Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος Su-27 έστειλε στον πάτο της Μαύρης Θάλασσας drone MQ-9 Reaper των ΗΠΑ...!!!


Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη

προκάλεσαν την κατάρριψη drone ΜQ-9 Reaper των ΗΠΑ πάνω από την Μαύρη Θάλασσα, είτε με «άδειασμα καυσίμων» επάνω του, είτε με «κάψιμο» του αμερικανικού αεροσκάφους από τον κινητήρα ενός από τα δύο ρωσικά μαχητικά που είχε προηγηθεί του drone μερικά μέτρα.

Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος Reaper και δύο αεροσκάφη SU-27 Flanker επιχειρούσαν πάνω από διεθνή ύδατα πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, όταν ένα από τα ρωσικά αεροσκάφη πέταξε σκόπιμα μπροστά από το μη επανδρωμένο αεροσκάφος και έριξε καύσιμα μπροστά του, σύμφωνα με τον αξιωματούχο.

Ένα από τα αεριωθούμενα αεροσκάφη προκάλεσε στη συνέχεια ζημιά στην έλικα του Reaper, η οποία είναι τοποθετημένη στο πίσω μέρος του μη επανδρωμένου αεροσκάφους, δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος σε μία άλλη εκδοχή που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο εξαπόλυσης βολών.

Το Reaper κατέπεσε σε διεθνή ύδατα, στην Μαύρη Θάλασσα.

«Το αεροσκάφος μας, MQ-9, εκτελούσε επιχειρήσεις ρουτίνας στον διεθνή εναέριο χώρο όταν αναχαιτίστηκε και χτυπήθηκε από ρωσικό αεροσκάφος με αποτέλεσμα να συντριβεί», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Αμερικανός πτέραρχος Τζέιμς Χέκερ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έχει ήδη ενημερωθεί για το συμβάν, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Τζον Κίρμπι.

Τα χαρακτηριστικά των πανίσχυρων UAV

Το UAV τύπου MQ-9 Reaper έχει αυτονομία πτήσης  πάνω από 27 ώρες, μπορεί να αναπτύσσει ταχύτητες έως και 44 χιλιόμετρα την ώρα και μπορεί να επιχειρεί μέχρι και τα 0.000 πόδια. Μπορεί να εξοπλιστεί με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 1,7 τόνων, ενώ ακόμα διαθέτει σύγχρονα συστήματα ελέγχου πτήσης, avionics, αισθητήρες, ραντάρ και ικανές αμυντικές δυνατότητες απέναντι σε εχθρικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου. Το MQ-9 Reaper μπορεί να οπλιστεί και έχει άνοιγμα φτερών περίπου 66 πόδια. Μπορεί να μείνει στον αέρα για περισσότερες από 24 ώρες.

Το MQ-9 Reaper μπορεί βέβαια να πραγματοποιήσει και πλήγματα ακριβείας και αεροπορικές επιδρομές.

Στο πλαίσιο αυτό, αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει επίσης εμβέλεια 1.150 μίλια, ενώ πρόκειται για ένα πολύ πιο ευέλικτο και ικανό drone, ειδικά με την προσθήκη του πολυφασματικού συστήματος στόχευσης (Multi-Spectral Targeting System).

Η γκάμα των αισθητήρων που διαθέτει είναι μεγάλη επιτρέποντας την παρακολούθηση πολλαπλών χερσαίων στόχων και μπορεί να φέρει αφενός 4 πυραύλους τύπου αέρος – εδάφους Hellfire, οι οποίοι μπορούν να εξοπλιστούν με κεφαλές υψηλής εκρηκτικότητας για χρήση κατά θωρακισμένων στόχων και αφετέρου κατευθυνόμενες βόμβες GBU-12 Paveway II και GBU-38 Joint Direct Attack.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΚΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ.

    ΟΙ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΊΑ ΚΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΓΗΙΝΑ ΡΟΎΧΑ ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΤΟΝΜΠΑΣ,ΚΙΕΒΟΥ,ΣΥΝΟΡΩΝ ΡΩΣΣΙΑΣ-ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΊΜΕΝΑ.

    ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΙΈΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ.ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΝΑΖΗΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΌΡΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΌΡΙΣΕ Η ΜΟΊΡΑ.ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΕΤΣΙ;
    ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΤΟΥ ΝΤΟΝΜΠΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑ ΔΙΗΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΤΩΝ ΝΑΖΗΔΩΝ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΘΗΝΆ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΑΤΟ,ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΟ ΜΕ ΟΥΚΡΟΣΗΜΑΙΕΣ...
    ΕΞ ΟΥ ΚΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΚΙΝΖΑΛ ΚΑΙ ΣΠΕΥΣΑΝΕ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΣΟΙ ΔΥΤΙΚΟΊ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ.ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ.
    ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΝΑΤΟΪΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΡΟΜΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΠΛΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.ΜΠΙΝΓΚΟ!
    ΤΩΡΑ,ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΚΙΣΤΗ ΜΕ ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ/ΝΑΖΗΔΕΣ ΟΡΚΣ.

    ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΟΨΥΧΩΝ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

    ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΚΊΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΒΑΜΠ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 2030.
    ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΚΑΩΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΑΚΕΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΥΠΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ναβαλνι ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΡΩΣΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΕΔΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟ ΣΑΤΑΝΑΤΟ/ΒΑΤΙΚΑΝΑΤΟ/ΝΑΖΙΝΑΤΟ,ΤΟ ΕΞΗΣ...

    "ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΝΙΚΑΤΕ ΌΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΊΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΡΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΓΗ,ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΙΣΧΥΡΌΤΑΤΕΣ ΑΝΩ ΤΗΣ 6ης ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ...ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ.

    EYES IN THE SKY 24/7 AFTER YOU.

    TO MATI TOY ΩΡΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΤΗΡΕΊ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΔΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΠΛΕΟΝ.
    Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ/ΣΙΒΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΌΟ =ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.ΟΣΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΊΕΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΤΕ ΤΗΝ ΘΑΝΗ ΣΑΣ."

    ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΡ ΚΡΙΣΤΙΛ.ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΠΕΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΟΙ "ΦΤΕΡΩΤΟΙ" ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ VLASH/MAITRE.

    NA ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΟΠΗ ΠΛΕΙΑΔΩΝ ΟΙ ΚΑΤ'ΕΜΈ ΟΜΟΡΦΟΙ ΣΑΟΥΚ ΜΕΣΒΑΚΙ;
    ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ SHAMAN "JA RUSKII".ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΞΑΝΘΌ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟ ΑΣΤΡΟΣΠΟΡΟ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΑΧΥΑ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΥΟ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ "ΕΙΜΑΙ ΡΩΣΣΟΣ" ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ;ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΒΑΖΕΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟ ΑΣΜΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΑΟΥΚ ΜΕΣΒΑΚΙ ΣΤΕΡΟΠΗΣ.ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ Σ'ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΩΣ ΕΡΠΕΤΙΚΟΙ ΘΕΤΙΚΟΙ,ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ Μ45=ΕΠΤΑ ΚΑΤ'ΕΜΈ ΕΝΝΙΑ ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΩΝΗ.ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ.ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΕΙΑΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΗ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ Η ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΊΩΝΑ ΑΚΟΜΑ.

    ΟΜΩΣ...
    ΕΙΜΑΣΤΕ 400.000 ΕΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΏΝ ΛΥΡΕΙΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΎΜΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ,ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

    ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΙ ΚΙ ΕΓΩ ΔΑΚΡΎΖΩ ....

    ΡΙΤΑ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΌΧΙ ΌΤΙ ΤΟΥΣ ΈΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ...
    ΟΟΟΧΙ... ΝΤΑΣΒΙΝΤΑΝΙΑ ΧΑΖΑΡΟΜΑΦ.


    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις