Όλοι οι εμβολιασμένοι είναι μέρος κλινικής δοκιμής και συμμετέχουν ως πειραματόζωα παραδέχθηκε η Μoderna


Η εκπομπή “The Stew Peters Show” έλαβε σουρεαλιστικές τηλεφωνικές καταγραφές ενός εκπροσώπου της Moderna που έλεγε σε έναν λήπτη του εμβολίου τη φρικτή αλήθεια: όλοι όσοι λαμβάνουν το εμβόλιο Moderna αυτή τη στιγμή είναι στην κλινική δοκιμή και συμμετέχουν.

Stew Peters: “Έτσι, η εταιρεία θέλει να πιστέψετε ότι αυτές οι ενέσεις είναι ασφαλείς… Η εταιρεία που παράγει και αναμασά αυτή τη ρητορική, που ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητα…

Η εταιρεία που προωθεί το σχέδιο κέρδους της, το σχέδιο δισεκατομμυρίων δολαρίων, στις πλάτες της υπόλοιπης ζωής σας, στις πλάτες της ζωής των παιδιών σας, μόλις παραδέχτηκε Δημόσια ότι όλοι όσοι κάνουν τις ενέσεις τους είναι μέρος μιας κλινικής δοκιμής, μέρος ενός πειράματος”.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Διάταγμα «ΦΩΤΙΑ» δικαστίνας από την Φλωρεντία: «Τα εμβόλια COVID είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ και αλλάζουν το DNA»
    Μια ψυχολόγος από την Τοσκάνη που είχε τεθεί σε αναστολή στην εργασία της επειδή δεν συμμορφώνεται με την υποχρέωση εμβολιασμού που επιβάλλει ο νόμος στα επαγγέλματα υγείας, επιστρέφει στην θέση της.
    Αυτό αποφάσισε η αστική δικαστής, Susanna Zanda, η οποία ανακάλεσε την αναστολή της επαγγελματία που διέταξε το Διάταγμα. Η δικαστής ισχυρίζεται ότι το άρθρο 32 του Συντάγματος «μετά την εμπειρία του ναζιφασισμού δεν επιτρέπει στο άτομο να θυσιάζεται για ένα αληθινό ή υποτιθέμενο συλλογικό συμφέρον και ακόμη λιγότερο να του επιτρέπει να υποβληθεί σε επεμβατικές ιατρικές δοκιμές, χωρίς ελεύθερη συναίνεση και ενημέρωση».
    dimpenews
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις