Οι Ειδικές Δυνάμεις σκοτώνουν επιχειρηματίες του Deep State που προσπαθούν να φιμώσουν τους γνωστούς του "Diddy"

 

Τα Λευκα Καπελα σκότωσαν

την Παρασκευή τέσσερις πράκτορες του Deep State που εμφανίστηκαν σε ένα από τα πολλά καταφύγια όπου οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ προστατεύουν πρώην γνωστούς και ανθρώπους της βιομηχανίας που επικρίνουν τον Sean "Diddy" Combs, τον διαβόητο ράπερ τον οποίο οι ομοσπονδίες έχουν κατηγορήσει για εκβιασμό και σεξουαλική διακίνηση.

Πηγή από το γραφείο του στρατηγού Σμιθ είπε ότι ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ ζήτησε από τα Λευκα Καπελα να προστατεύσουν τρία άτομα που γνωρίζουν ή που είχαν παρευρεθεί στα περίφημα όργια του Combs που τροφοδοτούνταν με ναρκωτικά, τα οποία ο Combs ονόμασε «φρικια». Προφανώς, οι τρεις μάρτυρες γνωρίζουν τα ονόματα ισχυρών Δημοκρατικών —μερικοί νεκροί, άλλοι ακόμα ζωντανοί— που σύχναζαν στα lollapalooza του Combs, τα οποία φέρεται να βιντεοσκοπούσε—εκβιασμό—για να αποτρέψει τους αδιάκριτους καλεσμένους να μιλήσουν δημόσια για τις αταίριαστες και εγκληματικές δραστηριότητες που διαπερνούσαν το άντρο του Combs της ανομίας.

Δεν είναι σαφές τι προκάλεσε την εμπλοκή του Τραμπ, αλλά την Τρίτη, την επομένη της σύλληψης του Κομπς, ο πρόεδρος έδωσε στον στρατηγό Σμιθ τα ονόματα τριών μεγιστάνων της μουσικής των οποίων οι ζωές είχαν τεθεί ξαφνικά σε κίνδυνο και ζήτησε από τον στρατηγό να τους προστατεύσει «πάση θυσία».

Ο στρατηγός Σμιθ, είπε η πηγή μας, απέφυγε να χρησιμοποιήσει τους πόρους των Λευκων Καπέλων για να υπερασπιστεί αυτό που αποκαλούσε «Illuminati», λέγοντας στον Τραμπ ότι και αυτοί πιθανότατα συμμετείχαν στα λάθη του Combs και, ως εκ τούτου, ήταν εγκληματικά συνένοχοι.

«Ο στρατηγός δεν εκτιμά ιδιαίτερα τους ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας», είπε η πηγή μας. «Το βρήκε λίγο σουρεαλιστικό να του ζητούν να φυλάει ανθρώπους που μπορεί να καταλήξουμε να συλλάβουμε μια μέρα. ενω επέμεινε ο Τραμπ. Είπε ότι είχαν καταδικαστικές πληροφορίες για το τι έκαναν στα πάρτι του Combs και εξαιτίας αυτού, η ζωή τους κινδύνευε από τον ίδιο τον Combs και τους Deep Staters. Αλλά επειδή διεταξε ο Τραμπ, δεν ήταν έτοιμος να πει όχι».

Η πηγή μας κατονόμασε έναν από τους προστατευόμενους: τον Κέρτις Τζέιμς Τζάκσον ΙΙΙ, γνωστός επαγγελματικά ως 50 Cent, Αμερικανός ράπερ, ηθοποιός, τηλεοπτικός παραγωγός και επιχειρηματίας με ιστορικό επιδοκιμασίας του Combs στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν η πρώην φίλη του Combs, Cassandra "Cassie" Ventura εξέφρασε κατηγορίες για κακοποίηση εναντίον του Combs τον Νοέμβριο του 2023, ο Jackson χλεύασε τον Diddy στο X. Και αφού οι ομοσπονδιακοί εισέβαλαν στις ανακτορικές κατοικίες του Combs στη Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι τον Μάρτιο, ο Jackson έγραψε: "Τώρα δεν είναι ο Diddy κάντε το, τελείωσε ο Ντίντι, δεν έρχονται έτσι αν δεν έχουν αποδειξεις».

Οι αδιάκοπες αλλά δικαιολογημένες κατηγοριες του Τζάκσον ενοχοποιουσαν τον Κομμπς με λάθος τρόπο, γιατί ο τελευταίος απείλησε ιδιωτικά τη ζωή του Τζάκσον, λέγοντάς του να «κλείσει το στόμα αλλιώς θα εξαφανιστεί».

Σύμφωνα με την πηγή μας, ο Τζάκσον δεν παρευρέθηκε ποτέ στα πάρτι των Combs, αλλά αποκάλυψε τι κακό τους συνέβη μέσα από τις δικές του έρευνες και από τη λίστα των διασημοτήτων του Combs.

«Δεν ξέρω πώς τα άκουσε όλα αυτά ο Πρόεδρος Τραμπ – αν ήταν απευθείας από τον κ. Τζάκσον, αλλά η αποκάλυψη ήταν αρκετά πειστική ώστε να εμπλέξει τον στρατηγό Σμιθ. Ο Combs, ή Diddy, ή ό,τι αποκαλεί τον εαυτό του αυτές τις μέρες, κρατούμενος, υποθέτω, ηχογράφησε κρυφά τους καλεσμένους του, συμπεριλαμβανομένων των Obamas, του Barack και του Michael Robinson. Ο Combs έχει, ή είχε, βίντεο με το να βιαζουν ένα πολύ νεαρό αγόρι από τον Καύκασο. Ο Μπαράκ χρησιμοποιούσε το στόμα του αγοριού ενώ η Μισέλ, εννοώ ο Μάικλ Ρόμπινσον, σοδομούσε το παιδί. Η ιστορία λέει ότι οι Ομπάμα είχαν υψηλή περιεκτικότητα σε κεταμίνη και Adrenochrome, και καλά, η πράξη ήταν τόσο βίαιη που σκότωσε το παιδί. Τον τύλιξαν σε μια κουβέρτα και τον πήραν από το σπίτι. Κανείς δεν ξέρει τι έγινε με το σώμα», είπε η πηγή μας.

Όταν ρωτήθηκε πώς η ιδιαιτερότητα του Τζάκσον ήταν τόσο εμπεριστατωμένη χωρίς να έχει παρακολουθήσει ο ίδιος καποιο ξεφρενο παρτυ, η πηγή μας ηταν κάπως διστακτικη: «Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι ένα δεύτερο άτομο που προστατεύουμε επιβεβαίωσε αυτό που είπε ο Τζάκσον και οι δύο έκαναν τεστ αληθειας πριν ο στρατηγός Σμιθ συμφώνησει να τους βάλει υπό προστατευτική κράτηση».

Δεν θα κατονομάσει το δεύτερο πάρτι, αλλά η περιγραφή του για το πρόσωπο -ένας άντρας τραγουδιστής που βιαστηκε από μικρή ηλικία- υποδηλώνει ότι είναι ο τραγουδιστής Justin Bieber, ο οποίος έχει συνεργαστεί μουσικά με τον Combs.

 Δεν έχουμε μάθει ακόμα ποιο είναι το τρίτο πρόσωπο.

«Δεν θα επιβεβαιώσω αν είναι ο Bieber και το άλλο όνομα δεν είναι σχετικό. Το γεγονός είναι ότι, αν υποθέσουμε ότι υπάρχει αυτό το βίντεο, και το γνωρίζουν, καλά, ο Combs δεν θέλει να ανοιξει ακομη τα χαρτια του, και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι Ομπάμα δεν θέλουν με τιποτα να υπαρξει διαρροη οπότε τι φτάσαμε εδώ είναι ένα περίπλοκο χάος. Ο Combs μπορεί να τους θέλει νεκρούς, και παρόλο που βρίσκεται στη φυλακή σε χωριστές κατοικίες, τύποι σαν αυτόν μπορούν ακόμα να εχουν εξωτερική βοήθεια. Και οι Ομπάμα μπορεί να τους θέλουν όλους νεκρούς, ξέρετε, η Τζόαν Ρίβερς και κανουν τα παντα να το πετυχουν. Αν κάποιος "αυτοκτονήσει" τον Combs, καλή απαλλαγή, αλλά κρατάμε τους άλλους ζωντανούς», είπε η πηγή μας.

Ο στρατηγός Σμιθ, πρόσθεσε, συντόνισε τη λεπτομέρεια προστασίας με τους συμμάχους στη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του Στρατού των ΗΠΑ. Στρατιώτες της 7ης Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων θωρακίζουν επί του παρόντος τους τρεις μεμονωμένα σε ασφαλή σπίτια σε όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών ιδιοκτησιών "safe houses" που μισθώθηκαν διακριτικά σε τέσσερις βόρειες πολιτείες. Μερικά από αυτά νοικιάστηκαν ως «σπίτια-δόλωμα» για να παρασύρουν επίδοξους δολοφόνους σε μια παγίδα των Ειδικών Δυνάμεων.

« Ο Σμιθ θεώρησε απαραίτητο να μετρήσει το επίπεδο απειλής που αντιμετώπισαν οι τρεις, γι' αυτό επέτρεψε σε ψευδείς πληροφορίες να φτάσουν στα αυτιά ανθρώπων που είχαν στενή σχέση με τους Ομπάμα. Αν κάποιος εμφανιζόταν στο σπίτι του δολώματος, όπως και έγινε, θα ήταν σαν όπλο που καπνίζει. Αυτά τα βίντεο είναι νόμιμα. Προφανώς, αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε το βίντεο και δεν ξέρουμε αν οι ομοσπονδιακοί το βρήκαν στα σπίτια του Combs, αλλά αυτό που λεγετι οτι κυκλοφορει ενίσχυσε την πεποίθησή μας ότι είναι εκεί έξω - κάπου», είπε η πηγή μας.

Το βράδυ της Παρασκευής, τέσσερις εισβολείς φορώντας μάσκες και εξοπλισμό τακτικής πλησίασαν ένα ράντσο που είχε μισθώσει τα Λευκα Καπελα κοντά στη Μισούλα της Μοντάνα, κοντά στη συμβολή των ποταμών Μάντισον και Γκαλατίν. Εν αγνοία τους, η ομάδα των Ειδικών Δυνάμεων στο σπίτι των δολωμάτων είχε τοποθετήσει μικροσκοπικές κάμερες παρακολούθησης σε όλη την έκταση των 5 στρεμμάτων και εντόπισε τους καταπατητές τη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στο ακίνητο. Οι εισβολείς είχαν αυτόματα τουφέκια εξοπλισμένα με καταστολέα, πλευρικά όπλα και γυαλιά νυχτερινής όρασης στρατιωτικής ποιότητας. Ωστόσο, η ικανότητά τους να εισέρχονται σε ένα εχθρικό περιβάλλον ήταν ανεπαρκής, γιατί έκαναν άφθονο θόρυβο - λογομαχώντας για το πώς να παραβιάσουν το ράντσο και πατούσαν σε κάθε κλαδί που περνούσαν - ενώ προχωρούσαν.

Οι δύο πρώτοι πέθαναν σχεδόν αμέσως, ο ένας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από ένα κατασταλτικό τουφέκι στρατιώτη των Ειδικών Δυνάμεων και το κεφαλι του άλλου άνοιξε από αυτί σε αυτί από τον στρατιώτη που τον είχε αιφνιδιάσει από πίσω. Ο τρίτος σκόνταψε, πυροβολώντας το τουφέκι του προς κάθε κατεύθυνση, όταν ο αστράγαλός του παρεσυρε ένα σύρμα που πυροδότησε ένα κονταρι, του οποίου οι ατσαλένιες μπάλες τον τρύπησαν από το κεφάλι μέχρι τα νύχια.

Οι Ειδικές Δυνάμεις ήθελαν να πάρουν τον τέταρτο δράστη ζωντανό, αλλά τράβηξε την περονη σε μια χειροβομβίδα, άφησε τη λαβή να πετάξει και ανατινάχτηκε σε μια προφανή πράξη αυτοκτονίας για να αποφύγει τη σύλληψη.

Τα Λευκα Καπελα , είπε η πηγή μας, εργάζονται αυτή τη στιγμή για να συλλεξουν τους νεκρούς.

«Το περιστατικό αποδεικνύει ότι οι Ομπάμα θέλουν τον 50 Cent και άλλους δύο νεκρούς. Αυτό το βίντεο είναι εκεί έξω, και αν είναι στα χέρια των ομοσπονδιακών, δεν πρόκειται να το μοιραστούν επειδή είναι Deep State και θα προστατεύσουν τον Barack και τον Michael Robinson. Αν μάθουμε ότι το πήραν, το παίρνουμε από αυτούς, ό,τι κι αν χρειαστεί. Και αν είναι αλλού, θα το βρούμε κι εμείς. Ο κόσμος πρέπει να μάθει την αλήθεια για τους Ομπάμα», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις