Τα πάντα βρίσκονται στο Dark Web


 Τα πάντα βρίσκονται στο Dark Web. Και αν ο κόσμος μάθαινε για τα πολιτικά πρόσωπα και τις διασημότητες και τι έχουν στη διάθεσή τους σχετικά με τον εκβιασμό η κοινωνία θα κατέρρεε σε 24 ώρες. Ο P. Diddy πούλησε αρκετές κασέτες στο Dark Net. Έτσι, αυτές οι πληροφορίες που βγαίνουν αυτή τη στιγμή δεν είναι τυχαίες. Διότι δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή δεδομένου ότι τον επόμενο μήνα μεταβαίνουμε σε ένα εντελώς νέο τραπεζικό σύστημα. Και θα είστε για πρώτη φορά πραγματικά οικονομικά ελεύθεροι. Όποιος έχει αυτές τις διαρροές θα γίνει το πιο επικίνδυνο άτομο στον κόσμο. Και μπορούν να γίνουν πολύ πλούσιοι αν αποφασίσουν να τις πουλήσουν σε ειδησεογραφικά έντυπα ή σε φυλλάδες και να καταστρέψουν κυριολεκτικά καριέρες σε ολόκληρους κλάδους. Έτσι ξέρω ότι αυτοί οι ηγέτες του Κογκρέσου είναι πολύ νευρικοί αυτή τη στιγμή.

Προσωπικές πληροφορίες περισσότερων από 3.000 υπαλλήλων του Κογκρέσου και εργαζομένων στην Ουάσιγκτον διέρρευσαν στο σκοτεινό διαδίκτυο σε μαζική κυβερνοεπίθεση.


 Θυμάστε όλοι την ερωτική κασέτα που έκανε ο Έινταν Μέις-Τσερόπσκι στο Καπιτώλιο; Λοιπόν, δεν ήταν ο μόνος. Διότι λέγεται ότι υπάρχει ένα υπόγειο κάτω από την αίθουσα της Βουλής των Αντιπροσώπων όπου έχουν λάβει χώρα πολλά όργια όλα αυτά τα χρόνια. Για να μην αναφέρουμε ότι εκείνα τα παιδιά που διασώθηκαν πριν από μερικά χρόνια ήταν εκείνα που κακοποιούνταν στην Ουάσιγκτον και τα οποία βρίσκονται επίσης σε αυτές τις κασέτες. Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από ό,τι θα ανέφεραν στην πραγματικότητα τα μέσα ενημέρωσης. Επειδή κάποια από αυτά είναι και σε αυτές τις κασέτες.

 


 Η μυστική υπόγεια εγκατάσταση της NOD, η οποία συνδέεται με τις ομάδες πληροφοριών όπως η NSA και η CIA, καθώς και με πολλές άλλες κακόβουλες ομάδες, βρίσκεται κάτω από τον Λευκό Οίκο με σήραγγες που συνδέουν αυτή την εγκατάσταση της NOD με τον Οίκο του Ναού. Το Ανώτατο Συμβούλιο του Οίκου του Ναού του 33° της Σκωτσέζικης Τελετής έχει ένα δωμάτιο 14′ x 25′ με 13 καρέκλες, όπου συνεδριάζει το Μεγάλο Συμβούλιο των Δρυίδων των Illuminati. Η βαθιά υπόγεια εγκατάσταση της NOD έχει πολλά επίπεδα. Ένας αυτόπτης μάρτυρας, πήγε στο επίπεδο 17 (μέσω ανελκυστήρα) και δήλωσε ότι πιστεύει ότι υπάρχουν βαθύτερα επίπεδα.

Εδώ έγιναν πολλά σατανικά πράγματα. Το Σκοτεινό Δίκτυο τα έχει όλα εκεί. Και ξέρω ότι αυτοί οι πολιτικοί πρέπει να είναι νευρικοί για το τι ενδεχομένως θα αποκαλυφθεί.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις