ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 13/07/22


Ο Έλον Μασκ ξεμπροστιάζει το σύστημα Μπάιντεν κι το ρόλο των ΜΜΕ για την αντίδραση τους στο θέμα του Χάντερ Μπάιντεν. ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
 
>>Επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά πως η Ρωσία και η Κίνα αναπτύσσουν ένα νέα αποθεματικό νόμισμα με τα άλλα μέλη των BRICS (+ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ) για να προκαλέσουν την κυριαρχία του δολαρίου. ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΒRICS. ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "IP Breaking News Russia and China are developing a new reserve currency with other BRICS countries to challenge the dollar dominance- reports insiderpaper.com 0 @theinsiderpaper @insiderpaper"
 
>>Η ΕΕ ενέκρινε ένα δις ευρώ βοήθεια για την Ουκρανία.
Οι ΗΠΑ ακόμα [1.7] δις$... ΟΥΤΕ 1.8 ΔΙΣ$, ΟΥΤΕ 1.6ΔΙΣ$...[1.7].
ΛΟΙΠΟΝ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΝΤ! ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ…ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!! ΣΤΟ «ΠΤΩΧΙΚΟ» ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Ο Στρατηγός Μακλνέρνεϊ αναφέρει πως ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ έφτασε στο 9,1%, ΝΕΟ ΥΨΗΛΟ 40 ΕΤΩΝ!! Όπως εκτιμά «Όλη η κόλαση θα ξεσπάσει στο 10%». 
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "General Mcinerney Breaking news: US INFLATION HITS 9.1%, ANEW 40-YEAR HIGH. All hell will break out at A0% 10%. @GeneralMclnerney 416 316 316 37 15 13 29.1K edited 3:35 PM" από το Twitter
 
>>1 προς 1 με καθοδική τάση η ισοτιμία δολαρίου/ευρώ μετά από 20 χρόνια… ΚΑΙ ΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑ… 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Disclose.tv 14 US inflation Change in the consumer price index, interannual in % 12 10 AFF 9.1% 9.1 % June2022 June 2022 1950 1960 1970 Source: Louis Federal Reserve 1980 1990 2000 2010 JUST IN US inflation surges to 9.1%, the highest in 40 years and way hotter than expected. 2020 AFP @disclosetv 796 511 hp:/06929/ 125 122 55 13 edited 3:39 3:39PM"
 
>>Και οι Ολλανδοί πυροσβέστες ενώνονται με τους αγρότες της Ολλανδίας!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εξωτερικοί χώροι
 
>>Ο Πούτιν θα ταξιδέψει στην Τεχεράνη στις 19 Ιουλίου για συνάντηση με Ραιζί-Ερτνογάν. Στην σκιά της επερχόμενης συνάντησης, ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Τζέικ Σάλιβαν, ισχυρίστηκε ότι το Ιράν ετοιμάζεται να στείλει εκατοντάδες μη επανδρωμένα οπλισμένα αεροσκάφη στη Ρωσία σε μια «αρκετά αξιοσημείωτη και αξιοσημείωτη ενημέρωση» στον Τύπο τη Δευτέρα. Ανέφερε ότι κάποια είχαν ήδη φτάσει και ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα λάβουν εκπαίδευση για να τους χρησιμοποιήσουν τον επόμενο μήνα - αλλά δεν προσέφερε στοιχεία για το πώς είχαν φτάσει οι πληροφορίες…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Insider Paper r.pф NEW: Putin to travel to Tehran for Raisi-Erdogan summit on July 19: Kremlin More: https://cutt.ly/jLbVFBE Follow @insiderpaper 169 14 3 20.8K 20.8K6:05PM 6:05PM"
 
Η πληροφορία των ΗΠΑ έχουν βάση και ήδη αποκαλύπτεται πως πολλά αεροσκάφη μεταφοράς οπλισμού από Ιράν και Κίνας προς Ρωσία έχουν ήδη λάβει χώρα, όπως αποκαλύπτουν Ρωσικές πληγές. Μάλιστα Ρωσικές πηγές με γνώση των στρατιωτικών θεμάτων αναφέρουν πως αυτή η εξέλιξη θα είναι ένας εφιάλτης για το καθεστώς Ζελένσκι και των «συμμάχων» τους. Βλέπετε, το Ιράν έχει χακάρει, έχει κατεβάσει το drones σε Ιρανικό έδαφος και έχει αναστρέψει τα κορυφαία drones των ΗΠΑ και έχει δείξει πολλές φορές ότι αυτά τα drones πέταξαν ελεύθερα από τους Ιρανούς πάνω από αμερικανικά πλοία κινηματογραφώντας τα — απαρατήρητα. Το Ιράν έχει επωφεληθεί από την έρευνα τρισεκατομμυρίων δολαρίων των ΗΠΑ για τα drones και την αντέγραψε με βελτιώσεις και μεγάλη επιτυχία. Αυτά τα drones είναι εξελιγμένα και χωρίς αμφιβολία από τα καλύτερα στον κόσμο. Το Ιράν είναι μια υπερδύναμη στας drones, έχει απολύτως τους αριθμούς που ο Λευκός Οίκος ισχυρίζεται ότι δίνει. Αν αυτή είναι η αλήθεια ή όχι, ο χρόνος θα δείξει. Αλλά η ιστορία είναι εύλογη. Επίσης, η Ρωσία με αυτό τον πόλεμο έχει καταλάβει καλύτερα από τον καθένα τον ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ DRONES ΣΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΕΔΙΑ. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, στρατιωτική στολή και κείμενο
 
Η Ρωσία δεν έχει τόσες κατηγορίες drones όπως το Ιράν και το Orion και άλλες κατηγορίες είναι πολύ πολύτιμες για τη Ρωσία για να κινδυνεύσει να πέσουν στα χέρια της Ουκρανίας και των ΗΠΑ. Αυτά τα ρωσικά επιθετικά drones χρησιμοποιούνται με πολύ ασφαλείς τρόπους. Επομένως - δεν χρησιμοποιούνται εκεί που πρέπει να χρησιμοποιηθούν. Με τα ιρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, το Ιράν ή η Ρωσία δεν θα μπορούσαν να νοιάζονται λιγότερο, καθώς αυτό είναι κυριολεκτικά η αντίστροφη τεχνολογία των ΗΠΑ!!
Για να προσθέσουμε κάτι περισσότερο, το Ιράν και η Ρωσία έχουν συμφωνίες μεταφοράς τεχνολογίας. Η Ρωσία έχει δώσει στο Ιράν πολλή στρατιωτική τεχνολογία. Για άλλη μια φορά, λοιπόν, αυτό είναι εύλογο.
Επομένως, για την Ρωσία η προμήθεια αυτή είναι [ΜΕΛΙ] και θα φανεί στην συνέχεια.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
>>Συριακές και Ρωσικές δυνάμεις στέλνουν στρατιωτικές ενισχύσεις στο Manbij της Συρίας όπου θέλουν να επιτεθούν οι τουρκικές δυνάμεις. Επίσης, οι άμαχοι έχουν αρχίσει να εγκαταλείπουν τις συνοριακές πόλεις Al-Darbasiyah και Abu Rasin/Zarkan στην Rural Al-Hasakah, φοβούμενοι μια επικείμενη τουρκική στρατιωτική επιχείρηση με στόχο περιοχές που ελέγχονται από τις SDF στη βόρεια και βορειοανατολική Συρία.
Με όλα αυτά να συμβαίνουν, η Ρωσική πολεμική αεροπορία διεξήγαγε χτύπημα ακριβείας καταστρέφοντας ένα υπόγειο καταφύγιο που ανήκε σε υποστηριζόμενους Τούρκους μισθοφόρους στο Ιντλίμπ της Συρίας. Άγνωστος αριθμός μισθοφόρων ακόμα στο καταφύγιο, Αυτό έρχεται καθώς η Τουρκία σχεδιάζει να εισβάλει στη Βόρεια Συρία με τη βοήθεια Τούρκων μισθοφόρων. ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΤΩΠΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Aquila https://pasyria.com/en/80320/ North press agency Syrian and Russian forces send military reinforcements to Syria's Manbij- North press agency Syrian and Russian forces send military reinforcements to #Syria's #Manbij RTH Leave a comment 8048 6:50PM Aquila Civilians have begun eaving the border cities of Al- Darbasiyah and Abu Rasin/Zarkan in Rural Al-Hasakah, fearing an imminent Turkish military operation targeting SDF- held areas in northern and north-eastern Syria. 7832 edited"
 
>>Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Ουγγαρία λόγω της κατάστασης στην αγορά ενέργειας. Απαγορεύεται η εξαγωγή ενεργειακών φορέων και ακόμη και των πιο συνηθισμένων καυσόξυλων από το έδαφος της Ουγγαρίας. Η ουγγρική κυβέρνηση λέει ότι το φθινόπωρο και το χειμώνα η Ευρώπη πιθανότατα θα ξεμείνει από φυσικό αέριο. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Intel Slava z A state of emergency has been declared in Hungary due to the situation on the energy market. The export of en energy carriers and even the most ordinary firewood from the erritor of Hungary is prohibited. The Hungarian government says that in autumn and winter Europe will most likely run out of gas. 40.1K 5:34PM"
 
Με όλα αυτά, το κορυφαίο σήμερα είναι η είδηση πως η ρωσική Gazprom δεν μπορεί πλέον να εγγυηθεί τη λειτουργία του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 1 προς τη Γερμανία!!! ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ!!! Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΔΟΘΗΚΕ… ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Die ne Volks ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Αυστριακός καγκελάριος: Αν δεν ληφθούν μέτρα για τον πληθωρισμό θα χρειαστούν <<αλκοόλ ή ψυχοφάρμακα>> Newsroom email: info@pronews.gr <<Υπάρχουν μόνο δύο επιλογές μετά: αλκοόλ ψυχοφάρμακα Και λέω: το αλκοόλ είναι OK βασικά>> 13.07.2022 14:42 <<Αλκοόλ Σάλο προκάλεσε στην Αυστρία δήλωση του καγκελάριου Καρλ Νεχάμερ ότι εάν δεν ληφθούν μέτρα για τον πληθωρισμό, που ηκατάσταση στην Ουκρανία, οι επιλογές είναι δύο: ψυχοφάρμακα>>."
 
 
ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΚΑΡΛ ΝΕΧΑΜΕΡ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΠΕ: Αυστριακός καγκελάριος: Αν συνεχίσουμε έτσι (ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ), υπάρχουν μόνο δύο επιλογές μετά: αλκοόλ ή ψυχοφάρμακα. Και λέω: το αλκοόλ είναι οκ βασικά». ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΛΚΟΟΛ, ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ, ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…ΚΩΝΕΙΟ…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις