TEΛEYTAIA NEA 12/03/23

 


BOMBA ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ. Ο Άντριου Μπρίτζεν, μέλος του κοινοβουλίου από το North West Leicestershire αναφέρει στο twitter κάτι συγκλονιστικό: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι κατά την επίσκεψή μου στην Ουάσιγκτον τα περασμένα Χριστούγεννα/Πρωτοχρονιά ενημερώθηκα ότι το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ήταν υπεύθυνο τόσο για τον ιό όσο και για τα εμβόλια. Ονομάστηκε Fort Detrick. Επίσης μια εγκατάσταση στον Καναδά. Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένω να δω την έναρξη ποινικών διαδικασιών εναντίον πολλών πολιτικών και αξιωματούχων που είναι υπεύθυνοι σε όλο τον κόσμο»!!! ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ (ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ)!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 3 άτομα και κείμενο από το Twitter
 
>>Η south China Morning Post αναφέρει πως υπήρξαν εκκλήσεις για τη θέσπιση νομοθεσίας εν καιρώ πολέμου στην Κίνα, η οποία έχει δεσμευτεί να υπερασπιστεί την κυριαρχία και τα εθνικά συμφέροντα της χώρας με στρατιωτική δύναμη εάν χρειαστεί! Οι εκκλήσεις προήλθαν από βουλευτές του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού στο Εθνικό Λαϊκό Κογκρέσο - το εθνικό νομοθετικό σώμα, το οποίο πραγματοποιεί την ετήσια συνέλευση του στο Πεκίνο. Σύμφωνα με μια περίληψη των προτάσεών τους που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη, οι βουλευτές του PLA σχολίασαν αυτό που αποκάλεσαν επείγουσα ανάγκη για νομοθεσία εν καιρώ πολέμου καθώς εξέταζαν τροποποιήσεις στον Νομοθετικό Νόμο, ο οποίος καθορίζει αρχές για τη νομοθέτηση και τους νομοθέτες.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο
 
>> Νέος υπουργός Άμυνας της Κίνας ορίστηκε ο στρατηγός Λι Σανγκφού, ο οποίος τελεί υπό αμερικανικές κυρώσεις από το 2018 για στρατιωτική συνεργασία με τη Ρωσία ορίστηκε την Κυριακή ως νέος υπουργός Άμυνας της Κίνας!!! Είναι βετεράνος της προσπάθειας εκσυγχρονισμού του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (PLA) - μια κίνηση που οδήγησε τις Ηνωμένες Πολιτείες να του επιβάλουν κυρώσεις για την απόκτηση όπλων από τη Ρωσία. Η θητεία του ξεκινά καθώς η Ουάσιγκτον πιέζει να αποκαταστήσει τον στρατιωτικό διάλογο και τις επικοινωνίες που επιδεινώθηκαν καθώς το Πεκίνο αντέδρασε με οργή στην επίσκεψη της Πελόζι στην Ταϊβάν τον Αύγουστο. Η ιστορία του Λι ως τεχνοκράτη - είναι μηχανικός αεροδιαστημικής που εργάστηκε στο δορυφορικό πρόγραμμα της Κίνας - θα τον βοηθήσει να παίξει βασικό ρόλο στην επίτευξη των προσωρινών στόχων του προέδρου Xi Jinping για την PLA, λένε οι ειδικοί. ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ!!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στρατιωτική στολή και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from AZgeopolitics Baiç百科 General Li Shangfu, who has been under US sanctions since 2018 for military cooperation with Russia, was appointed the new Minister of Defense of China. Û Û 27 QuantumLi...,"
 
>>Ρωσικά κανάλια στο τέλεγκραμ αναφέρουν πως Αμερικανικοί πηγές αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια πρόσφατης επίθεσης στο Κίεβο, πύραυλοι Kinzhal έπληξαν ένα κέντρο ελέγχου με αξιωματικούς του ΝΑΤΟ, μεταξύ των οποίων υπάρχουν νεκροί και τραυματίες! Το pronews αναφέρει λεπτομέρειες πως ο Ρωσικός υπερ-υπερηχητικός πύραυλος Kinzhal, με ταχύτητας πλήγματος επί του στόχου της τάξης των 12 μαχ (δώδεκα φορές η ταχύτητα του ήχου) πέτυχε να πλήξει το κοινό κέντρο διοίκησης, ελέγχου και επικοινωνιών Ουκρανών και ΝΑΤΟ που είχε εγκατασταθεί σε βάθος 120 μέτρων! Στο υπόγειο στρατηγείο (που είχε κτιστεί σε βάθος 400 ποδών μέσα στo έδαφος) υπηρετούσε αριθμός αξιωματούχων του ΝΑΤΟ και φέρεται να φιλοξενούσε άνω των 300 ατόμων. Οι Ρώσοι μιλάνε για ανάσυρση 40 νεκρών από τα συντρίμμια του υπόγειου στρατηγείου, μέχρι στιγμής, αλλά οι περισσότεροι δεν θα ανασυρθούν ποτέ καθώς θάφτηκαν από τα συντρίμμια. Είναι άγνωστο πόσοι Δυτικοί και πόσοι Ουκρανοί σκοτώθηκαν στην επίθεση, αλλά είναι η πρώτη φορά που οι Δυτικοί μετρούν τόσο πολλούς νεκρούς και μάλιστα αξιωματικούς και υπαξιωματικούς!! 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Donbass Devushka American resources report that during a recent attack on Kiev, Kinzhal missiles hit a control center with NATTO officers, among whom there are dead and wounded 32 QuantumLi..., 10:37 AM"
 
>>Σε όλα όσα αναφέραμε χθες για την χρεωκοπία της Silicon Valley Bank (SVB), θα προσθέσουμε μερικές ακόμα πολύ σημαντικές πληροφορίες που μας δίνουν μια καλύτερη εικόνα τι συμβαίνει στα παρασκήνια.
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Disclose.tv JUST IN -FDIC and Federal Reserve discuss fund to backstop deposits if more banks fail following Silicon Valley Bank's collapse- Bloomberg @disclosetv QuantumLig. 31Quantumig...8:26AM 8:26AM" από το Twitter
 
**ΕΠΙΣΗΣ, το Bloomberg αναφέρει πως η FDIC και η FED εξετάζουν τη δημιουργία ενός ταμείου που θα επιτρέψει τις ρυθμιστικές αρχές να στηρίξουν περισσότερες καταθέσεις σε τράπεζες που αντιμετωπίζουν προβλήματα μετά την κατάρρευση της Silicon Valley Bank!!! ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΠΩΣ «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ; ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ. ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ BANK RUN ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΟΛΑ!
 
**Ο Έλον Μασκ απάντησε σ ερώτηση στο twitter πως ότι είναι «ανοιχτός στην ιδέα» να αγοράσει μια τράπεζα Silicon Valley και να τη μετατρέψει σε ψηφιακή τράπεζα!!!! ΟΠΩΣ ΤΟ TWITTER ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ SVB… ΤΥΧΑΙΑ; Η ΜΗΠΩΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ TWITTER, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΝΟΧΑ ΜΥΣΤΙΚΑ;
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 2 άτομα και κείμενο που λέει "Min-Liang Tan @minliangtan Mar 11 Ithink Twitter should buy SVB and become a digital bank. 670 い 1,904 27.7K Elon Musk @elonmusk 山 7.9M Replying to @minliangtan I'm open to the idea 4:05 AM Mar 11, 2023 8.9M Views" από το Twitter
 
**Ο δισεκατομμυριούχος διαχειριστής hedge fund Bill Ackman προβλέπει «οικονομική κατάρρευση» εντός ωρών από το άνοιγμα των τραπεζών το πρωί της Δευτέρας μετά την αποτυχία της Silicon Valley Bank. Ο Ackman προτρέπει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να παρέμβει επιτέλους και να προστατεύσει όλους τους καταθέτες της τράπεζας [ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ; ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣEI Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ … ΟΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ;], προειδοποιώντας ότι η αδράνεια θα μπορούσε να οδηγήσει την μετάδοση σε άλλες μικρότερες τράπεζες του κλάδου. Η ανησυχία είναι ότι οι πελάτες θα βιαστούν να κάνουν ανάληψη μετρητών από τους λογαριασμούς τους φοβούμενοι αστάθεια στο τραπεζικό σύστημα με την πολύ πραγματική πιθανότητα ενός φαινομένου ντόμινο. Ο Άκμαν προτρέπει την κυβέρνηση να αναλάβει δράση και να διορθώσει ένα «σύντομα-να-μη αναστρέψιμο λάθος» μέχρι το πρωί της Δευτέρας, για να αποτρέψει ένα τέτοιο ζοφερό σενάριο από το να συμβεί.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο
 
**Η γιαγιάκα που κάνει την υπουργό Οικονομικών, η Τζάνετ Γέλεν, δήλωσε την Κυριακή ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν θα διασώσει τη Silicon Valley Bank, αλλά εργάζεται για να βοηθήσει τους καταθέτες που ανησυχούν για τα χρήματά τους…. ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ… ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΩΤΙΑ..
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Disclose.tv JUST U.S. Treasury Secretary Janet Yellen rules out a bailout of collapsed Silicon Valley Bank. @disclosetv ht:/112 Disclose.tv Yellen says no federal bailout for Silicon Valley Bank Breaking news from around the world. 07 QuantumLig..., 4:12PM" από το Twitter
 
** Η FDIC ξεκίνησε μια διαδικασία δημοπρασίας αργά το Σάββατο για την Silicon Valley Bank, με τις τελικές προσφορές να λήγουν μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα. H FDIC στοχεύει σε μια γρήγορη συμφωνία, αλλά ο νικητής μπορεί να μην γίνει γνωστός μέχρι αργά την Κυριακή, σύμφωνα με ένα άτομο, το οποίο ζήτησε να μην κατονομαστεί επειδή το θέμα δεν είναι δημόσιο. Δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση και είναι πιθανό να μην επιτευχθεί συμφωνία, αναφέρουν πηγές.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
**Πληροφορίες ανεπιβεβαίωτες από τους συγκεκριμένους καταθέτες (που δεν είναι εύκολο να διασταυρωθούν) αναφέρουν πως η κατάρρευση της Silicon Valley Bank είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια ο πρίγκιπας Χάρυ και η Όπρα 590 εκατομμύρια δολάρια από την κατάρρευση της τράπεζας SVB χθες στην Καλιφόρνια!!! Όπως αναφέραμε και χθες, το ο τυπικό πρόγραμμα της Ομοσπονδιακή Εταιρεία Ασφάλισης Καταθέσεων (FDIC) καλύπτει έως 250.000 δολάρια ανά καταθέτη, για κάθε κατηγορία λογαριασμού. ΕΠΟΜΕΝΩΣ… ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΑ «ΧΑΘΗΚΑΝ»…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Investment Watch fine selection of ndependent media sources Newsletters/RSS About Economic Calendar Donate Privacy Policy OPRAH STANDS TO LOSE $590 MILLION AFTER COLLAPSE OF SVB March 11, 2023 10:55 am by IWB 2023 iSource News Mar news @isource_news WORLD EXCLUSIVE: HARRY AND MEGHAN MAY NOT BE ABLE To PAY THEIR EXPENSES FOLLOWING COLLAPSE OF SILICON VALLEY BANK iSN has learned the bulk failed institution. their funds are now locked p the "It's complete disaster," said person familiar with the situation. svb iSource News @isource news >>>>><< OPRAH STANDS TO LOSE $590 MILLION AFTER COLLAPSE OF SVB"
 
**ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ οι ομοσπονδιακές αρχές εξετάζουν σοβαρά τη διασφάλιση όλων των ανασφάλιστων καταθέσεων στη Silicon Valley Bank, εξετάζοντας μια έκτακτη παρέμβαση για να αποτρέψουν αυτό που φοβούνται ότι θα ήταν πανικός στο χρηματοπιστωτικό σύστημα των ΗΠΑ, σύμφωνα με τρία άτομα με γνώση του θέματος, τα οποία μίλησαν υπό τον όρο της ανωνυμίας. για να περιγράψει ιδιωτικές διαβουλεύσεις.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
**Η daily mail (που βγάζει πολλές ειδήσεις από πηγές που πρέπει να συνδέονται με τα Λευκά Καπέλα) αναφέρει πως πι φόβοι αυξάνονταν την Παρασκευή για το μέλλον της First Republic Bank (16η μεγαλύτερη τράπεζα των ΗΠΑ), μετά από τα κύματα της κατάρρευσης της Silicon Valley Bank, οι μετοχές της οποίας έπεσαν κατακόρυφα 50% την Παρασκευή, πριν κλείσουν 15% κάτω. Η First Republic εξέδωσε μια δήλωση αργά το πρωί επιδιώκοντας να ηρεμήσει τους επενδυτές, επισημαίνοντας τη «συνεχιζόμενη ασφάλεια και σταθερότητα και ισχυρές θέσεις κεφαλαίου και ρευστότητας».
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 / - Mail Online Fears Silicon Valley Bank collapse could topple First Republic Bank next, as shares slump 40% in a month and investors voic... First Republic Bank, the the 16th largest in the US, saw its shares plummet 50 percent on Friday. The concern was due to the colla... பUUU THE 01:01 HOUSE THE WHITE HOUSE WASHINGTON 023 QuantumLig.. 4:32 PM"
 
**Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ CREDIT SUISSE. Οι μετοχές της Credit Suisse σημείωσαν νέο ιστορικό χαμηλό στις αρχές της διαπραγμάτευσης την Παρασκευή, καθώς ο ευρωπαϊκός τραπεζικός τομέας υπέστη τις συνέπειες από το απότομο ξεπούλημα των χρηματοοικονομικών μετοχών των ΗΠΑ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 ht/ sh Reuters Credit Suisse shares hit new all-time low as banks hit by U.S. fallout Credit Suisse shares hit a new all-time low in early trading on Friday as the European banking sector suffered the fallout from... 44 Quant..., edited5:38P edited"
 
Στην πιο πρόσφατη ανησυχητική είδηση, η βασανιζόμενη ελβετική τράπεζα καθυστέρησε τη δημοσίευση της ετήσιας έκθεσής της για το 2022 μετά από μια «καθυστερημένη κλήση» από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) των ΗΠΑ το βράδυ της Τετάρτης. Η SEC ήρθε σε επαφή σχετικά με τις αναθεωρήσεις που είχε κάνει προηγουμένως η τράπεζα στις καταστάσεις ταμειακών ροών της για το 2019 και το 2020, ανέφερε η Credit Suisse δήλωση την Πέμπτη. «Η Διοίκηση πιστεύει ότι είναι συνετό να καθυστερήσει για λίγο τη δημοσίευση των λογαριασμών της προκειμένου να κατανοήσει καλύτερα τα σχόλια που έλαβε»…. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΤΟ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ; ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η [ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ/ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ] ] ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "QuantumLight1111 ht/ sh Reuters Credit Suisse shares hit new all-time low as banks hit by U.S. fallout Credit Suisse shares hit a new all-time low in early trading on Friday as the European banking sector suffered the fallout from... 44 Quant..., edited5:38P edited"
 
**Σε όλα τα παραπάνω, όπως αναφέραμε και προχθές, πρέπει να σημειωθεί ο ρόλος της Κίνας και κινέζων επενδυτών. Είχαμε αναφέρει επίσης παλιότερα πως η αυθαίρετη δέσμευση Ρωσικών κρατικών και ιδιωτικών κεφαλαίων και τραπεζικών καταθέσεων θα γυρίσει μπούμερανγκ στην παγκόσμια αγορά. Έτσι οι Κινέζοι, μετά τις πρώτες κυρώσεις που έχει ξεκινήσει από τις ΗΠΑ (εταιρείες που εμπλέκονται σε παροχή υλισμικού για την κατασκευή ιρανικών drones) και καταλαβαίνοντας πως θα βρεθούν στην θέση της Ρωσίας (είτε λόγω Ταϊβάν, είτε λόγω παροχής βοήθειας στην Ρωσίας (όπλα, τσιπ, ημιαγωγούς κτλ)) αρχίσουν να τραβούν τα χρήματα από ελβετικές τράπεζες. Προφανώς, κάτι τέτοιο συμβαίνει και στις ΗΠΑ και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, κάτι που «δένει» με όσα συμβαίνουν στο τραπεζικό σύστημα των ΗΠΑ και ΕΕ. Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, οι Κινέζοι (μέχρι και οι Ιάπωνες) ξεφορτώνονται τα αμερικανικά ομόλογα με ταχύ ρυθμό. Χαρακτηριστική είναι η πτώση του Γιεν από το ξεφόρτωμα των αμερικανικών ομολόγων. 
 
ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΝΕ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ. ΤΟ ΒΚ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ) ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ, ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
 
**Για όλα τα παραπάνω, ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ:
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "QuantumLight1111 Forwarded from Midnight Rider Channel (Karli Bonne) Donald J. Trump @realDonaldTrump 57m With what is happening to our economy, and with the proposals being made on the LARGEST AND DUMBEST TAX INCREASE IN THE HISTORY OF THE USA, TIMES FIVE, JOE BIDEN WILL GO DOWN AS THE HERBERT HOOVER OF THE MODRRN AGE. WE WILL HAVE A GREAT DEPRESSION FAR BIGGER AND MORE POWERFUL THAN THAT OF 1929. AS PROOF, THE BANKS ARE ALREADY STARTING ΤΟ COLLAPSE!!!" από το Twitter
 
«Με ό,τι συμβαίνει στην οικονομία μας, και με τις προτάσεις που γίνονται για τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ, Ο ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΩΣ ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΧΟΥΒΕΡ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ (ΓΡΑΦΕΙ MODRRN ΑΝΤΙ ΓΙΑ MODERN, KATΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΛΕΚΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΟΜΑΔΑ Q). ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΥΦΕΣΗ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ 1929. ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΗΔΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΟΥΝ!!!»
 
++ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΡΑΤΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ 1929, ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ Η ΥΦΕΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΑΠΟ ΤΟ 1929!!! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΛΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!! ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ, ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ! ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΥΦΩΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!
 
++ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ «ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ». ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
++ΤΟ «ΛΑΘΟΣ» ΣΤΟ MODDRN=> [R]. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΑ QΝΤΡΟΠΣ. ΚΡΑΤΩ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ OPE[R]ATIONS UNDERWAY =>ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ.
ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΑ!!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις