Ο McDonough μετα τη συλληψη του αρχισε να "ξερναει" ονοματα....!!!

 

Ο φυλακισμένος πλέον υπουργός Υποθέσεων Βετεράνων, Ντένις ΜακΝτόνα,

μπορεί να είναι ένα αίνιγμα. Ή θα μπορούσε να είναι ειδικός στην παραπληροφόρηση του Deep State, ενας "βαλτος" που ταΐζει ψευδείς πληροφορίες τους ερευνητές της JAG που άρχισαν να τον ανακρίνουν όταν έφτασε στο Γκουαντάναμο το πρωί της Τρίτης.

Είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο για τους Deep Staters να ομολογούν οτιδήποτε ή να δείχνουν μεταμέλεια για τα εγκλήματα για τα οποία έχουν κατηγορηθεί. Συνήθως τηρούν αυτό που φαίνεται κωδικοποιημένο τροπάριο: «Απλώς ακολουθούσα εντολές».

Αλλά ο McDonough, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της προδοσίας στο Βέγκας το πρωί της Κυριακής, "επεσε" πολυ ευκολα ομολογώντας όχι μόνο τους ισχυρισμούς του στρατού αλλά και για εγκλήματα για τα Λευκα Καπελα δεν γνώριζαν.

Πρώτον, ο McDonough την Τρίτη παραδέχτηκε ότι είχε δώσει 63 δισεκατομμύρια δολάρια από τον ετήσιο προϋπολογισμό των 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων της VA σε «περιουσιακά στοιχεία» στην κυβέρνηση του Πέτρο Ποροσένκο. Είπε, εξ όσων γνωρίζει, οι πληρωμές έπρεπε να φτάσουν στα ουκρανικά νοσοκομεία στο Κίεβο, την Οδησσό και την περιοχή του Ντονμπάς που παρείχαν κρίσιμη περίθαλψη σε στρατιώτες που τραυματίστηκαν στη μάχη της Ουκρανίας με τη Ρωσία. Παραδέχτηκε επίσης ότι δεν είχε τρόπο να γνωρίζει εάν κάποιο από τα 63 εκατομμύρια δολάρια έφτασε πραγματικά στα νοσοκομεία.

«Ξέρω ότι έκλεψα χρήματα από στρατιώτες και βετεράνους, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι ήταν για έναν αξιόλογο σκοπό», φέρεται να είπε ο McDonough στους ανακριτές. «Και, ναι, ήξερα ότι τελικά θα ερχοταν πίσω σε μένα. Ευχαρίστως θυσιάζομαι στο όνομα της παροχής φροντίδας στους αγωνιστές της ελευθερίας που αγωνίζονται ενάντια στην καταπίεση του Βλαντιμίρ Πούτιν».

Δεν σταμάτησε εκεί. Συνέχισε δινοντας ονόματα, λέγοντας ότι ο υπουργός Εξωτερικών Anthony Blinken και ο υπουργός Άμυνας Lloyd Austin του είχαν δώσει εντολή να ξεκινήσει και να θολώσει τη μεταφορά κεφαλαίων. Δεν τους κατηγόρησε, ωστόσο, λέγοντας ότι θα είχε ενεργήσει μονομερώς αν μπορούσε. Όταν οι ερευνητές ζήτησαν αποδείξεις για την εμπλοκή του Blinken και του Austin, ο McDonough είπε: «Κάλυψαν τον κ@λο τους. Αποδέχομαι την πλήρη ευθύνη».

Δεύτερον, ο McDonough ομολόγησε με ανυπομονησία περισσότερα εγκλήματα. Είπε ότι είχε προδιάθεση για τα μικρά παιδιά. Αν οι Ειδικές Δυνάμεις τον είχαν βρει ένα βράδυ νωρίτερα, είπε, θα είχαν βρει παρέα με μια 15χρονη που λέγεται Άννα, την οποία είχε πληρώσει 2500 δολάρια για να περάσει τη νύχτα μαζί του. Με σκυμμενο πρόσωπο, είπε ότι την τάισε αλκοόλ και Oxycontin, «την χτύπησε» και της έδωσε αρκετά μετρητά για να εξασφαλίσει τη σιωπή της.

«Ναι, το έκανα. Μην πεις ότι εσυ δεν θα το έκανες. Είμαστε άντρες, έτσι δεν είναι;» Ο McDonough είπε στους ερευνητές, που ήταν και οι δύο άνδρες.

Επιπλέον, ο McDonough είπε ότι το στρατοδικείο του, που έχει προγραμματιστεί για τις 22 Ιουλίου, θα ήταν χάσιμο χρόνου και χρημάτων.

"Είμαι ένοχος. Κάνε μαζί μου ότι θέλεις», είπε.

Πηγές της JAG είπαν ότι ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall ενημερώθηκε για την ομολογία του McDonough και εξετάζει τις επιλογές του. Επίσης, η JAG εργάζεται για να επιβεβαιώσει τον ισχυρισμό του McDonough ότι ο Blinken και ο Austin ενορχήστρωσαν την κλοπή κεφαλαίων της VA. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 








Σχόλια

  1. https://www.tilestwra.com/elon-mask-o-76chronos-pateras-toy-ekane-kai-deytero-paidi-me-ti-theti-toy-kori/amp/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα χνάρια του γούντυ άλλεν που παντρεύτηκε την υιοθετημένη κόρη που είχαν με την Μία Φάρροου.
      Αντιγόνη

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις