Τα εμβόλια ευθύνονται για την μείωση γεννήσεων αναφέρει βουλευτίνα στην Ουγγαρία...

 

Έχουν παραδεχτεί δημόσια πως επιθυμούν

αποσυμφόρηση του παγκοσμίου πληθυσμού! Πλέον όλο και περισσότερες πολιτικές φωνές δείχνουν πως εκ του αποτελέσματος πετυχαίνουν αυτό που θέλουν!

«Ο αριθμός των γεννήσεων στην Ουγγαρία μειώθηκε φέτος κατά 20 τοις εκατό σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους».

Αυτό ανέφερε η αντιπρόεδρος του ουγγρικού πολιτικού κόμματος, Κίνημα για την Πατρίδα μας, προειδοποιώντας ότι τα ποσοστά γεννήσεων στη χώρα της παρουσίασαν ξαφνική και δραστική πτώση από τις αρχές του τρέχοντος έτους. Αυτή η τεράστια τροφοδοσία έρχεται σχεδόν εννέα μήνες μετά την πρώτη έκρηξη των «εμβόλιων» του Covid, υποστηρίζει.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια της ομιλίας της Dóra Dúró στις 27 Ιουνίου 2022 στο βήμα του εθνικού κοινοβουλίου, επισημάνθηκε ότι ο αριθμός των γεννήσεων στην Ουγγαρία μειώθηκε φέτος κατά 20 τοις εκατό σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους. Επιπλέον, μειώθηκε το εθνικό ποσοστό γονιμότητας:

«Η Csaba G. Tóth, ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Οικονομικών Επιστημών KRTK, επισημαίνει ότι αυτή η δραστική πτώση ήρθε μόλις εννέα μήνες μετά την έναρξη των μαζικών εμβολιασμών Covid στην Ουγγαρία».

Δείτε το video με Βουλευτίνα απο Ουγγαρία:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

el.gr

Σχόλια

  1. Η Ουγγαρία συγκαταλέγεται στις λίγες ευρωπαϊκές χώρες που το μπόλιασμα ειναι υποχρεωτικό στους υγειονομικούς. Από την μια ο Όρμπαν επιδοτεί τις οικογένειες με τρία και πάνω παιδιά, από την άλλη με την φόλα πέφτουν οι γεννήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις