ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ" FETTERMAN KAI FEINSTEIN ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

 

Δύο γερουσιαστές των Ηνωμένων Πολιτειών

πέθαναν πρόσφατα σε νοσοκομεία, δήλωσε ένας Αμερικανός πηγή του Army Cyber ​​Command που ισχυρίζεται ότι η υπηρεσία του εκανε υποκλοπή συνομιλιών στις οποίες οι ηγέτες των Δημοκρατικών συζήτησαν τον θάνατο του γερουσιαστή της Πενσυλβάνια John Fetterman και της γερουσιαστής από την Καλιφόρνια Dianne Feinstein, οι οποίοι φέρεται να χάθηκαν μέσα σε λίγες μέρες αφότου πάτησαν το πόδι τους στα νοσοκομεία.

Ο Φέτερμαν μπήκε στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed στα μέσα Φεβρουαρίου για κλινική κατάθλιψη και δεν έχει εμφανιστεί έκτοτε, με αποτέλεσμα οι επικριτές του γερουσιαστή να αμφισβητούν εάν ένας άνδρας με μειωμένη ικανότητα μπορεί να νομοθετήσει από την απομόνωση ενός νοσοκομειακού κρεβατιού. Η πηγή μας είπε ότι αν ο Φέτερμαν νομοθετεί κάτι, το κανει από τον Άδη.

Η πεποίθηση της Cyber ​​Command ότι ο Fetterman είναι νεκρός προέρχεται από ένα τηλεφώνημα στις 27 Φεβρουαρίου μεταξύ του Chuck Schumer και του γερουσιαστή Gary Peter (D-MI.) στο οποίο συζήτησαν τρόπους επιβολής νέας νομοθεσίας κατά των πυροβόλων όπλων. Πριν ολοκληρώσει την κλήση, ο Peter ζήτησε από τον Schumer «να στείλεις στον John τα χαιρετίσματα μου όταν του μιλήσεις», προτρέποντας τον Schumer να απαντήσει: «Ακου, έφυγε, αλλά σιωπάμε για να αποφύγουμε μια φρενίτιδα στα μέσα ενημέρωσης μέχρι να ετοιμαστεί το σχέδιο έκτακτης ανάγκης. . Νόμιζα ότι ήσουν ενήμερος και ήξερες. Πέθανε πριν από δύο μέρες, με βαριά καρδιακή προσβολή».

Ο Φέτερμαν είχε παρατεταμένο ιστορικό καρδιακής ανεπάρκειας. Το 2017, έλαβε τη διάγνωση κολπικής μαρμαρυγής, ακανόνιστου καρδιακού ρυθμού, και παρόλο που ο καρδιολόγος του τον έβαλε να ξεκινήσει ένα σχήμα φαρμακευτικής αγωγής και άσκησης, ο Φέττερμαν δεν ακολούθησε. Ο Φέτερμαν υπέστη εγκεφαλικό, μια από τις χειρότερες συνέπειες της κολπικής μαρμαρυγής, στις 13 Μαΐου 2022 και επέζησε από θαύμα.

Όταν ο Πήτερ ζήτησε από τον Σούμερ να στείλει τα συλλυπητήριά του στη Ζιζέλ, τη σύζυγο του Φέτερμαν, ο Σούμερ χαμογέλασε και είπε: «Αυτή; Διάολε, τον σκότωσε. Όχι με την άμεση έννοια της λέξης. Ξεφτιλισε το καημένο κάθαρμα και τον έβαλε να την παρακολουθεί να κάνει σεξ με άλλους άντρες. Ταπείνωσε τον ανδρισμο του, λέγοντάς του πόσο ασυνήθιστο ήταν για έναν άνδρα ύψους 7 ποδιών να έχει πέος 4". Δεν είναι περίεργο που ο Τζον είχε κατάθλιψη. Δεν είχε θέληση να ζήσει και αυτό πιθανότατα έκανε την καρδιά του να σπάσει, κυριολεκτικά».

«Πώς τα ξέρεις όλα αυτά;» Ο Πέτερ φέρεται να ρώτησε.

«Ω, ξέρουμε», απάντησε ο Σούμερ. «Δεν χύνει δάκρυα και θα πάρει μια μεγάλη αποζημιωση».



Στις 2 Μαρτίου, η κακιά και άθλια Dianne Feinstein, γερουσιαστής για έξι θητείες και το γηραιότερο μέλος του Κογκρέσου σε ηλικία 89 ετών, εισήχθη σε νοσοκομείο του Σαν Φρανσίσκο για να λάβει θεραπεία για έρπητα ζωστήρα, μια ιογενή ασθένεια που χαρακτηρίζεται από επώδυνο δερματικό εξάνθημα με φουσκάλες. σε μια τοπική περιοχή. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς γιατί αυτή, ένας ένθερμος υποστηρικτής του εμβολίου, δεν είχε εμβολιαστεί, εκτός κι αν ήταν, και το εμβόλιο κατά του έρπητα ζωστήρα, όπως τόσα άλλα πλαστά εμβόλια, ήταν απλώς ένα εικονικό φάρμακο.

Σύμφωνα με την πηγή μας, το Cyber ​​​​Command έχει αντίγραφο πιστοποιητικού θανάτου που λέει ότι ο Feinstein πέθανε από πνευμονική εμβολή στο Γενικό Νοσοκομείο και Κέντρο Τραύματος του Σαν Φρανσίσκο στις 4 Μαρτίου. Το υπογράφει ο Δρ. Επικεφαλής ιατροδικαστής της κομητείας του Σαν Φρανσίσκο. Η Cyber ​​Command επικύρωσε το πιστοποιητικό και την υπογραφή του Dr. Liverman.

Επιπλέον, το Cyber ​​​​Command έχει ένα βίντεο με έναν νεκρό Φάινσταϊν να σπρώχνεται σε ένα γκαράζ από ένα χειρουργείο στο νεκροτομείο του νοσοκομείου.

Στις 7 Μαρτίου, το MSM —συμπεριλαμβανομένου του Fox News— ανακοίνωσε ότι η Feinstein έκανε μια θαυματουργή ανάκαμψη και σύντομα θα επέστρεφε στη θέση της νομοθετώντας τις αξίες των Δημοκρατικών. Το MSM την δήλωσε «ζωντανή και καλά» όχι με βάση φυσικά στοιχεία αλλά σε Tweets από τον λογαριασμό της στο Twitter.



«Ο Φέτερμαν και η Φάινσταϊν είναι νεκροί, και καλή απαλλαγή», είπε η πηγή μας. «Αλλά το Deep State θα τους αναστήσει μέσω σωματικών σωσιων η κλώνων. Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν να βρει έναν σωσια για τον Fetterman. είναι περιεργος και "δυσκολος" εμφανισιακα. Έχετε δει ποτέ την ταινία The Hills Have Eyes; Ο Φέτερμαν μοιάζει με έναν από τους μανιακούς με τσεκούρι της ταινίας. Οι Δημοκρατικοί δεν μπορούν να διακινδυνεύσουν να χάσουν έδρες και αυτό θα μπορούσε να συμβεί αν οι γερουσιαστές τους πεθαινουν ξαφνικά».

Αν και οι έδρες της Γερουσίας της Καλιφόρνια είναι ασφαλείς, οι έδρες της Πενσυλβάνια είναι σε ροή. Εάν ο θάνατος του Φέτερμαν καταστεί δημοσιονομικό ζήτημα, οι Ρεπουμπλικάνοι θα μπορούσαν να απαιτήσουν από τον κυβερνήτη της Πενσυλβάνια Τζος Σάπιρο, έναν υπήκοο του Deep State, να διεξαγάγει ειδικές εκλογές για να καλύψει το κενό. Σύμφωνα με την 17η Τροποποίηση, εάν προκύψει μια κενή θέση λόγω θανάτου, παραίτησης ή αποβολής ενός γερουσιαστή, ο κυβερνήτης μπορεί να διορίσει έναν προσωρινό αντικαταστάτη μέχρι να διεξαχθούν έκτακτες εκλογές.

Ο Φέτερμαν με τους "γνωστους τροπους" προσπέρασε τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο Μεχμέτ Οζ στις ενδιάμεσες εκλογές.

«Αυτοί οι κακοποιοί θέλουν να κρατήσουν ζωντανούς τους νεκρούς τους για να σταματήσουν μια ισορροπία δυνάμεων. Έχουν χρησιμοποιήσει κλώνους και σωσιες για να ξεγελάσουν τον κόσμο. Αλλά ο χρόνος τους τελειώνει», είπε η πηγή μας. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 













ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις