Η τρέλα του Μαρτίου ξεκινά καθώς το σόου τρόμου Ροκφέλερ/Μπάιντεν εκρήγνυται

 

Μην ξεγελιέστε

από το sideshow της Silicon Valley Bank (SVB), αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι το σόου τρόμου Rockefeller/Biden καταρρέει. Ας είμαστε ξεκάθαροι, ο λεγόμενος Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, η Τζάνετ Γέλεν, οι Ροκφέλερ κ.λπ. είναι όλοι εγκληματίες που πρόκειται να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη. Για να δείτε τι αστείο είναι αυτό το καθεστώς, παρακολουθήστε τον λεγόμενο «ηγέτη του ελεύθερου κόσμου» να λέει «έπρεπε να μου βγάλουν το κεφάλι μερικές φορές για να δουν αν είχα μυαλό…». 


Δεν είναι περίεργο που οι ρωσικές εγκαταστάσεις φροντίδας άνοιας χρησιμοποιούν τον Μπάιντεν στις αφίσες τους


Πιστεύετε ότι αυτοί οι τύποι θα διατηρήσουν τον έλεγχο με δικά τους χρήματα; Όχι, όλοι θα χρεοκοπήσουν και θα σταλούν στη φυλακή. Απλά παρακολουθήστε και δείτε.

Αυτό που συνέβη με το SVB των 209 δισεκατομμυρίων δολαρίων είναι ότι οι "εισβολεις" απέσυραν όλα τα χρήματά τους από την τράπεζα μόνο για να παρέμβει η Janet Yellen για να αναπληρώσει τα κεφάλαιά τους. Πηγές της καναδικής υπηρεσίας πληροφοριών λένε ότι ήταν απλώς μια μαζική επιχείρηση δωροδοκίας που δεν θα ξεγελάσει κανέναν. Σκεφτείτε το εξής: Ο CFO της SVB bank δεν είναι άλλος από τον πρώην οικονομικό διευθυντή της Lehman Brothers.






https://www.foxbusiness.com/economy/silicon-valley-bank-exec-was-lehman-brothers-cfo-prior-to-2008-collapse

Όλη αυτή η παράπλευρη παράσταση είχε σκοπό να αποσπάσει την προσοχή από πολύ μεγαλύτερες ειδήσεις για τη χρεοκοπία της ΗΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ CORPORATION και μαζί της ολόκληρο το πλέγμα ελέγχου της Χαζαρικής μαφίας.


Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επικεφαλής της ναζιστικής ΕΕ Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν συναντήθηκε στις 10 Μαρτίου με τον ψεύτικο «πρόεδρο» Τζο Μπάιντεν για να «ξεκινήσουν συνομιλίες για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας λέσχης κρίσιμων πρώτων υλών». Με άλλα λόγια, «ξεκινούν συνομιλίες», αφού έχουν ήδη αποκοπεί από το να κλέβουν πρώτες ύλες από τον υπόλοιπο κόσμο.

Σε μια σαφή ένδειξη αυτού, το κρατικό νομισματοκοπείο Perth της Αυστραλίας πιάστηκε την περασμένη εβδομάδα να πουλά 100 τόνους ακάθαρτους ράβδους χρυσού στη Σαγκάη σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να λάβει χρηματοδότηση για το FRB.

https://www.news.com.au/entertainment/tv/current-affairs/perth-mint-9-billion-australian-gold-bar-purity-scandal/news-story/5335809fb284dba96957c56b68ea8ac9

Αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Τα θησαυροφυλάκια χρυσού της BIS και της ελβετικής κεντρικής τράπεζας είναι άδεια και δεν έχει δοθεί καμία εξήγηση για το πού πήγε ο χρυσός. Στο υψηλότερο επίπεδο του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος, μόνο αληθινά πράγματα όπως ο χρυσός γίνονται δεκτά, οπότε αν δεν έχουν χρυσό, δεν έχουν φραγκο.

https://thegoldobserver.substack.com/p/swiss-central-bank-moved-its-gold

Είναι αποκομμένοι όχι μόνο από τον χρυσό αλλά και από το πετρέλαιο. Αυτό ήταν πίσω από την ανακοίνωση του Ιράν και της Σαουδικής Αραβίας ότι επρόκειτο να ξεκινήσουν μια στρατιωτική συμμαχία σε συνεργασία με την Κίνα.


Ιρανικές πηγές μας λένε ότι μια μυστική ρήτρα αυτής της συμφωνίας είναι ότι το Ιράν έχει αναγνωριστεί ως πυρηνική δύναμη και ότι η Σαουδική Αραβία θα έχει επίσης ένα πυρηνικό αποτρεπτικό μέσο για να αποτρέψει τον πυρηνικό εκβιασμό της KM. Το ιρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Monitor αναφέρει «Σήμερα η αλαζονεία γνωρίζει ότι δεν έχει άλλη επιλογή από τη διπλωματία και έχουν αποδεχτεί το Ιράν ως πυρηνική χώρα».


https://chat.whatsapp.com/Cr7fhKCtcdx2v7Bdqepu3l

Μετά από αυτή την ανακοίνωση, ο επικεφαλής του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ιράν/Κίνας έγραψε στο Twitter «Σύντροφοι ρίξτε όσα δολάρια έχετε εξοικονομήσει στην αγορά».

Αυτό σημαίνει ότι το πετροδολάριο Ροκφέλερ έχει αποσταλεί στον κάδο των σκουπιδιών της ιστορίας.

Το δολάριο ΗΠΑ είναι πλέον επίσημα το δολάριο των Ηνωμένων Εθνών και δεν ελέγχεται πλέον από την UNITED STATES CORPORATION. Το δολάριο του ΟΗΕ υποστηρίζεται από χρυσό και εμπορεύματα, αλλά δεν ελέγχεται πλέον από τη Χαζαρική Μαφία.

Με άλλα λόγια, όλα αυτά τα «δολάρια» που μοιραζει η Janet Yellen στους συν-εγκληματίες της δεν υποστηρίζονται από την πραγματικότητα. Αυτό θα γίνει φανερό σε όλους νωρίτερα παρά αργότερα. Το χρηματοπιστωτικό σύστημα KM πρόκειται να εκραγεί, αυτό είναι μια μαθηματική βεβαιότητα.





 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΚΑΛΌ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΥ ΓΈΝΟΥΣ.

    ΛΈΩ
    ΓΈΝΟΙΤΟ ΓΈΝΟΙΤΟ ΓΈΝΟΙΤΟ ΓΈΝΟΙΤΟ ΓΈΝΟΙΤΟ ΓΈΝΟΙΤΟ.

    WWG1WGA 🇬🇷

    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις