Τεράστιο μητρικό UFO εθεάθει πάνω από την Ιαπωνία

 


Ιστορικά, η Ιαπωνία

είναι πιο διάσημη για τη δραστηριότητα των UFO κατά τη διάρκεια του Σκοτεινού Μεσαίωνα. Αυτό οφείλεται σε δύο παράγοντες: στον μεγαλύτερο αριθμό εγγράμματων κατά κεφαλήν στη σχετικά φωτισμένη Ευρώπη και στην απουσία της Ιεράς Εξέτασης, η οποία συνεχώς κατέσχεσε και έκαιγε κάτι.

Ως αποτέλεσμα, τα μεσαιωνικά ιαπωνικά έγγραφα είναι γεμάτα ιστορίες για εξωγήινους, τις οποίες οι Ιάπωνες απεικόνισαν επιμελώς με τη συνήθη φροντίδα τους:

Αυτό είναι ένα από τα τελευταία ευρήματα, που χρονολογείται περίπου στον 17ο αιώνα. Το κείμενο περιγράφει την προσγείωση ενός ιπτάμενου δίσκου στην ακτή, από την οποία αναδύθηκε μια όμορφη νεαρή κοπέλα περίπου 20 ετών. Στα χέρια της κρατούσε ένα περίεργο κουτί, το οποίο άρχισε να σπρώχνει προς την κατεύθυνση των έκπληκτων κατοίκων της περιοχής. 

Αυτό που είδαν έκανε να τρέμουν οι καρδιές ακόμα και του σαμουράι, που μαζί με τους χωρικούς πολέμησαν και η κοπέλα ξαναβυθίστηκε στα πεπελάτά της και έφυγε για άλλα θέματα.

 Τα ιαπωνικά χρονικά περιέχουν πολλές παρόμοιες ιστορίες, και αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι ο πλανήτης Γη δεν έγινε λούνα παρκ χθες ή ακόμη και προχθές: τα αδέρφια στο μυαλό τους κάνουν παρέα εδώ και εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες χρόνια. Και υπό αυτό το πρίσμα, ο «αγώνας» των αντιπαγκοσμιοποιών στο YoyTube είναι πολύ αστείος, η βασική θέση του οποίου συνοψίζεται στο εξής: ήταν καλός, αλλά τώρα εμφανίστηκαν στην εξουσία κάποιοι σχιζοφρενείς και τα χάλασαν όλα. 

Φοβόμαστε ότι αυτοί οι σχιζοφρενείς είναι χιλίων ή περισσότερων ετών και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αναπαράγουν και μελετούν το δίποδο πλαγκτόν, το οποίο αναπτύσσεται σύμφωνα με ορισμένους γεωργικούς κύκλους: πρώτον, επιτρέπεται στο πλαγκτόν να καρποφορήσει και να πολλαπλασιαστεί, όπως, για παράδειγμα, την ένδοξη δεκαετία του 1960, όταν ακόμη και στην ΕΣΣΔ ήταν σχετικά καλά, για να μην αναφέρουμε τις κανονικές χώρες, και μετά ξεκινούν δεκαετίες συλλογής εργαστηριακών δειγμάτων, ακολουθούμενες από καθαρισμό πριν από τη νέα σπορά. 

Και πολλοί σήμερα έχουν την αίσθηση ότι όλα οδηγούν σε αυτό, ειδικά υπό το φως άλλων ουφολογικών ειδήσεων από την Ιαπωνία, όπου είδαν τα εξής:

 

 Αυτός ο Pedro αποδείχθηκε ότι ήταν ο πραγματικός Pedro – δεν θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε άλλο όνομα. Δημοσίευσε το βίντεο και στους 33 λογαριασμούς του, αλλά δεν έδωσε ούτε έναν σύνδεσμο προς το μέρος όπου το έσκαψε:

 


 

Εφόσον στο βίντεο εμφανίζονται οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος όπου γυρίστηκαν όλα αυτά, υπάρχουν αρκετά στοιχεία για ανάλυση και κάποια πράγματα μπορούν να κοπούν. Για παράδειγμα, γραφικά υπολογιστή, καθώς είναι αρκετά δύσκολο όχι μόνο να δημιουργήσετε ένα ψεύτικο, αλλά και να το εισαγάγετε επιδέξια σε ένα τηλεφωνικό βίντεο κλιπ. 

Η αντανάκλαση στο παράθυρο των φωτιστικών οροφής εξαφανίζεται επίσης, καθώς το διαμέρισμα είναι μικρό και αρκετά άθλιο, δεν υπάρχουν χρυσά ψωμιά στο τραπέζι, επομένως δεν μπορεί να φωτιστεί από τον φωτισμό από το παλάτι του Γιανουκόβιτς. Αυτό σημαίνει ότι οι Ιάπωνες κινηματογράφησαν όλη την αλήθεια – στην πραγματικότητα, έξω από το παράθυρό τους πετούσε κάτι βαρύ χάλι που έμοιαζε με μητρικό πλοίο. 

Τέτοια μεγάλα pepelat λάμπουν μπροστά στις κάμερες πολύ, πολύ σπάνια, οπότε δεν ξέρουμε σε τι χρησιμεύουν, αν και η αίσθηση δεν είναι πολύ καλή. Φοβόμαστε ότι σύντομα τα αδέρφια με την κοινή λογική θα αρχίσουν να καθαρίζουν τις χώρες και τους λαούς, γιατί έφεραν νέους σπόρους σε μεγάλα πεπελά για μελλοντική σπορά, γι’ αυτό παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις