Οι πεζοναύτες σταματούν λαθρομεταναστες να ψηφίζουν στη Βιρτζίνια(μερος δευτερο)

 

Καθώς οι πεζοναύτες

στην κομητεία Fairfax της Βιρτζίνια, σταμάτησαν 60 παράνομους μετανάστες να ψηφίσουν νωρίς το πρωί της Παρασκευής, μια δεύτερη ομάδα των Devil Dogs αντιτάχθηκε σε μια ομάδα Γουατεμάλας κοντά σ εκλογικο κεντρο, μια τοποθεσία ψηφοφορίας στο Τσέστερφιλντ. Όταν οι πεζοναύτες έφτασαν στη σκηνή πριν την ανατολή του ηλίου, οι παράνομοι στέκονταν ήδη ή κάθονταν στην ουρά και περίμεναν να ανοίξουν οι πόρτες για να ψηφίσουν την Καμάλα Χάρις.

Οι Πεζοναύτες, μεταξύ των οποίων και ισπανόφωνοι, ανέκριναν τους παράνομους, οι οποίοι έδωσαν αντικρουόμενες ιστορίες για το γιατί βρίσκονταν εκει τρεις ώρες πριν ανοίξουν οι πόρτες και πώς είχαν φτάσει εκεί. Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν νόμιμα Αμερικανοί πολίτες για να υποστηρίξουν την Χάρις, ενώ άλλοι δήλωσαν ότι ήταν θαμώνες της βιβλιοθήκης που ειχε γινει εκλογικο κεντρο, μανιώδεις αναγνώστες, που ήθελαν να αποκτήσουν κάρτα βιβλιοθήκης ή να δανειστούν βιβλία. Ως προς το πώς έφτασαν στη βιβλιοθήκη, οι ιστορίες διέφεραν από φίλους που τους άφησαν μέχρι περπάτημα από κοντινά διαμερίσματα ή σπίτια. Κανένας από τουςπολιτες  Γουατεμάλας, ωστόσο, δεν είχε απόδειξη διαμονής ή άδεια οδήγησης, αλλά σε αντίθεση με τους Μεξικανούς που συναντήθηκαν οι πεζοναύτες στο κυβερνητικό κέντρο της κομητείας Fairfax, οι Γουατεμαλεζοι δεν είχαν κάρτες εγγραφής ψηφοφόρων. Δύο είπαν ότι θα τους επιτρεπόταν να ψηφίσουν εάν και μόνο εάν εμφανίζονταν μεταξύ 9:00 και 11:00 π.μ., αλλά δεν μπορούσαν να δώσουν λόγο για το χρονοδιάγραμμα.

Οι Πεζοναύτες συμπέραναν ότι οι Δημοκρατικοί θα είχαν έναν φιλικό προς την Χάρις υπάλληλο ψηφοφοριας εκεί μεταξύ εκείνων των ωρών για να φιλοξενήσει τους παράνομους.

«Αν δεν ψηφίσουμε, δεν πληρωνόμαστε», είπε ένας παράνομος μετανάστης στους Πεζοναύτες.

Όταν οι Πεζοναύτες ρώτησαν το όνομα του χρηματοδότη των παράνομων, ο ένας παραδέχτηκε ότι τα χρήματα θα τους πληρώνονταν σε ένα γραφείο Κοινωνικών Υπηρεσιών της Βιρτζίνια στο Ρίτσμοντ, αλλά μόνο εάν είχαν αποδείξεις ότι ψήφιζαν την Χάρις.

«Αυτή ήταν μια εντελώς διαφορετική συμφωνία από το Fairfax. Αυτοί οι Γουατεμαλεζοι δεν είπαν τίποτα για Καθολικές Φιλανθρωπικές Οργανώσεις ή για δικηγορικό γραφείο μετανάστευσης. Έπρεπε να πάρουν ένα «σημείωμα» από κάποιον στη βιβλιοθήκη και να το φέρουν στις κοινωνικές υπηρεσίες για να αποδείξουν ότι ψήφισαν. Φυσικά, δεν το επιτρέψαμε να συμβεί», είπε η πηγή μας.

Οι πεζοναύτες ενημέρωσαν τους λαθρομετανάστες ότι η βιβλιοθήκη ήταν οριστικά κλειστή, δεν ψήφιζαν και δεν πληρώνονταν και τους πρότειναν να ξεκινήσουν αμέσως την πεζοπορία πίσω στη Γουατεμάλα.

Η πρόταση προσέβαλε έναν μεσήλικα Γουατεμαλεζο, ο οποίος φαινόταν να ορίζει τον εαυτό του εκ των πραγμάτων εκπρόσωπο της ομάδας.

«Δεν θα μας λες τι να κάνουμε», είπε. «Αν δεν μπορουμε να ψηφίσουμε και να πάρουμε χρήματα, τότε μας πληρώνετε και φεύγουμε».

Το γέλιο των πεζοναυτών εξόργισε ακόμη περισσότερο τον μετανάστη. Σήκωσε μια μεγαλη πετρα και την πέταξε χτυπώντας έναν πεζοναύτη στην πλάτη, ζαλίζοντάς τον στιγμιαία.

Οι άλλοι Πεζοναύτες σήκωσαν τα όπλα τους και διέταξαν τους παράνομους να γονατισουν, καθώς ο πεζοναύτης που χτυπήθηκε σήκωσε ξαφνικά τον επιτιθέμενό στον αέρα και το σώμα του το χτύπησε στο πεζοδρόμιο και μετά πάτησε στο λαιμό του.

«Αυτό τελειώνει τώρα», τους είπαν οι πεζοναύτες. "Τελος. Πήγαινετε σπίτι. Δεν σας θέλουμε εδώ. Ο Τραμπ θα απελάσει τους δικους σας στις 20 Ιανουαρίου ούτως ή άλλως. Δεν υπάρχει τίποτα για εσάς στην Αμερική, μόνο πόνος. Θα παρακολουθούμε και αν επιστρέψετε, θα σε πυροβολήσουν».

Οι Γουατεμαλεζοι διασκορπίστηκαν και λίγοι πεζοναύτες παρέμειναν κοντά στη βιβλιοθήκη για να εξασφαλίσουν ότι οι παράνομοι αλλοδαποί δεν θα επέστρεφαν.

Τα Λευκα Καπελα, είπε η πηγή μας, επιδιώκουν όλους τους πιθανους παρανομους ψηφοφορους.

Μας είπαν ότι συναντήσεις όπως περιγράφονται στα δύο τελευταία άρθρα έχουν συμβεί και αλλού στη Βιρτζίνια και τα Λευκα Καπελα αναμένουν ότι η κρίση θα κλιμακωθεί καθώς άλλες πολιτείες ανοίγουν θέσεις ψηφοφορίας τον επόμενο μήνα.

«Θα είμαστε έξω με πλήρη ισχύ για να σταματήσουμε όποιον καταραμένο παράνομο βρούμε», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις