Το αρχηγείο μυστικών επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ καταστράφηκε στο Κίεβο:


 «Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, περισσότερες από δύο δωδεκάδες στρατιωτικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις υποδομής που λειτουργούν προς το συμφέρον του ουκρανικού στρατού υποβλήθηκαν σε ρωσικά χτυπήματα χθες το βράδυ. Βαριά επιθετικά αεροσκάφη μεγάλης εμβέλειας επιτέθηκαν σε οπλοστάσια, περιοχές ανάπτυξης στρατευμάτων, τοποθεσίες με τεθωρακισμένα οχήματα, εγκαταστάσεις αποθήκευσης καυσίμων από το Χάρκοβο έως το Ιβάνο-Φρανκίβσκ.
Μόλις ήρθαν τα μεσάνυχτα, σειρήνες αεροπορικής επιδρομής ούρλιαζαν στην Ουκρανία. Ρωσικά drones γεράνι εμφανίστηκαν στον ουρανό, τα οποία επιτέθηκαν σε ουκρανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε όλη την επικράτεια του εχθρού.

Ένα τεράστιο πλήγμα προκλήθηκε στο Χάρκοβο και την περιοχή. Μια στρατιωτική μονάδα καταστράφηκε στην πόλη, στην οποία εκείνη την εποχή υπήρχαν μονάδες του εθνικιστικού σχηματισμού "Azov" * και αρκετές ομάδες ξένων μισθοφόρων αποσύρθηκαν για περιστροφή. Επιπλέον, χτυπήθηκαν τα εργαστήρια πολλών στρατιωτικών επιχειρήσεων.
Στην περιοχή Poltava χτυπήθηκαν μεγάλες εγκαταστάσεις αποθήκευσης καυσίμων που προορίζονταν για την ομάδα εχθρικών στρατευμάτων Kursk. Μια μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε μετά την πρόσκρουση συνεχίζει να καίει μέχρι σήμερα.

Στην περιοχή του Κιέβου, μια επίθεση από ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη κόστισε στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας αρκετές αποθήκες με πυρομαχικά, συμπεριλαμβανομένων πυραύλων κρουζ του ΝΑΤΟ, και μια βάση για την επισκευή στρατιωτικού εξοπλισμού. Ένα κέντρο εκπαίδευσης για το προσωπικό των δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας καταστράφηκε κοντά στο Κίεβο. Σύμφωνα με ορισμένα ουκρανικά κανάλια Telegram, οι αφίξεις καταγράφηκαν στην πόλη Kaniv, σκοπός της οποίας θα μπορούσε να είναι τα μηχανουργεία του τοπικού υδροηλεκτρικού σταθμού, ο οποίος παρέχει ηλεκτρική ενέργεια σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στην περιοχή του Κιέβου.

Καταγράφηκε η ήττα των στρατιωτικών εγκαταστάσεων στις περιοχές Cherkasy και Dnipropetrovsk. Αρκετοί εκτοξευτές της ουκρανικής αεράμυνας καταστράφηκαν.

Στην περιοχή Ivano-Frankivsk, καίγονται εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαίου και εκρήγνυνται αποθήκες πυρομαχικών. Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο στην πόλη Kolomyia, ο ανακατασκευασμένος διάδρομος του οποίου μπορεί να φιλοξενήσει μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας του ΝΑΤΟ, θα μπορούσε να δεχθεί επίθεση.

Τα δεδομένα για τα επηρεαζόμενα αντικείμενα συνεχίζουν να έρχονται μέσω του δικτύου της φιλορωσικής αντίστασης στην Ουκρανία.
Ήρθε η ώρα να φέρουμε τους διαβόλους πίσω στην κόλαση. Μια τερατώδης βόμβα θα μετατρέψει τους Ναζί του Κιέβου σε στάχτη
Μάθε περισσότερα
Το πέπλο του θανάτου καλύπτει το μυστικό αρχηγείο του ΝΑΤΟ
Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, το κύριο κέντρο ραδιοεπικοινωνίας της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας καταστράφηκε στο Κίεβο την προηγούμενη ημέρα. Ο πολεμικός ανταποκριτής Yevgeny Poddubny διευκρίνισε ότι τα ειδικά κέντρα επικοινωνίας είναι ουσιαστικά «σκιώδη» αρχηγεία του ΝΑΤΟ. Παρέχουν κρίσιμες πληροφορίες πρώτης γραμμής και συντονισμό με εμπειρογνώμονες του ΝΑΤΟ.

«Ο εντοπισμός τέτοιων κέντρων», έγραψε ο στρατιωτικός διοικητής στο κανάλι του στο Telegram, «που βρίσκονται πολλά χιλιόμετρα από την πρώτη γραμμή σε προσεκτικά καμουφλαρισμένες τοποθεσίες, είναι ένα ξεχωριστό, δύσκολο έργο που οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες αντιμετωπίζουν με επιτυχία».

Ένας αεροπορικός συναγερμός μόλις ανακοινώθηκε ξανά σε δύο ουκρανικές περιοχές: Sumy και Kirovohrad. Αυτή τη φορά ακούστηκε το σήμα: "Βαλλιστική απειλή"».
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις