O στρατος συνελλαβε την Lori Lightfoot

 


Οι ερευνητές της JAG του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών

συνέλαβαν την Τετάρτη την πρωην δημαρχο Lori Lightfoot του Σικάγο με την κατηγορία της προδοσίας, ανέφεραν πηγές της JAG . Έχουν επίσης συλλάβει τη σύζυγο της Lightfoot, Amy Eshleman, ως βοηθό στα εγκλήματα που διέπραξε η Lightfoot πριν και κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19.

Τα Λευκα Καπελα, είπε η πηγή μας, έψαχναν εδώ και καιρό ένα άνοιγμα για να αρπάξουν την Lightfoot, αλλά αυτη, όταν δεν βρισκόταν δημόσια περιτριγυρισμένη από μια συνοδεία προσωπικού ασφαλείας, ζούσε σε ένα απόρθητο ασφαλές δωμάτιο - ένα οχυρωμένο δωμάτιο που είναι εγκατεστημένο σε μια ιδιωτική κατοικία ή επιχείρηση για να παρέχει ένα ασφαλές καταφύγιο ή κρυψώνα για τους κατοίκους σε περίπτωση διάρρηξης, εισβολής στο σπίτι, ανεμοστρόβιλου, τρομοκρατικής επίθεσης ή άλλης απειλής – μέσα στη βορειοδυτική πλευρά του Σικάγο.

Όταν η Lightfoot αποκλείστηκε από την κούρσα για τη δημαρχία του Σικάγο νωρίτερα αυτό το μήνα, τα συστηματα ασφαλείας φάνηκε να εξατμίζονται, αφήνοντάς την εκτεθειμένη. Το Deep State, είπε η πηγή μας, πιθανότατα απέσυρε την Lightfoot μετά την κακιστη απόδοσή της στις κάλπες. Η δημοτικότητα της Lightfoot μεταξύ των κατοίκων του Σικάγο μειώθηκε κατά τη διάρκεια της ψευτοπανδημιας, καθώς η εγκληματικότητα αυξήθηκε και οι λεηλασίες και το χάος μεσουρανουσαν, θέτοντας περαιτέρω σε κίνδυνο μια πόλη διαβόητη για τα αυξανόμενα ποσοστά δολοφονιών και άλλων βίαιων εγκλημάτων. Δεν είναι σαφές εάν το Deep State ενορχήστρωσε τον θάνατο της Lightfoot - έχει ιστορικο να ξεφορτωνεται οποιο στοιχειο λήξει η χρησιμότητά του.

Σύμφωνα με πηγές της JAG, η Lightfoot τελικά έλαβε πληρωμές άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων σε αντάλλαγμα για την έκδοση δρακόντειων εντολών παραμονής στο σπίτι, την απαγόρευση ταξιδιών και την ποινικοποίηση των εντολών μάσκας, ενώ απέφυγε τη δική της τηρηση εντολων και εμφανίστηκε δημόσια χωρίς μάσκες για να γιορτάσει την κλεμμένη νίκη του Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν επί του προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ. Η Λάιτφουτ έδωσε εντολή στις αρχές επιβολής του νόμου να επιβάλουν πρόστιμα, ακόμη και να φυλακίσουν τους αρνητές του Covid που δεν φορούσαν μάσκα, ενώ λεηλασίες, πυροβολισμοί και εμπρησμοί μάστιζαν την πολιορκημένη πόλη. Έφτασε στο σημείο να «ακυρώσει» την Ημέρα των Ευχαριστιών και τα Χριστούγεννα, διατάζοντας την αστυνομία να βρει και να συλλάβει άτομα που απολαμβάνουν τις διακοπές με «μέλη της οικογένειας με τα οποία δεν μένουν μαζι».

Οι πληρωμές Lightfoot που ελήφθησαν, είπε η πηγή μας, έφτασαν τον Μάρτιο του 2021 και προέρχονταν από το Τμήμα Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών του εγκληματικού καθεστώτος και εγκρίθηκαν από τον αξιωματούχο Xavier Becerra, ο οποίος παραμένει στη λίστα των Λευκών Καπέλων με τους «περισσότερο καταζητούμενους».

«Έχουμε οικονομικά αρχεία και επικοινωνίες που αποδεικνύουν αναμφίβολα ότι η Λόρι Λάιτφουτ δέχτηκε δωροδοκίες για να θέσει σε κίνδυνο μια πόλη που ήδη βρίσκεται σε τεράστια κατάσταση παρακμής. Είναι ένοχη για παράλειψη καθήκοντος και προδοσία κατά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Ο αντιναύαρχος Crandall μίλησε με τον στρατηγό Eric Smith για το πώς να πιάσει καλύτερα τη Lightfoot και δεδομένου ότι δεν είχε πλέον προστασία Deep State, αποφάσισαν ότι η JAG θα πραγματοποιούσε τη σύλληψη."

Το πρωί της Τετάρτης, οι ερευνητές της JAG περικύκλωσαν το αυτοκίνητο της Lightfoot αφού η ιδια και η Eshleman το είχαν μάθει αφού βγήκαν από ένα Starbucks στο βορειοδυτικό προάστιο του Barrington. Η Λάιτφουτ φέρεται να αντιστάθηκε στη σύλληψη και η παλη που ακολούθησε έκανε το αθλητικό της παντελόνι να γλιστρήσει στους γοφούς της, αποκαλύπτοντας τα ανδρικά γεννητικά όργανα. Οι ανακριτές αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν τέιζερ για να υποτάξουν το δίδυμο, που ξαφνικά είχε στραφεί η μια εναντίον της αλλης, με την καθεμια να κατηγορεί την άλλη για «ξεπούλημα».

«Το ότι η Lightfoot είναι μαγκακι δεν αποτελεί έκπληξη», είπε η πηγή μας. «Πιστεύω ότι έχουμε επαρκή στοιχεία για να καταδικάσουμε την Λάιτφουτ. Η κατάσταση της Eshleman είναι στον αέρα, αλλά έχουμε αποδείξεις ότι γνώριζε για τα εγκλήματα της Lightfoot», είπε η πηγή μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Ενημερώσαμε το άρθρο για να αντικατοπτρίζει ακριβώς πότε η Lightfoot έλαβε πληρωμές από το καθεστώς. 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ


Σχόλια

  1. ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΦΑΤΣΑ ΤΥΠΟΥ ΓΚΡΑΝ ΓΚΙΝΙΟΛ.Ο ΤΖΑΚΣΟΝ ΣΤΟ 'ΤΗIS IS THRILLER'.
    ΤΗΝ ΘΥΜΆΜΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΉΡΙΟ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΠΙΤΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΊ ΚΟΥΡΕΜΑ Η ΚΟΥΚΛΆΡΑ. ΜΠΛΙΑΧ!
    H ΕΒΡΑΙΑ ΕΡΩΜΕΝΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΒΑΛΤΗ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΊ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΠΑΤΣΟΥΣ.

    Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ .
    ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ! ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΜΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ! .
    Η " ΚΥΡΙΑ " ΔΗΜΑΡΧΟΣ ! ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις