ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 09/07/22

 


Ο Ζελένσκι απολύει τους πρεσβευτές της Ουκρανίας στη Γερμανία, την Ινδία, την Τσεχία, τη Νορβηγία και την Ουγγαρία. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Repeat the Poso @JackPosobiec BREAKING: Zelensky fires Ukraine's ambassadors to Germany, India, Czech Republic, Norway and Hungary, per Reuters 8:25 PM. Jul 9, 2022 Twitter Web App"
 
>>Εμφύλιος πόλεμος στη Σρι Λάνκα. Πολίτες που ψάχνουν πολιτικούς, εισβάλλουν στο παλάτι του προέδρου στην πρωτεύουσα Κολόμπο. Πρόεδρος και πολιτικοί σε φυγή. Οι κάτοικοι βάζουν φωτιά στην πρωθυπουργική κατοικία!!! ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΑΚΡΙΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ; ΗΔΗ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
 
>>Οι Ολλανδοί αγρότες προειδοποιούν τον Mark Rutte: "Οι διαδηλώσεις θα συνεχιστούν. Έχουμε την υποστήριξη εκατομμυρίων ανθρώπων. Θα υπάρξουν ενέργειες που η Ολλανδία δεν έχει ξαναδεί". ΕΙΠΑΜΕ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "RadioGenova @RadioGenova Dutch farmers warn Mark Rutte: "The protests will continue. We have the support of millions of people. There will be actions the Holland has never seen before." 0:06 68.6K views 5:13MJ9,202wterd Jul PM 9 2022 Twitter for Android"
 
>>Από αύριο Κυριακή, η Λιθουανία θα εφαρμόσει το εμπάργκο της ΕΕ και για το τσιμέντο και το αλκοόλ που διακινεί η Ρωσία από την Λευκορωσία στο Καλίνιγκραντ μέσω της Λιθουανίας… Η ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΤΕΝΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο που λέει "S4GRAD) Visegrád 24 @visegrad24 On Sunday, Lithuania will start implementing the EU embargo also on cement and alcohol that Russia is transporting from Belarus to Kaliningrad through Lithuanian territory. No more vodka from Sunday. Sweden Estonia Riga Copenhagen Den. Baltic Sea Latvia Riga Russia Lithuania Russia Vilnius Kaliningrad Suwalkie Germany Suwalki Gap Region between Russiar forces and Berlin Russiar on Baltic Sea Poland Minsk •Hrodna Belarus (Russian military presence) ©Warsaw 5:59 PM Jul9 2022 Twitter for iPhone Ukraine"
 
>>Η βρετανική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών ανακοίνωσε το Σάββατο ότι η Ρωσία μετακινεί εφεδρικές δυνάμεις από όλη τη χώρα και τις συγκεντρώνει κοντά στην Ουκρανία για μελλοντικές επιθετικές επιχειρήσεις. Οι ρωσικές δυνάμεις που κινούνται νότια από το Μινσκ προς το Μπομπρούσκ και άρχισαν για άλλη μια φορά την αναδιάταξη στη Νότια Λευκορωσία. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΗΡΕΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Aquila British military intelligence said on Saturday that Russia IS moving reserve forces from all across the country and assembling them near Ukraine for future offensive operations. 5332 3:45 PM"
 
>>Εξαιρετικό κείμενο από τον Q The Storm Rider, που αναφέρει σε λίγες γραμμές όσα αναφέρουμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα:
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "//// Keep watching >Middle east >Asia >South America >UK EU Africa... EVENTS IN EVERY COUNTRY Prime ministers resigning >Presidents being killed (Japan) ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT see ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ECT ecT.......... Inside the Storm MILITARY INTELLIGENCE in every country is watching their own [ DS] military making mistakes in these final chess move................ Stay strong PATRIOTS ANONS FREEDOM FIGHTERS.... The best is yet to come Ο 067.7K1:30AM 1:30AM"
 
 
ΠΟΛΕΜΟΙ 👇
Ο συνασπισμός Κίνας, Ιράν, Ρωσίας φέρεται να διοργανώσει Πολεμικές επιχειρήσειςστη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική
_________
ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Q
_______
Τον περασμένο Ιανουάριο...το είπα σε όλους.. Πάμε σε ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ... Και σχεδόν κάθε σημαντικό Έθνος θα ερχόταν σε ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ σύγκρουση και θα οπλιζόταν///)
 
> Πολλοί νόμιζαν ότι ήταν απλώς διασπορά φόβου…./// Αλλά η αλήθεια είναι ότι η ΑΛΗΘΕΙΑ πρέπει να αναγνωριστεί και να ενημερώσουμε τους ανθρώπους. Τι επρόκειτο να συμβεί.... Όλα αυτά τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ έρχονται και άλλα γεγονότα στα οποία βρισκόμαστε τώρα ,>είναι η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΚΥΚΝΟΥ....</// Σας έδωσα αυτές τις αποκαλύψεις νωρίς.. Όχι για να σας τρομάξω ή να σας φοβήσω .... Αλλά για να σας ενημερώσουμε ότι αυτά τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ θα έρθουν και θα μπορούσατε να βρείτε πίστη στο να γνωρίζετε ότι η ομάδα Q είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ και οτιδήποτε επιδιώκουν>>>>> συνδέεται με το ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ είναι ο μόνος τρόπος...
Έχω πει αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν είναι προπομποί των Πολέμων που έρχονται ( έρχονται στο ΑΚΡΟ ... ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ..)
.. Και οδηγώντας σε ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ μέσα στις ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ εντολές.
Όλοι οι στρατηγοί [ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ], αξιωματούχοι, εντολές του ΣΤΡΑΤΟΥ σε όλο τον κόσμο θα ΕΚΤΕΘΟΥΝ στο τέλος των ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.
Η ΕΕ είναι η πρώτη που πέφτει.
 
>ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΤΟΥ ΟΗΕ που ελέγχει πραγματικά αυτόν τον Στρατό και το καθεστώς...//Η έκθεση έρχεται μέσω της ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ...(Συμβαίνει τώρα και συνεχίζεται)
Η ΕΕ πρέπει να πέσει πρώτα... Εδώ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ φιλοξενεί το μεγαλύτερο μέρος της εξουσίας της (ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ. Ιησουίτες/ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΟΜΑΔΑ ΝΤΑΒΟΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ...)
... Επί του παρόντος, η Ευρωπαϊκή Ένωση παραδέχεται επιτέλους ότι βρίσκεται σε ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ{{{{{
______
Το περασμένο καλοκαίρι σας είπα για κάθε στρατιωτική τοποθέτηση στον κόσμο και ετοιμαζόταν για ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ....... Είμαστε εδώ τώρα
ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΚΥΚΝΟΥ
________
////
Συνέχισε να παρακολουθείς
> Μέση Ανατολή
> Ασία
> Νότια Αμερική
>ΒΡΕΤΑΝΙΑ
ΕΕ
Αφρική...
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ
_______
Οι πρωθυπουργοί παραιτούνται
>Οι πρόεδροι σκοτώνονται (Ιαπωνία)
ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ..........
Μέσα στη Θύελλα
_________
ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ σε κάθε χώρα παρακολουθούν τον δικό της στρατό [ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ] να κάνει λάθη σε αυτές τις τελευταίες σκακιστικές κινήσεις................
______
Μείνετε ΔΥΝΑΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΟΝΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ....
Τα καλύτερα έρχονται………
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις