ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

 


Ο Tucker έχει καλεσμενο τον αποστρατο συνταγματάρχη Douglas MacGregor στον αέρα.

"Οι Ουκρανοί έχουν συντριβεί. Ακόμα και οι Washington Times και οι New York Times αρχίζουν επιτέλους να λένε την αλήθεια. Έχουν τρομερές απώλειες- ουσιαστικά είδαμε τους Ρώσους να καταστρέφουν τρεις ξεχωριστούς ουκρανικούς στρατούς. Και τώρα πολλοί αναρωτιούνται τι πραγματικά συμβαίνει εκεί. Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο πόλεμος δεν ξεκίνησε από τη Ρωσία, ότι η Ρωσία μας παρακάλεσε να μην σύρουμε την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ. Εμείς αγνοήσαμε τη Ρωσία και εκείνη κατέστησε σαφές ότι θα προστατεύσει τα εθνικά της συμφέροντα".

Τάκερ: Τάκερ: Μπορούμε να αντέξουμε δύο ταυτόχρονους πολέμους με τη Ρωσία και την Κίνα;

"Αποκλείεται. Δεν μπορούμε να αντέξουμε ούτε καν έναν πόλεμο με τη Ρωσία, βρισκόμαστε στο δρόμο προς τη χρεοκοπία. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται οι Αμερικανοί είναι ο πόλεμος.

Έχουμε ήδη δει ότι οι Ρώσοι είναι έτοιμοι να πολεμήσουν, έχουν ήδη πραγματοποιήσει μια μερική κινητοποίηση και εμείς δεν μπορούμε καν να πραγματοποιήσουμε μια κανονική στρατολόγηση στο στρατό. Ποιον κοροϊδεύουμε; Μας τελείωσαν τα πυρομαχικά πριν καν αρχίσουμε πραγματικά να πολεμάμε".

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Ο ΣΚΩΤΣΈΖΟΣ ΜΑΚ ΓΚΡΕΓΚΟΡ ΕΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΘΟΥΚΥΔΊΔΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΞΕΡΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΙ ΜΈΛΛΕΙ ΓΕΝΈΣΘΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΑΤΛΑΝΤΙΔΑ.

    ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΜΙΚΗ ΆΠΟΨΗ ΟΙ "ΑΤΛΑΝΤΙΔΕΣ" ΠΑΝΤΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΆΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΑΩΝΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΙΔΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ'ΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΥΒΡΙΝ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΉ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ,ΑΠΛΗΣΤΙΑ,ΑΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΑΘΏΩΝ ΠΟΥ ΤΑ EYES IN THE SKY ΚΑΤΑΓΡΆΦΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝ ΕΥΘΈΤΩ ΧΡΟΝΩ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΟΦΌΡΟ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΏΝ.

    ΡΙΤΑ

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ,ΕΤΣΙ .
    ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ,ΔΕΝ ΒΑΦΩΝΤΑΙ ΑΥΓΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις