BIDEN KAI ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ...Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ

 

Ένας πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας

που είχε ανατεθεί να προστατεύσει το εξωτερικό του σπιτιού του Τζόζεφ Μπάιντεν στο Ντέλαγουερ σταμάτησε την περιπολια του του καθώς μια δυνατη κραυγή, ο θρήνος του θανάτου, έβγαινε μέσα από το σπίτι. Μίλησε σε ένα κρυφό μικρόφωνο στα μανικετόκουμπα: «Σέλτικ σε μπελάδες, μπαίνω στο σπίτι». Λίγη ώρα αργότερα, μια φωνή μιλησε στο αυτί του. «Μην μπαίνεις στην κρεβατοκάμαρα. Η κατάσταση είναι σταθερή».

Όμως ήταν πολύ αργά. Ο πράκτορας είχε βγάλει το όπλο του και μπήκε μέσα, με το πρόσωπό του χλωμό καθώς περνούσε το κατώφλι. Ένα περιεργο άρωμα πλημμύρισε τα ρουθούνια του. Πάνω στο κρεβάτι βρισκόταν το μαραμένο σωμα ενός άντρα που έμοιαζε και δεν έμοιαζε με τον Μπάιντεν, ένας γυμνός ανθρωπος πεσμένος πάνω σε ένα στρώμα, τα χέρια απλωμένα , ένας περιεργος ήχος εβγαινε από τα ξεραμένα χείλη του. Ένας ελαστικος σωλήνας έτρεχε από μια φιαλη δίπλα σε ενα παγκο διαγνωστικών μηχανημάτων που παρακολουθούσαν τα ζωτικά σημεία του Μπάιντεν. Μια δέσμη αραιων μαλλιών, αδυναμα και γκρίζα, ήταν ακουμπησμενη στο μαξιλάρι πάνω στο οποίο ακουμπούσε το κεφάλι του, λυγισμένο ελαφρώς προς τη μία πλευρά. Το σωμα στο κρεβάτι έμοιαζε αδυνατισμένο και αφυδατωμένο  σαν αποξηραμένο δαμάσκηνο. Τα κούφια μάγουλά του ετρεμαν καθώς το στόμα έβγαζε έναν ελάχιστα αντιληπτό ψίθυρο: «Κάντυ».

Ο πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας ήταν άναυδος. Είχε επιφορτιστεί με τη φύλαξη του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών -μια μεγάλη τιμή στις Μυστικές Υπηρεσίες- που υποτίθεται ότι πρεπει να ειναι αξιοπρεπής, άρτιος, αποφασιστικός και υγιής- αλλά είδε μόνο ένα αδύναμο, άρρωστο κουφαρι που δεν μπορούσε καν να σηκωθεί από το κρεβάτι. δύσκολα μπορούσε να μιλήσει, και όταν το έκανε, επανέλαβε την ίδια μονοσύλλαβη λέξη: Candy. Τα θλιμμένα, βυθισμένα μάτια του αδύναμου σωματος είδαν τον πράκτορα, με το στόμα του ανοιχτο πριν από έναν άλλο πράκτορα της μυστικής υπηρεσίας, συνοδευόμενο από την Τζιλ Μπάιντεν και έναν γιατρό, μπει στην κρεβατοκάμαρα, προειδοποιώντας τον παρών πράκτορα ότι δεν υπάκουσε τις οδηγίες να μην μπει στο σπίτι.

«Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει εδώ», είπε ο πράκτορας. «Μπήκα στο δωμάτιο πριν λάβω το μήνυμα να μην το κάνω. Μπορεί κάποιος να μου πει τι συμβαίνει;» ρώτησε ο πράκτορας, Andrew Cunningham. 

Η ημερομηνία ήταν 5 Απριλίου 2021 και η Covid-mania είχε κυριεύσει τη χώρα. Σαράντα δύο πολιτείες και εδάφη είχαν εκδώσει υποχρεωτικές εντολές παραμονής στο σπίτι, κλείνοντας τις επιχειρήσεις και θέτοντας τη ζωή, όπως την ξέραμε, σε απότομη διακοπή. Διάχυτες εντολές μάσκας και εμβολίων είχαν κυλήσει σαν καταιγίδα σε όλη τη χώρα και τα άτομα που απέφευγαν τις αντισυνταγματικές εντολές της κυβέρνησης αντιμετωπίζονταν σαν να είχαν λέπρα, αποφεύγοντας τους εμβολιασμένους τρελούς που ασπάζονταν την αφήγηση του καθεστώτος. Η οικονομία κατέρρεε, οι άνθρωποι φοβήθηκαν να βγουν έξω και ο Μπάιντεν είχε αποσυρθεί στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του στο Ντέλαγουερ.

Ο πράκτορας Andrew Cunningham ήταν στη Μυστική Υπηρεσία για οκτώ χρόνια. Μετά το γυμνάσιο, παρακολούθησε το State University της Αριζόνα και απέκτησε πτυχίο στην ποινική δικαιοσύνη. Όταν αποφοίτησε, έκανε αίτηση για δουλειά στη Μυστική Υπηρεσία και πέρασε τους άκρως απόρρητους ελέγχους ασφαλείας που απαιτούνται για την απασχόληση. Οι περισσότεροι θα τον αποκαλούσαν έναν υγιή τύπο, έναν άνθρωπο με συντηρητικές αξίες με σύζυγο και ένα παιδί κι αλλο ενα να ερχεται, σπίτι, υποθήκη και σκύλο – πίστευε στη δημοκρατία και ήθελε να υπηρετήσει τη χώρα του.

Εισήλθε στη Μυστική Υπηρεσία με ένα GS-7, τον αρχικό βαθμό αμοιβής της κυβέρνησης, και διέπρεψε στην πρακτική και την σκοποβολή, κερδίζοντας τα ευσημα των συναδερφων του. Ένα χρόνο μετά την αποφοίτησή του από την εντατική τετράμηνη σχολή εκπαίδευσης της Μυστικής Υπηρεσίας στο Federal Law Enforcement Center, ο Cunningham προήχθη στο GS-9 και άρχισε να προστατεύει ξένους αξιωματούχους που επισκέπτονταν τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τον Μάρτιο του 2019, ήταν μέρος μιας ομαδας που φύλαγε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο οποίος είχε έρθει στις ΗΠΑ για να δει τον Πρόεδρο Τραμπ στην DC. Έπρεπε να τους σφίξει τα χέρια και αργότερα θα έλεγε ότι η χειραψία με τον Πρόεδρο Τραμπ ήταν ανυπολόγιστη τιμή και ότι ο Πρόεδρος πρόβαλλε μια άθραυστη, αστραφτερή αύρα δικαιοσύνης και δύναμης.

Όταν η ψευτοπανδημια χτύπησε και ο κόσμος άρχισε να καταρρέει από μόνος του, ο Κάνινγκχαμ περνούσε περισσότερο χρόνο σε ένα γραφείο από το να συνοδεύει αρχηγούς κρατών, να κουνά τους αντίχειρες και να κοιτάζει τα άσκοπα χαρτιά. Του έλειπε η εργασία πεδίου.

Οι προεδρικές εκλογές ήρθαν και έφυγαν. Μεγάλο μέρος της χώρας απελπίστηκε από μερικές χιλιάδες υποστηρικτές του Τραμπ που διαμαρτύρονταν ειρηνικά για τις κλεμμένες εκλογές. Και ο Κάνινγκχαμ θα αντιπροσώπευε σύντομα έναν άνθρωπο που περιφρονούσε, ένα εξαθλιωμένο θηρίο τόσο περιχαρακωμένο στο Βαθύ Κράτος, τόσο περιτριγυρισμένο από ταμεία άπειρων βρώμικων μετρητών, που η ψεύτικη νίκη του επί του Τραμπ ήταν πρακτικά προκαθορισμένη. Αν και ο Κάνινγκχαμ μισούσε τον Μπάιντεν, ο χαρακτηρας του του απαγόρευσε να υποτιμά δημόσια τον Πρόεδρο, ακόμη και ψεύτικο. Η γραφική εργασία φάνηκε ξαφνικά προτιμότερη από το να κοιτάξει κανείς έναν άνθρωπο που απεχθάνεται πέρα από την ικανότητά του να εκφράζει.

Στις 4 Απριλίου 2021, ο Κάνινγκχαμ έλαβε μια κλήση που φοβόταν. Έγινε μέλος μιας ομάδας τεσσάρων ατόμων που στάλθηκαν για να φρουρούν τον Πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία στο σπίτι τους στο Wilmington, στο Ντέλαγουερ. Σε αντίθεση με τους άλλους πράκτορες, που είχαν πρόσβαση στο εσωτερικό του σπιτιού, ο Κάνινγκχαμ κλήθηκε να περιπολεί στο εξωτερικό και να σταματήσει τυχόν οχήματα που εισέβαλαν στην επικρατεια της κατοικίας Μπάιντεν. Του είπαν ότι ο Μπάιντεν είχε απομονωθεί από φόβο μην κολλήσει τον κορωνοϊό, καθώς μέλη της διοίκησης με τα οποία ο Μπάιντεν είχε στενή επαφή είχαν βρεθεί θετικά στον ιό. Μόνο ο Μπάιντεν, η Τζιλ και δύο «εγκεκριμένοι» πράκτορες μπορούσαν να μπουν και να βγουν από το σπίτι. Δεν καταλάβαινε γιατί υποβιβάστηκε στην αυλή, ενώ λιγότερο έμπειροι πράκτορες μπορούσαν να εισέλθουν ελεύθερα στο σπίτι, αλλά αναγκάστηκε να υπακούσει στις εντολές.

Μια μέρα αργότερα, ο Κάνινγκχαμ περιπολούσε στην αυλή του σπιτιού Μπάιντεν όταν άκουσε έναν απόκοσμο ηχο και μια κραυγή για βοήθεια που προερχόταν από ένα παράθυρο στην κρεβατοκάμαρα του ψεύτικου Προέδρου. Μιλησε στο μικρόφωνό του, λέγοντας, «κάτι μπορεί να πάει στραβά με τη Σέλτικ», αλλά δεν άκουσε καμία απάντηση. Ο Σέλτικ - η κωδική ονομασία της Μυστικής Υπηρεσίας για τον Μπάιντεν - κινδύνευε, είπε καθώς τράβηξε το πλαϊνό όπλο του και μπήκε στην κατοικία, κοιτάζοντας στις γωνίες και "καθαρίζοντας" το σπίτι. Σταμάτησε στην πόρτα του κρεβατιού του Μπάιντεν. Έριξε μια ματιά, ελπίζοντας να δει τους άλλους πράκτορες ή την Τζιλ να ορμάει στο κρεβάτι του Τζο. Ο Κάνινγκχαμ δεν ήθελε να δει τίποτα από αυτά. Όταν δεν εμφανίστηκε κανείς, μπήκε στην κρεβατοκάμαρα και είδε το αδιανόητο.

Η Τζιλ Μπάιντεν και ο δεύτερος πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας επέπληξαν τον Κάνινγκχαμ επειδή παρενέβη στο εσωτερικο του σπιτιου χωρίς άδεια. Ο Κάνινγκχαμ εμεινε εκπληκτος απο τη σιωπή καθώς ο γιατρός του Μπάιντεν, ο Δρ. Κέβιν Ο' Κόνερ, μπήκε στην κρεβατοκάμαρα κουβαλώντας μια σύριγγα με παχύρρευστο υγρό, την οποία έβαλε στον ενδοφλέβιο σωλήνα που εστάζε υγρό στο χέρι του Μπάιντεν. «Κάντυ», είπε ο Μπάιντεν, με ένα χαμόγελο να διασχίζει το πρόσωπό του καθώς το παρασκεύασμα έσταζε στις φλέβες του. Ξαφνικά κάθισε ίσια, τραβώντας το σωληνακι από το μπράτσο του και του είπε: «Είμαι καλύτερα τώρα».

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Κάνινγκχαμ έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον διευθυντή των μυστικών υπηρεσιών Τζέιμς Μάρεϊ. «Τώρα που ξέρεις, κρατάς το στόμα σου κλειστό», του είπε ο Μάρεϊ, παρόλο που ο Κάνινγκχαμ δεν κατάλαβε το εύρος του τι είχε συμβεί μέχρι που ένας άλλος πράκτορας του αποκάλυψε ότι ο Μπάιντεν ήταν εθισμένος σε ένα φαρμακευτικό κοκτέιλ. ονομάζεται Adrenochrome από το 2009.

Ο Κάνινγκχαμ άκουσε ότι ο εθισμός του Μπάιντεν στο Adrenochrome είχε γίνει τόσο οξύς που χρειαζόταν έγχυση κάθε λίγες μέρες για να μην πέσει στην τρέλα. Χωρίς αυτό, μεταμορφωνοταν σε μια μπάλα ακατανόητης παραφροσύνης. Μέσω έρευνας, ο Cunningham έμαθε ότι το Adrenochrome ήταν φτιαγμένο από επινεφριδιακό υγρό που συλλέγεται από τα επινεφρίδια βασανισμένων παιδιών και συνθετικά οπιούχα.

Παραιτήθηκε από τη Μυστική Υπηρεσία μια εβδομάδα αργότερα, λέγοντας ότι η δουλειά και η ανατροφή της οικογένειας ήταν ασυμβίβαστα. Ο Τζέιμς Μάρεϊ τον απείλησε ξεκάθαρα να μείνει σιωπηλός για όσα είχε δει στο σπίτι του Μπάιντεν στο Ντέλαγουερ. Ένα μήνα αργότερα, ο Κάνινγκχαμ μετακόμισε με την οικογένειά του στην Ελβετία.

Ο Κάνινγκχαμ λέει ότι είναι ακόμα εκπληκτος. Είδε έναν άνδρα με το ένα πόδι στον τάφο ξαφνικα να σηκώνεται και να χορεύει ένα χορό μετά από μια δοση Adrenochrome. Αφού είδε με τι είχε να κανει, είπε ότι δεν μπορούσε να εργαστεί για την κυβέρνηση. Αυτός και η οικογένειά του δεν θα επιστρέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι να φύγει ο Μπάιντεν και ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ αποκαταστήσει την πλήρη τάξη στη Δημοκρατία.






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΣΎΝΘΕΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΣΑΤΙΡΙΚΆ...
    Sinomosiologe 👍
    ΚΑΙ ΈΧΕΙΣ ΈΝΑ ΥΠΈΡΟΧΟ ΙΣΤΟΡΙΚΌ ΒΙΒΛΊΟ ΜΗΝ ΠΩ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΊΔΕΙΑ !ΠΟΙΑ? ΔΟΜΉ? Ο...! ΓΜΙ !
    ΧΑΧΑΧΑΑΑ

    ΜΑΚΆΡΙ ΝΑΝΑΙ
    ΌΛΑ ΑΛΉΘΕΙΑ ❗


    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΑΤΙΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΛΘΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις