Η Daily Telegraph ζητά τη σύλληψη και τη δίωξη του Υπουργού Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου για εγκλήματα Covid

 

Ο πρώην υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ

πέτυχε στις προσπάθειές του να «τρομάξει όλους τους Βρετανούς». Δυστυχώς, πολλά παιδιά και ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της εγκληματικής του τακτικής, γράφει η Amy Mek.
Η αρθρογράφος Άλισον Πίρσον ζήτησε τη σύλληψη του «υπουργού Covid» της Βρετανίας Ματ Χάνκοκ για εσκεμμένη ανάρμοστη συμπεριφορά σε ένα άρθρο στη βρετανική Daily Telegraph. Θέλει επίσης να οδηγηθεί ενώπιον μιας Επίλεκτης Επιτροπής για να απαντήσει για τις ενέργειές του και την τεράστια ζημιά που προκάλεσαν».

Η Telegraph δημοσίευσε τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες για την κατάχρηση εξουσίας (και «επιστήμης») από τον πρώην υπουργό Υγείας Ματ Χάνκοκ και την καραντίνα του κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Δεν ξέρω για εσάς, αλλά έχοντας διαβάσει τόσα πολλά για την κραυγαλέα πολιτική τους αλαζονεία και την άκαρδη περιφρόνησή τους, ειδικά των παιδιών και των ηλικιωμένων, ο κάδος της αγανάκτησής μου είναι άδειος και αναγκάζομαι να βγάλω τον θυμό μου», έγραψε η αρθρογράφος.


Δέκα χιλιάδες μηνύματα WhatsApp που διέρρευσαν από τον βρετανικό Τύπο αποκάλυψαν πώς η βρετανική κυβέρνηση προσπάθησε να χρησιμοποιήσει τον «φόβο» και την «ενοχή» για να επιβάλει τη μαζική συμμόρφωση με το καθεστώς καραντίνας της χώρας. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψαν ότι ο Χάνκοκ ήθελε να τρομοκρατήσει τον κόσμο.

Σε μια ανταλλαγή μηνυμάτων που εστάλη τον Δεκέμβριο του 2020, ο Χάνκοκ συζητά πώς η συζήτηση των μέσων ενημέρωσης για τις αποτυχίες του Συντηρητικού Κόμματος στο Brexit θα μπορούσε καλύτερα να αντικατασταθεί από τον φόβο της πανδημίας, φαινομενικά μια στρατηγική πτώση ειδήσεων για μια νέα παραλλαγή του Covid υποδηλώνει την αύξηση της ανταπόκρισης στον φόβο των ανθρώπων, αναφέρει η Breitbart.

«Τρομάζουμε τους πάντες με το νέο στέλεχος», είπε σε μια συνομιλία με σύμβουλο μέσων ενημέρωσης στο υπουργείο Υγείας, προτού ρωτήσει πότε ακριβώς το κράτος πρέπει να «αναπτύξει» τη νέα παραλλαγή του ιού για να μεγιστοποιήσει τον αντίκτυπο και το καλύτερο μαχητικό αίσθημα κατά του lockdown τόσο στο Κόμμα των Τόρις όσο και η εφημερίδα British Mail την Κυριακή».

«Ακόμη και στο αποκορύφωμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η κυβέρνηση δεν χρησιμοποίησε ποτέ αυτή την προπαγάνδα για να φοβίσει τον λαό της. Αυτό το κόμμα το έκανε. Παιδιά αυτοκτόνησαν και η ψυχική υγεία τους κατέρρευσε. Αδικαιολόγητα όλα όσα έκανε ο Ματ Χάνκοκ και θα πρέπει να συλληφθεί για εσκεμμένη ανάρμοστη συμπεριφορά και κατάχρηση της εξουσίας», έγραψε η αρθρογράφος στο Twitter.

Επισημαίνει επίσης ότι ο Χάνκοκ είπε ψέματα για το πόσους ασθενείς πήγαν στο νοσοκομείο. Ποτέ δεν πήγαν αυτά τα νούμερα ασθενών. Η φροντίδα σταμάτησε πλήρως λόγω της καραντίνας. Ο Χάνκοκ πρόσφερε ακόμη και κρεβάτια του NHS σε Γάλλους ασθενείς με Covid, ενώ είπε στους Βρετανούς να μην ενοχλούν την υγειονομική περίθαλψή τους διαφορετικά θα «πλημμύριζαν» τα νοσοκομεία. Θέλει να τον ρίξουν στη φυλακή για όλα τα ψυχικά και σωματικά δεινά που έχει προκαλέσει.



Συγγενείς των κατοίκων του γηροκομείου σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν τα μηνύματα WhatsApp σε μηνύσεις κατά του πρώην υπουργού Υγείας. Η Pearson αναφέρει:

Κάποιες οικογένειες κατοίκων γηροκομείων ετοιμάζουν μια ιδιωτική κατηγορία εναντίον του Χάνκοκ, το ξέρω. Η Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος πρέπει στη συνέχεια να αποφασίσει εάν είναι προς το δημόσιο συμφέρον να προχωρήσει. Τα αρχεία κλειδώματος πρέπει να παρέχουν κρίσιμα στοιχεία.

Σύντομα θα βγουν όλα στην φόρα, και σε όλες τις χώρες όταν καταλάβουν τι γίνετε με τις ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΕΣ, τότε να είστε έτοιμοι για το τεράστιο χάος που θα φέρουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Εδώ και τώρα, έκδοση εντάλματος σύλληψης για τον κύριο Χάνκοκ από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο...
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ? ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΗΡΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις