Ο Stephen K. Bannon διαψεύδει τους ισχυρισμούς των ΜΜΕ ότι θα καταθέσει κατά του Τραμπ

 

Σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

μεταξύ της ιστοσελιδας και του επί μακρόν σύμμαχου του Τραμπ, Στίβεν Κ. Μπάνον(πρωην ειδικος συμβουλος σε θεματα διακυβερνησης και στρατηγικης επι προεδριας Τραμπ), ο τελευταίος διέψευσε μια ιστορία του Associated Press που ισχυριζόταν ότι θα καταθέσει εναντίον του Προέδρου Τραμπ με αντάλλαγμα την επιείκειά του στη δική του επικείμενη δίκη.

«Δεν θα ήμουν ποτέ ψευδομάρτυρας. Η ιστορία είναι τελείως μ@λακία», είπε ο Bannon .

Το σχόλιό του ήταν μια φλογερή απάντηση στα ψέματα του MSM ότι ήταν έτοιμος να «πιάσει την αλήθεια» σχετικά με τη συμμετοχή του Τραμπ στη φανταστική επίθεση της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο.

Σύμφωνα με το AP, ο Bannon παρακάλεσε τη Liz Cheney και τη Nancy Pelosi για συμφωνία και η εκπρόσωπος της Βουλής των Αντιπροσώπων Zoe Lofgren, D-Calif, δήλωσε την Κυριακή το πρωί σε ειδησεογραφικές εκπομπές ότι σκοπεύει να ανακρίνει ιδιωτικά τον Bannon.

«Ψέματα, ψέματα και άλλα ψέματα», είπε ο Bannon . «Γιατί να μιλήσω ποτέ σε αυτή τη σκύλα;»

Ο Μπάνον υπήρξε ένας από τους ισχυρότερους συμμάχους του Τραμπ στην άρνησή του να καταθέσει ενώπιον της επιτροπής, οδηγώντας σε δύο ποινικές κατηγορίες για περιφρόνηση του Κογκρέσου πέρυσι επειδή αντιστάθηκε στην παράνομη κλήτευση της επιτροπής.

«Αν μιλούσα, θα ήταν για να υπερασπιστώ τον πρόεδρό μου», είπε ο Μπάνον.

«Οι δικηγόροι μου δεν έχουν καν μιλήσει μαζί τους», είπε σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι οι δικηγόροι του έκαναν συμφωνία με τη Λιζ Τσένι.

Ο Μπάνον είπε ότι η Επιτροπή δεν μπορεί να τον υποχρεώσει να μιλήσει επειδή ο Τραμπ είχε επικαλεστεί το Executive Privilege, το οποίο προστατεύει τα μέλη του εκτελεστικού κλάδου ή τα άτομα που υπηρετούν για λογαριασμό τους έναντι υποχρεωτικής κατάθεσης ή κακόβουλης δίωξης.

«Αν με παρασύρουν με το ζόρι, θα τους πω τι σπουδαία δουλειά έκανε ο Τραμπ, τι σπουδαία δουλειά κάνει. Στέκομαι δίπλα στον Πρόεδρο Τραμπ και θα είμαι πάντα. Αυτές οι επινοημένες ιστορίες έχουν σκοπό να φέρουν μια ρηξη μεταξύ μας και δεν θα λειτουργήσουν. Ο Ντόναλντ ξέρει ποιοι είναι οι πραγματικοί του φίλοι», είπε ο Μπάνον.

Η ιστοσελιδα μπορεί τώρα να αποκαλύψει ότι ο Stephen K. Bannon είναι μία από τις πέντε πηγές Mar-a-Lago που μας έχουν δώσει συνεχείς λεπτομέρειες σχετικά με τον πόλεμο του Trump ενάντια στο Deep State.

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Κοιτάτε σε τι απόγνωση βρίσκονται και ειδικά τα ΜΜΕ που βλέπουν ως μοναδική λύση τον θάνατο του Τράμπ........θυμίζουν την ταινία, "THEY LIVE"
    Μετά το 37:00

    https://ugetube.com/watch/7-11-2022-gesara-boom-updates-so-many-god-039-s-way-is-the-right-way_yCAk7QwFOnKkISO.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις