ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 04/10/22


 
ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ..
>>Ο Λευκορώσος υπουργός άμυνας Βίκτορ Κρένιν ανέφερε σήμερα πως οι χώρες του ΝΑΤΟ και τα κράτη που γειτονεύουν με τη Λευκορωσία δεν στρατιωτικοποιούνται απλά, αλλά ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ τις υποδομές τους και τα στρατεύματά τους για ΠΟΛΕΜΟ, έχουμε συγκεκριμένα δεδομένα, βλέπουμε τι κάνουν και παρακολουθούμε την κατάσταση, η απάντησή μας θα είναι μέσω κατάλληλων μέτρων. ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Intel Republic BREAKING NEWS NATO countries and states neighboring Belarus are not just militarizing, they are PREPARING their infrastructure and their troops for WAR, we have specific data, we see what they're doing and we are monitoring the situation, our response will be through adequate measures Belarusian Defense Minister Viktor Khrenin. Subscribe @IntelRepublic QuantumLig."
 
>>Zero Hedge: “Προετοιμαστείτε για τα Capital Controls. Ο Τρίτος Καβαλάρης της αποκάλυψης της ανίερης τριάδας!!”.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from ZeroHedge Prepare For Capital Controls The Third Horseman Of The Unholy Trinity' s Apocalypse http:/erege.o/marets/repre thir-horeman-unholy-triniy-apocalyse ZeroHedge Prepare For Capital Controls- The Third Horseman Of The Unholy Trinity's Apocalypse Only ending free capital flows allows them to control both monetary policy and the exchange rate... QuantumLi... QuantumLight1111 " Προετοιμαστείτε για τα Capital Controls. o Τρίτος Καβαλάρης της αποκάλυψης της ανίερης τριάδας!! 5 109 QuantumLi...,11:09AM"
 
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ CREDIT SUISSE; Ο νέος επικεφαλής της Credit Suisse, Ούλριχ Κέρνερ, ζήτησε από τους επενδυτές λιγότερο από 100 ημέρες για να εφαρμόσει μια νέα στρατηγική ανάκαμψης. Ταυτόχρονα μέσω ενός memo που διένειμε στους εργαζόμενους, επιχείρησε να διαβεβαιώσει ότι η τράπεζα διαθέτει «ισχυρά κεφάλαια» και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ.
Οι επενδυτές δεν έδειξαν να καθησυχάζονται καθόλου από το απρόβλεπτο memo, καθώς επέστρεψαν μνήμες από τις προσπάθειες καθησυχασμού των ανθρώπων της Lehman Brothers λίγο πριν το κραχ του 2008. Οι επενδυτές βλέπουν στην περίπτωση της Credit Suisse μια νέα Lehman Brothers, δηλαδή μια κατάρρευση, η οποία θα μπορούσε να πυροδοτήσει μια χρηματοπιστωτική κρίση.
ΕΠΙΣΗΣΜΑΝΣΗ: ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ -> [WATCH THE WATER]
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 ৩ h:/ https://www.naftemporiki.gr brothers www.naftemporiki.gr Τι συμβαίνει με την Credit Suisse; Ξύπνησε μνήμες Lehman Brothers Η Credit Suisse διανύει μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Η τράπεζα, βρίσκεται αντιμέτωπη με κατηγορίες για ξέπλυμα... CREDITSU REDIT SUISSE 0 116 116Quantumig....1:18PM QuantumLig..."
 
>>Καθηγητής οικονομικών του πανεπιστημίου Κολούμπια των ΗΠΑ βγήκε στο Bloomberg και χωρίς δισταγμό είπε πως πίσω από την επίθεση στους αγωγούς είναι οι ΗΠΑ!!! Αμέσως έξαλλος ο παρουσιαστής τον διέκοψε οργισμένα για το σχόλιο του!! Αν ήταν στο ίδιο στούντιο, θα τον είχε πιάσει από τον λαιμό!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑ!! 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Jordan Sather 01:20 Swedish Falli After Rec record Sweden's to outlook recently Nordic the value been for by as mu EUR USD 0.9765 ance Jeffrey Sachs COLUMBIA UNIVERSITY ECONOMICS PROF PROFESSOR 0.0037 Formore thiss TOP<GO 0.38% Columbia University Professor was on Bloomberg this morning and suggested that the U.S. was behind the Nordstream explosion. The Bloomberg hosts flip their shit over his suggestion. 88 QuantumLi..., QuantumLight1111 ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ!!! 89 Qua...,edited10:13AM"
 
>>Ο Έλον Μασκ, «ξαφνικά» εκεί που κάθονταν σκέφτηκε: «Δεν γράφω κανένα τουιτ για την Ουκρανία με την χρήση ενός γκάλοπ για να περάσει η ώρα;»…. και έτσι έγραψε πράγματα που αναστάτωσαν το Κίεβο και φυσικά όσους κινούν τα νήματα πίσω από αυτό, δηλ Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ/καθεστώς Μπάιντεν.…
Τι έγραψε:
«Ουκρανία-Ρωσία ειρήνη:
Επανάληψη των δημοψηφισμάτων των προσαρτημένων περιοχών, υπό την επίβλεψη του ΟΗΕ. Η Ρωσία φεύγει, αν αυτό θέλει ο λαός.
Η Κριμαία επίσημα μέρος της Ρωσίας, όπως ήταν από το 1783 (μέχρι το λάθος του Χρουστσόφ).
Εξασφαλισμένη η παροχή νερού στην Κριμαία.
Η Ουκρανία παραμένει ουδέτερη».
Ναι…………..
Όχι……………
«Αυτό είναι πολύ πιθανό να είναι το αποτέλεσμα στο τέλος – απλώς ένα ερώτημα πόσοι θα πεθάνουν πριν από τότε».
«Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μια πιθανή, αν και απίθανη, έκβαση αυτής της σύγκρουσης είναι ο πυρηνικός πόλεμος».
Στην συνέχεια οι Ουκρανοί αξιωματούχοι του την έπεσαν στο τουίτερ οργισμένοι με τις δικές τους αστείες προτάσεις, κάτι που έκανε τον Έλον να γίνει πιο έξυπνος και να απαντήσει κατάλληλα:
«Ας το δοκιμάσουμε έτσι, λοιπόν: Η βούληση των ανθρώπων που ζουν στο Ντονμπάς και την Κριμαία, θα πρέπει να αποφασίσουν εάν αποτελούν κομμάτι της Ρωσίας ή της Ουκρανίας».
Ναι……
Όχι……
ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΚΑΛΟΠ ΕΔΕΙΞΕ 59,2% ΠΩΣ ΝΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ…
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης από το Twitter
 
Οι ουκρανοί έπεσαν στην παγίδα και απάντησαν: «Προσπαθείς να νομιμοποιήσεις ψευδοδημοψηφίσματα που έγιναν υπό την απειλή όπλων, υπό συνθήκες διώξεων, μαζικών εκτελέσεων και βασανιστηρίων; Κακό μονοπάτι».
Ο Έλον απάντησε: «Όχι, προτείνω εκλογές υπό την επίβλεψη του ΟΗΕ (ή επιλέξτε την πιο αξιόπιστη οντότητα ή χώρα για εσάς)»….
Με όλα αυτά σήμανε συναγερμός στα κέντρα του Βαθέως Κράτους, αλλά η ζημιά είχε γίνει… Ένα παγκόσμιο γκάλοπ έδειξε το πως βλέπει όλος ο πλανήτης το θέμα της Ουκρανίας!!!
Επίσης, ο Έλον πήρε πάσα από ένα σχόλιο ότι οι ψεύτικοι λογαριασμοί (bots) κάνουν πάρτι/επίθεση στην ψηφοφορία και με την απάντηση του αποδέχτηκε πως η επίθεση αυτή έγινε από αυτούς που υποστηρίζουν την Ουκρανία!!! ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥΙΤΕΡ!!!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης από το Twitter
 
Έπειτα ο Ζελένσκι, αφού άφησε το τηλέφωνο για μια στιγμή να ζητά δισεκατομμύρια από τη Δύση, έκανε και οι ίδιος γκάλοπ και ρώτησε ποιον από τους Έλον Μασκ αρέσετε;
-Αυτόν που υποστηρίζει την Ουκρανία
- Αυτόν που υποστηρίζει την Ρωσία
Αυτό που δεν κατάλαβε όμως ο Ζελένσκι είναι πως ο Μασκ άφησε τον πλανήτη να αποφασίσει. ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΠΛΕΥΡΑ! Επίσης υπενθύμισε που θα οδηγήσει η συνέχιση αυτής της σύγκρουσης…
Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η αντιπαράθεση του με τον γνωστό σκακιστή και πρόεδρο του «Ιδρύματος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», Γκάρυ Κασπάροφ που του έγραψε μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για ηθική βλακεία, επανάληψη της προπαγάνδας του Κρεμλίνου, προδοσία του ουκρανικού θάρρους και θυσίας, και αφήνει λίγα λεπτά περιήγησης στην Κριμαία στη Wikipedia για την τρέχουσα φρικτή πραγματικότητα του αιματηρού πολέμου του Πούτιν».
Ο κβαντικός του απάντησε: «Δώσαμε Starlinks στην Ουκρανία και χάσαμε 80 εκατομμύρια $+ με αυτόν τον τρόπο, ενώ θέτουμε τη SpaceX και εμένα σε σοβαρό κίνδυνο από ρωσική κυβερνοεπίθεση. Τι έχεις κάνει εκτός από το να γράφεις tweet;». ΤΩΡΑ, ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΤΑΡΛΙΝΚ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ…
>>o Mr TESLA έγινε ξαφνικά TE[Z]LA!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Donbass Devushka Tã 三ZLF like it 59 QuantumLig... 5:39 PM"
 
>>Και ενώ δεν πέρασε μια ημέρα, ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε πως επανέρχεται στη συμφωνία απόκτησης του Τουίτερ με την αρχική τιμή προσφοράς!!! ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΟΥΙΤΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΣΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ [17] ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!!!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from RT India Twitter Shares Halted: Reports Elon Musk set to go through with deal at $54.20 per share Bloomberg BREAKING officia 28 QuantumLig.. 7:43 PM" από το Twitter
 
>>ΤΩΡΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ο πρόεδρος Τραμπ μήνυσε το CNN, κατηγορώντας το δίκτυο ειδήσεων για συκοφαντική δυσφήμιση, ζητώντας αποζημίωση 475 εκατομμυρίων δολαρίων!!! Ο Τραμπ, στη μήνυση που κατατέθηκε σε Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ στη Φλόριντα, κατηγόρησε το CNN ότι διεξήγαγε εκστρατεία «συκοφαντίας» εναντίον του επειδή «φοβάται» ότι θα είναι ξανά υποψήφιος για πρόεδρος το 2024. «Το CNN επιδίωξε να χρησιμοποιήσει την τεράστια επιρροή του - υποτίθεται ως «έμπιστη» πηγή ειδήσεων - για να δυσφημήσει τον ενάγοντα στο μυαλό των θεατών και των αναγνωστών του με σκοπό να τον νικήσει πολιτικά», ανέφεραν οι δικηγόροι του Τραμπ στην καταγγελία 29 σελίδων. Σε μια επακόλουθη δήλωση, ο Τραμπ ανέφερε ότι «τις επόμενες εβδομάδες και μήνες θα υποβάλουμε επίσης αγωγές εναντίον μεγάλου αριθμού άλλων εταιρειών μέσων ενημέρωσης «Fake News» ΜΜΕ[ξαπάτησης] για τα ψέματα, τη δυσφήμιση τους», ιδίως όσον αφορά την κάλυψη των εκλογών του 2020 και προειδοποίησε ότι η ομάδα του «μπορεί να λάβει τα κατάλληλα μέτρα εναντίον» της επιτροπής της 6ης Ιανουαρίου, λέγοντας ότι η επιτροπή αρνήθηκε να ερευνήσει «τη μαζική νοθεία στις προεδρικές εκλογές». 
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο από το Twitter
 
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟ, ΚΑΘΩΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο Q The Storm Rider, ο νέος Ιδιοκτήτης John Malone έχει αρχίσει τις εκκαθαρίσεις μέσα στο CNN με στόχο να αποκαλυφθούν οι βρωμιές του Βαθέως κράτους και του ρόλου ΟΠΛΟΥ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ που έπαιξε ΤΟ CNN!!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 2 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from il Donaldo Trumpo (il Presidento) CNN politics Trump sues CNN: Seeks over $475 million for defamation. BOOOOOOOM!!! 1 QuantumLig... 9:54" από το Twitter
 
>>ΤΡΑΜΠ, ΜΑΣΚ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ.
ΜΑΣΚ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΡΑΜΠ.
ΜΑΣΚ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ (Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ SPACE FORCE) ΤΟΥ STARLINK.
TO TI EINAI TO STARLINK, ΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ SPACE FORCE, TO ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΝΕΟ ΚΑΘΑΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ /ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ/ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
ΤΩΡΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ[ΞΑΠΑΤΗΣΗΣ] ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΜΠΕΛΓΚΟΡΟΝΤ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΤΟΡΠΙΛΕΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ… ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ, ΠΟΣΑ ΡΩΣΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ; ΠΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΘΟΡΥΒΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΕΥΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΡΠΙΛΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ; ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΣΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΑ ΜΜΕ[ΞΑΠΑΤΗΣΗΣ]; ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΜΠΕΓΚΛΟΡΟΝΤ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ; ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΧΡΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΟΠΤΙΚΩΝ ΙΝΩΝ, ΠΑΡΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ «ΠΑΛΙΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ»!! ΚΥΡΙΩΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ… ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ; ΤΟ ΣΤΑΡΛΙΝΚ!!! 
 
>>Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε για 23η φορά βαλλιστικό πύραυλο, o οποίος πέρασε επάνω από την πάνω από το νησί Χοκάιντο της Ιαπωνίας και έπεσε στον Ειρηνικό Ωκεανό. Οι ιαπωνικές αρχές είπαν στους κατοίκους να αναζητήσουν καταφύγιο, ενώ ήχησαν οι σειρήνες στις πόλεις!!! Ο πύραυλος έπεσε κάπου έξω από την ακτή στον Ειρηνικό. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΙΜ ΕΧΕΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΜΑΛΑ!!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
ΤΩΡΑ, ΤΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ;;; ⚡️[17]⚡️ ΜΑΧ!!! ΔΗΛΑΔΗ 17 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. http://esxatianasxesi.blogspot.com/2022/10/blog-post_12.html?m=1

    Φωτεινός ηγέτης ο Πούτιν;;;
    Κατά της ΝΤΠ;;;;;;;;;;
    Ωραίο ανέκδοτο!!!
    Ας γελάσουμε λίγο!!!
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις