Το Deep State επιτίθεται σε εργοστάσιο πυρηνικής αποσυναρμολόγησης

 

Το Deep State εξαπέλυσε

την περασμένη εβδομάδα μια ανοργάνωτη επίθεση σε ένα εργοστάσιο αποσυναρμολόγησης πυρηνικών στο Τέξας, αλλά απωθήθηκε από τα Λευκα Καπέλα που φύλαγαν την εγκατάσταση από τότε που ο στρατός των ΗΠΑ ανέλαβε προσωρινά τον έλεγχο του στρατηγικού πυρηνικού οπλοστασίου μετά τις κλεμμένες προεδρικές εκλογές του 2020 , ανέφεραν πηγές από το γραφείο του στρατηγού David H. Berger.

Η αποτυχημένη εισβολή έγινε στο Pantex, ένα συγκρότημα μαμούθ σε 16.000 στρέμματα γης κοντά στο Amarillo. Πριν από τον Ιανουάριο του 2021, το εργοστάσιο διαχειριζόταν και λειτουργούσε για το Υπουργείο Ενέργειας των Ηνωμένων Πολιτειών από την Ενοποιημένη Πυρηνική Ασφάλεια και τα Εθνικά Εργαστήρια Sandia, τα οποία απέρριψε ο στρατός των ΗΠΑ όταν ο Μπάιντεν ορκίστηκε παράνομα. Μέχρι τότε, το αδίστακτο καθεστώς είχε ήδη αντιμετωπιστεί σε δυσεπίλυτο δίλημμα: ο στρατός είχε καταλάβει τους κωδικούς εκτόξευσης πυρηνικών ICBM και SLBM, καθώς και τη δύναμη στρατηγικών βομβαρδιστικών της χώρας. Αυτό σήμαινε ότι αν οι χειριστές του Μπάιντεν ήθελαν πυρηνικό πόλεμο ή μια πυρηνική ψευδή σημαία σε αμερικανικό έδαφος, θα έπρεπε να κλέψουν τα ατομικά εξαρτήματα αλλού.

Το Pantex είναι το μόνο εναπομείναν εργοστάσιο πυρηνικού παροπλισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες και φέρεται να φιλοξενεί ακόμα δεκάδες ανέπαφες κεφαλές της εποχής του Ψυχρού Πολέμου και σχάσιμο υλικό. Είχε εντυπωσιακή ασφάλεια ακόμη και πριν τα Λευκα Καπελα πάρουν τον έλεγχο: αισθητήρες κίνησης και κάμερες παρακολούθησης κυκλωναν την έκταση και ο εναέριος χώρος χαρακτηρίστηκε ως ζώνη απαγόρευσης πτήσεων. Ένας συρματόπλεγμα, ηλεκτρισμένος φράχτης περικύκλωσε τις κατασκευές, η πιο ευαίσθητη από τις οποίες απαιτούσε κάρτα κλειδιού και σάρωση αντίχειρα και αμφιβληστροειδούς για την είσοδο.

Πηγές είπαν ότι τα Λευκα Καπελα είχαν ενισχύσει τις άμυνες της Pantex, αλλά δεν έδωσαν λεπτομέρειες.

Τις πρωινές ώρες της 9ης Ιουλίου, οι περιμετρικοί φρουροί εντόπισαν ένα πλήθος ένοπλων εισβολέων να βαδίζουν προς τη γραμμή του φράχτη. Ντυμένοι στα μαύρα και με τακτικό εξοπλισμό, οι εισβολείς έσπευσαν προς τα εμπρός αλλά δεν χρησιμοποίησαν διακριτές τακτικές. Αριθμώντας περίπου 100, βάδισαν σε τακτικο σχηματισμό που εδειχνε εμπειρια ειδικων αποστολων.

Μέχρι τότε, τα Λευκα Καπελα —ένα απόσπασμα Ranger του Στρατού των ΗΠΑ και Delta Force— είχαν επιβιβαστεί σε θωρακισμένα Hummers και έφτασαν με ταχύτητα στο σημείο της εισβολής. Με οδηγό τους περιμετρικούς φρουρούς, που είχαν κρυφτεί, το απόσπασμα πλησίασε σε απόσταση 300 μέτρων από τον εχθρό και κατέλυσε τα οχήματα χρησιμοποιώντας τα για κάλυψη. Εγκλωβησαν τους εχθρούς τους σε μια δέσμη φωτός—προβολείς και στροβοσκοπικά τοποθετημένα στην κορυφή των Hummers.

Στη συνέχεια ακούστηκε μια φωνή : «Παράδωσε την εγκατάσταση αλλιώς θα την πάρουμε με τη βία».

Εν τω μεταξύ, η είδηση ​​της επιδρομής είχε φτάσει στον Στρατηγό του Σώματος Πεζοναυτών Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ στο στρατόπεδο Πέντλετον. Πηγές είπαν ότι η προέλαση του Deep State του κίνησε την υποψία - υποπτευόταν μια εκτροπή. Διέταξε πρόσθετες περιπολίες να εξαπλωθούν σε όλη την τεράστια ιδιοκτησία του Pantex, σε περίπτωση που το Deep State προσπαθούσε να παραβιάσει τον φράχτη σε διαφορετική τοποθεσία.

Καθώς κινητοποιήθηκαν οι περιπολίες, ξέσπασε μια συμπλοκή μεταξύ του αποσπάσματος Ranger-Delta και των 100 ανδρών επιτιθέμενων Deep State. Οι πηγές μας είπαν ότι δεν είναι σαφές ποιος πυροβόλησε πρώτος, αλλά οι αριθμητικά κατώτεροι αλλά καλύτερα εκπαιδευμένοι Rangers είχαν ένα αποφασιστικό πλεονέκτημα. Είχαν κάλυψη και απόκρυψη, ενώ το Βαθύ Κράτος ήταν εκτεθειμένο.

Τα Λευκα Καπελα ξέσπασαν μια καταιγίδα πυροβολισμών και η πρώτη και η δεύτερη σειρα του Deep State έπεσαν σχεδόν αμέσως. 20 άνδρες τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν σε δευτερόλεπτα. Η επίθεση τους κυρίευσε, και στη συνέχεια ξεκίνησαν μια τακτική αντιδραση, ριχνοντας κατασταλτικά πυρά καθώς υποχωρούσαν προς την κατεύθυνση από όπου ήρθαν.


Τα Λευκα Καπελα πίεσαν την επίθεση, χτυπώντας τουλάχιστον 12 ακόμη μαχητές του Deep State προτού ο διοικητής της μονάδας τους διατάξει να σταματήσουν το πυρ.

Δεν είναι σαφές εάν ο διοικητής της μονάδας μίλησε απευθείας στον στρατηγό Berger ή στους βοηθούς του, αλλά όταν ζήτησε άδεια να καταδιώξει και να εξαλείψει τον εχθρό, του είπαν να διατηρήσει μια αμυντική στάση αλλά να μην καταδιώξει.

Αυτό τελείωσε την επίθεση Pantex. Τα Λευκα Καπελα δεν βρήκαν στοιχεία για άλλες εισβολές.

«Ξέρουμε ότι ήταν το Deep State. Πήραμε επιζώντες. Μερικοί είχαν διαπιστευτήρια—FEMA, ATF, όλες οι υπηρεσίες Deep State. Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε γιατί επιτέθηκαν με τον τρόπο που έκαναν - δεν έχει νόημα. Ίσως διατάχθηκαν να δοκιμάσουν τις άμυνές μας, να θυσιαστούν αν χρειαστεί. Δεν γνωρίζω τα αποτελέσματα των ανακρίσεων κρατουμένων», είπε η πηγή μας.

Κλείνοντας, είπε ότι οι πατριώτες δεν πρέπει να δεχτούν την κατάληψη των Ηνωμένων Πολιτειών από το Deep State ως αναπόφευκτη μοίρα. «Εργαζόμαστε πολύ σκληρά για να το αποτρέψουμε αυτό». 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....














ΠΗΓΗ






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις