Χιλή: Τους εμβολίασαν μαζικά (90%) και μετά την αναμνηστική - τώρα πεθαίνουν σαν κοτόπουλα

 

Στη Χιλή, περίπου το 90 τοις εκατό του «εμβολιασμένου» πληθυσμού είναι τρυπημένο

κατά του Covid-19. Περισσότεροι από τους μισούς έχουν κάνει ακόμη και το «ενισχυτικό». Και όμως η υπερβολική θνησιμότητα είναι εξαιρετικά υψηλή.

Πέρυσι αναφέραμε ήδη τη σχετικά υψηλά εμβολιαστικά επίπεδα στη Χιλή, η οποία συνοδεύτηκε από αξιοσημείωτα υψηλό αριθμό κρουσμάτων. Μια ματιά στα δεδομένα καθιστά σαφές ότι μέχρι σήμερα ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 δεν φαίνεται να βελτιώνει την κατάσταση στη χώρα - ούτε καν όσον αφορά την υπερβολική θνησιμότητα. Με απλά λόγια, φαίνεται ότι στη μάχη κατά του ιού δεν έχει καμία διαφορά εάν κολλήσετε με τα πειραματικά εμβόλια Covid ή όχι. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από τη σύγκριση των δεδομένων της Χιλής με, για παράδειγμα, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες, που έχουν χαμηλότερη εμβολιαστική κάλυψη.


Όπως δείχνει το παρακάτω διάγραμμα, οι Χιλιανοί έχουν κάνει πλέον πολύ περισσότερες ενέσεις του πειραματικού εμβολίου Covid σε σύγκριση με τους Βρετανούς και τους Αμερικανούς. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα από αυτά είναι SinoVac και περίπου το ένα τέταρτο Pfizer-ενέσεις με τα πολλά οφέλη θανάτου και ανακύκλωσης.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις