ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΑΖ...

 

Είδαμε τις τελευταίες ημέρες

αρκετούς πνιγμούς στις παραλίες στην χώρα μας και οι περιπτώσεις φαίνετε να πολλαπλασιάζονται, τόσο από τουρίστες όσο και από αυτόχθονες. Τι φταίει για αυτή την περίεργη αύξηση των περιστατικών; Τι άλλαξε γενικά στην κοινωνία μας και βλέπουμε τόσους ανθρώπους να πνίγονται φέτος;

Η κολύμβηση είναι επικίνδυνη για πολλούς λόγους και μάλλον οι σημερινοί άνθρωποι έχουν ξεχάσει τους κινδύνους που συνεπάγονται όταν βρίσκονται στο νερό. Επίσης περίεργο είναι το γεγονός με την υγεία των εμβολιασμένων πίσω από το τιμόνι (πολλά δυστυχήματα), καθώς και τα επεισόδια πνιγμού που φέτος φαίνονται υψηλά.

Δεν θέλουμε να φοβήσουμε κανέναν, αντιθέτως θέλουμε να σώσουμε ζωές και να υπενθυμίσουμε στους εμβολιασμένους ότι η καρδιά τους είναι επιβαρυμένη με την χλαπάτσα που κολλάει στην αορτή της καρδιάς και την κουράζει υπερβολικά με άσχημο αποτέλεσμα για τον εμβολιασμένο.

Καλό θα ήταν, και το επαναλαμβάνουμε να εξετάσετε άμεσα την καρδιά σας, άν έχετε κάνει τις ενέσεις με τα πολλά οφέλη. Η σέκτα θανάτου ήθελε να σας δολοφονήσει και γι αυτό σας εμβολίασε με την νανο-χημεία που καταλήγει στην καρδιά σας κλείνοντας σιγά σιγά και συστηματικά τις βαλβίδες της με θρόμβους και άλλα πολλά απόβλητα.

Καλό είναι πριν πάτε στις παραλίες, να έχετε κάνει μερικά τσεκαπ στην καρδιά σας.















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Μόλις πριν λίγη ώρα διάβασα για τον θάνατο 28χρονου καθώς κολυμπούσε σε πισίνα!
    Άρα πρέπει οι φολιασμένοι να αποφεύγουν όχι μόνον τις παραλίες, αλλά και τις πισίνες και το κολύμπι γενικώς...
    Αντιγόνη
    Υ.Γ. Διάβασα επίσης ότι στο μέλλον δεν θα υπάρχει ο όρος "πλήρως εμβολιασμένος", αλλά "εμβολιαστικά ενήμερος"!!! Σχεδιάζουν άπειρες δόσεις για όσους αντέχουν σε πολλαπλά τσιμπήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kατ' αρχάς δεν νομίζω ότι οι "εμβολιασμένοι" παρακολουθούν ιστολόγια αφύπνισης.
    Δεύτερον, αντί να τους συμβουλεύετε να αποφεύγουν τις παραλίες, πισίνες και κολύμπι, καλλίτερα να στραφούμε στο πως πρέπει να προστατεύονται οι μη τρυπημένοι όταν βρεθούν δίπλα τους και ειδικά τα μικρά παιδιά στα ίδια νερά που κανείς δεν γνωρίζει τι μπορουν να μεταφέρουν απο το κορμιά των μολυσμένων στα στόματα και κορμάκια των αθώων ψυχών.
    Η κατάστασις είναι πολύ πιό τραγική απ' οτι φαίνεται με αυτά που κατάφεραν οι γενοκτόνοι.
    Δεν έχουν αφήσει άλλωστε και τίποτα απείραχτο οι εν βρασμώ μίσους τα κτήνη/μη άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις