Ο Φραγκίσκος θα είναι ο τελευταίος Πάπας καθώς η Καθολική Εκκλησία χρεοκοπεί


 Αρχίζει πραγματικά

να γίνεται βιβλικό. Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία οδεύει προς πτώχευση, πράγμα που σημαίνει ότι ο ψεύτικος Φραγκίσκος με τη μάσκα από καουτσούκ θα είναι ο τελευταίος Πάπας, λένε μεξικανικές κυβερνητικές πηγές και δημοσιεύματα.

https://www.cronista.com/mexico/actualidad-mx/el-comienzo-del-fin-de-la-iglesia-catolica-el-papa-francisco-revelo-que-el-vaticano-esta-en-deuda-y-debe-mucho-dinero/

 Αυτό θα ανοίξει μια πολύ βαθιά λαγότρυπα.

Η εκκλησία χρεοκοπεί επειδή οι Χριστιανοί στη Λατινική Αμερική και την Αφρική γνωρίζουν πλέον ότι η σημερινή ηγεσία του Βατικανού λατρεύει τον Εωσφόρο. Για το λόγο αυτό, έχουν σταματήσει να της δίνουν χρήματα.

https://www.tiktok.com/@canalextv/video/7296520405328743685

 Την ίδια στιγμή, η εκκλησία αναγκάζεται να πληρώσει δισεκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για τον συστηματικό βιασμό και την κακοποίηση παιδιών από κληρικούς σε όλο τον κόσμο. Δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να πουλήσουν την ακίνητη περιουσία τους (εκκλησίες σε όλο τον κόσμο) για να πληρώσουν για αυτό.

Επίσης, τώρα που τα Πρώτα Έθνη σε όλο τον κόσμο την μηνύουν επίσης, ακόμη και αυτό δεν θα είναι αρκετό για να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους. Αυτό σημαίνει ότι θα διαλυθούν μετά από περίπου 1700 χρόνια λειτουργίας,

Το γεγονός ότι η εκκλησία δεν έχει χρήματα σημαίνει επίσης ότι έχει χάσει τον έλεγχο της Τράπεζας του Βατικανού, του πρώην ελεγκτικού συνδέσμου των κεντρικών τραπεζών του κόσμου και του ΟΗΕ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το δολάριο έχει χάσει πάνω από το 30% της αγοραστικής του δύναμης έναντι του χρυσού τον τελευταίο χρόνο.

Οι συνέπειες αυτού του γεγονότος θα καταπλήξουν τους ανθρώπους, διότι θα σημαίνει ότι θα αποκαλυφθούν όλα τα ψέματα που μας έχουν πει για την ιστορία μας. Θα σημάνει επίσης το τέλος των απατηλών Γρηγοριανών και Εβραϊκών ημερολογίων.

Οι Ιρανοί επισημαίνουν ότι ο μετατροπέας του εβραϊκού σε γρηγοριανό ημερολόγιο της Chabad πηγαίνει πίσω μόνο στο 1601, γελοιοποιώντας τον ισχυρισμό τους ότι αυτό είναι το έτος 5784 στο εβραϊκό ημερολόγιο.

https://www.chabad.org/calendar/converter_cdo/aid/6225/jewish/Date-Converter.htm


"Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης του 1666, οι Σαββατιανοί αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα νέο ημερολόγιο. Το νέο ημερολόγιο σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε η 17η του Ταμμούζ του 5426 να συμπίπτει με την [σατανική ημερομηνία] 20η Ιουλίου του 1666. Ως εκ τούτου, έπρεπε να δημιουργήσουν δύο νέα ημερολόγια - το ισραηλινό και το γρηγοριανό ημερολόγιο". Λένε ιρανικές πηγές.

Για να καταλάβετε ότι το ημερολόγιό μας είναι ψεύτικο, σκεφτείτε το εξής: Ο Σεπτέμβριος, ο Οκτώβριος, ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος σημαίνουν τον 7ο, 8ο, 9ο και 10ο μήνα.

Ένα ορατό παράδειγμα για το πώς οι Ευρωπαίοι Εβραίοι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου και έχουν ξεγελαστεί από τους σατανιστές είναι το γεγονός ότι φορούν ένα κρανίο καπέλο υποταγής και προσεύχονται στο τείχος ενός φρουρίου που χτίστηκε από τους Ρωμαίους καταστροφείς του έθνους της Ιουδαίας. Αυτό γίνεται για να τους ξεγελάσουν και να πιστέψουν ότι πρέπει να καταστρέψουν το τέμενος Αλ Ακσά και να προκαλέσουν ιερό πόλεμο με τους μουσουλμάνους προκειμένου να ξαναχτίσουν τον ναό τους.

Το γεγονός είναι ότι ο αρχικός χώρος του ναού δεν βρίσκεται πουθενά κοντά στο τζαμί, οπότε οι Εβραίοι θα μπορούσαν να ξαναχτίσουν το ναό τους αύριο χωρίς να ξεκινήσουν καυγά με τους Μουσουλμάνους, αν το επιθυμούσαν.

Όλα αυτά τα ψέματα χρησιμοποιούνται για να προσπαθήσουν να μας χειραγωγήσουν ώστε να πολεμήσουμε και να καταστρέψουμε ο ένας τον άλλον, αντί να κοιτάξουμε τους μυστικούς ελεγκτές μας.

Η MI6 από την πλευρά της μας έστειλε αυτό που ισοδυναμεί με την εξομολόγηση στο νεκροκρέβατο της Karen Hudes, της πρώην επικεφαλής δικηγόρου της Παγκόσμιας Τράπεζας. Η Hudes συνεργάστηκε άμεσα με τους ηγέτες της ομάδας του Φαραωνικού Οκταγώνου, οι οποίοι χρησιμοποίησαν πλαστά ομόλογα από τη δεκαετία του 1930 για να διεκδικήσουν τον έλεγχο του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.  (https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/09/WEF-puppet-Yuval-Noah-Harari-with-more-of-his-lies.mp4?_=1)Σύμφωνα με την ίδια, της είπαν ότι η ιστορία μας είναι ψεύτικη και ότι ο Ιησούς, ο Αριστοτέλης, ο Πλάτωνας κ.λπ. έζησαν στον Μεσαίωνα. Πέθανε λίγο μετά τη δημοσίευση αυτού του βίντεο.

https://youtu.be/Ni18kMS5YkA?si=oQMJ7FCsQtacr7T-

Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τα πράγματα για τον Ιησού και τον Αριστοτέλη, αλλά, έχουμε τις δικές μας αποδείξεις ότι η ιστορία που μας διδάσκουν είναι γεμάτη ψέματα.  Ένας φίλος της μητέρας μου -που ήταν ξάδερφος του συγγραφέα Aldous Huxley- ήταν αρχαιολόγος που αποκάλυψε στοιχεία για πορτογαλικές και ισπανικές αποικίες στη Νέα Γη που προϋπήρχαν της "ανακάλυψης" της Αμερικής από τον Χριστόφορο Κολόμβο κατά αιώνες. Θα περίμενε κανείς ότι αυτό θα γινόταν πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο, αλλά, αντίθετα, το έργο της καταπνίγηκε από τους Ιησουίτες και την Καθολική Εκκλησία. Αυτή είναι η κορυφή του παγόβουνου της ψεύτικης ιστορίας.


Όπως λέει η μαριονέτα του WEF, ο Yuval Noah Harari:

"Οι περισσότερες πληροφορίες είναι σκουπίδια. Οι περισσότερες είναι ψέματα, ψεύτικες ειδήσεις, θεωρίες συνωμοσίας, αυταπάτες, ψευδαισθήσεις, επειδή αυτά είναι πολύ φτηνά και εύκολα να παραχθούν".

Να θυμάστε ότι ο Σατανάς είναι ο πατέρας όλων των ψεμάτων. Μπορώ επίσης να επιβεβαιώσω ότι ο μαύρος παπάς Peter Hans Kolvenbach πήρε τα εύσημα για το τσουνάμι και την πυρηνική επίθεση στην Ιαπωνία στις 11 Μαρτίου 2011 και ισχυρίστηκε τότε ότι δούλευε για τον Σατανά. Το ψέμα που κυκλοφόρησε ήταν ότι επρόκειτο για μια "φυσική καταστροφή".


Όλα αυτά πρόκειται να αποκαλυφθούν επειδή, σύμφωνα με την MI6:

Υπάρχει μια καταστολή του παγκόσμιου δικτύου συμβιβασμού και ελέγχου (εκβιασμού) που διοικείται από τους Ιησουίτες, αλλά ουσιαστικά από το Ελβετικό Οκτάγωνο - έχουν διάφορα ονόματα, αλλά ουσιαστικά πρόκειται για την ίδια ομάδα φαραωνικών οικογενειών που φαίνεται να θεωρούν τους εαυτούς τους ως κυβερνήτες του κόσμου. Αυτό είναι πολύ ευρέως γνωστό μέσα στην κοινότητα των στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών, όπως γνωρίζετε.

Σε ένα παράδειγμα αυτής της κίνησης κατά των γραμμών αίματος, η βασίλισσα της Δανίας Margrethe II την περασμένη εβδομάδα "έπεσε κάτω" και υπέστη "βλάβη γύρω από τους σπονδύλους του λαιμού καθώς και κάταγμα στο αριστερό χέρι", με αποτέλεσμα να ακυρώσει τις δημόσιες υποχρεώσεις της.

https://www.independent.co.uk/news/ap-denmark-copenhagen-b2616295.html

 Αυτό το δίκτυο εκβιασμών αποκαλύπτεται τώρα στο δυτικό κοινό μέσω της σύλληψης του ράπερ Diddy. Ως ένα παράδειγμα του πανικού που προκαλεί αυτή η σύλληψη, η ηθοποιός Μέγκαν Φοξ προσπάθησε να διαγράψει διαδικτυακές αναρτήσεις που είχε κάνει, όπως ότι "ήμουν μια έφηβη δαιμονισμένη κανιβαλίστρια μαζορέτα. Ποιος δεν μπορεί να ταυτιστεί με αυτό;"

 https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=246526

 Πολλές από αυτές τις "διασημότητες" έχουν ήδη συλληφθεί και έχει κατασχεθεί η περιουσία τους. Αυτή είναι η εκτελεστική εντολή για το θέμα αυτό:

 https://www.presidency.ucsb.edu/documents/executive-order-13818-blocking-the-property-persons-involved-serious-human-rights-abuse-or

Για περισσότερες αποδείξεις, εδώ είναι ένας κατάλογος διασημοτήτων που η περιουσία τους κατασχέθηκε και βγήκε σε πλειστηριασμό:


 

 Τα περισσότερα από αυτά τα σπίτια του Χόλιγουντ είναι σκηνές εγκλήματος. Τα οποία δεν επιτρεπόταν να αγοραστούν από κανέναν. Συνδέονται όλα με αυτό που αυτή τη στιγμή καταστρέφει τον P. Diddy. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια γρήγορη ματιά στα εκτελεστικά διατάγματα για να καταλάβετε το εύρος αυτής της λίστας. Αυτά τα εκτελεστικά διατάγματα δεν ανακλήθηκαν ποτέ υπό τη διοίκηση του J. Biden. Υπάρχει λόγος που κάποιοι από εσάς το γνωρίζετε ήδη.  

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να εντοπίσετε κανέναν σε αυτή την περιοχή της Καλιφόρνιας που να αγόρασε όλα αυτά τα σπίτια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν θα σας πουν ποτέ τον πραγματικό ένοχο ως προς το γιατί αυτά τα σπίτια τέθηκαν προς πώληση.

 Πολλαπλές πηγές λένε ότι αυτό είναι μέρος της εξάρθρωσης αυτού του εκβιαστικού δικτύου που θα οδηγήσει απευθείας στον Μπαράκ Ομπάμα, τον πρώην ελεγκτή του ψεύτικου Τζο Μπάιντεν.

Αυτό σίγουρα δεν θα είναι παιχνιδάκι. Πηγές της CIA προειδοποιούν. Ο αρχιστράτηγος Ντόναλντ Τραμπ έχει συγκεντρώσει έναν στρατό εκατομμυρίων εντός των Ηνωμένων Πολιτειών για να πολεμήσει την ένοπλη πολιτοφυλακή των παράνομων μεταναστών που έχουν δημιουργήσει οι σατανιστές στις ΗΠΑ. Οι έμποροι όπλων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν λάβει εντολή να πωλούν όπλα σε εκατομμύρια άνδρες παράνομους μετανάστες στρατιωτικής ηλικίας χωρίς να ζητούν ταυτότητα.

 


 "Η ένοπλη μετανάστευση ήταν μια μυστική επιχείρηση του Lucis [Lucifer] Trust μέσω των Ηνωμένων Εθνών", δήλωσε η MI6. Ωστόσο, οι μετανάστες "γνώριζαν ότι τους χρησιμοποιούσαν" και δεν αναμένεται να δώσουν μεγάλη μάχη.


Παρ' όλα αυτά, ανώτερες πηγές της CIA λένε ότι πιστεύουν ότι η μαφία των χαζάρων θα προσπαθήσει να προκαλέσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χάος στις ΗΠΑ, επειδή κυριολεκτικά παλεύουν για τη ζωή τους. Έτσι, για προληπτικούς λόγους, όλοι θα πρέπει να προετοιμαστούν για τουλάχιστον μια εβδομάδα χωρίς ρεύμα και ψώνια.

Τα πράγματα αναμένεται να κορυφωθούν γύρω στην 1η Οκτωβρίου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η σατανιστική ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ δεν έχει βρει ακόμα χρηματοδότηση για να συνεχίσει να λειτουργεί μετά τις 30 Σεπτεμβρίου. Αυτό είναι εμφανές στις ειδήσεις σχετικά με τους Ρεπουμπλικανούς που μπλοκάρουν τις προσπάθειες να διατηρηθεί η χρηματοδότηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ μέχρι να περάσει η νομοθεσία που θα διασφαλίζει ότι μόνο οι άνθρωποι με έγκυρη ταυτότητα θα μπορούν να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

 https://www.politico.com/news/2024/09/18/house-gop-opposition-tanks-johnsons-short-term-funding-plan-00179953

 Επιπλέον, υπάρχουν τώρα αναφορές για μαζική απεργία των λιμενεργατών από το Μέιν έως το Τέξας, η οποία θα παραλύσει το 60% του εμπορίου των ΗΠΑ από την 1η Οκτωβρίου.

 https://www.zerohedge.com/economics/biggest-wild-card-presidential-election-just-days-left-until-crippling-port-strike

 Η "απεργία" είναι απλώς ένα πρόσχημα για έναν προγραμματισμένο οικονομικό αποκλεισμό των ΗΠΑ. Ακόμα και το Economist που ανήκει στους Ρότσιλντ παραδέχεται: "Οι Ρώσοι δεν είναι πλέον οι κακοί, τώρα είναι οι Αμερικανοί".

 https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/09/photo_2024-09-23_18-36-42-768x928.jpg

 Γι' αυτό, όπως δείχνει αυτή η είδηση,

Ρώσοι αξιωματούχοι εξέτασαν ... 159 συμμετέχοντες για να λανσάρουν το BRICS Pay, ένα σύστημα που παρακάμπτει το δολάριο στο παγκόσμιο εμπόριο.

Το σύστημα πληρωμών που βασίζεται στην αλυσίδα μπλοκ φημολογείται ότι θα ξεκινήσει στην πολυαναμενόμενη σύνοδο κορυφής του 2024 στο Καζάν της Ρωσίας, τον επόμενο μήνα.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σχολίασε την απο-δολαριοποίηση της παγκόσμιας οικονομίας ως εξής:

"Οι οικονομικές και πολιτικές αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών προωθούν αυτή τη διαδικασία με τις όχι μόνο απρόσεκτες, αλλά και αντιεπαγγελματικές και ανόητες ενέργειές τους... Νομίζω ότι ήδη καταλαβαίνουν ότι έκαναν λάθος [προσπαθώντας να απομονώσουν χώρες όπως η Ρωσία από το σύστημα του δολαρίου], αλλά δεν μπορούν να βγουν από αυτό το τέλμα, πιθανώς δεν είναι πλέον πολύ βολικό γι' αυτούς να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος, αλλά θα ήταν απαραίτητο να διορθώσουν κάτι, βλέπουν ότι τα εργαλεία που χρησιμοποιούν δεν λειτουργούν... Μεταβαίνουμε σε εθνικά νομίσματα και αυτό είναι όλο.

 https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/brics-confirms-159-participants-will-adopt-new-global-payment-system-isolating-u-s-dollar

 Εν τω μεταξύ, στις ΗΠΑ, η αναμέτρηση μεταξύ των λευκών καπέλων και των σατανιστών εξελίσσεται στην τρέχουσα λεγόμενη προεδρική εκστρατεία.

Σε αυτό το μέτωπο, μια ομάδα 741 προδοτών του βαθέος κράτους στην κυβέρνηση των ΗΠΑ μας έκαναν τη χάρη να δημοσιοποιήσουν τα ονόματά τους σε μια δημόσια υποστήριξη της σατανίστριας Καμάλα Χάρις.

Όπως είπε η Anna Paulina Luna για την Harris σε μια συγκέντρωση του Trump:

 https://www.nsl4a.org/nsl4a-announcements/nsl4a-endorsement-harris

 "320.000 παιδιά εξαφανίστηκαν υπό την επίβλεψή σας ως συνοριοφύλακες! Μη μου λέτε ότι νοιάζεστε για τις γυναίκες και μη μου λέτε ότι νοιάζεστε για τα παιδιά!"

 


 Αν νομίζετε ότι η Καμάλα έχει αυτό που χρειάζεται για να γίνει POTUS, ζείτε σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα και είστε τελείως βυθισμένοι στο Matrix.

 


 Ο Jake Tapper ρώτησε την κύρια σύμβουλο της Kamala και πρώην δήμαρχο της Ατλάντα, Keisha Lance Bottoms, γιατί η Kamala δεν δίνει πλέον συνεντεύξεις. Η απάντησή της: "Είναι ένα πολύ απασχολημένο άτομο".

 https://x.com/greg_price11/status/1837232401480831005

 Τώρα υπάρχουν ισχυρισμοί ότι λαμβάνει βοήθεια από τους Ιρανούς:
Ιρανοί χάκερς έστειλαν ευαίσθητες πληροφορίες που είχαν κλαπεί από την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ στην εκστρατεία του προέδρου Τζο Μπάιντεν, δήλωσαν την Τετάρτη αμερικανοί ερευνητές... Οι Ιρανοί συνέχισαν επίσης να προσπαθούν να περάσουν "μη δημόσιο" υλικό από την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ σε οργανισμούς μέσων ενημέρωσης από τον Ιούνιο, δήλωσαν οι αρχές.

 https://www.politico.com/news/2024/09/18/fbi-says-iran-sent-hacked-trump-info-to-biden-campaign-00179951

 Εδώ είναι η απάντηση του Τραμπ:

 https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/09/Trump-on-the-Iran-hacked-story-768x870.jpg

 
Βέβαια, ο Τραμπ πρέπει ακόμα να παλέψει σκληρά, διότι σύμφωνα με τον βουλευτή Ματ Γκέιτζ, υπάρχουν συνολικά 5 ομάδες δολοφόνων στις ΗΠΑ που τον έχουν βάλει ειδικά στο στόχαστρο.

 


 
Ένα σημάδι ότι ο Τραμπ κερδίζει ωστόσο το πάνω χέρι: Ενώ όλοι ήταν απασχολημένοι με το ντιμπέιτ, το εκτελεστικό διάταγμα 13848 του Τραμπ για την παρέμβαση στις εκλογές, που υπογράφηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2018, παρατάθηκε ξανά τη Δευτέρα από τον " κοιμισμένο", ψεύτικο μασκαρεμένο Μπάιντεν.

 https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/09/Message-to-the-Congress-on-the-Continuation-of-the-National-Emergency.jpg

 Αυτό σημαίνει ότι όποιος παίζει το ρόλο του Μπάιντεν εξακολουθεί να συνεργάζεται με τα λευκά καπέλα. Ίσως γι' αυτό οι Δημοκρατικοί αποφάσισαν τώρα να κάνουν την Τζιλ Μπάιντεν αρχιστράτηγο.

 


 Αποδεικνύοντας ότι η ανάμειξη στις εκλογές λαμβάνεται σοβαρά υπόψη, ένας ομοσπονδιακός δικαστής διέταξε τον ιδρυτή του κατασκευαστή μηχανημάτων ψηφοφορίας Dominion να καταθέσει ενόρκως ενώπιον ακτιβιστών για την ακεραιότητα των εκλογών.

 https://www.newsweek.com/dominion-voting-donald-trump-mike-lindell-rudy-giuliani-one-america-1954365

 Η αποδυνάμωση των ηγετών που έχουν προσβληθεί από την ΧΜ είναι επίσης ορατή στις περισσότερες χώρες που ελέγχονται από τη Δύση.

Στη Γαλλία, το προεδρείο της Εθνοσυνέλευσης ενέκρινε τη διαδικασία απομάκρυνσης του Εμανουέλ Μακρόν [Rothschild] από το αξίωμα", ανέφερε την Τρίτη η εφημερίδα Le Parisien.

 https://sputnikglobe.com/20240917/macrons-impeachment-clears-first-hurdle-in-left-dominated-national-assembly-1120175645.html

 Αυτό συμβαίνει στο πλαίσιο της αύξησης της αποδοκιμασίας του Μακρόν στο 75%, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσίευσε η γαλλική εφημερίδα Journal du Dimanche το Σάββατο.

Αυτός θα μπορούσε να είναι ο λόγος για τον οποίο ο Μακρόν αναζητά τώρα προφανώς την προστασία της Ρωσίας: "Πρέπει να σκεφτούμε μια νέα οργάνωση της Ευρώπης και στη συνέχεια να επανεξετάσουμε τις σχέσεις μας με τη Ρωσία και να σκεφτούμε την ειρήνη σε αυτή την [ευρωπαϊκή] ήπειρο".

 https://tass.com/world/1846355

 https://sputnikglobe.com/20240922/macrons-disapproval-rating-rises-to-75-for-first-time-since-2018-yellow-vest-riots---poll-1120245253.html

 Στο Ηνωμένο Βασίλειο, επίσης, η τελευταία δημοσκόπηση δείχνει ότι η δημοτικότητα του εκβιαζόμενου παιδεραστή πρωθυπουργού Keir Starmer έχει πέσει κατά 45 ποσοστιαίες μονάδες στο -26% από τον Ιούλιο.

Η γερμανική κυβέρνηση του Όλαφ Σολτς είναι επίσης βαθιά αντιδημοφιλής λόγω της καταρρέουσας οικονομίας. Ο αριθμός των μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων στη Γερμανία που κατέθεσαν αίτηση πτώχευσης το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους αυξήθηκε κατά 41% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι, αναφέρει η Handelsblatt Daily.

 Στην Ιαπωνία, ο βουλευτής Ryuhei Kawada παραχώρησε συνέντευξη Τύπου κατά την οποία προειδοποίησε ότι το εμβόλιο replicon, το οποίο αναμένεται να εγκρίνει η ιαπωνική κυβέρνηση από την 1η Οκτωβρίου, (https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/09/German-TV-on-haarp.mp4?_=10) θα επιτρέψει στους εμβολιασμένους να μολύνουν το DNA των ανθρώπων με τους οποίους έρχονται σε επαφή: "Σε σύγκριση με τους ανεμβολίαστους ανθρώπους, το ποσοστό θνησιμότητας είναι πέντε φορές υψηλότερο αν εμβολιαστείς δύο φορές. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτά τα mRNA "εμβόλια"..." προειδοποιεί ο καθηγητής Dr Seiji Kojima.

 


 Ο Richard Koshimizu από το Κόμμα Ανεξαρτησίας της Ιαπωνίας λέει ότι η κυβέρνηση των σκλάβων της Ιαπωνίας σχεδιάζει επίσης να προσπαθήσει να σκοτώσει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού με μια οπλισμένη γρίπη των πτηνών από τον Οκτώβριο.

Αυτό οδήγησε σε μια έκτακτη συνάντηση στις 18 Σεπτεμβρίου μεταξύ εκπροσώπων του Yamaguchi Gumi, του Sumiyoshi Rengo, των ιαπωνικών στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών και του στρατού με τα λευκά καπέλα των ΗΠΑ. Σε αυτή τη συνάντηση αποφασίστηκε να απαιτηθεί η απομάκρυνση των κύριων υπευθύνων αυτής της πολιτικής, του ψεύτικου πρέσβη των ΗΠΑ Rahm Emanuel και του πρίγκιπα Hitachi, με καταληκτική ημερομηνία την 1η Οκτωβρίου.

 https://en.wikipedia.org/wiki/Masahito,_Prince_Hitachi

 Σύμφωνα με δεξιές ιαπωνικές πηγές, ο πρίγκιπας Χιτάτσι λέει ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να δολοφονήσει ένα μεγάλο μέρος του ιαπωνικού πληθυσμού, επειδή έχει εντολή απο την ΧΜ να μειώσει τον πληθυσμό της Ιαπωνίας από τα 125 εκατομμύρια που είναι σήμερα στα 70 εκατομμύρια.

Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση συμφώνησαν επίσης ότι οι σημερινοί υποψήφιοι για τη διαδοχή του πρωθυπουργού Φούμιο Κισίντα είναι όλοι συμβιβασμένοι σκλάβοι. Πηγές από το ιαπωνικό υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει πλέον κενό εξουσίας και κανείς δεν γνωρίζει ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ιαπωνίας.

Στον Καναδά, ο Justin Castrudeau βρίσκεται επίσης στα πρόθυρα της αποπομπής του από το αξίωμα. Αντιμετωπίζει ψήφο δυσπιστίας στο κοινοβούλιο αυτή την εβδομάδα χωρίς την υποστήριξη των πρώην συμμάχων του στο NDP.

Ο πανικόβλητος Καστρούδο απαντά με υστερική έκκληση για "ουκρανική νίκη", λες και αυτό έχει σχέση με τα καναδικά συμφέροντα.

Αυτό σημαίνει ότι υποστηρίζει τη γενοκτονία του ουκρανικού λαού. Η πολωνική μυστική υπηρεσία μας ενημερώνει γι' αυτό:

Ο πρώτος πρωθυπουργός της Ουκρανίας Witold Fokin περιγράφει μια συζήτηση με τον Zbigniew Brzezinski που έλαβε χώρα στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Ο Brzezinski λέγεται ότι είπε: "Το 2030, δεν θα πρέπει να υπάρχουν περισσότεροι από 20 εκατομμύρια κάτοικοι στην Ουκρανία!" Εκείνη την εποχή, ο πληθυσμός της Ουκρανίας ήταν 52 εκατομμύρια. Σήμερα εκτιμάται ότι είναι περίπου 18 εκατομμύρια. Πρόκειται για μια συνεχιζόμενη γενοκτονία από την ΧΜ.

Ο Oleksandr Dubinsky, μέλος του ουκρανικού κοινοβουλίου, λέει ότι το πρωτοπαλίκαρο της νεοναζιστικής χούντας, ο Vladimir Zelensky, σύντομα "θα βρεθεί αντιμέτωπος με πραξικόπημα αν επιμείνει στην απαγόρευση των εθνικών εκλογών".

Η Πολωνία βρίσκεται επίσης σε δύσκολη κατάσταση, με την πολωνική μυστική υπηρεσία να υποστηρίζει ότι οι πρόσφατες πλημμύρες στη χώρα της "προκλήθηκαν σκόπιμα" και ότι ένα σχέδιο που είχε εκπονηθεί προηγουμένως για να "βοηθηθούν" οι Πολωνοί με τη μορφή δανείου θα επέτρεπε στις γερμανικές τράπεζες να αγοράσουν αργότερα τη χώρα, εάν το δάνειο δεν αποπληρωνόταν. Αυτό αποτελεί μέρος ενός συνεχιζόμενου γερμανικού σχεδίου για την απορρόφηση της Πολωνίας, λένε. Μας έχουν παράσχει τα ακόλουθα αποδεικτικά στοιχεία:

 https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/09/photo_2024-09-23_18-36-48.jpg

 https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/09/photo_2024-09-23_18-36-56.jpg

 Μας έστειλαν επίσης αυτό το γερμανικό τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ για τη χειραγώγηση του καιρού.

 


 Το άλλο προπύργιο της ΧΜ, το Ισραήλ, βρίσκεται επίσης σε μεγάλο πρόβλημα και εξακολουθεί να προσπαθεί απεγνωσμένα να προκαλέσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο για να γλιτώσει από τη φυλακή. 


Η τελευταία τους προσπάθεια είναι να ανατινάξουν ηλεκτρονικές συσκευές:

ΒΕΥΡΟΥΤ, 18 Σεπτεμβρίου /Μια σειρά νέων εκρήξεων ασύρματων συσκευών επικοινωνίας στο Λίβανο έχουν τραυματίσει τουλάχιστον 300 άτομα και έχουν αυξήσει τον αριθμό των νεκρών σε εννέα, σύμφωνα με το λιβανέζικο υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Al Hadath, γουόκι-τόκι, τηλέφωνα και συσκευές που λειτουργούν με ηλιακές μπαταρίες και μπαταρίες ιόντων λιθίου εξερράγησαν σε διάφορες περιοχές της χώρας. Το περιστατικό της Τετάρτης σημειώθηκε μια ημέρα μετά την πρώτη σειρά εκρήξεων βομβητών, από τις οποίες σκοτώθηκαν 12 άνθρωποι και τραυματίστηκαν περίπου 2.800.

 


 "Αυτή η σοκαριστική επίδειξη έδειξε σε όλο τον κόσμο ότι αυτό μπορεί να γίνει σε οποιονδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε εντός της εμβέλειας μιας κεραίας κινητής τηλεφωνίας. Μπορούν να το κάνουν", λέει μια πηγή της Μοσάντ. Έλαβα επιβεβαίωση από την επαφή μου με την ισραηλινή Μοσάντ στη Νέα Υόρκη. Αυτή ήταν σίγουρα μια επιχείρηση της Μοσάντ.

Δεν είναι περίεργο που ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λέει ότι το Ισραήλ ενεργεί σαν τρομοκρατική οργάνωση, στόχος της οποίας δεν είναι μόνο η Γάζα, αλλά ολόκληρη η περιοχή.

Οι χώρες της περιοχής γνωρίζουν ότι το Ισραήλ και οι ελεγκτές της ΧΜ προσπαθούν απεγνωσμένα να προκαλέσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και αντί να τσιμπήσουν το δόλωμα, κάνουν ολόκληρο τον πλανήτη να δράσει από κοινού εναντίον αυτού του κράτους-παρίας.

Για παράδειγμα, το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο απαγγέλλει ποινικές κατηγορίες κατά του Ισραηλινού Υπουργού Εγκλημάτων Μπενιαμίν Νετανιάχου και του Υπουργού Άμυνας Γιοάβ Γκαλάντ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται να ταξιδέψουν σε κανένα από τα 124 κράτη μέλη του ΔΠΔ.

 https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/09/The-UN-List--768x530.jpg

 
Το Πεντάγωνο έχει επίσης αποσύρει δύο ναυτικές μονάδες από τη Μέση Ανατολή, το USS Theodore Roosevelt και το USS Abraham Lincoln, αντί να πολεμήσουν για το Ισραήλ. Αυτό έρχεται μετά την εκτόξευση από την πολιτοφυλακή των Χούτι ενός υπερηχητικού πυραύλου εναντίον του Τελ Αβίβ. Ο στρατάρχης Douglas MacGregor και άλλοι αντιλαμβάνονται ότι οι Χούθι δεν διαθέτουν τέτοια τεχνολογία και είναι απλώς ένας πληρεξούσιος της Ρωσίας.

Ο Γάλλος δημοσιογράφος Thierry Meyssan γράφει: "Απηχώντας τη συμπεριφορά των IDF στη Γάζα, η Ansar Allah εξέδωσε ανακοίνωση προς τους Ισραηλινούς με την οποία κηρύσσει το Τελ Αβίβ "εμπόλεμη ζώνη" και τους καλεί να το εκκενώσουν στην έρημο Negev, την οποία θεωρούν "ανθρωπιστική περιοχή".

Και συνεχίζει: "Μάθαμε ότι ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ταξίδεψε κρυφά στη Ρωσία για λίγες ώρες την περασμένη εβδομάδα. Οι πληροφορίες λογοκρίθηκαν αυστηρά από τις IDF στο Ισραήλ. Η συνάντησή του με τον πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, δεν πήγε καλά.

 https://www.voltairenet.org/article221274.html

 Η απόσυρση των αμερικανικών αεροπλανοφόρων δείχνει ότι η Ουάσινγκτον δεν προτίθεται να παρέμβει στη ρωσοϊσραηλινή διαμάχη.

Αλλά το σημαντικό είναι αλλού : Η Μόσχα είχε προειδοποιήσει ότι θα απαντούσε στις Ηνωμένες Πολιτείες που έδιναν όπλα στην Ουκρανία για να επιτεθεί στη Ρωσία, δίνοντας επίσης όπλα στους εχθρούς της Ουάσιγκτον για να αντεπιτεθούν. Η Ουκρανία μόλις βομβάρδισε έναν ρωσικό αγωγό φυσικού αερίου με αμερικανικά όπλα. Η Υεμένη απάντησε χτυπώντας τον αγωγό Ashkelon-Eilat με τη βοήθεια ρωσικών δορυφορικών δεδομένων.

Στο παρασκήνιο, οι Ισραηλινοί έχουν αρχίσει να διαπραγματεύονται με τα Λευκά Καπέλα για να αντικαταστήσουν το Ισραήλ με ένα νέο εθνικό κράτος της Ιουδαίας, το οποίο θα περιλαμβάνει τους γηγενείς Ιουδαίους (που παραπλανητικά ονομάζονται Παλαιστίνιοι), σύμφωνα με την MI6.

 Αντιμέτωπη με την απειλή να χάσει τον έλεγχο των αποικιών της, του Ισραήλ, των ΗΠΑ και της Ουκρανίας, η ΧΜ συσπειρώνει τώρα τα Ηνωμένα Έθνη. (https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/09/photo_2024-09-23_18-37-06-768x458.jpg)

Στη Νέα Υόρκη, ο ΟΗΕ διοργανώνει μια μελλοντική σύνοδο κορυφής που έχει ως στόχο την κατάληψη της εξουσίας και οργανώνεται χωρίς διαβούλευση με τις κυβερνήσεις όλου του κόσμου, ισχυρίζεται ο Ρώσος εκπρόσωπος του ΟΗΕ Ντμίτρι Πολάνσκι.

Ο ΠΟΥ στην Ελβετία εξακολουθεί επίσης να εργάζεται πυρετωδώς πίσω από κλειστές πόρτες για να επιβάλει τον ολοκληρωτικό έλεγχό του στον πλανήτη μέσω της συνθήκης του ΟΗΕ για πανδημίες, προειδοποιεί η ομάδα CitizenGo.

Στην ετήσια συνάντηση της ΧΜ και του συνδεδεμένου με τον ΟΗΕ WEF, η μάγισσα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν προειδοποιεί για την ανάγκη καταπολέμησης της παραπληροφόρησης, δηλαδή του να λέμε την αλήθεια.

"Υπάρχουν πόλεμοι, πείνα, δυστυχία, ανθρώπινη δουλεία, παιδεραστία, άνθρωποι που πεθαίνουν στους δρόμους από την κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ, αλλά σύμφωνα με αυτούς τους ψυχοπαθείς, το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι η "παραπληροφόρηση", γνωστή και ως ελευθερία του λόγου".

 


 Ο Μπιλ Γκέιτς - de facto ιδιοκτήτης του ΠΟΥ - απαιτεί να λογοκρίνεται σε πραγματικό χρόνο η "παραπληροφόρηση για τα εμβόλια" από την τεχνητή νοημοσύνη. Καλώς ήρθατε στο έτος 1984

 


 Αυτό είναι το είδος της "παραπληροφόρησης" (δηλαδή της αλήθειας) που προσπαθεί να λογοκρίνει:

ACAM2000, ένα εμβόλιο που εγκρίθηκε από τον FDA για την Mpox τον περασμένο μήνα, συνοδεύεται από έναν κατάλογο "σοβαρών επιπλοκών", συμπεριλαμβανομένης της μυοκαρδίτιδας, του θανάτου και του θανάτου του εμβρύου. Η καθοδήγηση του FDA προειδοποιεί επίσης ότι τα άτομα που λαμβάνουν το εμβόλιο μπορεί να το μεταδώσουν σε ανεμβολίαστα άτομα, τα οποία κινδυνεύουν επίσης να υποστούν τις παρενέργειες του εμβολίου, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου.

 https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/09/FDA-Approves-Vaccine-for-Mpox-Warns-It-May-Cause-Death.jpg

 Η πολωνική μυστική υπηρεσία προειδοποιεί ότι η ΧΜ χρησιμοποιεί επίσης εμβόλια για να εισάγει νανοραδιενέργεια στην κυκλοφορία του αίματος των ανθρώπων, ώστε να τους μετατρέψει σε ασυρμάτους ανθρώπους.σε ανθρώπινους δέκτες.
==

νανοραδιενέργεια στην κυκλοφορία του αίματος των ανθρώπων, ώστε να τους μετατρέψει σε ασυρμάτους ανθρώπους.σε ανθρώπινους δέκτες.

 https://www.scientificamerican.com/article/the-worlds-smallest-radio/

 https://archive.ph/KOHf3

 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19253772/

 Εν τω μεταξύ, ο Έλον Μασκ, κερδίζει νίκες στον δικό του πόλεμο της πληροφορίας προωθώντας την πλατφόρμα Χ.
Στην ΕΕ, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Τιερί Μπρετόν, ο οποίος καταδίωκε τον Έλον Μασκ για τη ρύθμιση του περιεχομένου της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης X, παραιτήθηκε από τη θέση του.
Στη Βραζιλία, η κυβέρνηση ήρε την απαγόρευση του Χ

 https://www.lemonde.fr/en/climate/article/2024/09/17/firefighters-battling-flames-around-brazil-s-capital_6726295_96.html

 Τέλος, αυτή την εβδομάδα ρωσικές πηγές της FSB μας ενημέρωσαν ότι ένα μεγάλο DUMB της ΧM εξουδετερώθηκε στην Αργεντινή την περασμένη εβδομάδα. Αυτό εκδηλώθηκε με έναν σεισμό μεγέθους 6 βαθμών στην επαρχία San Luis. Το επίκεντρο ήταν 158 χλμ. βορειοδυτικά της πόλης San Luis σε βάθος 129 χλμ. Εδώ είναι μια εικόνα του Google Earth από το επίκεντρο που δείχνει μια είσοδο DUMB:

 https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2024/09/photo_2024-09-23_18-37-06-768x458.jpg

 Ως συνήθως, υπάρχουν πολλά για τα οποία δεν μπορούμε να μιλήσουμε για λόγους επιχειρησιακής ασφάλειας, αλλά αν κοιτάξετε τις ειδήσεις, μπορείτε να δείτε ότι τα λευκά καπέλα κερδίζουν ξεκάθαρα το πάνω χέρι.

Αναμένουμε περισσότερα καλά νέα αυτή την εβδομάδα.

 

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις