Ο Άμπε, ο Τζόνσον πέφτουν, ο Μπάιντεν και ο Μακρόν ακολουθούν καθώς η εξόντωση της Χαζαρικής μαφίας συνεχίζεται

Υπήρξε μια συντονισμένη εξάλειψη

της Χαζαρικής μαφίας παγκοσμίως την περασμένη εβδομάδα, τη στιγμή που αξιωματούχοι της G20 συγκεντρώνονταν για να συζητήσουν την αντικατάσταση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ με μια νέα παγκόσμια ομάδα.

Η δολοφονία του πρώην Πρωθυπουργού της Ιάπωνας Σίνζο Άμπε (δείτε παρακάτω για λεπτομέρειες) και η ακομψη απομάκρυνση του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον και η καταστροφή των Κατευθυντήριων λίθων της Τζόρτζια ήταν τα πιο ορατά μέρη αυτής της κατάργησης του KM. Ωστόσο, έχουν γίνει πολλά περισσότερα. Για παράδειγμα, οι κυβερνήσεις της Εσθονίας, της Ιρλανδίας, 




https://www.reuters.com/world/europe/irish-government-faces-no-confidence-vote-after-losing-formal-majority-2022-07-08/?utm_source=reddit.com

 Το Ισραήλ και η Σρι Λάνκα έπεσαν επίσης. Έχουμε επίσης Ολλανδούς αγρότες που κλείνουν εντελώς τη χώρα.

 


 


 Επίσης, είναι σαφές ότι τα δύο μεγαλύτερα εναπομείναντα καθεστώτα-μαριονέτα του KM, η ψεύτικη κυβέρνηση Μπάιντεν στις ΗΠΑ και το εγκληματικό καθεστώς του Εμανουέλ Μακρόν στη Γαλλία, πρόκειται επίσης να πέσει.

Στη Γαλλία, το κόμμα του Μακρόν έχασε τις βουλευτικές εκλογές και τώρα έχει ξεκινήσει ποινική έρευνα εναντίον του Μακρόν. Επιφανειακά, είναι μια ιστορία για τον Μακρόν που ασκείται πίεση για την Uber, αλλά ότι, όπως τα κόμματα του Μπόρις Τζόνσον, αυτό είναι απλώς ένα πρόσχημα για την απομάκρυνση ενός διεφθαρμένου και συμβιβασμένου ηγεμόνα.

 https://www.theguardian.com/news/2022/jul/10/emmanuel-macron-secretly-aided-uber-lobbying-drive-france-leak-reveals

 Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η παρουσια του Τζο Μπάιντεν έχει γίνει τόσο φαρσοκωμωδία που ακόμη και προπαγανδιστικά μέσα ενημέρωσης της KM, όπως οι New York Times και η Washington Post, αρχίζουν να αμφισβητούν την όλη ιστορια. Υπάρχει ξεκάθαρα κάποια ομάδα που χρησιμοποιεί σκόπιμα τον ηθοποιό που προσποιείται τον Τζο Μπάιντεν για να κάνει μια σειρά από κραυγαλέα λάθη προκειμένου να ξυπνήσει το τελευταίο από τα πρόβατα με πλύση εγκεφάλου

 


 


 Ο Ρώσος Προεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συνόψισε την παγκόσμια κατάσταση ως «την αρχή της θεμελιώδους κατάρρευσης της αμερικανικού τύπου παγκόσμιας τάξης… της μετάβασης από τον φιλελεύθερο παγκοσμιοποιητικό αμερικανικό εγωκεντρισμό σε έναν πραγματικά πολυπολικό κόσμο».

 https://www.rt.com/russia/558593-putin-russia-hasnt-started-yet/

 Ο Πούτιν είπε επίσης ότι οι περισσότερες χώρες δεν ήθελαν να ακολουθήσουν το δυτικό μοντέλο του «ολοκληρωτικού φιλελευθερισμού» και των «υποκριτικών διπλών σταθμών».

«Η Ρωσία και ο πρόεδρός της Βλαντιμίρ Πούτιν διεξάγουν αυτόν τον αγώνα στο όνομα της ανθρωπότητας, ενάντια στην τρομοκρατική και εχθρική συμμαχία γνωστή ως ΝΑΤΟ», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας Κάρλος Φάρια, αντανακλώντας τις απόψεις των περισσότερων χωρών.

 https://tass.com/world/1476179

 Η συνάντηση της G20 την περασμένη εβδομάδα στην Ινδονησία το απέδειξε όταν η τεράστια πλειοψηφία των χωρών επέμενε στον τερματισμό του παγκόσμιου καθεστώτος υπό την ηγεσία των ΗΠΑ (KM).

Σε κάθε περίπτωση, θα ξεκινήσουμε με μια εις βάθος ματιά στη δολοφονία του Άμπε, επειδή εδώ συμβαίνουν πολλά περισσότερα από όσα έχουν αναφερθεί αλλού. Στην πραγματικότητα, αυτό που συνέβη στον Άμπε μπορεί ακόμη και, χωρίς υπερβολή, να χαρακτηριστεί βιβλικό.

Για να είμαστε συγκεκριμένοι, αντιπροσωπεύει μια κίνηση του Τρίποδου Κοράκι (Yatagarasu八咫烏) μιας ιαπωνικής μυστικής εταιρείας που μοιράζεται μια ιστορία τουλάχιστον 3000 ετών με τους ανθρώπους που έγραψαν την Παλαιά Διαθήκη της Βίβλου ή την Τορά.

Υπάρχει μόνο τόσο μεγάλο υπόβαθρο στο οποίο μπορούμε να μπούμε εδώ, οπότε θα παρέχουμε ένα πολύ πρόχειρο σκίτσο. Μέλη της ιαπωνικής αυτοκρατορικής οικογένειας και των Γιαταγκαράσου λένε ότι κατάγονται από τους Φαραώ της Αιγύπτου, όπως και τα μέλη της ελβετικής ομάδας Octagon που ελέγχουν τον μονοθεϊσμό. Ως απόδειξη αυτού, τα πρώτα μέρη της Βίβλου και τα παλαιότερα ιαπωνικά γραπτά είναι βασικά τα ίδια.

Αυτές οι ομάδες έκαναν χωριστούς δρόμους πριν από χιλιάδες χρόνια, αλλά συμφώνησαν να σχηματίσουν μια συμμαχία κατά την περίοδο Meiji, όταν η Ιαπωνία άρχισε να εκσυγχρονίζεται. Ο δημόσιος πυροβολισμός του Άμπε σήμαινε ότι η συμφωνία που έγινε μεταξύ της ομάδας Octagon και του Yatagarasu δεν ήταν πλέον σε ισχύ.

Ο Άμπε ανήκει στη φυλή Southern Choshu που έχει αναθέσει την εξουσία στην Ιαπωνία από την ομάδα του Octagon. Η φυλή Choshu είναι τα άτομα πίσω από τον όμιλο Mitsubishi που ελέγχει το 10% της ιαπωνικής οικονομίας και είναι κοντά στις οικογένειες Ροκφέλερ και Ρότσιλντ.




 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις