Οι πεζοναύτες σταματούν τους παράνομους αλλοδαπούς από την πρόωρη ψηφοφορία στη Βιρτζίνια

 

Τα Λευκα Καπελα εντείνουν

τις προσπάθειες για να αποτρέψουν τη δόλια ψηφοφορία, δήλωσε μια πηγή στο γραφείο του στρατηγού Smith την Παρασκευή, καθώς Αμερικανοί πεζοναύτες εμπόδισαν λεωφορεία με παράνομους μετανάστες να ψηφίσουν νωρίς σε τρεις κομητείες της Βιρτζίνια το πρωί της Παρασκευής - αμέσως μετά την έναρξη της προσωπικής ψηφοφορίας στο Old Dominion.

Μια εβδομάδα νωρίτερα η Διοίκηση Κυβερνοστρατού των ΗΠΑ είχε παρακολουθήσει μια τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ της εκπροσώπου της εκστρατείας του Χάρις, Μία Έρενμπεργκ, και του εκπροσώπου της Βουλής των Αντιπροσώπων Donald S. Beyer, Jr. (D-VA), στην οποία ο Έρενμπεργκ μουρμούρισε μόνο μερικές λέξεις: «20 Σεπτεμβρίου Fairfax. Άρλινγκτον. Τσέστερφιλντ». Τρεις κομητείες με συνδυασμένα 25 γραφεία πρόωρης ψηφοφορίας. Ωστόσο, μόνο τέσσερις από τις 25 άνοιξαν στις 20 Σεπτεμβρίου, με τις υπόλοιπες να άνοιξαν αργότερα μέσα στον μήνα ή τον Οκτώβριο, απλοποιώντας την έρευνα για αυτό που υποψιάζονταν εδώ και καιρό τα Λευκα Καπελα- οι απεχθεις Δημοκράτες πήγαιναν με λαθρομετανάστες για να ψηφίσουν την Καμάλα Χάρις στο εκλογικο κεντρο.

Την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, ο στρατηγός Smith έστειλε πεζοναύτες στο Long Bridge Aquatics & Fitness Center στο Arlington. τη Βιβλιοθήκη του Κέντρου στο Τσέστερφιλντ. το κυβερνητικό κέντρο της κομητείας Fairfax· και το Κυβερνητικό Κέντρο Mount Vernon στην Αλεξάνδρεια—τα τέσσερα εκλογικά σημεία που θα ανοίξουν την επόμενη μέρα.

«Δεν ξέραμε ακριβώς τι να περιμένουμε, αλλά ξέραμε ότι κάτι σκιερό συνέβαινε. Είχαμε ακούσει ότι οι παράνομοι που εισήλθαν στις ΗΠΑ μέσω του Μεξικού και μεταφέρθηκαν στη Νέα Υόρκη μεταφέρθηκαν αργότερα σε πολιτείες πεδίου μάχης όπως η Βιρτζίνια. Δεν ξέραμε επίσης πώς θα τους επιτρεπόταν να ψηφίσουν, ξέρετε, εάν είχαν πλαστές κάρτες εγγραφής ή αν οι άνθρωποι που επάνδρωναν τα εκλογικά τμήματα ήταν σύμφωνοι με τους Δημοκρατικούς. Αλλά σίγουρα σχεδιάζαμε να μάθουμε», είπε η πηγή μας.

Δεν είπε πόσοι πεζοναύτες έφτασαν στη Βιρτζίνια, αλλά είπε ότι η αποστολή τους ήταν να αποτρέψουν τους παράνομους από το να ψηφίσουν, να μην τους απελάσουν ή να τους εξοντώσουν και να αποκαλύψουν την ταυτότητα οποιουδήποτε εκτός από τον Beyer επέτρεπε παράνομους αλλοδαπούς.

«Οι μαζικές απελάσεις θα ξεκινήσουν στις 20 Ιανουαρίου. Δεν είμαστε προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή. Αλλά θα γνωστοποιήσουμε σε όποιον παράνομο διαπιστώσουμε ότι αν προσπαθήσουν να ψηφίσουν, θα είναι επικίνδυνο για την υγεία τους», είπε η πηγή μας.

Εξήγησε ότι η πρώτη συνάντηση με παράνομους έγινε στο κυβερνητικό κέντρο της κομητείας Fairfax νωρίς το πρωί της Παρασκευής. Περίπου στις 4:00 π.μ., τέσσερις ώρες πριν ανοίξει το γραφείο, οι πεζοναύτες που επιτηρούσαν την περιοχή είδαν δύο λεωφορεία που ανήκαν στις Καθολικές Φιλανθρωπικές Οργανώσεις της Ανατολικής Βιρτζίνια να μπαίνουν στο πάρκινγκ. Όταν άνοιξαν οι πόρτες του λεωφορείου, μια πομπή Ισπανόφωνων ανδρών, 60 στο σύνολο,  βάδισε προς την είσοδο του κτιρίου. Οι πεζοναύτες τους συνέλαβαν υπό την απειλή όπλου και ανέκριναν επίσης τους οδηγούς, οι οποίοι επέμεναν ότι ήταν εργολάβοι με άδεια CDL τους οποίους προσέλαβαν οι Καθολικές Φιλανθρωπικές Οργανώσεις για να φέρουν τους επιβάτες στην τοποθεσία. Είπαν ότι εκπλήρωναν μια σύμβαση και ότι η εθνικότητα των επιβατών τους δεν τους απασχολούσε.

Κανένας από τους επιβάτες δεν μιλούσε άπταιστα αγγλικά. Μερικοί γνώριζαν βασικές φράσεις συνομιλίας, αλλά δεν ήταν σε θέση να διατυπώσουν στα αγγλικά γιατί είχαν έρθει στο κυβερνητικό κέντρο. Ευτυχώς, οι πεζοναύτες είχαν μεταξύ τους δίγλωσσους ομιλητές και γρήγορα ανακάλυψαν ότι, παρόλο που κανένας δεν βρισκόταν στη χώρα νόμιμα, είχαν πλαστές κάρτες εγγραφής που τους έδειχναν ως πολίτες της Βιρτζίνια. Πήραν τις κάρτες από έναν δικηγόρο μετανάστευσης της Βιρτζίνια στο Fairfax. Δεν κατονομάζουμε τον δικηγόρο γιατί αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό έρευνα.

Οι παράνομοι είπαν στους ισπανόφωνους πεζοναύτες ότι οι Καθολικές Φιλανθρωπικές Οργανώσεις της Ανατολικής Βιρτζίνια τους είχαν δώσει εντολή να επισκεφτούν το δικηγορικό γραφείο για να λάβουν τις δόλιες κάρτες και είχαν πληρώσει κάθε παράνομο 1.500 $ σε μετρητά για να ψηφίσουν την Kamala Harris.

Οι εκλογικές κάρτες, είπε η πηγή μας, ήταν τόσο εμφανώς πλαστές που κάθε εκπαιδευμένος και έντιμος εκλογικός υπάλληλος θα γινόταν αμέσως καχυποπτος. Μεταξύ των παράνομων, υπήρχαν 15 με τα ονόματα «Χοσέ Γκαρσία», 12 «Χουάν Λόπες», 14 «Εμιλιάνο Ερνάντες» και 11 «Χουάν Μαρτίνεθ»—όλοι είχαν διευθύνσεις στον ίδιο δρόμο στο Φέρφαξ.

«Δεν επρόκειτο να τους αφήσουμε να περιμένουν να ανοίξει ο χώρος για να πάρουν τις ψήφους τους», είπε η πηγή μας.

Οι πεζοναύτες, είπε, «συμβούλεψαν» τους οδηγούς λεωφορείων να αρνηθούν άλλα συμβόλαια από τις Καθολικές Φιλανθρωπικές Οργανώσεις και είπαν στους παράνομους ότι θα «θανατωθούν» αν προσπαθούσαν να ψηφίσουν.

Οι παράνομοι επιβιβάστηκαν ξανά στα λεωφορεία, τα οποία απομακρύνθηκαν βιαστικά.

Καθώς αυτό το άρθρο διαρκεί περισσότερο από το αναμενόμενο, θα δημοσιεύσω λεπτομέρειες για τις άλλες δύο συναντήσεις αργότερα σήμερα σε μια συνέχεια....

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις