Συνελήφθη ο αρχιτέκτονας της επιχείρησης Warp Speed

 

Η ομαδα των USA Rangers

συνέλαβε το Σάββατο τον αρχιτέκτονα του Operation Warp Speed ​​Moncef Slaoui, τον μαροκινό μεγιστάνα των φαρμακευτικών προϊόντων, ο οποίος τον Μάιο του 2020 πρωτοστάτησε στις προσπάθειες της διοίκησης να δηλητηριάσει 300 εκατομμύρια Αμερικανούς μέχρι τον Ιανουάριο του 2021, είπε μια πηγή στο γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith  .

Ο Slaoui βρισκοταν σε μεγάλο βαθμό κάτω από το "χαλι" σε όλη την ψευτοπανδημια. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν σπάνια το όνομά του, εστιάζοντας αντ' αυτού σε πρόσωπα με δημόσια επιρροή όπως ο Φάουτσι, ο Μπίρξ και ο Κόλινς, διαπιστευμενοι δημόσιοι υπάλληλοι που μιλούσαν καλύτερα αγγλικά. Η πηγή μας είπε ότι ο Slaoui υποβιβάστηκε στην αφάνεια των μέσων ενημέρωσης επειδή η διοίκηση πίστευε ότι "δεν εγραφε καλα η εικονα του" και ότι οι Αμερικανοί δεν θα τον εμπιστεύονταν.

Και οι Αμερικανοί θα είχαν δίκιο να μην εμπιστευτούν έναν άνθρωπο που πέρασε 30 χρόνια ως επικεφαλής του τμήματος εμβολίων της GlaxoSmithKline και εργαζόταν στη Moderna όταν ο Τραμπ τον επέλεξε να διευθύνει το Warp Speed. Εκείνη την εποχή, ο Τραμπ αποκάλεσε τον Σλάουι «έναν από τους πιο σεβαστούς άντρες στον κόσμο στην παραγωγή και στη σύνθεση των εμβολίων», αλλά απλώς "παπαγαλιζε" ό,τι οι υφιστάμενοι του Μάικλ Πενς, Άλεξ Αζάρ, ναύαρχος Μπρετ Τζιρουάρ και Ρόμπερτ Ρέντφιλντ. του είπαν. Αυτοί και άλλοι, είπε η πηγή μας, ήταν μέρος μιας μεγάλης συνωμοσίας για να εξαπατήσουν τον Πρόεδρο Τραμπ να βάλει τον Σλάουι επικεφαλής του OWS.

Ο Slaoui αντιμετώπισε κριτική επειδή κατείχε 10 εκατομμύρια δολάρια σε δικαιώματα προαίρεσης μετοχών της Moderna και εργαζόταν ως σύμβουλος στην Brii Biosciences, μια εταιρεία με σημαντικές κινεζικές επενδύσεις. Για να αποφύγει μια σύγκρουση συμφερόντων, παραιτήθηκε διστακτικά από αυτές τις θέσεις και στη συνέχεια άρχισε να συνεργάζεται με τον τότε Υπουργό Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών Alex Azar - ο οποίος επαίνεσε τον Slaoui ως «αναμφισβήτητα τον πιο έμπειρο και επιτυχημένο κατασκευαστή εμβολίων στον κόσμο» - για να επιταχύνει το Warp Speed.

Η πηγή μας είπε ότι ο Slaoui, παρά την παραίτησή του από τη Moderna, συνέχισε να λαμβάνει πληρωμές άνω των 56 εκατομμυρίων δολαρίων αφού η FDA χορήγησε την άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης στη Moderna στις 8 Δεκεμβρίου 2020.

Ωστόσο, ο στρατός ενδιαφέρθηκε λιγότερο για τα οικονομικά κίνητρα του Slaoui και περισσοτερο για τη γνώση του ότι το πειραματικό εμβόλιο της Moderna είχε σκοτώσει 34 από τους 600 συμμετέχοντες στη δοκιμή Φάσης ΙΙ τον Ιούνιο του 2020. Τα Λευκα Καπελα, είπε η πηγή μας, έχουν τώρα πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων—φυσικά και ψηφιακά έγγραφα από τον Slaoui - αποδεικνύοντας ότι ήξερε ότι το εμβόλιο προκαλούσε μυοκαρδίτιδα και δυνητικά θανατηφόρους θρόμβους αίματος, αλλά ποτέ δεν αποκάλυψε αυτές τις πληροφορίες, ακόμη και αφού ο Τραμπ τον ρώτησε προσωπικά εάν οι εμβολιασμοί ήταν πραγματικά ασφαλείς και αποτελεσματικοί.

«Έχουμε ένα θησαυρό με ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Σλάουι. Αυτός ο τύπος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παραβάτες της ψευτοπανδημιας. Λάβαμε μια επιστολή που έγραψε στον Πενς, λέγοντας ότι ήξερε ότι τα εμβόλια θα σκότωναν ανθρώπους και ότι μπορούσαν να κατηγορήσουν τον Τραμπ για την προώθηση της Επιχείρησης Warp Speed ​​στο κοινό. Έχουμε κι αλλες αποδειξεις ακόμη που θα διατεθούν όταν αντιμετωπίσει ένα στρατοδικείο και ελπίζουμε να τελειωνουμε συντομα με αυτον. Είχαμε περισσότερες από αρκετές αποδείξεις για να τον πάρουμε», είπε η πηγή μας.

Η σύλληψη, πρόσθεσε, έγινε αφού ο στρατηγός Σμιθ μίλησε με τον συνταγματάρχη J.D. Keirsey, μέλος του συμβουλίου των Λευκων Καπελων και διοικητής του 75ου Συντάγματος Ranger, των Η.Π.Α. Η κορυφαία μονάδα ελαφρού πεζικού του στρατού και η δύναμη ειδικών επιχειρήσεων εντός της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το πρωί του Σαββάτου, οι Ρέιντζερς έσπασαν την πόρτα του σπιτιού του Σλάουι 7.500 τετραγωνικών ποδιών στο Ζεμπουλόν της Βόρειας Καρολίνας. Ένας από τους τρεις γιους του, ο Hussein Mohamad Abdul Slaoui, ήταν παρών και τράβηξε ένα πιστόλι στους Rangers. Πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε και οι Ρέιντζερς συνέλαβαν τον Σλάουι. Φώναξε, «sayantaqim li allah» ή «Ο Αλλάχ θα εκδικηθεί», καθώς οι Rangers τον έσπρωξαν σε ένα πολιτικό όχημα.

"Τον πιάσαμε. Πήραμε το κάθαρμα», είπε η πηγή μας. «Είναι μόνο ένας από τους πολλούς. Αλλά τους καταδιώκουμε».

Να σημειωθει οτι, ο Slaoui απολύθηκε από τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Galvani Bioelectronics, θυγατρικής της GlaxoSmithKline, τον Μάρτιο του 2021, αφού αρκετοί νεαροί άνδρες υπάλληλοι τον κατηγόρησαν για σεξουαλική παρενόχληση. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΕΓΩ ΘΑ ΔΗΛΏΣΩ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΚΟ ΆΘΛΙΟ ΒΟΙΔΟΒΛΟΓΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΊΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΊΑ ΈΧΕΙ ΚΆΝΕΙ ΚΑΜΙΑ 34αρια Γ'ΠΠ ΚΑΜΊΑ 17αρια ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚ. ΈΧΕΙ ΗΤΤΟΠΆΘΕΙΑ ΦΌΒΟ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑ.
    ΕΊΝΑΙ ΌΝΤΩΣ ! ΝΤΟΥΒΑΡΟΝΤΟΥΒΑΡΟ.
    ΤΟΧΕΙ ΠΕΙ...!

    ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΊ Ο ΣΆΤΥΡΟΣ
    ΤΑ ΣΑΤΙΡΙΚΆ...

    Sinomosiologe
    ΑΥΤΑ!



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις