Οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ συλλαμβάνουν τον Γραμματέα Υποθέσεων Βετεράνων Ντένις ΜακΝτόνο

  

Οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ σημείωσαν

άλλη μια νίκη την Κυριακή κατά του Deep State, συλλαμβάνοντας αυτή τη φορά τον υπουργό υποθέσεων βετεράνων του εγκληματικού καθεστώτος Μπάιντεν, Denis McDonough, στο πλαίσιο μιας ευρείας επιχείρησης με στόχο να απαλλάξει το έθνος από δεσποτάδες των οποίων τα προδοτικά εγκλήματα αποδυνάμωσαν το έθνος μας και έθεσαν σε κίνδυνο το έθνος μας και ζωές Αμερικανών πατριωτών.

Στις 3:00 π.μ. της Κυριακής, οι Ειδικές Δυνάμεις συνέλαβαν τον McDonough σε ένα ξενοδοχείο του Λας Βέγκας - το αποκορύφωμα μιας έρευνας για καταγγελίες για προδοσία, υπεξαίρεση, κλοπή και παράλειψη καθήκοντος, είπε μια πηγή στο γραφείο του στρατηγού David H. Berger


Denis McDonough—ήταν ένα όνομα που σπάνια ακουγόταν μέχρι πρόσφατα. Ωστόσο, η εμφάνισή του στην πολιτική ξεκίνησε το 1996, όταν εργάστηκε ως βοηθός στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ηνωμένων Πολιτειών. Στη συνέχεια, κατείχε πολλές ασήμαντες θέσεις μέχρι που ο Χουσεΐν Ομπάμα τον διόρισε αναπληρωτή σύμβουλο εθνικής ασφάλειας το 2010. Τρία χρόνια αργότερα, ο Ομπάμα τον προήγαγε σε Επιτελάρχη του Λευκού Οίκου. Το 2017 υποχώρησε στις σκιερες θεσεις, επέστρεψε στην ιδιωτική ζωή και επανεμφανίστηκε ως γραμματέας βετεράνων υποθέσεων μετά τις κλεμμένες προεδρικές εκλογές του 2020.

Τον Μάιο του 2022, το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών έλαβε μια αβάσιμη πληροφορία που ισχυριζόταν ότι ο McDonough είχε επαναπροορίσει παράνομα 50 δισεκατομμύρια δολάρια από τον ετήσιο προϋπολογισμό των 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων της VA για την παροχή ιατρικής περίθαλψης σε Ουκρανούς που είχαν τραυματιστεί στη σύγκρουση αυτού του έθνους με τη Ρωσία. Η OMC και οι εταίροι της JAG, είπε η πηγή μας, άρχισαν αμέσως μια έρευνα για να αποδείξουν ή να διαψεύσουν τον συγκλονιστικό ισχυρισμό. Αν αληθεύει, σήμαινε ότι οι τραυματισμένοι Αμερικανοί στρατιώτες που είχαν θυσιάσει τις ελευθερίες τους για να προστατεύσουν τις δικές μας δεν θα λάμβαναν την κατάλληλη ιατρική φροντίδα. Ούτε οι οικογένειές τους—άντρες, γυναίκες και παιδιά των οποίων η υγεία εξαρτάται από την υπόσχεση της κυβέρνησης να παράσχει ιατρική κάλυψη σε εξαρτώμενα μέλη των στρατιωτικών.

Στις 22 Μαΐου, ο διοικητής Greg Braverman, ένας Λευκό Καπέλο και δικαστής με το δικαστικό σώμα των Στρατιωτικών Επιτροπών, ζήτησε από το Τμήμα Υποθέσεων Βετεράνων μια συγκεντρωτική λίστα με όλα τα χρήματα που είχε καταβάλει η VA μεταξύ Φεβρουαρίου 2022-Μαΐου 2022.

«Το αίτημα απορρίφθηκε συνοπτικά», είπε η πηγή μας. «Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα ασυνήθιστο επειδή τέτοιες πληροφορίες είναι πολύ έξω από το πεδίο δικαιοδοσίας μας, αλλά το γραφείο του McDonough απάντησε στο αίτημα με φόβο που συνορεύει με την παράνοια. Μας είπαν «δεν το δικαιούστε», «γιατί χρειάζεστε αυτές τις πληροφορίες», «απορρίφθηκε το αίτημα» και ούτω καθεξής. Ο φόβος φυσικά κέντρισε το ενδιαφέρον μας».

Απτόητοι, τα Λευκα Καπελα επικοινώνησαν με συμμάχους στη Διοίκηση Κυβερνοχώρου Στρατού των ΗΠΑ, Fort Gordon, ζητώντας τους να διεισδύσουν τόσο στο Υπουργείο Υποθέσεων Βετεράνων όσο και στα ψηφιακά αποτυπώματα του McDonough. Αν και επιτυχής, ο Διοικητής Sgt. Ο Ταγματάρχης Jack Nichols της ARCYBER είπε στην OMC ότι το Υπουργείο Υποθέσεων Βετεράνων ενίσχυσε την κυβερνοασφάλειά του σε επίπεδα που χρησιμοποιούνται από τη CIA και άλλες μυστικές υπηρεσίες.

Τα ευρήματα της Cyber ​​Command, είπε η πηγή μας, ήταν εκπληκτικά.

Στις 17 Μαρτίου 2022, ο McDonough μετέφερε κρυφά 15 δισεκατομμύρια δολάρια στην Constellis Holdings, ένα παρακλάδι της διαβόητης οργάνωσης μισθοφόρων που κάποτε ήταν γνωστή ως Blackwater, η οποία υπό την ηγεσία του Eric Prince και με σύμβαση του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας το 2005, δολοφόνησε δεκάδες άστεγους και εκτοπισμένους πολίτες που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα νερά της πλημμύρας του τυφώνα Κατρίνα.

 Λίγο αφότου ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ξεκίνησε την Ειδική Στρατιωτική Επιχείρησή του για να απαλλάξει την Ουκρανία από τους παιδεραστές και τα δυτικά βιοεργαστήρια, ο αντιπρόεδρος της Constellis Holdings, Jake Abernathy - ένα ψευδώνυμο - έστειλε 500 εργολάβους στην Ουκρανία για να υπερασπιστεί την κυριαρχία αυτής της χώρας. Τα αρχεία έδειξαν ότι ο McDonough υποσχέθηκε στον Constellis 1 δισ. δολάρια εάν μπορούσε να παραδώσει τα υπόλοιπα 14 δισ. δολάρια στον Ουκρανό στρατηγό Petro Myroslavovych Lebid, υπηρέτη του Petro Poroshenko. Το γιατί ένας τυχαίος στρατηγός χρειαζόταν 14 δισεκατομμύρια δολάρια είναι ακόμα ασαφές, αλλά ο Lebid έλαβε αυτά τα κεφάλαια πριν σκοτωθεί από τις ρωσικές δυνάμεις μια εβδομάδα αργότερα.

Επιπλέον, ο McDonough στις 4 Ιουνίου μετέφερε 35 δισ. δολάρια στον «πέμπτο όροφο» στο Κίεβο. Το «Fifth Floor» είναι ένα ψευδώνυμο για την SBU, ή την Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας, την προσωπική αστυνομική δύναμη του Petro Poroshenko. Έγγραφα Βετεράνων Υποθέσεων που έλαβε η OMC αναφέρουν ότι τα χρήματα που θα αποσταλούν στην SBU θα διανεμηθούν σε νοσοκομεία που φροντίζουν βαριά τραυματισμένους Ουκρανούς στρατιώτες.

«Δεν είχαμε τρόπο να καταλάβουμε πώς ξοδεύτηκαν αυτά τα χρήματα. Θα μπορούσε να είχε πάει σε τραυματίες στρατιώτες ή θα μπορούσε να είχε χρηματοδοτήσει την επιχείρηση παιδεραστίας του Ποροσένκο. δεν είχε σημασία. Επιβεβαιώσαμε ότι 52 δισεκατομμύρια δολάρια, και πιθανώς πολύ περισσότερα, στάλθηκαν στο εξωτερικό κατά άμεση παραβίαση του νόμου για τις υποθέσεις βετεράνων. Αυτό ήταν αρκετό για να συνταχθεί ένα ένταλμα σύλληψης και να συλληφθεί ο McDonough με την κατηγορία της προδοσίας», είπε η πηγή μας.

Αλλά ο McDonough δεν βρέθηκε εύκολα.

Στις 12 Ιουνίου, οι ερευνητές της JAG παρέμειναν στο Αρχηγείο του Τμήματος Υποθέσεων Βετεράνων στην Ουάσιγκτον, ελπίζοντας να συλλάβουν τον McDonough σε ένα πάρτι VA που γιόρταζε τον ρόλο του στον επαναπατρισμό στρατιωτών που τραυματίστηκαν στο Αφγανιστάν. Ο McDonough δεν είχε παρευρεθεί στο φεστιβάλ που έγινε προς τιμην του. Μια εβδομάδα αργότερα, είπε η πηγή μας, η OMC και η JAG έλαβαν επιβεβαίωση ότι ο McDonough σχεδίαζε να παρακολουθήσει ένα συνέδριο βετεράνων με αναπηρίες στο McClean της Βιρτζίνια. Αυτή τη φορά, οι Ειδικές Δυνάμεις ανέλαβαν την ευθύνη και ήλπιζαν να αρπάξουν τον McDonough λίγο πριν την εκδήλωση. Για άλλη μια φορά, ωστόσο, ο McDonough έχασε την προγραμματισμένη εμφάνισή του, με το γραφείο του αργότερα να εξέδωσε μια αμφίβολη δημόσια δήλωση λέγοντας ότι απουσίαζε επειδή δεν αισθανόταν καλά, έκανε εξετάσεις για Covid και ξεκουραζόταν στο σπίτι.

Αλλά η εύρεση του McDonough στο σπίτι αποδείχτηκε εξίσου δύσκολη, γιατί είχε πολλά ακίνητα σε τέσσερις πολιτείες, και παρόλο που οι Ειδικές Δυνάμεις έβαλαν μια ομάδα παρακολούθησης σε κάθε κατοικία για δύο εβδομάδες, δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τον McDonough.

«Ο τύπος ήταν φάντασμα. Κατά τη διάρκεια εκείνων των εβδομάδων δεν εμφανίστηκε ούτε μία φορά στα σπίτια του και σκεφτήκαμε την πραγματική πιθανότητα να είχε πληροφορηθεί και να φύγει—ίσως και να φύγει από τη χώρα. Δεν πήραμε συνέντευξη από την οικογένειά του γιατί αυτό θα σήκωνε ψευτικες σημαίες, και αν δεν μας γνώριζε τότε, η οικογένειά του σίγουρα θα τον ενημέρωνε. Ειλικρινά φαινόταν ότι εξαφανίστηκε», είπε η πηγή μας.

Καθώς οι Ειδικές Δυνάμεις αναζητούσαν στοιχεία για το πού βρισκόταν ο McDonough, ο ARCYBER είχε πρόσβαση στους προσωπικούς του τραπεζικούς λογαριασμούς και άρχισε να παρακολουθεί τις συναλλαγές του σε πραγματικό χρόνο. Περιέργως, ο McDonough δεν είχε χρησιμοποιήσει πιστωτική ή χρεωστική κάρτα από τις αρχές Ιουνίου, ενισχύοντας την πεποίθηση του JAG ότι είχε καταλάβει την επιχείρηση τους για τη σύλληψή του.

Αλλά το Σάββατο, 9 Ιουλίου, το ARCYBER γνώρισε την επιτυχία. κάποιος που χρησιμοποιούσε τη Mastercard της McDonough είχε αγοράσει καύσιμα σε ένα βενζινάδικο στο Λας Βέγκας. Δύο ομάδες Ειδικών Δυνάμεων αναπτύχθηκαν στο Βέγκας, είπε η πηγή μας, φτάνοντας εκεί εκείνο το βράδυ. Επισκέφτηκαν το βενζινάδικο και διεταξαν να δουν το βίντεο ασφαλείας του διευθυντή που, σίγουρα, έδειχνε μια σκιωδη εικόνα του McDonough να στέκεται στον πάγκο. Υποθέτοντας ότι ήταν ακόμα στην πόλη, οι Ειδικές Δυνάμεις χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, η μία περιπολούσε τη λωρίδα ενώ η άλλη έψαχνε διακριτικά σε ξενοδοχεία και καζίνο.

Τους πήρε μόνο μια ώρα για να τον βρουν. Αν ο McDonough κρυβόταν, κρυβόταν σε κοινή θέα.

Ένας επιδεικτικός McDonough κάθισε σε ένα τραπέζι μπλάκτζακ στο Caesars Palace, παίζοντας (και χάνοντας) μωβ μάρκες, αξίας $500 η καθεμία, σαν να ήταν κερματα.Ευδιάθετος και φαινομενικά μεθυσμένος, ο ΜακΝτόνο μάζεψε τα λόγια του ενώ συνομιλούσε τόσο με τον dealer όσο και με τη σερβιτόρα που παρέδιδε φρέσκα ποτά κάθε 15 λεπτά.

Οι ειδικές δυνάμεις, είπε η πηγή μας, αποφάσισαν να τον αρπάξουν εκείνο το βράδυ, ενώ ήταν μεθυσμένος και πεινασμένος.

«Άκουσαν τον McDonough να ζητά από τη σερβιτόρα να έρθει στο δωμάτιό του, επιβεβαιώνοντας ότι έμενε στο Caesars Palace.  Στις 3:00 π.μ., σήμερα ήταν Κυριακή πρωί, δύο αστυνομικοί αφοπλισαν την ασφάλεια στην πόρτα του δωματίου, μπήκαν στο δωμάτιο και τον βρήκαν απλωμένο στο κρεβάτι, ντυμένο ακόμα με σμόκιν, να ροχαλίζει δυνατά. Μπήκαν και βγήκαν σε 10 λεπτά. Δεν μπορώ να συζητήσω κάποιες λεπτομέρειες, όπως το πώς απενεργοποίησαν ορισμένες κάμερες ασφαλείας», είπε η πηγή μας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο McDonough είπε ότι ήξερε ότι θα έρχονταν για αυτόν.

«Ήθελα να με συλλαβουν με στυλ», φέρεται να είπε ο McDonough.

Αποδείχθηκε ότι ο McDonough είχε κλείσει στις 12 Ιουνίου ένα δωμάτιο στο Caesars Palace για έναν ολόκληρο μήνα, αν και με ψευδώνυμο. Τη στιγμή της σύλληψής του, ο McDonough είχε πλαστό δίπλωμα οδήγησης και πιστωτικές κάρτες στο όνομα του James Lewis. Είχε επίσης 6 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά.Ερωτηθείς γιατί ο McDonough μπορεί να χρησιμοποίησε τη νόμιμη πιστωτική του κάρτα για να αγοράσει βενζίνη, η πηγή μας είπε: «Δεν ξέρω. Ίσως ήταν τόσο μεθυσμένος που ξέχασε, ή ίσως ήθελε πραγματικά να τον πιάσουν. Δεν εχει απαντησει ακομα, άρα αυτο ειναι απλα μια εικασία ».

Ο McDonough έχει προγραμματιστεί να αντιμετωπίσει ένα στρατοδικείο στις 22 Ιουλίου.

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις