έγραψε: «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ». Θεωρώ πως η φράση αυτή δεν μπορεί να δέσει την έννοια του πολέμου με αυτή του Ανώτατου Δικαστηρίου, όταν Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ, πράγμα που δεν συμβαίνει στην εποχή μας βέβαια. 
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Elon Musk @elonmusk War is the ultimate Supreme Court 7:37 AM Oct 6, 2022. Twitter for iPhone War-> Military is the ultimate upreme Court? 2 QuantumLi..., 12:20 PM" από το Twitter
 
Όμως επειδή ο πόλεμος σημαίνει ουσιαστικά ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟ , η φράση «Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ (ΔΡΑΣΗ/ ΤΡΟΠΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ» για να επιβάλει ύψιστη δικαιοσύνη! ΓΝΩΣΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΕΤΣΙ;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. 11-10 ή 06-10 ;;;
    Τυπογραφικό λάθος ή επιτειδευμένο ;
    Καλοπροαίρετο .

    lvgreality

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις