"Πίστη στην Επιστήμη"... "το φύλο δεν περιορίζεται, σε ανδρικό και γυναικείο"...


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας σκοπεύει να εισάγει, στην βιολογία και "τρίτο γένος", σύμφωνα με... δημοσίευμα της  New York Post,
Βασικά, μάλλον θα πρέπει ν΄αλλάξει και ονομασία και ν΄αποκαλείται "Παγκόσμιος Οργανισμός Ψυχοπαθών", καθώς αποδεδειγμένα, τόσο η δράση του, όσο και οι "ιατρικές" κατευθύνσεις του έχουν καταργήσει κάθε βιολογικό δόγμα και κάθε επιστημονική πρόοδο, που έχει πετύχει η ανθρωπότητα, από τα βάθη των αιώνων, εισάγοντας την "Πίστη στην Επιστήμη".


Ο ΠΟΥ μπορεί να υποστηρίζει ότι "το φύλο δεν περιορίζεται, σε ανδρικό και γυναικείο", αλλά ΠΟΤΕ δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο με το ΓΕΝΟΣ.


Γιατί τα γένη (στα Αγγλικά gender) είναι ΔΥΟ και μόνο ΔΥΟ. Άνδρας και γυναίκα. Θηλυκό και Αρσενικό.


Τα φύλα (στα Αγγλικά sex) μπορεί να είναι πολλά, ανάλογα με τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό και έχουν ήδη προσδιοριστεί με ανάλογες ονομασίες. Έχουν, μάλιστα το δικαίωμα να δηλώνονται και με την ονομασία, που οι ίδιοι θα επιλέγουν. Μπορώ, για παράδειγμα, να δηλώσω και γω ότι είμαι "καράβι με κόκκινο πανί" και -γιατί όχι;;- έτσι να με καταγράψουν.


Έχουμε βέβαια και το φύλλο καταϊφι, το φύλλο της μουριάς, το φύλλο λαμαρίνας κλπ.
Διαλέγετε και παίρνετε!


Πάντα, όμως, να προσέχετε την ορολογία των νόμων και των κατευθύνσεων, γιατί, αν υιοθετηθεί ο παραλογισμός του "ΓΕΝΟΥΣ", από τον ΠΟΥ, τότε έπονται χειρότερα.
Θα απαγορεύσουν την αιμορραγία και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να την "θεραπεύσουν"!



 

-  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις