Για να κατανοήσουμε τους παγκοσμιοποιητές πρέπει να κατανοήσουμε την ψυχοπαθητική θρησκεία τους


Ως ψυχοπαθείς, στερούνται φυσικού έμφυτου περιεχομένου και είναι περισσότερο ρομπότ παρά άνθρωποι.  Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι άνθρωποι όπως ο Χαράι υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει ψυχή, δεν υπάρχει ελευθερία (για εσάς) και ότι οι μηχανές είναι ικανές για την ίδια δημιουργικότητα με τους ανθρώπους. Ένας άδειος άνθρωπος χωρίς ψυχή ή δημιουργικότητα θα υποθέσει ότι όλοι οι άλλοι άνθρωποι είναι άδειοι. Ένας ανήθικος άνθρωπος θα αναγκαστεί επίσης να αποδείξει ότι όλοι οι άλλοι είναι εξίσου ανήθικοι με αυτόν. Ή, θα αναγκαστεί να αποδείξει ότι είναι ανώτερος από όλους τους άλλους επειδή έχει αποδεχτεί την ανηθικότητά του.

Πιστεύουν πράγματι οι ελίτ σε έναν πραγματικό "διάβολο" με οπλές και κέρατα και ένα δίκρανο; Δεν ξέρω. Αυτό που έχει σημασία, όμως, είναι η φιλοσοφική κινητήρια δύναμη της λατρείας τους. Στόχος τους είναι να πείσουν την πλειοψηφία του πληθυσμού ότι δεν υπάρχει καλό και κακό. Τα πάντα είναι κενά. Τα πάντα είναι σχετικά με τις απαιτήσεις της στιγμής και τις απαιτήσεις της κοινωνίας. Φυσικά, θέλουν να ελέγχουν την κοινωνία, οπότε τότε τα πάντα θα ήταν πραγματικά σχετικά με τις απαιτήσεις ΤΟΥΣ.

Αν θέλετε να δείτε κάτι πραγματικά δαιμονικό, φανταστείτε έναν κόσμο στον οποίο κάθε εγγενής αλήθεια εγκαταλείπεται για χάρη της υποκειμενικής αντίληψης. Έναν κόσμο που εξυπηρετεί τις προτιμήσεις των ψυχοπαθών χωρίς καμία ηθική υποχρέωση. Έναν κόσμο όπου ο σκοπός αγιάζει πάντα τα μέσα. Αυτός είναι ο τρόπος των εωσφοριστών και ο τρόπος των παγκοσμιοποιητών. Και όσο κι αν το αρνούνται, η πραγματικότητα των πεποιθήσεών τους είναι ορατή στους καρπούς των κόπων τους. Όπου κι αν πάνε, ακολουθούν η καταστροφή, το χάος και ο θάνατος". 

 

 

 

Μπράντον Σμιθ















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις