Συνεργάτες από το 1800 τα σόγια Ροτσίλντ &…ΜΠΟΥΡΛΑ για την ίδρυση ενός εβραϊκού κράτους και την τροποποίηση του ανθρώπινου DNA!!!

 

Το πραγματικό όνομα του Άλμπερτ

είναι «Israel-Abraham Burla» και δεν το έχει αποκαλύψει ποτέ. Άλλαξε το όνομά του μόλις το 2001 όταν μετανάστευσε στην Αμερική από την Ελλάδα, σύμφωνα με τους Times of Israel.

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΩΝ…«ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ» ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ μιας και οι «σφαγές» στο Άουσβιτς…ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ!!!

 

Ο Albert Bourla (ή Burla, αρχικά Ισραήλ-Αβραάμ Μπούρλα) είναι ένας Εβραίος σιωνιστής–απατεώνας που στηρίζεται από το British Pilgrims Society (ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ), ο οποίος τοποθετήθηκε στην κορυφή της Pfizer για να διεξάγει βιολογικό πολέμο στο παγκόσμιο κοινό και στους δικούς του Σεφαραδίμ Εβραίους στο Ισραήλ…!!!

ΣΟΥΠΕΡ ΣΟΚ: Συνεργάτες από τη δεκ. του 1800 τα σόγια Ροτσίλντ &…ΜΠΟΥΡΛΑ για την ίδρυση ενός εβραϊκού κράτους και την τροποποίηση του ανθρώπινου DNA!!!

ΙΔΟΥ το…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ του Αλμπερτ Μπουρλά!!!…

ΙΔΟΥ οι ραβίνοι…Burla που αποτελούσαν ένα ολόκληρο βασικικό οίκο στην Παλαιστίνη που βοηθούσαν ΧΡΟΝΙΑ τους Σιωνιστές και τους Βρετανούς για να κατακτήσουν την Πατρίδα των Παλαιστινίων!!!…


Η σεφαραδίτικη ραβινική οικογένεια Μπούρλα είναι σχεδόν βασιλική οικογένεια στην Παλαιστίνη από το 1700. Συνωμότησαν με τους τραπεζίτες Ρότσιλντ, τους Τσόρτσιλ και το Συμβούλιο των Αντιπροσώπων των Βρετανών Εβραίων στα μέσα του 1800 για να κάνουν το Ισραήλ μια βρετανική αποικία που, σήμερα, έχει μεταμφιεστεί σε εβραϊκό κράτος.

Ο Σιωνισμός ήταν ένα εξ ολοκλήρου βρετανικό δημιούργημα. Οι ραβίνοι Burla είχαν γράψει συχνά πολλά «ρομαντικά» για μια ανασχηματισμένη/μεταρρυθμισμένη Σιών (Eretz Israel), έτσι οι Βρετανοί Rothschild χρηματοδότησαν κάθε είδους εξελίξεις στην Παλαιστίνη με την προϋπόθεση ότι οι Βρετανοί ήταν υπεύθυνοι.

Οι ραβίνοι Burla στην Ιερουσαλήμ δεν έκρυψαν την προθυμία τους να πουν «ναι, ναι, ναι» στις επιστολές με πρόσχημα των Churchill-Montefiore (πράκτορες των Rothschild) που ξεκινούσαν στις 14 Ιουνίου 1841.

Για αυτή τη συνεργασία, οι Rothschild όφειλαν πολλά στους Burla…αιώνια.

Για την εγωιστική ή δουλοπρεπή κολακεία για τους Rothschild από την οικογένεια Burla, ο κόσμος πληρώνει ακριβά μέσω των θανατηφόρων εμβολίων Pfizer και των φαρμάκων του σημερινού αγαπημένου τους γιου, Israel-Abraham Burla (γνωστός και ως Albert Burla). Το Israel-Abraham Burla είναι το πραγματικό όνομα του Albert Burla!

Το φαρμακείο Pfizer έχει ένα παράλληλο σύνολο αλληλένδετων σχέσεων με τη βρετανική, τη γερμανική και την αυστριακή αριστοκρατία. Πράγματι, ο Charles Pfizer (1824-1906) γεννήθηκε στην ίδια περιοχή της Βάδης-Βυρτεμβέργης της Γερμανίας όπως και ο Klaus Schwab και ο πατέρας του Eugene Schwab (Ravensburg), ο οποίος ήταν συνεργάτης της ναζιστικής εταιρείας Escher Wyss & Co.

Ο Schwab και ο Escher Wyss ήταν επίσης σύμμαχοι με Βρετανούς και Αμερικανούς πυρηνικούς προδότες στο OSS (Office of Strategic Services, ο πρόδρομος της C.I.A., που ελέγχεται από την ίδρυσή του το 1946 από τη βρετανική MI6).

Στο Ισραήλ, οι Rothschild επηρεάζουν διαβόητα τις πολιτικές του The Weizmann Institute of Science που ιδρύθηκε το 1934. Ο Jacob Rothschild υπηρετεί επί του παρόντος στο διεθνές διοικητικό συμβούλιο, όπως οι Rothschild από την ίδρυσή τους.

Ο ιδρυτής Chaim A. Weizmann υπηρέτησε ως πρόεδρος του Παγκόσμιου Σιωνιστικού Οργανισμού και αργότερα ως ο πρώτος πρόεδρος του Ισραήλ.

Η βιοτεχνολογική έρευνα του Weizmann συνδέεται με το The Wellcome Trust στο Ηνωμένο Βασίλειο (δηλαδή, το Ινστιτούτο Pirbright, το Merial Animal Hospital, το Ίδρυμα Gates, το NIH, DARPA, UKRI), τον ΠΟΥ του ΟΗΕ και πολλούς Βρετανούς επιστήμονες που υπηρετούν στο διοικητικό συμβούλιο του Weizmann, συμπεριλαμβανομένων των δικαιούχων του βραβείου Νόμπελ και των βιοχημικών Sir Ernst Boris Chain και Baron Florey καθώς και του μικροβιλόγου Sir Alexander Fleming.

Συγκλονιστικά, το 1972, ο βαρόνος Victor Rothschild, ο οποίος μόλις είχε παρουσιάσει την Έκθεση Rothschild (1971) στο κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου συνιστώντας την εμφάνιση μιας νέας ώθησης της βιοτεχνολογίας παγκοσμίως, επένδυσε σχεδόν μόνος του σε 20% βρετανικές και 80% αμερικανικές εταιρείες.

Χρηματοδότησε τον βιολόγο Νόμπελ Σίδνεϊ Μπρένερ για να αρχίσει να κάνει πειράματα DNA σε όλο το Ισραήλ («λόγω της ιδιόμορφης δομής του εβραϊκού πληθυσμού»).

Μετά την Έκθεσή του, ο Victor Rothschild ίδρυσε τις νέες του εταιρείες βιοτεχνολογίας: Biotechnology Investments Limited (BIL) (UK) και International Biotechnology Trust (IBT) PLC) (τώρα διευθύνεται από την Rothschild Asset Management).

 

 

ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

VICTOR ROTHSCHILD: ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Ας επαναλάβουμε αυτά τα τερατώδη γεγονότα:

Το 1972, ο Εβραίος βαρόνος Victor Rothschild συνέστησε στον βραβευμένο με Νόμπελ χημικό/βιολόγο Sydney Brenner (1927-2019) να εξετάσει το ενδεχόμενο να διεξαγάγει πειράματα «γονιδίων ανοσοαπόκρισης» στον εβραϊκό ισραηλινό πληθυσμό, εκτός από τους πληθυσμούς των γηροκομείων.

ΕΙΚΟΝΑ 2—ΣΥΔΝΕΪ ΜΠΡΕΝΝΕΡ. (CA. 1972). ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΓΡΑΠΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΣΥΔΝΕΪ ΤΟΝ BRENNER ΠΡΟΣ ΤΟΝ VICTOR ROTHSCHILD

ΘΕΜΑ: ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΕ ΓΟΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΑΣ ΣΕ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ ΣΕ BODMER AND KEVLIN, ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ., SB/1/1/561, ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ. 64627. ΑΡΧΕΙΑ CSHL.

Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ SYDNEY BRENNER ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΛΟΡΔΟΥ ΒΙΚΤΩΡ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΟ 1972:

ΚΥΡΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ,
MRC ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ,
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ,
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΧΑΡΤΟΥ,
(1924-29) Ο του BRITISH PILGRIMS SOCIETY ΣΥΝΙΔΡΥΤΗΣ ERL ARTHUR BALFOUR, ΠΡΟΕΔΡΟΣ,
(1916-20) Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ WALDORF ASTORIA, ΠΡΟΕΔΡΟΣ; Η WALDORF ASTORIA ΗΤΑΝ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ του BRITISH PILGRIMS SOCIETY ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ. 13, 1903,
ΚΑΙ ΤΟ UNITED KINGDOM RESEARCH AND INNOVATION (UKRI), ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ το BBSRC, το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ PIRBRIGHT,
CAMBRIDGE, ΗΒ

Η ΜΠΟΥΡΛΑ ΤΗΣ PFIZER ΚΑΙ Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΧΑΓΙΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΝΑ ΣΠΡΩΧΘΟΥΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ και ΜΗ ΣΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΚΕ!!!

ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ BRITISH PILGRIMS SOCIETY (ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ), ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΛΟΡΔΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ!!!

Όχι ότι χρειαζόμαστε περισσότερες αποδείξεις για αυτόν τον δαίμονα του τραπεζικού βιοφαρμακευτικού, ο Jacob Rothschild απένειμε στη βιοχημική Jennifer A. Doudna το βραβείο της Ακαδημίας Επιτεύξεων της Βρετανικής Εταιρείας Προσκυνητών (BRITISH PILGRIMS SOCIETY) το 2017.

Η Doudna είναι ο συν-εφευρέτης της τεχνολογίας επεξεργασίας γονιδίων CRISPR χειρισμού DNA. Συνεργάζεται με παγκοσμιοποιητές στο Harvard, το Yale, το Ford Foundation, την Genentech, τη Roche Holding AG (Ελβετία), την Ballie Gifford UK, τη Vanguard και την Blackrock υπό τη διεύθυνση του Jacob Rothschild και των British Pilgrims από το British Pilgrims Society (ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ).

Η ΛΑΜΠΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ JACOB ROTHSCHILD ΤΟ 2017. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΟΝΙΔΙΩΝ CRISPR ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ!!!

ΕΙΚΟΝΑ 3—ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΠΛΑΚΩΝ του 2017 ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΠΙΒΛΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ BRITISH PILGRIMS SOCIETY, ΒΑΡΩΝΟ ΤΖΑΚΟΠ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. ΕΔΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΔΡ. JENNIFER A. DOUDNE. ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΛΑΒΑΝ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ NEIL GORSUCH, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ DAVID PETRAEUS ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ του FOX NEWS CHRIS WALLACE, ο BILL Clinton και ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΟΥ.

Ο ΛΟΡΔΟΣ ΙΑΚΩΒ ΡΟΤΣΙΛΝΤ κι η ΔΡ. JENNIFER A. DOUDNE. (17-21 ΟΚΤ. 2017). ΣΤΟ 52η ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ (52nd INTERNATIONAL ACHIEVEMENT SUMMIT, CRISP, P. 24.)ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ.

Επιστρέφουμε τώρα στον κεντρικό ρόλο που έπαιξαν οι Burla’s και Rothschild στην ίδρυση του Ισραήλ και των μεγάλων φαρμάκων….

Πράγματι, ο Mishkenot Sha’ananim, ο πρώτος εβραϊκός οικισμός που χτίστηκε έξω από τα τείχη της Παλιάς Πόλης της Ιερουσαλήμ (1860), χρηματοδοτήθηκε από τον Σερ Moses Montefiore (1784-1885), του οποίου συνεργάτης στην Ιερουσαλήμ ήταν ο ραβίνος… Yosef Nissim Burla.

Ο Μοντεφιόρε, επίσης ένας Σεφαραδίτης Εβραίος όπως η οικογένεια Μπούρλα, αποκαλούνταν μερικές φορές ο «συνεργάτης» του Ρότσιλντ.

Η σύζυγός του Judith Cohen (1784-1862) είχε μια αδερφή, τη Hannah (1783-1850), η οποία ήταν σύζυγος του N.M. Rothschild, κάνοντας έτσι τον Montefiore κουνιάδο του Rothschild.

Ο Montefiore ήταν ο μεσίτης της Rothschild στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου (από το 1806). Ήταν συνεργάτες της Imperial Continental Gas Association και της σημερινής Sun Alliance Insurance.

Ο Μοντεφιόρε ήταν ο εκπρόσωπος των Ρότσιλντ στη Γαλλία που έστειλε πίσω το μήνυμα κούριερ ότι ο Ναπολέων είχε χάσει στο Βατερλώ. Το προκύπτον κέρδος από κερδοσκοπία μετοχών εδραίωσε για τα καλά την περιουσία τόσο του N.M. Rothschild όσο και του Montefiore.

Το 1814, ο Μοντεφιόρε μεσολάβησε για το δάνειο των Ρότσιλντ για τη βρετανική κυβέρνηση που χρηματοδότησε τον πόλεμο κατά του Ναπολέοντα.

Ο Montefiore μεσολάβησε επίσης για τη χρηματοδότηση των Rothschild του Πολέμου του 1812 κατά της Αμερικής. Κέρδισαν 440 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη από εκείνο το ένα δάνειο που έκαψε τον Λευκό Οίκο.

Το 1835, ο Montefiore επένδυσε τα δικά του χρήματα και βοήθησε τον Rothschild και τη βρετανική κυβέρνηση να χρηματοδοτήσουν την αποζημίωση των Βρετανών εμπόρων σκλάβων που δημιούργησαν το εξαιρετικά διεφθαρμένο βρετανικό υπεράκτιο τραπεζικό σύστημα το 1838 που μαστίζει τις παγκόσμιες οικονομίες μέχρι σήμερα.

ΤΟ «ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ» ΤΟΥ CEO της PFIZER ALBERT BOURLA ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ» ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το 2021, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, παρουσίασε ένα προπαγανδιστικό προπέτασμα καπνού για την οικογένειά του στον Σεφαραδίτικο Εβραϊκό Τύπο καθώς και στους New York Times, τους Times of Israel και το LinkedIn.

῾Τυλίχθηκε῾ επίσης με συμπάθεια για το «Ολοκαύτωμα» μέσα από διάφορες εξαιρετικά φιλοτεχνημένες ομιλίες στα μνημεία του Ολοκαυτώματος που κάποιοι ονόμασα… «μυθιστόρημα». Παρόλα αυτά, δεν μοιράστηκε τίποτα για τη ζωή τους στο Άουσβιτς, μιας και το Άουσβιτς αποτελεί ένα μεγάλο…ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

Το πραγματικό όνομα του Άλμπερτ είναι «Israel-Abraham Burla» και δεν το έχει αποκαλύψει ποτέ. Άλλαξε το όνομά του μόλις το 2001 όταν μετανάστευσε στην Αμερική από την Ελλάδα, σύμφωνα με τους Times of Israel.

Αφού έμεινε σιωπηλός για τους γονείς του όλη του τη ζωή, το 2021 άρχισε να σαλπίζει ορισμένες πληροφορίες που αποτελούσαν ενδείξεις για την πραγματική του ταυτότητα και τους πολιτικούς χειριστές του.

«BURLA» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟ. ΤΟ «ΜΠΟΥΡΛΑ» (όπως γράφεται στα Ελληνικά, ώστε να ακούγεται «ελληνικό») ΕΙΝΑΙ…ΕΠΙΘΕΤΟ-ΠΑΡΑΓΩΓΗ!!!

Οι γονείς του ήταν ο Mois και η Sara Burla. Είπε ότι το μεγαλύτερο μέρος της οικογένειάς του χάθηκε στο Άουσβιτς μετά τη σύλληψη 50.000 Σεφαραδιτών Εβραίων στη Θεσσαλονίκη της Ελλάδας. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΩΝ…«ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ» ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ μιας και οι «σφαγές» στο Άουσβιτς…ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ!!!

Είπε ότι ο πατέρας του Μόις και ο θείος του Αβραάμ διέφυγαν από τη σύλληψη και κατέφυγαν στην Αθήνα, δωροδόκησαν τον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας για τα πλαστά χριστιανικά ονόματα «Μανώλης» και «Βασίλης» αντίστοιχα, και απέφυγαν να συλληφθούν για την υπόλοιπη γερμανική κατοχή στην Ελλάδα.

Ο Άλμπερτ είναι σιωπηλός σχετικά με την υψηλού επιπέδου θέση του πατέρα του Μόις Μπούρλα στην Παλαιστίνη και τις σχέσεις του με τους Ρότσιλντ και τους Βρετανούς Σιωνιστές.

Διαβάστε τώρα τα εξής άρθρα για περισσότερα…

«6 Εκατ. Νεκροί Εβραίοι» απο το…1869;;;!!!

Έγγραφο-βόμβα του Ερυθρού Σταυρού από το 1944: «Δεν βρήκαμε ίχνη εγκαταστάσεων για την εξόντωση αμάχων κρατουμένων στο Άουσβιτς».

Οι Εβραίοι ισχυρίζονται ότι «σκοτώθηκαν» 6 εκατ. δικοί τους ακόμη και….ΠΡΟ ΧΙΤΛΕΡ…!!!

Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Εκθέτει Το «Εβραϊκό” Ολοκαύτωμα ΦΑΡΣΑ: ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ Επιβεβαιώνει Οτι Οι Νεκροί Ήταν 271.000 Στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης Και ΟΧΙ 6.000.000! ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!

ΑΡΑ, ο λόγος για τον οποίον ο Μπουρλά ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ να σχολιάσει δημόσια το οτιδήποτε σχετικά με το δήθεν….ΚΩΛΟ-καύτωμα είναι επειδή αυτή η δακρύβρεχτη ιστοριούλα για τους Εβραίους της Θεσσαλονίκης είναι κι αυτή ένα μεγάλο…ΠΑΡΑΜΥΘΙ αφού συνδέεται με το γενικότερο ΠΑΡΑΜΥΘΙ του εβραϊκού…ΚΩΛΟ-καυτώματος!!!

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΥΡΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΡΑΒΒΙΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΟΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ («ΙΣΡΑΗΛ»)…

Ένα θεμελιώδες σκηνικό αυτής της ιστορίας είναι ότι η οικογένεια Burla μπορεί να είναι τόσο κοντά στους εβραϊκούς βασιλείς όσο μπορεί κανείς να φτάσει στην τότε Παλαιστίνη  («Ισραήλ»).

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΥΡΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΒΒΙΝΙΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ-ΙΣΡΑΗΛ

Ένα θεμελιώδες σκηνικό αυτής της ιστορίας είναι ότι η οικογένεια Burla μπορεί να είναι τόσο κοντά στους Εβραίους βασιλείς όσο θα μπορούσε κανείς να φτάσει στην τότε Παλαιστίνη («Ισραήλ»).

  • Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΜΠΟΥΡΛΑ (D. 1798) ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΛΟΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.
  • Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΓΙΟΣΕΦ ΝΙΣΙΜ ΜΠΟΥΡΛΑ (1828-1903) ΚΑΙ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΓΙΕΧΟΥΝΤΑ ΜΠΟΥΡΛΑ (1886-1969) ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΣΕΦΑΡΔΙΜ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΡΔΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΡΔΟ MOSES MONTEFIORE ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, TON ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΤΣΑΡΛΣ ΧΕΝΡΙ ΤΣΟΥΡΤΣΙΛ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΕΥΡΕΣΗ ΜΙΑΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ—ΜΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ΑΓΓΛΟΦΙΛΩΝ κοσμικών Εβραίων.
  • Ο HAYYIM JACOB BURLA (CA. 1847-1929) ΗΤΑΝ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ  ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΑΦΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΟΚΟ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΙΕΡΟΚΗΡΥΞ
  • Ο JACOB HAI BEN JUDAH BURLA (D. 1892) ΗΤΑΝ ΨΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ HEMED BAHURIM ΓΙΑ ΕΣΠΕΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ.

Η ΣΕΦΑΡΑΔΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΡΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

Δύο Ρότσιλντ κατέχουν εξέχουσα θέση στην ιστορία της Μπούρλα. Οι τραπεζίτες Nathan Mayer (N.M.) Rothschild (και οι γιοι του) και ο Sir Moses Montefiore. Ο Montefiore είναι ο κουνιάδος του N.M. Rothschild καθώς και παππούς διάφορων Rothschild που παντρεύτηκαν οι κόρες του.

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ

Ο Albert Bourla (ή Burla, αρχικά Ισραήλ-Αβραάμ Μπούρλα) είναι ένας Εβραίους σιωνιστής–απατεώνας που στηρίζεται από το British Pilgrims Society (ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ), ο οποίος τοποθετήθηκε στην κορυφή της Pfizer για να διεξάγει βιολογικό πολέμο στο παγκόσμιο κοινό και στους δικούς του Σεφαραδίμ Εβραίους στο Ισραήλ…!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις