ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΟΛΛΑΝΔΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ....!!!


Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ υπόσχεται να αγοράσει τα εδάφη των Ολλανδών αγροτών


Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ αποκάλυψε τα σχέδιά του να αγοράσει τις εκτάσεις που αφήνουν οι Ολλανδοί αγρότες, οι οποίοι τίθενται εκτός λειτουργίας από τις παγκόσμιες ελίτ.

Ο πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε είναι ένας από τους Νέους Παγκόσμιους Ηγέτες του WEF και έχει υποσχεθεί να βοηθήσει να ξεκινήσει η "Μεγάλη Επανεκκίνηση".

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση είναι ένα σχέδιο της ελίτ για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, γνωστής ως Νέα Τάξη Πραγμάτων, η οποία θα ελέγχει κάθε πτυχή της ζωής σας.

Βλέπουν ένα μέλλον για εμάς όπου θα είμαστε πλήρως εξαρτημένοι από το κράτος, όπου θα τρώμε έντομα, όπου θα τους ανήκει η γη μας και όπου εμείς δεν θα κατέχουμε τίποτα και θα συμπεριφερόμαστε σαν ευτυχισμένοι σκλάβοι στο εφιαλτικό τυραννικό τους σύστημα.

Οι αρχιτέκτονες της Μεγάλης Επαναφοράς βιάζονται σήμερα να εφαρμόσουν τη σκοτεινή τους ατζέντα, επειδή το σχέδιο είναι να έχουν τα πάντα στη θέση τους το 2030.

Θέλουν οι Ολλανδοί να είναι μία από τις πρώτες ομάδες που θα συμμορφωθούν με τη Μεγάλη Επανεκκίνηση. Η γη που κλέβουν σήμερα θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση αιτούντων άσυλο αφού ανοίξουν εντελώς τα σύνορα.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις